2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

kızlar bilginize,

....

Demir içeren ilaçlar alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus demirin etkili bir şekilde kana geçebilmesi için yemeklerden iki saat sonra alınması gerektiğidir. Demir, asit bir ortamda en iyi şekilde emildiğinden bir bardak portakal suyuyla alınması uygundur. Aşırı çay tüketimi demir emilimini engellediğinden yemeklerden sonra çay içilmesi gıdalarla alınan demiri "öldürmektedir".

Demir takviyenize ek olarak tavuk, kırmızı et, yumurta sarısı, ıspanak ve lahana gibi besinlerin de yüksek demir içeriğine sahip olduğunu bilmenizde ve bunları da tüketmenizde fayda vardır.

Demir içeren ilaçlar kabızlık, dışkı rengini siyaha boyama, mide ağrısı gibi yan etkiler yapabilir. Ancak mide ağrısı yapmasın diye demir ilacınızı sütle birlikte alırsanız, sütün alkalen ortam yaratmasıyla aldığınız demirin emilmeden aynen dışkıyla atılacağından emin olabilirsiniz...Midenizde sorun oluşmaması için demir ilacınızı aldıktan sonra 1 saat boyunca uzanmamanız etkili bir önlem olabilir.

......

gebelik.org dan alıntıdır.

Kızçelerrrr hayırlı günler sizlere ve bebişlerinize
Çalışan annelere çok üzüldüm ben de bir zamanlar çalışıyordum
4 sene kadar bankacılık yaptım ama daha fazla dayanamadım.
Yalaka,yılışık olmadığım için barınamadım desem daha iyi olur
Şimdi evimde çekirdek aile olmaya çalıştığımız şu günlerde çok ama
çok mutluyumHerşeyde bir hayır vardır diyorum ve
susuyorum...Göbişlerinize kurban olurum,maşallah diyorum
size ALLAH'ım nazarlardan saklasın sizleriBen de
henüz göbiş yok,4 kg kadar verdiğim için...Ama memelerim
sizin göbişleriniz kadar oldularSenelerdir küçük küçük
diye yakındıklarımı bebişim 2,5 ayda büyüttü bile...Bu arada
11 haftalık olduk biz teyzeleri hep birlikte uzun uzun haftalara
ve bir solukta doğumlaraaaaa:119::119::119:

bende temmuz annesi olacağım ve bu ilk bebeğim çok heyecanlıyım
benim hamileliğimde oldukça ağrılı geçiyor özellikle bel ağrıları gece uyutmuyor sabah uyandığımda azalmış oluyor

bende temmuz annesi olacağım ve bu ilk bebeğim çok heyecanlıyım
benim hamileliğimde oldukça ağrılı geçiyor özellikle bel ağrıları gece uyutmuyor sabah uyandığımda azalmış oluyor

Harika bir haber bu. İlk heyecan bambaska olur. Saglikli bir hamileligin olur insallah

:) Ne güzel olmuş bu giriş böyle :) Herkese İzmir'den merhaba. İnşallah ben de temmuz 2013 annelerinden olucam. Listeye nasıl gireceğimi bilemedim Lütfen beni de ekleyin. Dualara da katılıyorum. Selamlar, sevgiler :)

çok güzelmiş modeller,ben çok anlamam ama örgü yapmayıda çok seviyorum,hatta bi battaniye başladım bile ama benimki kolay bi model bide beyaz yapıyorum malum cinsiyet bilmediğim için :)
linktekine başladım bende biraz ilerledim :)

Beyaz Yün Örgü Bebek Battaniyesi Örneği | kevserteyze.com

Ben bonbon ipinden ordum battaniye.orguden cok anlamam ama bonbonlar kolay oluyor eve gidince foto atarim.

çoookkk tatlıymışşş annesiiiii :))))) ama ben biraz daha hareketli bişiler olsun istiyorum... beceririm çok da severim ama önce keşfetmem lazım o deseni nasıl oluşturucam :))))))))))))))))))) ona kafam basmadı işte :)

Son düzenleme:

elimden gelse inan bende bu senin modellerden yaparım ama ben bilmiyorum işte,
bende çalışıyodum bir havayolunda kabinmemuruydum,ama malum bebişimizin haberini alınca belli bi süre bırakıyosun,uçamıyosun artık
evdeyim şimdi mecbur böyle şeylerle uğraşıyorum bulantılardan fırsat buldukça :)
ben bide yelek ve patik yapmak istiyorum,battaniyeyi bitiriyimde uğraşıcam yapmak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…