2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ediyodur tabi annesi... hareket etmez olurmu... zıpzıp zıplıyodur hemde :))) (bizimki öyleydide)

ben 2 hafta üst üste iki kutu antibiyotik bitirdim... dişimde ciddi bi enfeksiyon vardı bu yüzden içmek zorundaydım... çünkü her dk ağlıyodum ağrıdan... ama doktorum güvenmemi ve korkmamamı söyledi...kullandım bende... Allah'ım korusun bebeklerimizi... antibiyotiğin biri augmentin di... bu hem hamilelikte hemde gebelikte kullanılabilen bir antibiyotikmiş bebeğe ulaşmadan idrar yoluyla vücuttan atılıyomuş... böbrekler vasıtasıyla... bi tane daha vardı ama onun adını hatırlayamıyorum şu an... o da gebelikte kullanılabilen fakat emzirme döneminde kullanılamayan bir antibiyotikmiş...doktorun onay verdiyse korkma eğer doktorun işinde uzmnsa...
uuffff bu konu beni de çok meraklandırıyor... neredeyse koca bi danayı parçaladık 3 kişi... ellemek ne kelime yapıştı resmen etler bütün gün... ama Allah'ım korusun minik meleklerimizi... inşallah bişey olmaz...

Allah kabul etsin yüreğine sağlık...
ben bi ilk gittiğimde doktorum kan tahlili (genel tarama) yaptı... bide ikili test için... başka test yapmadı... yapması da anlamsız değilmi zaten... bazı özel hastanelerde kâr amaçlı sürekli tahlil isteyen doktorlar olabiliyor malesef... çünkü hastanenin sgkyla anlaşması muayene-ameliyat-yatış işlemlerinde geçerli... hiçbir tahlil veya testi sgk karşılamaz özel hastanelerde.. bu sebeple art niyetli-gelir amaçlı bakış açıları oluşabiliyor ne yazıkki...

Son düzenleme:
günaydınlar. 3 ay bitti. 13 haftadan gün alıyorum ama hala mide bulantılarım geçmedi.

hamileliğim boyunca 5 kilo vermişim. eskiden olmayan kot pantolonlarımı hamile kalınca giymeye başladım.

Canim kendini heba etme.rabbim yardimcisi olsun.teknoloji cok gelisti artik.butun amelyatlar basit sekilde yapiliyor.insallah sorunsuzca gecer.bize haber ver gelismeleri.bebegini dusun strese girme

:119: herkese kocaman gunaydin :119:
bu arada0kizlar benim dr um gunde 1 sodanin bebege faydali olacagini soyledi... ya bisey sorcam hamilelerin yuzu lekeleniyomusya ne zaman oluyo o kv sagolsun yuzun islenmedi oh ne guzel deyip duruyo kizdim bende oyle diye diye basima is acican diye

Kizlar ablam benimle kaliyor yardim destek amacli.her sabah sandvic felan yapiyor baana.hep bi ekmegin ucte ikisini yapar.ben de hep kizarim ve ancaa yarisini yiyebilirim.bu gun de kiza kiza oturdum yemek icin.bu ne yaa kocaman ekmek derken posetin dibi geldi azimahepsini yedim yaaa inanamiyorum kendimeeeeee

canım o konuyu bende cok merak edıyordum ufak bıraz arastırma yapmıstım bıldıgım kadarını soylım
hamılelıkte lekeyı ozellıkle gunes yapıyormus yanı aslında onlar gunes lekesı ımıs bunun ıcınde gunese cıkarken koruyucu surulmesı onerılıyo.
baska yıne vardır ama suan ıcın bıldıgım bu kadar :26::26::26:

genelde hamileliğin 3-6 aylarında ortaya çıkıyormuş. benim yüzümde zaten lekeler vardı şuan sivilcelenme hariç herhangi bir değişiklik olmadı. hergün güneş koruyucumu sürüp çıkıyorum evden malum benim yaşadığım yerde pek kış yok hep güneşli. bakalım inşallah leke olmaz

Meraba kızlar güzel anneler ve bebişleri dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bir sorunumuz yok ense ölçümüde yapıldı bir sorun çıkmadı çok şükür bizim ufaklığıda gördük doya doya kalp atışlarını duyduk ikili test için kan verdim 3 gün sonra sonucu alacağım ve doktora göstereceğim inş ondada bir sorun çıkmaz...
Düşük tehlikesi çok azda olsa varmış progestana devam dedi demir hapınada başladık şimdi tam 11+6 yız çok şükür başka sorunumuz yok

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

ben geceleri uykumu alamıyorum sabah sersem gibi oluyorum.

Siz de nasıl keyifler?

çiğ ete toksoplazma virüsü için ellemememizi istiyorlar.oral yoldan bulaşıyor zaten,ellerini çok iyi yıkadıysan sorun olmuyor genelde ama zaten doktorlar ilk kontrollerde toksoplazma,rubella...v.b testleri yaptırdılar o zaman öğrendik pozitif mi negatif mi? yaptırmadıysan eğer aklında soru varsa yaptır bi test rahatlarsın canım.

iyi yıkanmamış yeşilliklerden de geçiyor bu virüs,o yüzden dışarda yeşillik yemesen iyi olur.

Son düzenleme:
Gunaydiiiiiinnn tek uyumayan benmiyim yaaaawwww nirdesiniz???? Ben bugun doktora gidicem tam 1 ay oldu catlicam artik Allahim insallah saglikli sihattlidir:)))))

ah canım ya sabah sabah helal olsun, günaydın ve güzel haberlerle gel

bana da süt içemeyenler soda içsin demişti arkadaşlarım,

yarasınn :))

günaydın kızlar,

ben geceleri uykumu alamıyorum sabah sersem gibi oluyorum.

Siz de nasıl keyifler?

ben gecede en az bir kez uyanıyorum ve gece uyklarım azaldı

kızlar ya ben dün soğuk algınlığımdan dolayı yaklaşık bir baş sarımsak yedim sonra dank etti acaba bebişe zararı olmuş mudur, amniyo sıvısına karışıp yakar mı çocuğu sizce??

geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.

geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.

bu kıl olayıyla ilgili şöyle rivayetler var... eğer kız olursa kıl uzaması yavaşlar ve seyrelir derler (kocakarı mantığı da diyebilriiz) erkekse kıllar gürleşir sıklaşır derler... benim ablamın oğlu olucak... bildiğiniz orman gibi oluyo kızcagız her ay ağdacıda :))

Son düzenleme:

ya masallah deyim bi arkadasinkide hic cikmiyomus benim normalde cok gec ve az cikardi simdi cabucak cikiyo anlamadim gitti

selam bayanlar

bazılarının cinsiyetleri belli olmuş nasıl oluyoooo???
ben daha 2. kontrolüme gitmedim
bu hafta gitsemmi diyorum
içim içimi yiyo
erken mi sizce?

normalde önümüzdeki hafta gitmem lazım ama ya bebeğim gelişmiyorsa?
gerci her bi belirti var bende karnımda sanki sertleşmeye başladı gibi ama
daha önce bi bebeğimi kaybettim...

aşırı derecede bel agrısı çekiyoru ama genelde yoruldugumda oluyo ve sırt agrısı var..
geceleri nasıl yatıcagımı şaşırıyorum cok ani hareketler yapıyorum bişi olcak diye korkuyorum ayaklarımı karnıma çekip filan yatıyorum..
rahat etmeye calısıyorum ama yok olmuyoo

bide size de oldu mu bilmiyorum cok merak ediyorum ilişkiden sonra acayip midembulanıyo ögürüyorum ve aglamaya başlıyorum
benim hormonlar ters tepti

sizin nasıl?

cinsiyeti belli olan arkadasların Çin takvimindeki bilgileri doğru çıktı mı

oğlunmu olucakki acepp :)

hayirlisi balim ne diyelim saglikli sihhatli olsunda simdi dusuk tehlikem de devam ediyo agda yapamiyorum hadi yanimda kocam yok sikinti degil diyorum dr bi soyun alttan bakalim dese yandim ne yapsamki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…