canım bana sivilce için cildiyeci hamilelerin kullanabilir dediği bir antibiyotik önerdi ama doktorum gerek yok dedi, ben de dçrt gündür fena soğuk almışım genzim akıyor boğazım ağrıyor burnum akıyor ama arayıp sormadım doktoruma çünkü büyük ihtimal bol su iç meyve ye diyecek, ben de su ve meyveye ağırlık verdim neredeyse dallarımdan meyve vereceğim, nane limon ıhlamur kaynattım içtim, zencefil-bal-limon karıştırıp yedim, burnuma tuzlu su sıktım ve en son yeni doğum yapmış arkadaşımın tavsiyesiyle sarımsak yuttum, öğlenden itibaren yemekler dahil bir baş sarımsak yedim, ya da hap yutar gibi suyla yuttum daha iyi hissediyorum..
suzan, senakpc , mehil dualarınızı okudum allah kabul etsin, ve sizler dahil tüm hamişlere ve bebişlerine sağlık versin
Offff hala iş yerindeyim. Ev gidip uzanmak istiyorum ama 11'e kadar burdayım daha
Kızlar yaaaaa antalyaya gittim geldim hasta oldumdoktorum bugün ilaç verdi duocid antibiyotik metpamid verdi bulantı için bebişkoma bişi olmaz inşallah çok korktum ama çok kötüyüm ya aranızda antibiyotik alan varmı?? :18:
Sana da gecmis olsun canim.idrar yollari usutmek cok oluyormus hamilelikte.dikkat et.bende de var biraz yanma.insallah ilerlemeden gecer.sen nereni usuttun
Ne kadar sakin burasi yaa.kizlar bu arada bebek odalari cok pahali yaaa.1.500 lira en kotusu.bebek arabasi desen en ucuzub700 lira ikilisi.batmisiz biz yaaaa
gunaydınnn fıstıklarr nasılsınız bugunn
ewet canım cok pahalılar o senın 1500 lıra olanlar 2 gunde elınde kalıyo ıyı bırsey alıcam en az dersen 3-4 mılyar gozden cıkarmak lazm.
fakat ben bu konuda suan ıcın cok net kararlarım var doguma kadar ne olur bılmyıorum ama bebek odası almayı dusunmuyorum parasından dolayı deıl ama gereksız goruyorum 1 yıl kadar zaten bızım odamızda kalıcak ben o esyaları gordukce kullanmadan bıkıcamo yuzden bebek dogduktan sonra almayı dusunuyorum belkı 1 yıl belkı daha fazla yada daha kısa zaman sonra durumu baglı ama dedıgım gıbı dogum ıcın ozellıkle almayacagım.
canım çok merci, allah senin de tüm dileklerini dualarını kabul etsin, optumBesiktas Protestan Kilisesi.
Cumartesi kaynanamlara gittik.esimin abisi giller bebek beklerken (3sene once) kaynanam bebegin odasini amca yapar bizde deyip durdu.biz de iyi bari dedik o kadar cok soyledi ki kaynanam.utandik artik tamam dedik.yaptirdik odasini 3 sene once enistem yapti alkahtan ucuza malettik.tabi gun oldu devran dondu bizim de bebek geliyor ya.esime dedim sen soylemezsen ben hatirlatirim dedim.o da korktu ben soylerim diye kendi soyledi.annesi ne dese begenirsiniz.bize bulbul gibi sakiyan kadin BEN MADDi ISLERE KARISMAM DEDI.oyle sinirlendim ki anlatamam.bu kadar ayrim yapilmaz ki.kayinbabam hemen atladi.aliriz oglum yaklassin hallederiz dedi.yoksa saglam bi laf sokacaktim.
Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?
ayyyy sonunda gelebildimaslında hep burdayımda işten birtürlü fırsat bulamadım yazmak için.
nasılsınız canlarım fasülyelerinizde iyidir umarım
göbiş ekleyen arkadaşlara maşallah diyorum Allahım nazarlardan korusun
kontrolleri olan arkadaşlarında hayırlı güzel haberlerde dönmesini bekliyorum inşallah.
süpriz bir şekilde ikiz olduğunu öğrenen arkadaşıda tebrik ediyorum allahım bahtlarını açık etsin inşallah
bu arada 2'li testin kan sonuçlarını aldım çok şükür herşey yolunda temiz çıktı.
birde canım çok sıkkın.ben artık dengesiz,umursamaz düşüncesiz insanlarla çalışmaktan bıktım.böle patron olurmu ya hamile olduğumu bildiği halde köpek gibi heryere koşturuyor.çıkıcağımıda biliyor iyice üstüme üstüme geliyor.10 yıllık emeğim olmaza hemen çıkarımda tazminatımı yakmakta istemiyorumne yapıcam ben ya ağlıycam sinirimden.
merhaba kızlar aklıma takılan bişey var,şimdi bizim çiğ et ellemememiz gerekiyo biliyosunuzdur onlarda bakteri oluyomuş ,fakat hamile olduğumuzu çoğumuz kurban bayramından sonra öğrendik,yani o sıralar hamileydik ama bilmiyoduk,sizce sakıncalı bir durum ortaya çıkmışmıdır sonuçta bisürü ete dokunduk
ay aynı durumdayız canım faranjit oldum işte doğum doktorunu aradım oda duocid verdi inşallah zarar olmaz elma limon kaynattı eşim içiyorum ama bulantıda var
kızlar çok kötüyüm canım annem bugün hastaneye yattı yarın sabah ameliyat olacak göbek fıtığından ben çok sulu gözlüyümdür ağlaya ağlaya mahvoldum bugün sizden ricam annem için dua edin teşekkürler şimdiden hepinize iyi geceler
cnm ben 5 tane doktora gittim şimdiye dek (egepol, medicalpark, kordon tıp) bunlardan 2 tanesinden memnun kaldım 1ini seçicem, 1 tane de başka bir doktor seçicem. 2 tane doktora gitmek istiyorum 1i özel hastane 1i özel muayenehane olsun diye düşündüm. alsancakta kahraman kolday, yakup ereta ve atilla erler(sudekan) , karşıyakada ali özdemir (mitra) duydun mu hiç???
Kizlar birkac keredir titresim gibi bi hareket hissediyorum.siz benden ondesiniz ya.sizde de oldu mu.ya da seyirme boyle bisey mi.dalgalanma oluyor sanki kucucuk bi noktada.hizli ama hemen gidiyor 4 sn felan
bende hissediyorum aynengerçi 17. haftadan önce hissedilmez deniyor ama ben hissediyorum gibi yaa
kızlar çok kötüyüm canım annem bugün hastaneye yattı yarın sabah ameliyat olacak göbek fıtığından ben çok sulu gözlüyümdür ağlaya ağlaya mahvoldum bugün sizden ricam annem için dua edin teşekkürler şimdiden hepinize iyi geceler
Çok tatlı görünüyor maşallah bebeğinekızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
canim kiz kardesimin hep oluyodu korkma rabbim sabir versin
canım bende de akıntı oluyo ama benimki sarı renkte geçen hafta kontrolümde doktora sormayı unuttum ben de daha önce düşük yaşadğım için günde 2 progestan alıyom bence kendini çok yorma bi de akıntın devam ederse doktora git
sagol canim sanada gecmis olsun.. benim kan testlerim normal cikti sorun yok ama agrilarim oldugu icin doktor hic bi agri sebepsiz degil dedi istirahat etceksin dedi ben zaten ev hanimiyim yaptigim bi is yok.. kanamam yok die icim biraz rahat. benim bi arkadasim var ayni senin gibiydi kanamasi vardi 12. haftasina kadar igneler yedi progestan kullandi neler neler ama 4 gun önce yani 12 haftasinda kontrole gittiginde doktor bebek ölmüs demis ve almislar sebebini 3 gun sonra ögrencekler.. bende cok korkuyorum
bana multivitamin verdi.Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.kızlar çok kötüyüm canım annem bugün hastaneye yattı yarın sabah ameliyat olacak göbek fıtığından ben çok sulu gözlüyümdür ağlaya ağlaya mahvoldum bugün sizden ricam annem için dua edin teşekkürler şimdiden hepinize iyi geceler
Gunaydiiiiiinnn tek uyumayan benmiyim yaaaawwww nirdesiniz???? Ben bugun doktora gidicem tam 1 ay oldu catlicam artik Allahim insallah saglikli sihattlidir:)))))
Gunaydin :). Heyecanla bekliyoruz guzel haberlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?