elimden gelse inan bende bu senin modellerden yaparım ama ben bilmiyorum işte,
bende çalışıyodum bir havayolunda kabinmemuruydum,ama malum bebişimizin haberini alınca belli bi süre bırakıyosun,uçamıyosun artık
evdeyim şimdi mecbur böyle şeylerle uğraşıyorum bulantılardan fırsat buldukça :)
ben bide yelek ve patik yapmak istiyorum,battaniyeyi bitiriyimde uğraşıcam yapmak için :)
yapabilirsin çok basit... hem internette tarifi de verilmiş biçok şeyin... örme ve kesmeyi bilen herkes yapar... bende evde oturup bebişimizi bekleyip sonra onu büyütmek istiyorum sağlıkla... hem her ay gelen setlerimiz var ordan gelen kitapları da okumam lazım... şimdi 6 buçukta çıkıyorum işten hemde haftanın 6 günü... eve gitmemiz 7 buçuk 8 buçuk 9 yemekten kalk mutfak toparla kocaya çay hazırla saat oldu 10-10 buçuk zaten uykum geliyo erkenden yatıyorum... 6 da kalkmak zorundayım çünkü... o yüzden işsizlik en iyisi sanırım.. :)))
bende örgüye meraklıyım okulum var şimdi ama tatilde yapmayı düşünüyorum şu iki model hoşuma gitti benimde belki sizde seversiniz..
yoğun hareketli bi hayattan sonra monoton gibi geliyo ama öğlen 12lere kadar uyumanın keyfide bambaşkaa :))) gece 4te kalkıp uçuşa gittiğimi bilirim ıyyyyyykkk,bebişim iyiki geldin anneni kurtadın diyorum
senide bekliyoruz aramızaaa tembelliğeee
bende örgüye meraklıyım okulum var şimdi ama tatilde yapmayı düşünüyorum şu iki model hoşuma gitti benimde belki sizde seversiniz..
selam kızlar listeye eklenmek istiyorum bayadır ama ilgilenen olmadı hiç..
cnm dr progestan vermıs ama dınlenmen gerek ve ıgnesını yaptılarmı bnm cok cokk azdı ama dr genede hem ıgne yaptı hemde progestanı verdıı kutunun yarısı kaldıı bıtıcek ınslllKızlar ya benim arada kahverengi akıntım oluyor kanama diyemem ama kahverengi akıntı işte.. Dr içerde bir kanama yok demişti ama aklıma takılıyor işte.. 1 bucuk yasında kızım var pesinde kosarken dinlenemiyorumda, gunde bir yada 2 kere progestan içiyorum işte..
İdrar testimde temizdi, sizde kahverengi akıntısı olan varmı yada kahverengi kekelenme diyeyim..:26:normalmidie sizce
cnm dr progestan vermıs ama dınlenmen gerek ve ıgnesını yaptılarmı bnm cok cokk azdı ama dr genede hem ıgne yaptı hemde progestanı verdıı kutunun yarısı kaldıı bıtıcek ınslll
kızlar 3 gunden beri ara ara kasık agrısı gırıyor yaa ozellıkle 13.haftada olanlar yanı benden onde olanlar cvp verınn normlamıdırr 1 st oncede cok kotu sol kasıgıma gırdı sankı bıcak saplanmıs kemıgımee ve oyuyormus casına agrı vardı yaa kasık kemıgımde 3 gundur ara ara oluyor bu agrı yaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:normalmıdırrrrrr
Kızlar ya benim arada kahverengi akıntım oluyor kanama diyemem ama kahverengi akıntı işte.. Dr içerde bir kanama yok demişti ama aklıma takılıyor işte.. 1 bucuk yasında kızım var pesinde kosarken dinlenemiyorumda, gunde bir yada 2 kere progestan içiyorum işte..
İdrar testimde temizdi, sizde kahverengi akıntısı olan varmı yada kahverengi kekelenme diyeyim..:26:normalmidie sizce
Idrar yollarini usutmus olabilirsin.bana da oliyor bazen usuttum sanirim.gece yatarken ozellikle beliniz kapali olsun.ben pijamamin icine sokuyom ustu.gaffur gibi gobegime kadar cekiyom
Kızlar ya benim arada kahverengi akıntım oluyor kanama diyemem ama kahverengi akıntı işte.. Dr içerde bir kanama yok demişti ama aklıma takılıyor işte.. 1 bucuk yasında kızım var pesinde kosarken dinlenemiyorumda, gunde bir yada 2 kere progestan içiyorum işte..
kızlar 3 gunden beri ara ara kasık agrısı gırıyor yaa ozellıkle 13.haftada olanlar yanı benden onde olanlar cvp verınn normlamıdırr 1 st oncede cok kotu sol kasıgıma gırdı sankı bıcak saplanmıs kemıgımee ve oyuyormus casına agrı vardı yaa kasık kemıgımde 3 gundur ara ara oluyor bu agrı yaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:normalmıdırrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?