2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
senin yazılarını okurken seni hep sandalyede yan oturmuş küt saçlı biri (aynı avatarında olduğu gibi)hayal ediyorum :)

ahahahhaa :) aynen öyleyim yaa... saçlarımı kestirdim hamilelik öncesi...hemen küt yaptım... düğünden sonra bastım makası... evet saçlarım küt... pek de yan oturmuyorum ama bütün gün oturuyorum :) o avatardaki kadar zayıf değilim ayrıca :))))))
ikinci resimdeki gibi saçlarım... bu arada resim eklememin amacı becerebiliyomuyum diyeydi... kusura bakmayın güzel anneler...

aynen bende yeni üyelerdenim ve Rabbim nasib ederse temmuz annesi olucam bir türlü beceremedim lütfen benıde katarsanız çok sevinirim...Allah'a emanet olun

neden kusura bakalım :):) güzel demeseydin kusura bakardım avartadaki çok zayıf cnım :)

olabilir walla :))) bostancı taraflarındayım ben ya sen ???
komşumuyuz acep kızzz :)
gelinlikli foton çok şekerr matrak bi insana benziyosun :))

ahhaha kozyatağında çalışıyorum bende (şimdilik tabi :))) kurtköyde oturuyorum ama :)) genelde pilot ve hostesler o tarafta yada yeşilköyde ya ondan öyle deddim sanırsam :))))))

ahhaha kozyatağında çalışıyorum bende (şimdilik tabi :))) kurtköyde oturuyorum ama :)) genelde pilot ve hostesler o tarafta yada yeşilköyde ya ondan öyle deddim sanırsam :))))))

ahahah evet walla bizim ekiplerin çoğu senin oralarda oturuyoo :))) ben böyle uzakta gayet iyiyim ama şimdilik hiçbirini görmek istemiyorum ahahahah :)))) ama çok yakınmışız kozyatağı beniim dibim, bostancı köp. de Hello baby die kocaman bi bebe market açıldı bi akşam iş çıkışı mutlaka gez orayıı :)

ayyy ayyy maşallah sizeeeeee

ikizlerimiz artıyo valla ne güzell bi anda iki bebişin olucak ve arkadaş gibi büyücekler bu ne kadar güzel bişey aslındaa hiiç depresyona girme bebişleri çift veren rabbim rızıklarınıda çift gönderir... Çok güzel bişey vallaa... Rabbim size bağışlasın minikleriiiiii.....

evet duydum kuzenlerim gitmiş çok kalabalık ve pahalıymış :)))

evet duydum kuzenlerim gitmiş çok kalabalık ve pahalıymış :)))

sorma walla bende bebek arabası puset ve oto koltuğu baktım zaten o üçünün fiyatını toplayınca diğer şeylere pek bakamadım :)
allah hepimizin yardımcısı olsun :)
insanda herşeyden almak istiyo walla neetcezz bakalımm :)

kızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kı bı denedım ama oldumu acaba

Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?

Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?

kaçıncı haftadasın 12 hafatadn itibaren demir hapı ve vitamin demişti benim doktor yarın gittiğimde yazar heralde

resimler harikaaa resmen gözükmüş bebeğin yaaa bende istiyorummm :)))
ayaklarınıda havayamı kaldırmış neeee :)

aa süprize bak çok sevindim canm hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…