2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar haftasonu giremedim misafirlerden fırsat olmadı. cuma günü kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığına bakıldı. ve benim meleğim okadar hareketliydi ki biz eşimle mest olduk resmen. sağa sola dönüyordu kolları bacakları kıpır kıpırdı ve dr bebeğin keyfi gayet yerinde dedi artık progestanıda bırakıyorum yani normale dönmüşüz çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu mucizeleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

Günaydın kızlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum herkesi bugün kontrolümüz var akşam üzeri bakalım bebişimiz nasıl çok merak ediyorum...

gözünaydın daha güzel günlerini görün işallah pek tatlıdır izlemesi

Herkese merhaba, ben de araniza katildim. SAT'im 9 ekim. Sayfalarin tumunu okuyamadim fakat keyifli bir gruba dahil oldugumu anlayacak kadar goz gezdirdim sanirim. :)
Canim gebelik takvimin cok ileride gorunuyor.anlamadim vallaa

Offf ben 40 i cikinca odasina alirim diye dusunuyordum..ama 3 milyar da hemen veremem.bakacaz artik.senin gibi yaparim bakarsin....temmuz gele hayrola.

Cumartesi kaynanamlara gittik.esimin abisi giller bebek beklerken (3sene once) kaynanam bebegin odasini amca yapar bizde deyip durdu.biz de iyi bari dedik o kadar cok soyledi ki kaynanam.utandik artik tamam dedik.yaptirdik odasini 3 sene once enistem yapti alkahtan ucuza malettik.tabi gun oldu devran dondu bizim de bebek geliyor ya.esime dedim sen soylemezsen ben hatirlatirim dedim.o da korktu ben soylerim diye kendi soyledi.annesi ne dese begenirsiniz.bize bulbul gibi sakiyan kadin BEN MADDi ISLERE KARISMAM DEDI.oyle sinirlendim ki anlatamam.bu kadar ayrim yapilmaz ki.kayinbabam hemen atladi.aliriz oglum yaklassin hallederiz dedi.yoksa saglam bi laf sokacaktim.

bende ikili test yaptrıdım geçen hafta ama doktor cinsiyet konusunda henüz erken dedi.

ama bazılarının ki anlaşılıyor .merak ediyorum.

allahım gönlümden geçeni biliyorsun.

pes artık ılk defa boyle bırsey duyuyorum bakalımda benım param varmı kaynımın cocuguna takım almaya cok sacma geldı dogrusu sıze resmen emrıvakı yapmıslar
bızdede genelde anane alır derler :26:

Herkese merhaba, ben de araniza katildim. SAT'im 9 ekim. Sayfalarin tumunu okuyamadim fakat keyifli bir gruba dahil oldugumu anlayacak kadar goz gezdirdim sanirim. :)
cnm hos geldıdnde takvıını yanlıs yapmıssınn dr dogum gunu dedıgını gır sen sanırım yanlıs gırmıssın sekerrr

ayy cnm yaa neden hemen ıbraneme hazır edıyorsunkıbelkım yedek elemandır bende normalde muhasebecıyım ama evledınden sonr ayapmıyorumm esım ıstemıyorrr hakımızda hayırlısı ınsl

canım cok sevındım ıyı olmanısaa ınsll rabbım bol kolayık versınn hıssedebılırsın evet ben ayı geckıdır hsısedıyrumda bgnlerde yok tık esım dınlıyor sadeceeeeeeee kulaktan kulaga

kızlar dualarınızı okudum... Allah kabul etsin İnşallahhh....

dualarını okudum canım allah size ve bebeklerinize şifa versin
sagolunuz kıslarrr allh razı olsun ecmaın ınsl

ayy bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa
hıc ıcınde kıpırdadıgını gormedımkı dr solemedıı ı dedı gectı pöffffnormalde kontrolumuzz taa 11 yada 24 de ama bızz dayanamıyoruzz ve cuma gunu gıdecegızz askımla fındıgımızı gormeyee hayırlısıyla ınslll

bgnde polıkınlınıge gıttık laboratuar calısmıyordu yenı tasındıkları ıcın dr hnm haftaya yada obur hafta gel dedı klap atısınıda 20 haftalıkdan sonra ınlenır ancak burda dedı uzuldumm oa ama olsun kısmettten oteye yol yok!!ebe de 4 ay bıtınce gel ası yapalım dedııı
:18:korkuyorum olsunn ama fındıgımız ıcın herseyyyyyyyyyyyyyyy

pes artık ılk defa boyle bırsey duyuyorum bakalımda benım param varmı kaynımın cocuguna takım almaya cok sacma geldı dogrusu sıze resmen emrıvakı yapmıslar
bızdede genelde anane alır derler :26:

Sorma canim o kadar haksizlik yapiyorlar ki hakkimi helal edermiyim bilmiyorum.rabbim goruyor herseyiona havale ediyorum.anneanneyi de yeni duydum vallaa.islerine geldigi gibi adet cikartiyorlar vallaacok ozledim bebisimiiiiiii15 gun var daha.acaba normal poliklinige mi gitsem.20 lira verir bebisimi gorurum.

senı yanlıs yonlendırek ıstemem ama daha once burda bır kaç arkadas bu konuda yorum yazmıslardı. sanırım cok sık ultrasona gırmek bebek ıcın cokta ıyı bırsey deılmıs. hatta yurt dısında seyrek aralıklarlar ultrason kullanıldıgını falan yazmıslardı. ne kadar dogru bılmem ama sadece soylım dedım bılgın olsun :26:

daha oncesinde kendim gebe kaldım ..sonra klomen destegiyle..bunların hepsi kendinden kesesi buzustu ortada kese kalmadı..mecbur kurtaj olcaktım aralarda dınlenmeler oldu tabi..sonra asılama istedik beklemek vakit kaybı gibi gelmisti..pıhtılasma felan yok testler temiz..ama onlem olarak coraspın ıcıyorum otekı doktorlar vermemıstı..guclu dusuk onleyıcı ıgne vuruldum haftada 1 prolutan depot diye..ama ılkkez 7. haftadan sonra dustu ve kendılıgınden bu sefer ...ben acıkcası suan karar verme asamasındayım..bu lenfosit asısını cok merak edıyordum 450 tl verırım sorun degıl ..bugun doktoruma sorucam bı arkadasım yaptırmıs dıcem bakalım ne dıcek??
sen dıyorsunki gebe kalmadan once her ay vuruldum ben sımdı bır tane vurulsam sonra gebe kalınca 2 tane vurulsam ..ınsallahhh cok gec degıldır.. cooook tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.. evet teshıs dogru tekrarlayan sebebsız dusuk benımkı..cunku hormon genetık rahım yapısı ....vs.. hepsi bakıldı temız.. geriye ımmunolojık kalıyo..seval hanıma gıtmıstın sankı oyle hatırlıyorum yazını ??sana garantı vermısmıydı ıse yarıyacak dıye...( bu arada arkadasım sen her gun gırıyormusun foruma)

sevgıler:)

Ayyy ne cok sey ogreniyoruz birbirimizden.ogrendigim iyi oldu bak.hic bilmiyordum zararli oldugunu.hos cocugu hareket ettirmek icin dalga gonderiyor demislerdi bikackere ama unutmusum ben onu.

Ayyy ne cok sey ogreniyoruz birbirimizden.ogrendigim iyi oldu bak.hic bilmiyordum zararli oldugunu.hos cocugu hareket ettirmek icin dalga gonderiyor demislerdi bikackere ama unutmusum ben onu.

dediğim gibi dogrumu bılmıyorum ama nedense banada mantıklı gıbı gelıyo sonucda içeriyi goren farklı bır sıstem kullanılıyo ne bılıyım:26::26:

aynen öle cnm bnmdr o yusden aksı bırsey olmaz ıse 15 gunde bır dedı ama bıss dayanamaıyoruz 11 de gıdecektıkk 28 de gıdelım dedık hehehe an sondada 14 dunde gıtmıstıkkk 15 gunoluyor yanı heheh

ya evet biz de çok sık görmek istiyoruz ama fazla ultrasona girmek de pek iyi değil diyolar... bebek o sese alışıp dünyaya geldiğindede aynı sesleri duymaya ihtiyaç duyduğundan ciddi sıkıntılar yaşıyormuş... halam anlattı cumartesi günü bi komşusunun çocuğunda aynı şey olmuş... dengesizlik yaşıyomuş zaman zaman...

tünaydın ben geldim bu gün büyük gün mercimeğimi görmeye gidicem :)
ikili testolucak iyişallah hayırlısı olur

gunaydın kızlar bugun doktora gıdıcem kontrole ıkı hafta vardı ama azıcık kanama olnca doktor cagrdı hemen içmde garıp bı hıs sıkıntı sanırım korkuyorum dua edın bana nolur hayırlı gecsınn

kalbini ferah tut inşallah güzel haberlerle dönersin. sen bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünki öyle olsun. sen stres yaparsan bebekde etkilenir unutma. bizim yaşadığımız herşeyi onlarda hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…