selam kizlar uzun zamandir bu siteyi takip ediyordum ve artik bende 2013 annesi olucam allahin izniyle..sat,6 ekim
sata göre 12 haftalik hamileyim aslinda ama ultrasona göre 9 hafta 4 gunluguz..
6 haftalik oldugumuzda cok agrim vardi ama kanamam yoktu. dktora gittim bebegimi ve kalp atislarini ilk o gun gördüm ve duydum.
doktorum düsük tehlikesi oldugunu söledi agrilardan dolayi progestan verdi fitil olarak kullandim ama gecmedi.. sonra özelde doktora gitmeye basladim 1 hafta sonra ve doktor bi hafta önce 6 haftalik olan bebegimin bi hafta sonra 8 haftalik oldugunu söledi.. proluton die bi igne yaptilar bana ve progestanin hapini da verdi b vitamini yazdi coraspin diye bi ilacta verdi anlicaginiz gunde 5 tane ilac kullaniyorum tabi folicasitte varocagin 13 unde gel 2li test yapcaz dedi bekliyoruz.. ama agrilarim kesildi bu iyiye isaret sanirim. benim gibi olan arkadaslarim varmi?
Kızlar bnde Temmuzda alıcam inş. bebeğimi kucağıma gebzedeyim gebzede olupta hangi doktora gidiyorsunuz
ilk sayfaya hiç gözatmadın sanırım canım.. bilgilerini yazsaydın eklenmiş olurdun şimdiden listeye...
Merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan Rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
İkiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
yönetici farklıydı o sıra ve düşük yaptı sanırım araya kaynadı yoksa yazmıştım bilgilerimi. neyse sorun değil. hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi. Rabbim kolaylıklar bol sabırlar versin.
benim iki ablamında ilk bebekleri kız ve hiçççç bulantı yaşamadılarben öğürtüden ölüyorum ne olcek bilmem içimede erkek diye doğuyor
Nereden takip ediliyor bu liste? Ben de eklendim mi acaba? irmegan?
selam kizlar uzun zamandir bu siteyi takip ediyordum ve artik bende 2013 annesi olucam allahin izniyle..sat,6 ekim
sata göre 12 haftalik hamileyim aslinda ama ultrasona göre 9 hafta 4 gunluguz..
6 haftalik oldugumuzda cok agrim vardi ama kanamam yoktu. dktora gittim bebegimi ve kalp atislarini ilk o gun gördüm ve duydum.
doktorum düsük tehlikesi oldugunu söledi agrilardan dolayi progestan verdi fitil olarak kullandim ama gecmedi.. sonra özelde doktora gitmeye basladim 1 hafta sonra ve doktor bi hafta önce 6 haftalik olan bebegimin bi hafta sonra 8 haftalik oldugunu söledi.. proluton die bi igne yaptilar bana ve progestanin hapini da verdi b vitamini yazdi coraspin diye bi ilacta verdi anlicaginiz gunde 5 tane ilac kullaniyorum tabi folicasitte varocagin 13 unde gel 2li test yapcaz dedi bekliyoruz.. ama agrilarim kesildi bu iyiye isaret sanirim. benim gibi olan arkadaslarim varmi?
Gecmis olsun canım,benimde kanamam oldu.Progestan kullanıyorum bende,7. Haftalıktan beri, birbucuk ay yattım, daha yeni yeni ayaklandım,bizde kan uyuşmazlığımız var ondan,şimdi cok şükür bomba gibiyiz
tmm cnm sagolllKanama olmadigi muddetce bu agrilar normal rahim buyuyor daha kotulerini bile yasayacaz :)) bunlar ne ki
ayyy yerım ben o fındıkları yaa bende ıstedım ama dr yok tek dedı aılemızde yokkk gerci ıkız ama :))olsunn tek olsunnn benım olsun saglıklısından ınsllMerhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan Rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
İkiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
Cok tatlı görünüyor bebeğin maşşallahkızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
canim kiz kardesimin hep oluyodu korkma rabbim sabir versin
canım bende de akıntı oluyo ama benimki sarı renkte geçen hafta kontrolümde doktora sormayı unuttum ben de daha önce düşük yaşadğım için günde 2 progestan alıyom bence kendini çok yorma bi de akıntın devam ederse doktora git
ilk sayfadan bakabilirsiniz.
Selam, inşallah hayırlısı olur. Benim de düşük tehlikem oldu. Bir hafta yattım iki tane iğne oldum. Şuan iyiyiz çok şükür. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kollarımıza
kızlar doktorum bana ilk kontrolden itibaren crinone jel verdi düşüğü önlemek için. Düşük tehlikesimi var dedim yok ama riske atmayada gerek yok progestanda bal dönmesi falan yapar dedi. Genelde tüp bebekte veriyolarmış bu ilacı kullanan varmı ne kadar kullanılıyo acaba 2. Kutuyu yazdı bu hafta. Iğrenç bişey yaa çok kötü kokuyo ve akıntıyla birlikte çıkıyo geri
sagol canim sanada gecmis olsun.. Benim kan testlerim normal cikti sorun yok ama agrilarim oldugu icin doktor hic bi agri sebepsiz degil dedi istirahat etceksin dedi ben zaten ev hanimiyim yaptigim bi is yok.. Kanamam yok die icim biraz rahat. Benim bi arkadasim var ayni senin gibiydi kanamasi vardi 12. Haftasina kadar igneler yedi progestan kullandi neler neler ama 4 gun önce yani 12 haftasinda kontrole gittiginde doktor bebek ölmüs demis ve almislar sebebini 3 gun sonra ögrencekler.. Bende cok korkuyorum
maşallah canım kaç haftalıkkızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kı:dEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
Kizlar birkac keredir titresim gibi bi hareket hissediyorum.siz benden ondesiniz ya.sizde de oldu mu.ya da seyirme boyle bisey mi.dalgalanma oluyor sanki kucucuk bi noktada.hizli ama hemen gidiyor 4 sn felan
Kızlar yaaaaa antalyaya gittim geldim hasta oldumdoktorum bugün ilaç verdi duocid antibiyotik metpamid verdi bulantı için bebişkoma bişi olmaz inşallah çok korktum ama çok kötüyüm ya aranızda antibiyotik alan varmı?? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?