2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ya aman sorma şimdi iştahsızlık var az yiyorum zaten bebeğim benden alır diorumda
inana sonumu çok merak ediyorum nasıl bir fil olacam acaba
ama emzirme iyi kiol verdiyomuş
doğumdan sonra diyetisyene gideriz
bide yüyüryüş spor falan gitmez mi ya
bole topaç gibi kalmayımda sonra
evlneğimde 170 cnm 59 kiloydumn ve 36 beden giyodum
sporu bıraktım yoğun çalışma ve hep ourarak
gece 9 da 10 da yenen akşam yemekleri
uyku oldum mu sana 75 kilo ayı yavrusu gibiyim
her halde 40 haftanın sonunda ayılığa terfim mümkün olur
daha hiç kilo almadım ama ben hamile kaldıktan sonra eşim 5 kilo almış
dün ole dio ben yiyemedikçe adam bana yesin die aldıklarını bozulmasın die yedi
doğuma herhalde baskül ailesi olarak teşerrüf edecez hahaaa

Mrb kizlar bende katildim araniza . İlk gebeligim dusukle sonuclandi 4 ay sonra tekrar hamile kaldim Allah in izniyle

Kandada baktirmadim doktorada gitmedim sanirim 4+2 deyiz

cnm baktır o zman kanına
ben adet günüm 2 gün geçince idrar yaptım aynı gün kan yaptırdım 474 çıktı
ertesi gün doktora gittim 4+6 daydı karnımda göremedi keseyi
belki dış gebelik falandır riske atmayalım dedik aşağıdan baktım gördük kuzumu
kan yaptır o zaman bugün mutlaka

canım aynı durumdayız valla bende 170 cm kilo enson 73 idi şimdi 75 olmuşumdur. bende pisikolojik yemeğe başladım şimdilik bulantım yok. ama çok pis korkuyorum kocamaan olacağım diye hamilelikten önce kilo vermeye çalışıyordum olmadı. ben hamilelik boyunca çok almamak için uğraşalım diyorum sonrada emzirelim mandıra gibi inş. veririz. altınada düşeriz çok istiyorum şöle 56-57 kilo olmayı.

İlk gebeligimde adetm gectikten 3 gun sonra gittik doktora alttan bakti ve daha belli degil haftaya gel dedi . Gittik gene alttan gorduk keseyi. 2 gun sonra kanamam geldi 4 gun sonrada kaybett bebegimi. O yuzden cnm biraz bekleyelim dedik ama kanima baktirayim diorum yarin falan

yaaaa sorma benim de ayni gobegim ozellikle aksamlari cok sisiyor niye acaba gaz falan da yok ama

bende akşamları acayip gaz oluyo vallaa... Allah yardımcımız olsun..vücutlar alışsaydı bi hamişliğee...

sorma yaa bende evlendikten sonra 7 kilo kadar aldım sonra 3 kilo verdim.. şuanda 1.68 boy 65 kilo... 64,5 tu 65 olmuşum folik asit iştahı açıyo büyük ihtimalle ondan... benim doktorda ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum dedi ama ben şimdiden yarım kiloyu aldım bilee... bulantı kusma olursa belki o zaman kilo almayız...

offfff bide kilo derdi var allahım napcez yaaaa... İnşallah fil gibi olmadan bebişlerimizi sağlıcakla dünyaya getiririzzz...
Mrb kizlar bende katildim araniza . İlk gebeligim dusukle sonuclandi 4 ay sonra tekrar hamile kaldim Allah in izniyle

Hoşgeldin canımm.. Allahg hayırlı uğurlu eylesin bebişini....

aynıyız işte cnm
ünv de ok urken o kaadar dışarda yedik saçma salak şeyler
52 kilodum inanbiliyomusun boyumuzda var
annem belin kopacak bir gün diodu
okul bitti çalışmaya bi başladım
59 kadar geldim
evlenince oldum sana 75
ya sağlıklı olsunda veririm diorum ama yaş ileridkçe vermekte zorlaşıyo napcaz bilmem
benim doktor ilk 4 ay yasak koydu zaten

eevet oz zmana kan yaptır
2 gün sonra tekrarla bak bakalım artış nasıl

sen yine iyiyimişisni gülüm bize göre

slm cnm benim yaramaz sıpa midemi bulandırmaya başladı hafif hafif bugün
sen nasıılsın bakalım

Benim de kaç gündür hafif hafif bulantılarım var onun dışında şükür herşey yolunda.Sabahları uyandığım zaman çok kötü iştahsız olyorum içim almıyo bi türlü yeme düzenim bozuk ama kilo artışı var yaf anlam veremiyorum bi türlüSağlık ocağına gittim kayıt için koştur koştur onda da nüfus c. fotokobisi istiyodu yarına kaldı.Tahlil falan yapıyolarmı acaba sağlık ocağında şimdiye kadar doktorum bi tahlil falan istemedi.Senden istedimi canım doktorun

hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaaaa... bak bizi boşluyosun ona göreeeee

evet cnm yarın gidicez Allah nasip ederse saat 11'de... çok heyecanlıyım yaa yarın bi olsaydııııı

Aklımdasınız canım iki gündür fırsat bulamdım misafirim gelecek bugün onun hazırlığıyla uğraştım sabahta erkenden sağlık ocağına gittim geldim yarına kaldı işim.
Ne kaldı tatlm yarına görürsün inşallah hayırlısı ile canım benim Ben heyecandan sabaha kadar uyuyamamıştım.Şİmdi de cuma gününü çekiyorum iple böle böle gidecek bu sanırım kesesi kalbi ikili testi üçlü testi vız diye geçecek inşallah hayırlısı ile de alacaz kucağımıza bebişlerimizii

yok cnm işte gittiğimizde iki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi
zaten kalp atışlarını duyduktan sonra gebeliğe gebelik diyoruz dedi
ondan sonra kan falan alacakmış ama önce kalp atışları dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…