benim normalde çok midem bulanıyo zaten... hep öğürüyorum... ama sadece 1 kez istifra ettim... ayrıca ilişkiden sonra böyle olmanın sebebinin piskolojik olduğunu düşünüyorum... çünkü bende ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum ya bebeğimize bişey olursa diye... biçok zaman istemiyorum bile... bi mutsuzluk sarıyo içimi nedense... bence sende de aynı durum olduğundan mide bulantısı yaşıyo olabilirsin...selam bayanlar
bazılarının cinsiyetleri belli olmuş nasıl oluyoooo???
ben daha 2. kontrolüme gitmedim
bu hafta gitsemmi diyorum
içim içimi yiyo
erken mi sizce?
normalde önümüzdeki hafta gitmem lazım ama ya bebeğim gelişmiyorsa?
gerci her bi belirti var bende karnımda sanki sertleşmeye başladı gibi ama
daha önce bi bebeğimi kaybettim...
aşırı derecede bel agrısı çekiyoru ama genelde yoruldugumda oluyo ve sırt agrısı var..
geceleri nasıl yatıcagımı şaşırıyorum cok ani hareketler yapıyorum bişi olcak diye korkuyorum ayaklarımı karnıma çekip filan yatıyorum..
rahat etmeye calısıyorum ama yok olmuyoo
bide size de oldu mu bilmiyorum cok merak ediyorum ilişkiden sonra acayip midembulanıyo ögürüyorum ve aglamaya başlıyorum
benim hormonlar ters tepti
sizin nasıl?
kızlar ya ben dün soğuk algınlığımdan dolayı yaklaşık bir baş sarımsak yedim sonra dank etti acaba bebişe zararı olmuş mudur, amniyo sıvısına karışıp yakar mı çocuğu sizce??
hayirlisi balim ne diyelim saglikli sihhatli olsunda simdi dusuk tehlikem de devam ediyo agda yapamiyorum hadi yanimda kocam yok sikinti degil diyorum dr bi soyun alttan bakalim dese yandimne yapsamki yaaa
bu kıl olayıyla ilgili şöyle rivayetler var... eğer kız olursa kıl uzaması yavaşlar ve seyrelir derler (kocakarı mantığı da diyebilriiz) erkekse kıllar gürleşir sıklaşır derler... benim ablamın oğlu olucak... bildiğiniz orman gibi oluyo kızcagız her ay ağdacıda :))
geçiş dönemi olduğu için sizin o arada yazdıklarınız kaynadı tabii.. ilk sayfadaki tablo kısmına bakarak bilgilerini yazarsan listeye ekleriz...yönetici farklıydı o sıra ve düşük yaptı sanırım araya kaynadı yoksa yazmıştım bilgilerimi. neyse sorun değil. hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi. Rabbim kolaylıklar bol sabırlar versin.
Nereden takip ediliyor bu liste? Ben de eklendim mi acaba? irmegan?
Gördüm ve bilgilerimi yazdığım halde eklenmediğimi farkettim :44:
offfffffffff soooonnnn 6 gün bebeğimi görmemeeee... günler neden geçmiyo yarabbimmmm çooooooooooook özledim ben minik meleğimi... ben o zaman 13+0 olucam yaniii 14.haftaya girmiş olucam cinsiyeti söyler gibime geliyo doktor... bi geçseydi şu 6 güünnnnnnnnnn..................
benim normalde çok midem bulanıyo zaten... hep öğürüyorum... ama sadece 1 kez istifra ettim... ayrıca ilişkiden sonra böyle olmanın sebebinin piskolojik olduğunu düşünüyorum... çünkü bende ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum ya bebeğimize bişey olursa diye... biçok zaman istemiyorum bile... bi mutsuzluk sarıyo içimi nedense... bence sende de aynı durum olduğundan mide bulantısı yaşıyo olabilirsin...
geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.
çocuğu yakmaz merak etme direk yediğin haliyle gitmiyor ona ama biraz abartmışsın sanki bir baş yemekle.2-3 diş yeseydin iyiydi.sonraki günlerde koruyucu amaçlı 1 diş alabilirdin.bol su iç.
Gunaydiiiiiinnn tek uyumayan benmiyim yaaaawwww nirdesiniz???? Ben bugun doktora gidicem tam 1 ay oldu catlicam artik Allahim insallah saglikli sihattlidir:)))))
Günaydın kızlar,yeni kalkabildim,bir saattirde karnımı dinliyorum,benim bebeğim harbiden kıpırdıyo yada ben paranoyaklaştım
dün saat 12 ye kadar mesai yaptım bugün doktorum var ve şaftım kaydı
akşam ofise sölenen yemekten çok az yememe rağmen midemi bozmayı başardım bütün geceyi tuvalette geçirdim
ishal bi yandan kusma bi yandan
ve çeşit çeşit küfür etmeyi öğrendim kızlar
tek tessellim bugün kuzumu görecem
ablamın da 2 oğlu var onun normalde orman gibiydi zaten ama hamilelikte çok azalmış ve geç çıkmış ,bünyeden bünyeye değişiyor herhalde.
yaaa benimde ara ara içinde bişiler pıtpıtlıyodiyorum yok duymam mümkündeğil bagırsaklardır filannn
belkide hissediyosundur canım sonucta o hareketli artık:))
hehee inan kabız olmaktan daha iyidir...
günün en güzel olayı bebişini görmen darısı başımıza:)))
bende gitmek istiyoruuummm
cnm ole deme bende kabızlıktan çekiyodum düne kadar
hatta kabızlığa bağlı hemoroid oluştu bildiğin ağlıyodum tuvallette amma dün içim boşaldı resmen
sadece ishal olsa neyse o gaz sancısı yokmu canımı okudu
bide mide bulantısı geberdim bebeğime bişey olcak die aklım uçtu
ya valla patoruna deli oldum hamile bi kadın saat 12ye kadar çalıştırılırmı allahım sen islah et ne diyim
tmm cnm sagolll
ya bırde oturuken rahımın cıkacakmıs gıbı agrıyorr buda varmı sızde yaaaaaaaaaaaaaaaa korkuyorumm dr aramadımm pöff
ayyy yerım ben o fındıkları yaa bende ıstedım ama dr yok tek dedı aılemızde yokkk gerci ıkız ama :))olsunn tek olsunnn benım olsun saglıklısından ınsll
bıblıyofıl----- kac haftalık bebegınn o fotoda ayaklarını dıkmıs ya hanıı esımle merak ettık deeeeeeeeeee
cnm ole deme bende kabızlıktan çekiyodum düne kadar
hatta kabızlığa bağlı hemoroid oluştu bildiğin ağlıyodum tuvallette amma dün içim boşaldı resmen
sadece ishal olsa neyse o gaz sancısı yokmu canımı okudu
bide mide bulantısı geberdim bebeğime bişey olcak die aklım uçtu
ya valla patoruna deli oldum hamile bi kadın saat 12ye kadar çalıştırılırmı allahım sen islah et ne diyim
Kizlar lazere giden varmiydi.yarida kaldi da benimki.biyik kol alti ve genitale gidiyordum.umarim 7 ay hic cikmaz.cok az var simdi.hamilelikte de hic cikmazsa dogumdan sonra devam ederim.uzarsa mecburen agda yapacam nabiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?