Kanama olmadigi muddetce bu agrilar normal rahim buyuyor daha kotulerini bile yasayacaz :)) bunlar ne ki
Bu başağrısı dayanılmaz oldu
geçmiş olsun...
Buz sarıp uzanabilme ihtimalin varsa zaman kaybetme derim...
kasık ağrısı bende de oluyor..hiçbir şey yokken bir de bir ağrıyor..adet olduğum zamanlardaki sancı gibi ama geçiyor...belki de bebek içinde kımıldadıkça ağrıyordur ya da rahim büyümeye başladığı için ..küçük greyfurt kadar olmuş :)
teşekkür ederim işyerindeyim öle bi imkanım yok canım ne yapıcağımı şaşırdım felaket beynim zonkluyo resmen
dur o zaman sana başka bi çözüm... Tuzlu bişiler atıştırıp 1 parol yutabilirsin... Bide enseni ve alnını soğuk tutmak için bi şişeye su doldurup kompres yapabilirsin...
Merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan Rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
İkiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
Ikiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. Gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
soğuk su şişesi olur bak kolonya döktüm tepeme iyi gelsin diye sağol önerilerin için
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan Rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
İkiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
rica ederim... Benim de migrenim var sık sık başağrım tutar en kısa çözüm bunlar o yüzden aklıma gelenleri yazdım... Kolonyayla fazla haşır neşir olma... Sırf alkol... Cildini yakmaya başlar bi süre sonra... O bölgeden buram buram ateş çıkıyo gibi olursun...
Allah'ım gücünü sabrını verir... bundan güzel bi haber daha olamaz... harika bişey bu... Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
çok tebrik ederim çok güzel bi duygu allah sana 2 mucize göndermiş herbişeye daha dikkatli olmalısın depresyona falanda girme ne güzel işte niye öle bi duygıya kapıldın
hadi hayırlı olsun cnm
topikte ikizler artıyo her gün
canımm cokk guzel bır muzıce bu yaa allahım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnn
ne guzel bır tasla ıkı kusss
rica ederim... benim de migrenim var sık sık başağrım tutar en kısa çözüm bunlar o yüzden aklıma gelenleri yazdım... kolonyayla fazla haşır neşir olma... sırf alkol... cildini yakmaya başlar bi süre sonra... o bölgeden buram buram ateş çıkıyo gibi olursun...
Kizlar cmv igg ve rubella igg cokellayuksek ve pozitif cikti..hemsire aradi sonuclar normal dedi ama.bi de size sorayim dedim.
canım korkulacak birşey yok igg geçmişte bu rahatsızlığı geçirmiş oldugunu gösteriyor.bağışıklığın var yani korkma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?