ediyodur tabi annesi... hareket etmez olurmu... zıpzıp zıplıyodur hemde :))) (bizimki öyleydide)anamm anammm pıtırcığada bakk ooohhhh ayaklarıda kaldırmış keyfi yerinde maşallaaahhhhRabbim sağlıcakla kucğımıza almayıda nasip eder İnşallah...
anamm anammmm o kurabiyeyi ben bir lokmada yutuveririm vallahiiii bu kadar tatlı olmak zorundalarmı bebişler yaaaaaa dayanamıyorum bi bebiş fotosu görüncee.... benimki ne alemde allah bilirrr 1 ayı geçti görmeyelidoktor değişikliği ve doktorun yoğunluğu bütün düzenimizi altüst etti yaaa çok özledim ben yavrumuuu hareket ediyomuki acaba :26:
ben 2 hafta üst üste iki kutu antibiyotik bitirdim... dişimde ciddi bi enfeksiyon vardı bu yüzden içmek zorundaydım... çünkü her dk ağlıyodum ağrıdan... ama doktorum güvenmemi ve korkmamamı söyledi...kullandım bende... Allah'ım korusun bebeklerimizi... antibiyotiğin biri augmentin di... bu hem hamilelikte hemde gebelikte kullanılabilen bir antibiyotikmiş bebeğe ulaşmadan idrar yoluyla vücuttan atılıyomuş... böbrekler vasıtasıyla... bi tane daha vardı ama onun adını hatırlayamıyorum şu an... o da gebelikte kullanılabilen fakat emzirme döneminde kullanılamayan bir antibiyotikmiş...doktorun onay verdiyse korkma eğer doktorun işinde uzmnsa...Kızlar yaaaaa antalyaya gittim geldim hasta oldumdoktorum bugün ilaç verdi duocid antibiyotik metpamid verdi bulantı için bebişkoma bişi olmaz inşallah çok korktum ama çok kötüyüm ya aranızda antibiyotik alan varmı?? :18:
uuffff bu konu beni de çok meraklandırıyor... neredeyse koca bi danayı parçaladık 3 kişi... ellemek ne kelime yapıştı resmen etler bütün gün... ama Allah'ım korusun minik meleklerimizi... inşallah bişey olmaz...merhaba kızlar aklıma takılan bişey var,şimdi bizim çiğ et ellemememiz gerekiyo biliyosunuzdur onlarda bakteri oluyomuş ,fakat hamile olduğumuzu çoğumuz kurban bayramından sonra öğrendik,yani o sıralar hamileydik ama bilmiyoduk,sizce sakıncalı bir durum ortaya çıkmışmıdır sonuçta bisürü ete dokunduk
bana multivitamin verdi.
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
kızlar çok zor girebiliyorum.daha doğrusu girsem de çok az sayfa okuyabiliyorum.maşallah sayfalar da çok hızlı ilerliyor.duaları okuyorum ama burda tek tek yazamıyorum kızlar allah kabul etsin.
ben de cuma günü doktora gittim,ikili test istemedim yapılmadı.bebeğim büyümüş,görmek güzeldi gerçekten.doktor erkek olma ihtimali var dedi.ama daha çok erken değişirse bana kızmayın dedi.bir de kızlar şunu sorcam.siz her gittiğinizde kan idrar tahlili alıyorlar mı?ben önceki hamileliğimde giderken her gidişimde alırlardı.burda alınmayınca şaşırdım.doktorum iyi gibi de hala kararsızım
kızlar çok kötüyüm canım annem bugün hastaneye yattı yarın sabah ameliyat olacak göbek fıtığından ben çok sulu gözlüyümdür ağlaya ağlaya mahvoldum bugün sizden ricam annem için dua edin teşekkürler şimdiden hepinize iyi geceler
:119: herkese kocaman gunaydin :119:
bu arada0kizlar benim dr um gunde 1 sodanin bebege faydali olacagini soyledi... ya bisey sorcam hamilelerin yuzu lekeleniyomusya ne zaman oluyo o kv sagolsun yuzun islenmedi oh ne guzel deyip duruyo kizdim bende oyle diye diye basima is acican diye
canım o konuyu bende cok merak edıyordum ufak bıraz arastırma yapmıstım bıldıgım kadarını soylım
hamılelıkte lekeyı ozellıkle gunes yapıyormus yanı aslında onlar gunes lekesı ımıs bunun ıcınde gunese cıkarken koruyucu surulmesı onerılıyo.
baska yıne vardır ama suan ıcın bıldıgım bu kadar :26::26::26:
merhaba kızlar aklıma takılan bişey var,şimdi bizim çiğ et ellemememiz gerekiyo biliyosunuzdur onlarda bakteri oluyomuş ,fakat hamile olduğumuzu çoğumuz kurban bayramından sonra öğrendik,yani o sıralar hamileydik ama bilmiyoduk,sizce sakıncalı bir durum ortaya çıkmışmıdır sonuçta bisürü ete dokunduk
Gunaydiiiiiinnn tek uyumayan benmiyim yaaaawwww nirdesiniz???? Ben bugun doktora gidicem tam 1 ay oldu catlicam artik Allahim insallah saglikli sihattlidir:)))))
:119: herkese kocaman gunaydin :119:
bu arada0kizlar benim dr um gunde 1 sodanin bebege faydali olacagini soyledi... ya bisey sorcam hamilelerin yuzu lekeleniyomusya ne zaman oluyo o kv sagolsun yuzun islenmedi oh ne guzel deyip duruyo kizdim bende oyle diye diye basima is acican diye
Kizlar ablam benimle kaliyor yardim destek amacli.her sabah sandvic felan yapiyor baana.hep bi ekmegin ucte ikisini yapar.ben de hep kizarim ve ancaa yarisini yiyebilirim.bu gun de kiza kiza oturdum yemek icin.bu ne yaa kocaman ekmek derken posetin dibi geldi azimahepsini yedim yaaa inanamiyorum kendimeeeeee
günaydın kızlar,
ben geceleri uykumu alamıyorum sabah sersem gibi oluyorum.
Siz de nasıl keyifler?
kızlar benim saçlarım çok dökülüyor yaa. önceden tarasamda çeksemde hiç dökülmezdi. şimdi banyoda olsun günlük bakımda olsun kupa kupa dökülüyor. doğurana kadar kel kalmazsam iyidir. haaa birde afedersiniz tüylerimde hiç uzamıyor. sanki otomatik epilasyon yaptırdım.böyle iyi gerçi şikayetim yok ama sizde böyle birşey varmı. genelde hamilelerin saçlarının gürleştiğini duymuştum.
geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.
geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.
ya masallah deyim bi arkadasinkide hic cikmiyomus benim normalde cok gec ve az cikardi simdi cabucak cikiyo anlamadim gitti
oğlunmu olucakki acepp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?