2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
benim normalde çok midem bulanıyo zaten... hep öğürüyorum... ama sadece 1 kez istifra ettim... ayrıca ilişkiden sonra böyle olmanın sebebinin piskolojik olduğunu düşünüyorum... çünkü bende ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum ya bebeğimize bişey olursa diye... biçok zaman istemiyorum bile... bi mutsuzluk sarıyo içimi nedense... bence sende de aynı durum olduğundan mide bulantısı yaşıyo olabilirsin...

kızlar ya ben dün soğuk algınlığımdan dolayı yaklaşık bir baş sarımsak yedim sonra dank etti acaba bebişe zararı olmuş mudur, amniyo sıvısına karışıp yakar mı çocuğu sizce??

çocuğu yakmaz merak etme direk yediğin haliyle gitmiyor ona ama biraz abartmışsın sanki bir baş yemekle.2-3 diş yeseydin iyiydi.sonraki günlerde koruyucu amaçlı 1 diş alabilirdin.bol su iç.

hayirlisi balim ne diyelim saglikli sihhatli olsunda simdi dusuk tehlikem de devam ediyo agda yapamiyorum hadi yanimda kocam yok sikinti degil diyorum dr bi soyun alttan bakalim dese yandim ne yapsamki yaaa

oofff işte bu çok zor... allah yardımcın olsun....

ablamın da 2 oğlu var onun normalde orman gibiydi zaten ama hamilelikte çok azalmış ve geç çıkmış ,bünyeden bünyeye değişiyor herhalde.

geçiş dönemi olduğu için sizin o arada yazdıklarınız kaynadı tabii.. ilk sayfadaki tablo kısmına bakarak bilgilerini yazarsan listeye ekleriz...
Nereden takip ediliyor bu liste? Ben de eklendim mi acaba? irmegan?

Gördüm ve bilgilerimi yazdığım halde eklenmediğimi farkettim :44:

canım bi zahmet tekrar yazıverde ekleyelim.. görülmemiş olabilir...

offfffffffff soooonnnn 6 gün bebeğimi görmemeeee... günler neden geçmiyo yarabbimmmm çooooooooooook özledim ben minik meleğimi... ben o zaman 13+0 olucam yaniii 14.haftaya girmiş olucam cinsiyeti söyler gibime geliyo doktor... bi geçseydi şu 6 güünnnnnnnnnn..................

Canimm bende hafta ya car samba 2ocakta gidicemm
Tam 13 haftalik olucak bende umutluyum cinsiyet soylemesindenn :))

Günaydın kızlar,yeni kalkabildim,bir saattirde karnımı dinliyorum,benim bebeğim harbiden kıpırdıyo yada ben paranoyaklaştım

dün saat 12 ye kadar mesai yaptım bugün doktorum var ve şaftım kaydı

akşam ofise sölenen yemekten çok az yememe rağmen midemi bozmayı başardım bütün geceyi tuvalette geçirdim
ishal bi yandan kusma bi yandan
ve çeşit çeşit küfür etmeyi öğrendim kızlar
tek tessellim bugün kuzumu görecem

selam canım
bende sürekli bi ögürme içindeyim kusmak hiç istemiyorum tutuyorum kendimi..
inan ilişkiden önce yada sonra hiç bebege bişey olacak mı diye bir düşüncem yok bu konuda çok rahatım cünkü düşük tehlikem vs.. yok
zaten Rabbim onu koruyor ama tehlikem olsa bende istemezdim .. ve canımın istemediği zamanlar zaten yapmıyoruz ne zaman canım isterse o zaman oluyor... yani eşimin zoruyla filan değil.

zaten bi cok seye hassasım tamamen içten geliyo bence seninde psikolojik değil :))) ağlamak çok garip ama yaa adam korkuyo valla:)) neyseki iş bitmiş oluyooo

ama bu akşam biraz karnım agrıdı sabah kalktıgımda filan artık 1 hafta yok dinlenelim

geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.

anenannemin ayna yöntemi var göbek altını görmek için :)

çocuğu yakmaz merak etme direk yediğin haliyle gitmiyor ona ama biraz abartmışsın sanki bir baş yemekle.2-3 diş yeseydin iyiydi.sonraki günlerde koruyucu amaçlı 1 diş alabilirdin.bol su iç.

ya yeni doğum yapan arkadaş hamleyken 2 günde 3 baş yediğini ve iyileştiğini söyleyince gaza geldim ama sonra dank etti, dudaklarım morardı midem şişti falan biraz da arştırınca bebişi yakar mı diye de kaygılandım bugün abartmayacağım bir iki diş yerim deidğin gibi, hım dünkü sarımsaklar daha mı işe yaradı yine sesim fena sadece kendimi daha enerjik hissediyorum önceki güne nisbeten o kadar ki yine de işe gitmedim izin aldım

Günaydın kızlar,yeni kalkabildim,bir saattirde karnımı dinliyorum,benim bebeğim harbiden kıpırdıyo yada ben paranoyaklaştım

yaaa benimde ara ara içinde bişiler pıtpıtlıyo diyorum yok duymam mümkündeğil bagırsaklardır filannn
belkide hissediyosundur canım sonucta o hareketli artık:))

hehee inan kabız olmaktan daha iyidir...

günün en güzel olayı bebişini görmen darısı başımıza:)))
bende gitmek istiyoruuummm

ablamın da 2 oğlu var onun normalde orman gibiydi zaten ama hamilelikte çok azalmış ve geç çıkmış ,bünyeden bünyeye değişiyor herhalde.

aa ne güzel benimde kıllarda bi azalma var sankiiii:d kızım olsuuun yupppiii
bide nette araştırdıgımda agda yapamayabilirsiniz cok acır diyodu
ben yaptım gecen haftalarda aksine hiç acımadı bende bi anormallik var yaaa

kızlar bi ara göbüş fotolarımızı yayınlayalım yaa
benm göbüşüm özellikle yemeklerden sonra kocaman oluyooooo cok hoşuma gidiyo amaaa
13 hafta olanların artık baya belli oluyodur...

cnm ole deme bende kabızlıktan çekiyodum düne kadar
hatta kabızlığa bağlı hemoroid oluştu bildiğin ağlıyodum tuvallette amma dün içim boşaldı resmen
sadece ishal olsa neyse o gaz sancısı yokmu canımı okudu
bide mide bulantısı geberdim bebeğime bişey olcak die aklım uçtu

ya valla patoruna deli oldum hamile bi kadın saat 12ye kadar çalıştırılırmı allahım sen islah et ne diyim

Kizlar lazere giden varmiydi.yarida kaldi da benimki.biyik kol alti ve genitale gidiyordum.umarim 7 ay hic cikmaz.cok az var simdi.hamilelikte de hic cikmazsa dogumdan sonra devam ederim.uzarsa mecburen agda yapacam nabiyim

hahaha en sondaki bedduaya bayıldım

ınsallah dogru yere yazıyorumdur canım 10 hafta 5 gunluk bugun 6 olduk ama

patron değil mi işte.. canı ne isterse onu yapıyoo
Allah zalim insanlardan korusun bizi...

gaz sancısı beter canım ama inan bende doya doya sey etmeyi özledim cok kabuz oldum yaaa elevit yaptı sanırım...
ondan karnım kocaman oluyo zaten:)))
biraz muz ye canım belki iyi gelir.

Kizlar lazere giden varmiydi.yarida kaldi da benimki.biyik kol alti ve genitale gidiyordum.umarim 7 ay hic cikmaz.cok az var simdi.hamilelikte de hic cikmazsa dogumdan sonra devam ederim.uzarsa mecburen agda yapacam nabiyim

ahah bende demiştim bari bebiş olmuyo kendime bakayım lazere gittim 1 ay sadece sonra hoop hamileyim..
bende dogumdan sonra devam edicem inşallahhh
agdaya devam :))))
sonra agdacıya gideriz son aylar artık...
jilet olayını sevmiyorum ben hiç de yapmadım ama lazere gitmeden önce ve lazer süresince hem jilet yapmaz zorundaydık.. ama benim gene hepsi cıktı yaaa üf ne güzel 2 ay filan hiç bişi yoktu.. nasıl sevinmiştim

herkes lazere gitsin

kızlar size iyi günler

artık bende burdayım ama biraz cıkmam lazım yegenimin yılbaşı gösterisine gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…