2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Selam, inşallah hayırlısı olur. Benim de düşük tehlikem oldu. Bir hafta yattım iki tane iğne oldum. Şuan iyiyiz çok şükür. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kollarımıza

Kızlar bnde Temmuzda alıcam inş. bebeğimi kucağıma gebzedeyim gebzede olupta hangi doktora gidiyorsunuz

Hoşgeldin. Gebze tarafına yakın Anadolu Sağlık Merkezi var iyi bir hastane oraya gidebilirsin. Doktor ismi bilmiyorum ama hastanenin çok iyi olduğunu biliyorum

ilk sayfaya hiç gözatmadın sanırım canım.. bilgilerini yazsaydın eklenmiş olurdun şimdiden listeye...

yönetici farklıydı o sıra ve düşük yaptı sanırım araya kaynadı yoksa yazmıştım bilgilerimi. neyse sorun değil. hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi. Rabbim kolaylıklar bol sabırlar versin.

İkiz olacağının 10. haftada anlaşılması normal mi? Sonradan ortaya çıkabiliyor mu? Bir de tek yumurta mı?

kızlar doktorum bana ilk kontrolden itibaren crinone jel verdi düşüğü önlemek için. düşük tehlikesimi var dedim yok ama riske atmayada gerek yok progestanda bal dönmesi falan yapar dedi. genelde tüp bebekte veriyolarmış bu ilacı kullanan varmı ne kadar kullanılıyo acaba 2. kutuyu yazdı bu hafta. iğrenç bişey yaa çok kötü kokuyo ve akıntıyla birlikte çıkıyo geri

Nereden takip ediliyor bu liste? Ben de eklendim mi acaba? irmegan?

benim iki ablamında ilk bebekleri kız ve hiçççç bulantı yaşamadılar ben öğürtüden ölüyorum ne olcek bilmem içimede erkek diye doğuyor

inşallah gönlüne göre olsun canım. tabii en önemlisi sağklı hayırlı evlat olması. bende perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum şu taramayıda bi atlatsak bitmicek sonrasıda varda bunu çok merak ediyorum.. inşallah iyi haberlerle gelmek nasip olur...

Gecmis olsun canım,benimde kanamam oldu.Progestan kullanıyorum bende,7. Haftalıktan beri, birbucuk ay yattım, daha yeni yeni ayaklandım,bizde kan uyuşmazlığımız var ondan,şimdi cok şükür bomba gibiyiz

Gecmis olsun canım,benimde kanamam oldu.Progestan kullanıyorum bende,7. Haftalıktan beri, birbucuk ay yattım, daha yeni yeni ayaklandım,bizde kan uyuşmazlığımız var ondan,şimdi cok şükür bomba gibiyiz

sagol canim sanada gecmis olsun.. benim kan testlerim normal cikti sorun yok ama agrilarim oldugu icin doktor hic bi agri sebepsiz degil dedi istirahat etceksin dedi ben zaten ev hanimiyim yaptigim bi is yok.. kanamam yok die icim biraz rahat. benim bi arkadasim var ayni senin gibiydi kanamasi vardi 12. haftasina kadar igneler yedi progestan kullandi neler neler ama 4 gun önce yani 12 haftasinda kontrole gittiginde doktor bebek ölmüs demis ve almislar sebebini 3 gun sonra ögrencekler.. bende cok korkuyorum

Kanama olmadigi muddetce bu agrilar normal rahim buyuyor daha kotulerini bile yasayacaz :)) bunlar ne ki
tmm cnm sagolll

ya bırde oturuken rahımın cıkacakmıs gıbı agrıyorr buda varmı sızde yaaaaaaaaaaaaaaaa korkuyorumm dr aramadımm pöff

ayyy yerım ben o fındıkları yaa bende ıstedım ama dr yok tek dedı aılemızde yokkk gerci ıkız ama :))olsunn tek olsunnn benım olsun saglıklısından ınsll

bıblıyofıl----- kac haftalık bebegınn o fotoda ayaklarını dıkmıs ya hanıı esımle merak ettık deeeeeeeeeee

Cok tatlı görünüyor bebeğin maşşallah

canim kiz kardesimin hep oluyodu korkma rabbim sabir versin

Sağolun canlar ya daha dikkat etmeye basladım dinlenmeye çalışıyorum bakalım bir daha olmaz inşallah!

Kızlar yaaaaa antalyaya gittim geldim hasta oldum doktorum bugün ilaç verdi duocid antibiyotik metpamid verdi bulantı için bebişkoma bişi olmaz inşallah çok korktum ama çok kötüyüm ya aranızda antibiyotik alan varmı??:18:

insallah canim ya tek istegim bu sagsaglim bi dogsalar bizde rahatlasak.. bende yedim o igneden proluton die ve progestan kullaniyorum suanda. ama bu seferde karnimla midemin arasi cok kasiyo.

canım benim kanamam olmadı hiç şükür ama ağrım vardı doktor progestan ve iğne verdi haftalık yapılan düşük tehliken yok dedi önlem olsun die dedi

maşallah canım kaç haftalık

prş günü için dr da randevum var ikili test için önce muayne olucakmışım sonra ikili test için randevu vericekmiş inş geç kalmam

Kizlar birkac keredir titresim gibi bi hareket hissediyorum.siz benden ondesiniz ya.sizde de oldu mu.ya da seyirme boyle bisey mi.dalgalanma oluyor sanki kucucuk bi noktada.hizli ama hemen gidiyor 4 sn felan

Kizlar birkac keredir titresim gibi bi hareket hissediyorum.siz benden ondesiniz ya.sizde de oldu mu.ya da seyirme boyle bisey mi.dalgalanma oluyor sanki kucucuk bi noktada.hizli ama hemen gidiyor 4 sn felan

bende hissediyorum aynen gerçi 17. haftadan önce hissedilmez deniyor ama ben hissediyorum gibi yaa

canım bana sivilce için cildiyeci hamilelerin kullanabilir dediği bir antibiyotik önerdi ama doktorum gerek yok dedi, ben de dçrt gündür fena soğuk almışım genzim akıyor boğazım ağrıyor burnum akıyor ama arayıp sormadım doktoruma çünkü büyük ihtimal bol su iç meyve ye diyecek, ben de su ve meyveye ağırlık verdim neredeyse dallarımdan meyve vereceğim, nane limon ıhlamur kaynattım içtim, zencefil-bal-limon karıştırıp yedim, burnuma tuzlu su sıktım ve en son yeni doğum yapmış arkadaşımın tavsiyesiyle sarımsak yuttum, öğlenden itibaren yemekler dahil bir baş sarımsak yedim, ya da hap yutar gibi suyla yuttum daha iyi hissediyorum..

suzan, senakpc , mehil dualarınızı okudum allah kabul etsin, ve sizler dahil tüm hamişlere ve bebişlerine sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…