benimde aynı durum var canım, bende yanlızca göbek ve bacak kalınlığı vardı, şimdi sanki biraz daha göbek şişkinliği var içimede çekemiyorum.beden kitle endeksim sınırda 24.5 alacağım kilo 11-18 arası diyor.dikkatli olmalıyız canım. doğum sonrası pisikoloji önemli..
Mrb kizlarbende katildim araniza . İlk gebeligim dusukle sonuclandi 4 ay sonra tekrar hamile kaldim Allah in izniyle
inş. sağlıkla kucağına alırsın ne kadarlık ?
Kandada baktirmadim doktorada gitmedim sanirim 4+2 deyiz
ya aman sorma şimdi iştahsızlık var az yiyorum zaten bebeğim benden alır diorumda
inana sonumu çok merak ediyorum nasıl bir fil olacam acaba
ama emzirme iyi kiol verdiyomuş
doğumdan sonra diyetisyene gideriz
bide yüyüryüş spor falan gitmez mi ya
bole topaç gibi kalmayımda sonra
evlneğimde 170 cnm 59 kiloydumn ve 36 beden giyodum
sporu bıraktım yoğun çalışma ve hep ourarak
gece 9 da 10 da yenen akşam yemekleri
uyku oldum mu sana 75 kilo ayı yavrusu gibiyim
her halde 40 haftanın sonunda ayılığa terfim mümkün olur
daha hiç kilo almadım ama ben hamile kaldıktan sonra eşim 5 kilo almış
dün ole dio ben yiyemedikçe adam bana yesin die aldıklarını bozulmasın die yedi
doğuma herhalde baskül ailesi olarak teşerrüf edecez hahaaa
cnm baktır o zman kanına
ben adet günüm 2 gün geçince idrar yaptım aynı gün kan yaptırdım 474 çıktı
ertesi gün doktora gittim 4+6 daydı karnımda göremedi keseyi
belki dış gebelik falandır riske atmayalım dedik aşağıdan baktım gördük kuzumu
kan yaptır o zaman bugün mutlaka
yaaaa sorma benim de ayni gobegim ozellikle aksamlari cok sisiyor niye acaba gaz falan da yok ama
ya al benden de o kadar cnm zaten evlendikten sonra düzüensiz akşam yemeklerinin mağduru olup
15 kiolyu aldım
allahtan boyun uzun ama neticede iririym
sonumu inana bende merak ediyorum
ee bebek olmuyo die tedavininde hediyesi kilolarım vardı bakalım
benim doktor ilk 4 ay lütfen kilo alamayalım olurmu senin depoler fasülyeyi besler dedi
sonra 5. aydan itibaren ayda en fazla 2 kiol istoyrum senden dedi umarım ole olur
benimde aynı durum var canım, bende yanlızca göbek ve bacak kalınlığı vardı, şimdi sanki biraz daha göbek şişkinliği var içimede çekemiyorum.beden kitle endeksim sınırda 24.5 alacağım kilo 11-18 arası diyor.dikkatli olmalıyız canım. doğum sonrası pisikoloji önemli..
Mrb kizlarbende katildim araniza . İlk gebeligim dusukle sonuclandi 4 ay sonra tekrar hamile kaldim Allah in izniyle
canım aynı durumdayız valla bende 170 cm kilo enson 73 idi şimdi 75 olmuşumdur. bende pisikolojik yemeğe başladım şimdilik bulantım yok. ama çok pis korkuyorum kocamaan olacağım diye hamilelikten önce kilo vermeye çalışıyordum olmadı. ben hamilelik boyunca çok almamak için uğraşalım diyorum sonrada emzirelim mandıra gibi inş.veririz. altınada düşeriz çok istiyorum şöle 56-57 kilo olmayı.
İlk gebeligimde adetm gectikten 3 gun sonra gittik doktora alttan bakti ve daha belli degil haftaya gel dedi . Gittik gene alttan gorduk keseyi. 2 gun sonra kanamam geldi 4 gun sonrada kaybett bebegimi. O yuzden cnm biraz bekleyelim dedik ama kanima baktirayim diorum yarin falan
bende akşamları acayip gaz oluyo vallaa... Allah yardımcımız olsun..vücutlar alışsaydı bi hamişliğee...
sorma yaa bende evlendikten sonra 7 kilo kadar aldım sonra 3 kilo verdim.. şuanda 1.68 boy 65 kilo... 64,5 tu 65 olmuşumfolik asit iştahı açıyo büyük ihtimalle ondan... benim doktorda ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum dedi ama ben şimdiden yarım kiloyu aldım bilee... bulantı kusma olursa belki o zaman kilo almayız...
offfff bide kilo derdi var allahım napcez yaaaa... İnşallah fil gibi olmadan bebişlerimizi sağlıcakla dünyaya getiririzzz...
Hoşgeldin canımm.. Allahg hayırlı uğurlu eylesin bebişini....
Tskler cnmHoşgeldin canımm.. Allahg hayırlı uğurlu eylesin bebişini....
Selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıll
Selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıll
İrmegan tatlım kese için yarın gidecektin demii
hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaaaa... bak bizi boşluyosun ona göreeeee
evet cnm yarın gidicez Allah nasip ederse saat 11'de... çok heyecanlıyım yaa yarın bi olsaydııııı
slm cnm benim yaramaz sıpa midemi bulandırmaya başladı hafif hafif bugün
sen nasıılsın bakalım
hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaaaa... bak bizi boşluyosun ona göreeeee
evet cnm yarın gidicez Allah nasip ederse saat 11'de... çok heyecanlıyım yaa yarın bi olsaydııııı
Benim de kaç gündür hafif hafif bulantılarım var onun dışında şükür herşey yolunda.Sabahları uyandığım zaman çok kötü iştahsız olyorum içim almıyo bi türlü yeme düzenim bozuk ama kilo artışı var yaf anlam veremiyorum bi türlüSağlık ocağına gittim kayıt için koştur koştur onda da nüfus c. fotokobisi istiyodu yarına kaldı.Tahlil falan yapıyolarmı acaba sağlık ocağında şimdiye kadar doktorum bi tahlil falan istemedi.Senden istedimi canım doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?