2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bide bizim turabiyemise bakın teyseleriiiiiiiiii :))))))

ayrıca benim doktorum folikasiti bıraktırdı demir hapı yazıcaktı fakat ishal olduğumdan 1 hafta ilaçlara ara verdim...

Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?

ben cumartesi 12 artı 3de gitmiştim doktora bana bırak dedi demir ve kan ilacı verdi

:119:ikizleri olan arkadasim tebrik ediyorum
:119:suzan karin agrisi olur arada korkma benim bu ara cok oluyodu ama dr kesenin etrafi kanla dolu dedi ihmal etme benim bebisime dar gelmis rahim cift old icin..seninki buyodur ondan agri vardir
:119:folik asit i dr lar 12 haftada kesiyolar zaten coguna dr vermiyo bile bana kalirsa birak ama sen bilirsin
:119:bebislerin fotolarini koyan arkadaslarim rabbim nazarlardan korusun
:119: deragunum nasilsin annem alyamla mesim de bulusmuslarya

Son düzenleme:

Yaaaa cok tatli masallaaahhhhben de gitmek istiyooommmm bi an once.teyzesi ayaklarini yer minnos un

Son günler her gün nette geziniyorum. Yazışabiliriz yani. Hatta gelişmelerden beni haberdar edebilirsin. Birbirimizi arkadaş listesine eklersek sayfalar arasından mesajlarımızı aramak zorunda da kalmayız. İyi olur. Bizim durumumuzda olan bayanların hiç birine hiç bir doktor garanti vermez. Seval taşdemir de bana garanti vermedi. Daha önceki mesajlarımızda da bahsi geçmişti ya... Bizim gibiler için her yok mubahtır ama kesin çözümdür diyemeyiz. Bilinen ve yapılabilecek her ihtimal bizim gibiler için önemlidir ve içlerinden birisi inşaallah çare olacaktır. Tıpda deniyorya sebebi belli olmayan düşükler kavramı. Aslında sebebi vardır ama tıp ortaya çıkaramamıştır. Sizin düşük sebebiniz , vücudunuzun fetüsü yabancı madde olarak algılayıp atması ise , lenfosit aşısı sizin için yüzde 100 çözüm olacaktır. Çünkü bu rahatsızlığınızın ilacı budur. Yok eğer bu aşıyı yaptırdıgınız halde , hala düşük yapmaya devam ederseniz , o zaman sizin düşüklerinizin sebebi vücudunuzun fetüsü yabancı bir madde olarak algılaması değildir. O zaman başka çözüm alternatifleri üzerinde durulur. Tanıdığım bir diş hekimi tam 10 sefer düşük yaptı. Onun ki de sebepsiz düşüktü. Doktorlar yıllarca onu oyaladılar. Çok zaman kaybetti. Lenfosit aşısı bir çok doktor tarafından bilinmeyen , uygulanmayan bir aşı. O diş hekimi de yıllar sonra kızını lenfosit aşısı vesilesiyle kucağına aldı. Hiç bir önlem almadan hamile kalmayın derim. Size tavsiye edilen ihtimalleri sırasıyla deneyin. İnşaallah biri sizin için çözüm olur. Sevgiler

anamm anammm pıtırcığada bakk ooohhhh ayaklarıda kaldırmış keyfi yerinde maşallaaahhhh Rabbim sağlıcakla kucğımıza almayıda nasip eder İnşallah...
bide bizim turabiyemise bakın teyseleriiiiiiiiii :))))))
Eki Görüntüle 586440
ayrıca benim doktorum folikasiti bıraktırdı demir hapı yazıcaktı fakat ishal olduğumdan 1 hafta ilaçlara ara verdim...

anamm anammmm o kurabiyeyi ben bir lokmada yutuveririm vallahiiii bu kadar tatlı olmak zorundalarmı bebişler yaaaaaa dayanamıyorum bi bebiş fotosu görüncee.... benimki ne alemde allah bilirrr 1 ayı geçti görmeyeli doktor değişikliği ve doktorun yoğunluğu bütün düzenimizi altüst etti yaaa çok özledim ben yavrumuuu hareket ediyomuki acaba :26:

Kizlar yine mesai var bu gun.yemekte de ciger cikacakmis doktor cig ete cigere dokunma demisti ama pismis olsada yasakmi ki.siz yiyormusunuzz.acilllll

ayyyy sonunda gelebildim aslında hep burdayımda işten birtürlü fırsat bulamadım yazmak için.
nasılsınız canlarım fasülyelerinizde iyidir umarım
göbiş ekleyen arkadaşlara maşallah diyorum Allahım nazarlardan korusun
kontrolleri olan arkadaşlarında hayırlı güzel haberlerde dönmesini bekliyorum inşallah.
süpriz bir şekilde ikiz olduğunu öğrenen arkadaşıda tebrik ediyorum allahım bahtlarını açık etsin inşallah

bu arada 2'li testin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolunda temiz çıktı.
birde canım çok sıkkın.ben artık dengesiz,umursamaz düşüncesiz insanlarla çalışmaktan bıktım.böle patron olurmu ya hamile olduğumu bildiği halde köpek gibi heryere koşturuyor.çıkıcağımıda biliyor iyice üstüme üstüme geliyor.10 yıllık emeğim olmaza hemen çıkarımda tazminatımı yakmakta istemiyorum ne yapıcam ben ya ağlıycam sinirimden.

Sabret biraz canim.onun istedigi de o zaten.tazminat vermemek icin biktirip kacirtacak seni.nekadar kaldi cikmana

selam kizlar uzun zamandir bu siteyi takip ediyordum ve artik bende 2013 annesi olucam allahin izniyle..sat,6 ekim
sata göre 12 haftalik hamileyim aslinda ama ultrasona göre 9 hafta 4 gunluguz..
6 haftalik oldugumuzda cok agrim vardi ama kanamam yoktu. dktora gittim bebegimi ve kalp atislarini ilk o gun gördüm ve duydum.
doktorum düsük tehlikesi oldugunu söledi agrilardan dolayi progestan verdi fitil olarak kullandim ama gecmedi.. sonra özelde doktora gitmeye basladim 1 hafta sonra ve doktor bi hafta önce 6 haftalik olan bebegimin bi hafta sonra 8 haftalik oldugunu söledi.. proluton die bi igne yaptilar bana ve progestanin hapini da verdi b vitamini yazdi coraspin diye bi ilacta verdi anlicaginiz gunde 5 tane ilac kullaniyorum tabi folicasitte var ocagin 13 unde gel 2li test yapcaz dedi bekliyoruz.. ama agrilarim kesildi bu iyiye isaret sanirim. benim gibi olan arkadaslarim varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…