kızlar haftasonu giremedim misafirlerden fırsat olmadı. cuma günü kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığına bakıldı. ve benim meleğim okadar hareketliydi ki biz eşimle mest olduk resmen. sağa sola dönüyordu kolları bacakları kıpır kıpırdı ve dr bebeğin keyfi gayet yerinde dedi artık progestanıda bırakıyorum yani normale dönmüşüz çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu mucizeleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
Canim gebelik takvimin cok ileride gorunuyor.anlamadim vallaaHerkese merhaba, ben de araniza katildim. SAT'im 9 ekim. Sayfalarin tumunu okuyamadim fakat keyifli bir gruba dahil oldugumu anlayacak kadar goz gezdirdim sanirim. :)
gunaydınnn fıstıklarr nasılsınız bugunn
ewet canım cok pahalılar o senın 1500 lıra olanlar 2 gunde elınde kalıyo ıyı bırsey alıcam en az dersen 3-4 mılyar gozden cıkarmak lazm.
fakat ben bu konuda suan ıcın cok net kararlarım var doguma kadar ne olur bılmyıorum ama bebek odası almayı dusunmuyorum parasından dolayı deıl ama gereksız goruyorum 1 yıl kadar zaten bızım odamızda kalıcak ben o esyaları gordukce kullanmadan bıkıcamo yuzden bebek dogduktan sonra almayı dusunuyorum belkı 1 yıl belkı daha fazla yada daha kısa zaman sonra durumu baglı ama dedıgım gıbı dogum ıcın ozellıkle almayacagım.
Cumartesi kaynanamlara gittik.esimin abisi giller bebek beklerken (3sene once) kaynanam bebegin odasini amca yapar bizde deyip durdu.biz de iyi bari dedik o kadar cok soyledi ki kaynanam.utandik artik tamam dedik.yaptirdik odasini 3 sene once enistem yapti alkahtan ucuza malettik.tabi gun oldu devran dondu bizim de bebek geliyor ya.esime dedim sen soylemezsen ben hatirlatirim dedim.o da korktu ben soylerim diye kendi soyledi.annesi ne dese begenirsiniz.bize bulbul gibi sakiyan kadin BEN MADDi ISLERE KARISMAM DEDI.oyle sinirlendim ki anlatamam.bu kadar ayrim yapilmaz ki.kayinbabam hemen atladi.aliriz oglum yaklassin hallederiz dedi.yoksa saglam bi laf sokacaktim.
cnm hos geldıdnde takvıını yanlıs yapmıssınn dr dogum gunu dedıgını gır sen sanırım yanlıs gırmıssın sekerrrHerkese merhaba, ben de araniza katildim. SAT'im 9 ekim. Sayfalarin tumunu okuyamadim fakat keyifli bir gruba dahil oldugumu anlayacak kadar goz gezdirdim sanirim. :)
ayy cnm yaa neden hemen ıbraneme hazır edıyorsunkıbelkım yedek elemandır bende normalde muhasebecıyım ama evledınden sonr ayapmıyorumm esım ıstemıyorrr hakımızda hayırlısı ınslgünaydın kızlar...
dün haftamın tek tatil günü münasebetiyle eşimle temizlik yaptık evde... bikaç haftadır eşim yaptığından hiç yorulmuyodum ama dün ona yardım ediyim dedim... belim bacaklarım hiç hissetmiyorum valla... bugun de zorla kalktık işe geldik... gerzek patronum toplantı yapıcakmış 9,30-10 gibi... bu arada şirket mailine düşen bir cv gördüm muhasebe-finans departmanı için bir başvuru... hemen ibranamemi hazırladım... kısmetse ayın 31 inde maaşımı aldığım gibi ibranamemi teslim edicem kendilerine... belki birazdan yapıcağı toplantıda bununla ilişkilidir kim bilebilir...
kurabiyemize gelince maşallahı var... büyüyo sanırım teyzeler... bide annesinin bulantıları geçse çok mis olucak :)
canım cok sevındım ıyı olmanısaa ınsll rabbım bol kolayık versınn hıssedebılırsın evet ben ayı geckıdır hsısedıyrumda bgnlerde yok tık esım dınlıyor sadeceeeeeeee kulaktan kulagasaglikli musmustlu bir hafta bizim olsun insallah...bende kilo almayanlardayim dr um biraz garipsedi ama bebek gayet iyi sıkıntı yok dedi..cinsiyetini soylemedi kanamadan korktugu icin bilme simdilik bosver kanaman bitince ogrenirsin dedi.. allahim senden ümit kesilmez hepimiz sana emanetiz...bu arada ben gecen hafta hissettim ilk hareketlerini cok seker rabbim herkese yasatsin insallah bebekimiz cok hareketliyse hissetmemiz normalmis aslinda 2. anneler daha rahat hissedermis biz masallah hareketlilikten kazandik sanirim:119:
kızlar dualarınızı okudum... Allah kabul etsin İnşallahhh....
sagolunuz kıslarrr allh razı olsun ecmaın ınsldualarını okudum canım allah size ve bebeklerinize şifa versin
ayy bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaakızlar haftasonu giremedim misafirlerden fırsat olmadı. cuma günü kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığına bakıldı. ve benim meleğim okadar hareketliydi ki biz eşimle mest olduk resmen. sağa sola dönüyordu kolları bacakları kıpır kıpırdı ve dr bebeğin keyfi gayet yerinde dedi artık progestanıda bırakıyorum yani normale dönmüşüz çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu mucizeleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
pes artık ılk defa boyle bırsey duyuyorumbakalımda benım param varmı kaynımın cocuguna takım almaya cok sacma geldı dogrusu sıze resmen emrıvakı yapmıslar
bızdede genelde anane alır derler :26:
Sorma canim o kadar haksizlik yapiyorlar ki hakkimi helal edermiyim bilmiyorum.rabbim goruyor herseyiona havale ediyorum.anneanneyi de yeni duydum vallaa.islerine geldigi gibi adet cikartiyorlar vallaacok ozledim bebisimiiiiiii15 gun var daha.acaba normal poliklinige mi gitsem.20 lira verir bebisimi gorurum.
Allah senden de razı olsun. İnşaallah bir faydam dokunur. Hiç bir şekilde sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama bildiklerimi sizinle sonuna kadar paylaşabilirim. Size bir kaç önerim olacak. Artık uygulayıp uygulamama noktası size kalmış bir şey. Ben kesinlikle önlem almadan aşılama yaptırmayın derim , büyük bir ihtimalle o da düşecek. Hem maddi hem manevi yıpranabilirsiniz. Herkesin dayanma direnci farklıdır ama Allah şaşırtıp isyan edenlerden eylemesin. Çok yıpratıcı bir süreç. Eğer tekrarlayan sebepsiz düşükler diye durumunuz kesinlik kazanmışsa , kesinlikle lenfosit aşısını deneyin derim. Normalde hamile kalmadan 3 ay boyunca , ayda bir kez olmak suretiyle 3 kez yaptırmış olmanız gerekiyor bu aşıyı. Ama ben 2 aşıdan sonra normal yoldan plansız hamile kaldım. 3. aşıyı olmadan hamile kaldım. Doktorum önemli değil dedi. Hamile kaldıktan sonra da 2 kez daha vurundum. Şimdi aşılarım bitti. Size gelince eğer sizin bağışıklık sisteminiz , fetüsü yabancı madde olarak algılayıp yaşatmıyorsa , 100 defa da hamile kalsanız hepsi düşer. Bence aşılamadan vazgeçin. Anında bir ters u dönüş. Doğru lenfosit aşısına. Lenfosit aşısı denemeye değer bir yöntem. İstanbulda 2 kişi yapıyor bu aşıyı bildiğim kadarıyla. Biri yeditepe üni cem fıçıcıoğlu , diğeri de ferti jin seval taşdemir. Ben seval taşdemire yaptırdım. Bir aşıyı 450 liraya yaptırdık. Toplam maliyet 450x5 lira. Sana başka bir çözüm yolu öneren profesör , yapacağı aşıyla bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bir iğne yapabileceklerini söylemiş. Bence bu iğneyi de yaptırma. Çünkü bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesi , hamileliğinin aksine daha çabuk sonlanmasına neden olabilir. Tabi eğer vücudunuz fetüsü yabancı bir madde olarak algıladığı durum söz konusuysa. Siz daha önceki hamileliklerinizdehiç mi duymadınız kalp atışlarını ? Kalp atışlarını duymasanız bile hemen kürtaj olmayın. Bazen kalp atışları geç duyulabiliyor. Ve fetüs cansızsa bile 1 hafta 10 gün içinde vücut kanamayla atıyor. Daha fazla kürtaj yaptırarak rahim duvarınızı zedeletmeyin. Fetüsün tutunması için rahim duvarı çok çok önemli bir yapı. Sırf bu yüzden hamileliği devam edemeyen bayanlar var. Hiç histeroskopi oldunuz mu? Bir de normal yoldan hamile kalmama sebebinizi öğrenebilir miyim?
senı yanlıs yonlendırek ıstemem ama daha once burda bır kaç arkadas bu konuda yorum yazmıslardı. sanırım cok sık ultrasona gırmek bebek ıcın cokta ıyı bırsey deılmıs. hatta yurt dısında seyrek aralıklarlar ultrason kullanıldıgını falan yazmıslardı. ne kadar dogru bılmem ama sadece soylım dedım bılgın olsun :26:
Ayyy ne cok sey ogreniyoruz birbirimizden.ogrendigim iyi oldu bak.hic bilmiyordum zararli oldugunu.hos cocugu hareket ettirmek icin dalga gonderiyor demislerdi bikackere ama unutmusum ben onu.
aynen öle cnm bnmdr o yusden aksı bırsey olmaz ıse 15 gunde bır dedı ama bıss dayanamaıyoruz 11 de gıdecektıkk 28 de gıdelım dedık hehehe an sondada 14 dunde gıtmıstıkkk 15 gunoluyor yanı hehehsenı yanlıs yonlendırek ıstemem ama daha once burda bır kaç arkadas bu konuda yorum yazmıslardı. sanırım cok sık ultrasona gırmek bebek ıcın cokta ıyı bırsey deılmıs. hatta yurt dısında seyrek aralıklarlar ultrason kullanıldıgını falan yazmıslardı. ne kadar dogru bılmem ama sadece soylım dedım bılgın olsun :26:
Sorma canim o kadar haksizlik yapiyorlar ki hakkimi helal edermiyim bilmiyorum.rabbim goruyor herseyiona havale ediyorum.anneanneyi de yeni duydum vallaa.islerine geldigi gibi adet cikartiyorlar vallaacok ozledim bebisimiiiiiii15 gun var daha.acaba normal poliklinige mi gitsem.20 lira verir bebisimi gorurum.
gunaydın kızlar bugun doktora gıdıcem kontrole ıkı hafta vardı ama azıcık kanama olnca doktor cagrdı hemen içmde garıp bı hıs sıkıntı sanırım korkuyorum dua edın bana nolur hayırlı gecsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?