Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?
10 hafta 5 gunluk dımı kocamn olmuş bnde cok şaşırdım
evet canım maşallahı var ben 10 artı 5de cinsiyetini bile öğrendim :)
kızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
daha oncesinde kendim gebe kaldım ..sonra klomen destegiyle..bunların hepsi kendinden kesesi buzustu ortada kese kalmadı..mecbur kurtaj olcaktım aralarda dınlenmeler oldu tabi..sonra asılama istedik beklemek vakit kaybı gibi gelmisti..pıhtılasma felan yok testler temiz..ama onlem olarak coraspın ıcıyorum otekı doktorlar vermemıstı..guclu dusuk onleyıcı ıgne vuruldum haftada 1 prolutan depot diye..ama ılkkez 7. haftadan sonra dustu ve kendılıgınden bu sefer ...ben acıkcası suan karar verme asamasındayım..bu lenfosit asısını cok merak edıyordum 450 tl verırım sorun degıl ..bugun doktoruma sorucam bı arkadasım yaptırmıs dıcem bakalım ne dıcek??
sen dıyorsunki gebe kalmadan once her ay vuruldum ben sımdı bır tane vurulsam sonra gebe kalınca 2 tane vurulsam ..ınsallahhh cok gec degıldır.. cooook tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.. evet teshıs dogru tekrarlayan sebebsız dusuk benımkı..cunku hormon genetık rahım yapısı ....vs.. hepsi bakıldı temız.. geriye ımmunolojık kalıyo..seval hanıma gıtmıstın sankı oyle hatırlıyorum yazını ??sana garantı vermısmıydı ıse yarıyacak dıye...( bu arada arkadasım sen her gun gırıyormusun foruma)
sevgıler:)
Yaaaa cok tatli masallaaahhhhben de gitmek istiyooommmm bi an once.teyzesi ayaklarini yer minnos un
kızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
kızlar hepnıze cokk tesekkurler heycanımı sevıncımı bulkadr çok ve ıçten dostlarla paylaşmak çook güzellloyyyy maşallahhhhh tütütütütütü
anamm anammm pıtırcığada bakk ooohhhh ayaklarıda kaldırmış keyfi yerinde maşallaaahhhhkızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
bide bizim turabiyemise bakın teyseleriiiiiiiiii :))))))
Eki Görüntüle 586440
ayrıca benim doktorum folikasiti bıraktırdı demir hapı yazıcaktı fakat ishal olduğumdan 1 hafta ilaçlara ara verdim...
ayyyy sonunda gelebildimaslında hep burdayımda işten birtürlü fırsat bulamadım yazmak için.
nasılsınız canlarım fasülyelerinizde iyidir umarım
göbiş ekleyen arkadaşlara maşallah diyorum Allahım nazarlardan korusun
kontrolleri olan arkadaşlarında hayırlı güzel haberlerde dönmesini bekliyorum inşallah.
süpriz bir şekilde ikiz olduğunu öğrenen arkadaşıda tebrik ediyorum allahım bahtlarını açık etsin inşallah
bu arada 2'li testin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolunda temiz çıktı.
birde canım çok sıkkın.ben artık dengesiz,umursamaz düşüncesiz insanlarla çalışmaktan bıktım.böle patron olurmu ya hamile olduğumu bildiği halde köpek gibi heryere koşturuyor.çıkıcağımıda biliyor iyice üstüme üstüme geliyor.10 yıllık emeğim olmaza hemen çıkarımda tazminatımı yakmakta istemiyorumne yapıcam ben ya ağlıycam sinirimden.
Sabret biraz canim.onun istedigi de o zaten.tazminat vermemek icin biktirip kacirtacak seni.nekadar kaldi cikmana
32.haftmda rapor alıcam 2 ay rapor bitimindede çıkıcam daha çok var yani cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?