2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba kızlar aklıma takılan bişey var,şimdi bizim çiğ et ellemememiz gerekiyo biliyosunuzdur onlarda bakteri oluyomuş ,fakat hamile olduğumuzu çoğumuz kurban bayramından sonra öğrendik,yani o sıralar hamileydik ama bilmiyoduk,sizce sakıncalı bir durum ortaya çıkmışmıdır sonuçta bisürü ete dokunduk

ay aynı durumdayız canım faranjit oldum işte doğum doktorunu aradım oda duocid verdi inşallah zarar olmaz elma limon kaynattı eşim içiyorum ama bulantıda var

canım benimde 20lik dişim iltihaplandı 1 hafta ağzımı açamadım bişey yiyemedim hiç iltihap kana karışırsa daha kötü olur dedi doktor 3 doktora sorduktan sonra penisilin katkılı antibiyotik kullandım hiç bişey olmaz dedi doktorlar. korkma doktor verdiyse vardır bi bildiği.

Sana da gecmis olsun canim.idrar yollari usutmek cok oluyormus hamilelikte.dikkat et.bende de var biraz yanma.insallah ilerlemeden gecer.sen nereni usuttun

canım yeni okudum sanırım ıslak saçla çıktım dışarı ondan oldu bu karda kışta,

Ne kadar sakin burasi yaa.kizlar bu arada bebek odalari cok pahali yaaa.1.500 lira en kotusu.bebek arabasi desen en ucuzub700 lira ikilisi.batmisiz biz yaaaa

3-5 bin tl verince sahin tofas bir araba alınır ya ne bu fiyatlar bizim arkadaşlar geçen sene e-bebekten bin lira civarında birşeyler aldılar memnunlardı

Besiktas Protestan Kilisesi.
canım çok merci, allah senin de tüm dileklerini dualarını kabul etsin, optum

bizimki de kızlarının çocuklarına baktı şimdi bize bakıcı tutun kadın tutun ben başında beklerim diyor, hem boş bırakmak istemiyor hem de yardım eemiyor, beş seneden ayda 750 tl bakıcı parası verdiğimizi düşünseniz ne kadar faydası olduğu belli, benim arkadaşlarım da hediye falan aldı daha bizimki ay cinsiyeti belli değil ondan alamadım bahanelerini söylüyor, cumartesi de bana hasta bakmaya geldi güya yedi içti kılını kıpırdatmadan bir bardak hılamurunu bile doldurmadı gitti, yani gördüğüm o ki çok beklememk lazım kayınvalidelerden, asla kızı gibi sevmez

Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?

canım ben galiba 9. haftada bırakıp multivitamine başladım, bu arada bugun tv de program izlerken çağla şikel hiç bir çocuğunda folik asit kullanmaığını söyledi, demek ki foliksiz de olur ama merak edersen doktorunu arayıp sorman en iyisi

bu patronların hepsi gerizekalı ben üç sene önceki iş görüşmesinde salak işveren bana önümüzdeki dört yıl gebelik düşünmemen lazım demişti, akıl ve insanlık dağıtılırken neredelerdi acaba

canım dokunmaktan ziyade nefes yoluna temas etmemeli,

ay aynı durumdayız canım faranjit oldum işte doğum doktorunu aradım oda duocid verdi inşallah zarar olmaz elma limon kaynattı eşim içiyorum ama bulantıda var

belki de haklıdır neticesinde iltihap inmesinden ya da oksijensiz kalmasından daha iyidir, bol su içmeyi de ihmal etme, bir de eşin meyve suyu sıksın sana öyle iç bol bol

kızlar çok kötüyüm canım annem bugün hastaneye yattı yarın sabah ameliyat olacak göbek fıtığından ben çok sulu gözlüyümdür ağlaya ağlaya mahvoldum bugün sizden ricam annem için dua edin teşekkürler şimdiden hepinize iyi geceler

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin bence güzel olacak herşey

evet hepsini duydum.ben de çok araştırdım cnm ama murat celiloğlu na karar verdim.Namık Demir ve bu soyledigim dr en iyisi.ama namik demir kent hastansjnde.orasi da çok pahi biliyosundur.

Kizlar birkac keredir titresim gibi bi hareket hissediyorum.siz benden ondesiniz ya.sizde de oldu mu.ya da seyirme boyle bisey mi.dalgalanma oluyor sanki kucucuk bi noktada.hizli ama hemen gidiyor 4 sn felan

bende hissediyorum aynen gerçi 17. haftadan önce hissedilmez deniyor ama ben hissediyorum gibi yaa

Bende hissediyorum kızlar,araştırdım ikinci gebeliklerde erken hissedilebiliyormus,eğer hissettiğimiz gaz degilse :)))

kızlar benim saçlarım çok dökülüyor yaa. önceden tarasamda çeksemde hiç dökülmezdi. şimdi banyoda olsun günlük bakımda olsun kupa kupa dökülüyor. doğurana kadar kel kalmazsam iyidir. haaa birde afedersiniz tüylerimde hiç uzamıyor. sanki otomatik epilasyon yaptırdım. böyle iyi gerçi şikayetim yok ama sizde böyle birşey varmı. genelde hamilelerin saçlarının gürleştiğini duymuştum.

Allah acil şifalar versin(((

Allah acil şifalar versin canım. kendini fazla üzme. Allah daha beter hastalıklardan korusun. çabucak iyileşiceğini tahmin ediyorum. benim oğlum 2 aylıktı kasık fıtığından ameliyat olmuştu. bende ağlaya ağlaya kalmıştım. ama hiç üzüldüğüm kadar değilmiş. fazla kendini üzme çünkü annene destek olman için soğukkanlı olman lazım. geçmiş olsun şimdiden.

Çok tatlı görünüyor maşallah bebeğine

canim kiz kardesimin hep oluyodu korkma rabbim sabir versin

Sağolun kızlar ya daha bi dikkat etmeye başladım bir daha olmaz inşallah

Ayy Allah korusun,sağlıkla alırız insallah kucağımıza yavrularımızı

Kızlar en son doktora gittiğimde sormayı unutmuşum. Folik asit kullanmaya devam edeyim mi diye. 12.-13. haftalarda olup ta bu konuda doktoruyla konuşan oldumu aranızda? Folik asit kullanmaya ne zamana kadar devam edeceğiz?
bana multivitamin verdi.
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
kızlar çok zor girebiliyorum.daha doğrusu girsem de çok az sayfa okuyabiliyorum.maşallah sayfalar da çok hızlı ilerliyor.duaları okuyorum ama burda tek tek yazamıyorum kızlar allah kabul etsin.
ben de cuma günü doktora gittim,ikili test istemedim yapılmadı.bebeğim büyümüş,görmek güzeldi gerçekten.doktor erkek olma ihtimali var dedi.ama daha çok erken değişirse bana kızmayın dedi.bir de kızlar şunu sorcam.siz her gittiğinizde kan idrar tahlili alıyorlar mı?ben önceki hamileliğimde giderken her gidişimde alırlardı.burda alınmayınca şaşırdım.doktorum iyi gibi de hala kararsızım

Okudum cnm Allah şifalar versin..

Gunaydiiiiiinnn tek uyumayan benmiyim yaaaawwww nirdesiniz???? Ben bugun doktora gidicem tam 1 ay oldu catlicam artik Allahim insallah saglikli sihattlidir:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…