Canim gebelik takvimin cok ileride gorunuyor.anlamadim vallaa
Nasil yani? Muhtemel dogum 16 temmuz. Dogru yerdeyim iste
Canim 04-04-2013 gorunuyor.26. Haftada gorunuyorsun.ben mi yanlis goruyomki:)kizlaaarrr baska oyle goren var miii
cnm hos geldıdnde takvıını yanlıs yapmıssınn dr dogum gunu dedıgını gır sen sanırım yanlıs gırmıssın sekerrr
Ahaaa simdi anladim. Cepten giriyorum ben ve takvim falan gormuyorum. O yuzden anlayamamistim ilkin. O takvim onceki gebeligimden. Bir dusugum oldu eylul ayinda. Silmemisim takvimi
cnm hos geldıdnde takvıını yanlıs yapmıssınn dr dogum gunu dedıgını gır sen sanırım yanlıs gırmıssın sekerrr
Ahaaa simdi anladim. Cepten giriyorum ben ve takvim falan gormuyorum. O yuzden anlayamamistim ilkin. O takvim onceki gebeligimden. Bir dusugum oldu eylul ayinda. Silmemisim takvimi
hayırlısı olsun cnm ,hoşgeldin aramıza bak temmuz ayında anne olmak varmış kısmetinde :))
buarada herkese günaydınlar kızlar, bu hafta hepimiz için mide bulantısız geçsin inşallah :))))
hayırlısı olsun cnm ,hoşgeldin aramıza bak temmuz ayında anne olmak varmış kısmetinde :))
buarada herkese günaydınlar kızlar, bu hafta hepimiz için mide bulantısız geçsin inşallah :))))
Çok tesekkur ederim. Hepimiz saglikli bir hamilelik geciririz umarim. Ama ben bu gebeligimde de sorun yasiyorum. Ciddi bir kanamam oldu. Dusuk tehlikesi yasiyorum. Bir haftadir raporluydum yatiyordum. Bugun bir haftalik istirahatten sonraki ilk is gunum. Umarim bebegimle saglikli atlatiriz bu donemi
bende temmuz annesi olacağım ve bu ilk bebeğim çok heyecanlıyım
benim hamileliğimde oldukça ağrılı geçiyor özellikle bel ağrıları gece uyutmuyor sabah uyandığımda azalmış oluyor
tünaydın ben geldim bu gün büyük gün mercimeğimi görmeye gidicem :)
ikili testolucak iyişallah hayırlısı olur[/QUOTE
gunaydın kızlar bugun doktora gıdıcem kontrole ıkı hafta vardı ama azıcık kanama olnca doktor cagrdı hemen içmde garıp bı hıs sıkıntı sanırım korkuyorum dua edın bana nolur hayırlı gecsınn
Ne guzel ya benim findigimi gormeme daha çoook varhaydi güzel haberler bekliyoruz kızlar..
kızlar malumunuz kısa bi süre sonra işsiz kalıcağım için evde durup kocama sarmaktansa bebişimize battaniye falan yapıyım diyorum... yalnız beğendiğim battaniyenin nedense örgü anlatımı yapılmamış... aranızda bilen varsa bana yardımcı olabilirmi? Derya Baykal Örgü Bebek Battaniye Modelleri ~ Derya Baykal Örgü Modelleri, dantel oya örnekleri linkteki 3-4-5 resimleri mesela... bu tarz bişey istiyorum... düz bişey olmasın dedim ama nasıl olucak bilemedim...
çok güzelmiş modeller,ben çok anlamam ama örgü yapmayıda çok seviyorum,hatta bi battaniye başladım bile ama benimki kolay bi model bide beyaz yapıyorum malum cinsiyet bilmediğim için :)
linktekine başladım bende biraz ilerledim :)
Beyaz Yün Örgü Bebek Battaniyesi Örneği | kevserteyze.com
Ben bonbon ipinden ordum battaniye.orguden cok anlamam ama bonbonlar kolay oluyor eve gidince foto atarim.
çoookkk tatlıymışşş annesiiiii :))))) ama ben biraz daha hareketli bişiler olsun istiyorum... beceririm çok da severim ama önce keşfetmem lazım o deseni nasıl oluşturucam :))))))))))))))))))) ona kafam basmadı işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?