senin yazılarını okurken seni hep sandalyede yan oturmuş küt saçlı biri (aynı avatarında olduğu gibi)hayal ediyorum :)
:) Ne güzel olmuş bu giriş böyle :) Herkese İzmir'den merhaba. İnşallah ben de temmuz 2013 annelerinden olucam. Listeye nasıl gireceğimi bilemedimLütfen beni de ekleyin. Dualara da katılıyorum. Selamlar, sevgiler :)
ahahahhaa :) aynen öyleyim yaa... saçlarımı kestirdim hamilelik öncesi...hemen küt yaptım... düğünden sonra bastım makası... evet saçlarım küt... pek de yan oturmuyorum ama bütün gün oturuyorum :) o avatardaki kadar zayıf değilim ayrıca :))))))
Eki Görüntüle 586403 Eki Görüntüle 586406 ikinci resimdeki gibi saçlarım... bu arada resim eklememin amacı becerebiliyomuyum diyeydi... kusura bakmayın güzel anneler...
İstanbul'muş :)))) sanki yakın yerlerde oturuyoruz hissi girdi içime
olabilir walla :))) bostancı taraflarındayım ben ya sen ???
komşumuyuz acep kızzz :)
gelinlikli foton çok şekerr matrak bi insana benziyosun :))
ahhaha kozyatağında çalışıyorum bende (şimdilik tabi :))) kurtköyde oturuyorum ama :)) genelde pilot ve hostesler o tarafta yada yeşilköyde ya ondan öyle deddim sanırsam :))))))
Merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan Rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
İkiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
ahahah evet walla bizim ekiplerin çoğu senin oralarda oturuyoo :))) ben böyle uzakta gayet iyiyim ama şimdilik hiçbirini görmek istemiyorum ahahahah :)))) ama çok yakınmışız kozyatağı beniim dibim, bostancı köp. de Hello baby die kocaman bi bebe market açıldı bi akşam iş çıkışı mutlaka gez orayıı :)
evet duydum kuzenlerim gitmiş çok kalabalık ve pahalıymış :)))
kızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
sorma walla bende bebek arabası puset ve oto koltuğu baktım zaten o üçünün fiyatını toplayınca diğer şeylere pek bakamadım :)
allah hepimizin yardımcısı olsun :)
insanda herşeyden almak istiyo walla neetcezz bakalımm :)
kızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?
maşallah kocaman olmuş haç haftalık bu bücür
Kizlar cmv igg ve rubella igg cokellayuksek ve pozitif cikti..hemsire aradi sonuclar normal dedi ama.bi de size sorayim dedim.
resimler harikaaa resmen gözükmüş bebeğin yaaa bende istiyorummm :)))
ayaklarınıda havayamı kaldırmış neeee :)
Merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan Rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
İkiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?