2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yapabilirsin çok basit... hem internette tarifi de verilmiş biçok şeyin... örme ve kesmeyi bilen herkes yapar... bende evde oturup bebişimizi bekleyip sonra onu büyütmek istiyorum sağlıkla... hem her ay gelen setlerimiz var ordan gelen kitapları da okumam lazım... şimdi 6 buçukta çıkıyorum işten hemde haftanın 6 günü... eve gitmemiz 7 buçuk 8 buçuk 9 yemekten kalk mutfak toparla kocaya çay hazırla saat oldu 10-10 buçuk zaten uykum geliyo erkenden yatıyorum... 6 da kalkmak zorundayım çünkü... o yüzden işsizlik en iyisi sanırım.. :)))

bende örgüye meraklıyım okulum var şimdi ama tatilde yapmayı düşünüyorum şu iki model hoşuma gitti benimde belki sizde seversiniz..

Eklentiler

• $yaprakli-motifli-battaniye-2-225x300.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $battaniye.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 22

yoğun hareketli bi hayattan sonra monoton gibi geliyo ama öğlen 12lere kadar uyumanın keyfide bambaşkaa :))) gece 4te kalkıp uçuşa gittiğimi bilirim ıyyyyyykkk,bebişim iyiki geldin anneni kurtadın diyorum
senide bekliyoruz aramızaaa tembelliğeee

bende örgüye meraklıyım okulum var şimdi ama tatilde yapmayı düşünüyorum şu iki model hoşuma gitti benimde belki sizde seversiniz..

çok güzel modeller yaaa bende böyle değişik şeyler yapmak istiyorum banadaa öğretin kızlar :)

İstanbul'muş :)))) sanki yakın yerlerde oturuyoruz hissi girdi içime

Son düzenleme:
Cinsiyeti belli olsa biseyler ormeye calidacam ben de

Kızlar ya benim arada kahverengi akıntım oluyor kanama diyemem ama kahverengi akıntı işte.. Dr içerde bir kanama yok demişti ama aklıma takılıyor işte.. 1 bucuk yasında kızım var pesinde kosarken dinlenemiyorumda, gunde bir yada 2 kere progestan içiyorum işte..
İdrar testimde temizdi, sizde kahverengi akıntısı olan varmı yada kahverengi kekelenme diyeyim..:26:normalmidie sizce

cnm dr progestan vermıs ama dınlenmen gerek ve ıgnesını yaptılarmı bnm cok cokk azdı ama dr genede hem ıgne yaptı hemde progestanı verdıı kutunun yarısı kaldıı bıtıcek ınslll

kızlar 3 gunden beri ara ara kasık agrısı gırıyor yaa ozellıkle 13.haftada olanlar yanı benden onde olanlar cvp verınn normlamıdırr 1 st oncede cok kotu sol kasıgıma gırdı sankı bıcak saplanmıs kemıgımee ve oyuyormus casına agrı vardı yaa kasık kemıgımde 3 gundur ara ara oluyor bu agrı yaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:normalmıdırrrrrr

cnm dr progestan vermıs ama dınlenmen gerek ve ıgnesını yaptılarmı bnm cok cokk azdı ama dr genede hem ıgne yaptı hemde progestanı verdıı kutunun yarısı kaldıı bıtıcek ınslll

İğnesini hiç olmadım.. Maalesef dinlenemiyorum cok ilgi istiyor bebeğim, ilk hamileliğim ne kolaymış onu anladım:)
Bende progestan 2. Kutuya basladım bakalım gecer insl..sağol canm

Idrar yollarini usutmus olabilirsin.bana da oliyor bazen usuttum sanirim.gece yatarken ozellikle beliniz kapali olsun.ben pijamamin icine sokuyom ustu.gaffur gibi gobegime kadar cekiyom

canım bende de akıntı oluyo ama benimki sarı renkte geçen hafta kontrolümde doktora sormayı unuttum ben de daha önce düşük yaşadğım için günde 2 progestan alıyom bence kendini çok yorma bi de akıntın devam ederse doktora git

Idrar yollarini usutmus olabilirsin.bana da oliyor bazen usuttum sanirim.gece yatarken ozellikle beliniz kapali olsun.ben pijamamin icine sokuyom ustu.gaffur gibi gobegime kadar cekiyom

canım dun gece su torbası koydum ayagımakı gecsı ndıe gene tıkk yok yaffffffffffff gecelıksız hıc yatmamm deprem korkum var( ve ustumude acamam esım cok kızar sımdıkı daha sıkı gece kalkıp bakıyor ustu ortukmu dıye ben kacamak yapıyordum da bazenn

canim kiz kardesimin hep oluyodu korkma rabbim sabir versin

Kanama olmadigi muddetce bu agrilar normal rahim buyuyor daha kotulerini bile yasayacaz :)) bunlar ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…