2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Canimm bende hafta ya car samba 2ocakta gidicemm
Tam 13 haftalik olucak bende umutluyum cinsiyet soylemesindenn :))

öğreniriz artık İnşallahh artık oğlum yada kızım diye sevmek istiyoruumm
Günaydın kızlar,yeni kalkabildim,bir saattirde karnımı dinliyorum,benim bebeğim harbiden kıpırdıyo yada ben paranoyaklaştım
günaydınn cnm... belkide gerçekten hissediyosundur bide senin 2.bebek daha erken hissedilirmiş.. bende de arada bişeyler oluyo ama bebekmii bağırsakmııı emin olamıyorum henüz kayma gibi bi şey olmadı suyun içinde kaydığını hissedecekmişiz öyle dediler deee...

allahımm yaaaaa vicdansız insanlar ne olacakkk... ben işten çıkınca bebişe sıkıntısız bişeyler yapabileceğimizi bilsem hiç durmam ama bebek için çalışıyorum valla doğumu kıyafetleri arabası osu busu bir sürü para birikim yapmak lazım o yüzdennn... yoksa bu mendeburlar hiç çekilecek gibi değil canım.. Allah çalışan tüüüüüüüüüüüüüm hamişlere sabır versin İnşallah....

günaydın millet 3.ayımız genelde bitmek üzere:):)mide bulantılarımız da inşallah ben şimdi 11.hafta içindeyim 10+4 bugün..elimde de 6 tane folik asidim kaldı.doktor bana elevit yazdı..folik asit bitince onu kullanmaya başlıcam di mi?(folik asit ilk 3 ay kullanılıyordu di mi)30 tane var iiçinde.1 ay mı kullanılcak o?sonra bir daha mı yazacak...

cnm active falan yesen çözmezmi

kızlar doktorlar ikinci üç aylık dönemin daha rahat geçeceğini söylüyor ama ben bu hafta çok daha kötüyüm midem çok daha fazla bulanıyor halsizlik ve hep uyuma hali okuldan eve döner dönmez sızıp kalıyorum yemek yapmayı bırakın kokularına bile tahammülüm kalmadı, aslında üç aya kadar kasık ve bel ağrım dışında şikayetim yoktu okula gelmek tam bir işkence oldu

ya ole cnm yoksa bole nie çalışıyım zaten ağır geçiyorum kusma bulantı
sırf masraflarda eşime yardımcı olmak için yoksa
bize maaş verdiklerinde satın aldıklarını düşünen zihiniyetteki insanlarla ne işimiz olur

Allah onları bildiği gibi yapsın... Allah'a havale ediyorum öyle şerfsizleri... verdikleri parayı helal bile etmiyolar ki hayrını göremiyoruz... yazık onların insanlığına...

Allah onları bildiği gibi yapsın... Allah'a havale ediyorum öyle şerfsizleri... verdikleri parayı helal bile etmiyolar ki hayrını göremiyoruz... yazık onların insanlığına...

hayatım onlar insan değil para kaznmak için insanların kanını emen asalaklar

kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..

ayyynen öyleee aslında o kadar çok hakkımız varki ama hiçbirini kullanmıyoruz maalesef... ayda belirli bi gün rapor alma imkanımız varmış bide biliyomusunuz bilmem regl günlerimizde işe gelmeme hakkımızda olabiliyomuş.. ben çok ağrılı dönemler geçirdim hatta işteyken acile gittiğim bile oldu ama yinede laflarını duymamak için işe geldim... Allah hepsini bildiği gibi yapsın bişey diyemiyorum.. 3 kuruş para veriyolar insanında canını çıkarıyolar bide bi ton laf duyuyosun sokakta yüzüne bakmayacağın insanlardan...

kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..

Canim cok uzuldum.rabbim bir can aldi senden.insallah tez zamanda iki tane verir.demekki hayirlisi boyleymis.uzme kendini.toparlan iyiles ve calismalara devam et.rabbim yardimcin olsun.

Kizlar birkac keredir titresim gibi bi hareket hissediyorum.siz benden ondesiniz ya.sizde de oldu mu.ya da seyirme boyle bisey mi.dalgalanma oluyor sanki kucucuk bi noktada.hizli ama hemen gidiyor 4 sn felan

evet tatlim bendede oluyodu doktora sordum acaba bebegimmi onumu hissediyorum die bana gaz oldugunu söledi canim..
biz bebislerimiz saniyoruz ama aslinda icimizde oynayan gazmis :))

ole cnm ben diorum zaten iki cihanda da elim yakasında
bide benim patron görsen bi hoca hoca
sözde hak hukuk bilir
ama insanların sigortasını bile atlatabildiği kadar atlatır
zam falan kokluyo resmen

Kızlar ve bebişleri selam
Biz bugün 13. haftaya başladık :) geçen haftadan beri mide asidi öyle yüksek ki sürekli midem ağzında dolanıyorum. perşembeye 2. tarama testimizi bekliyorz heyecanla.

Leyla, Gülümsün bu haftaydı sizinde 2. tarama değil mi ?

Kızlar ağdaya gittim bu hafta berbat bir acı haldeydi... İlerleyen haftalarda nasıl olucak allah bilir. Sağlık açısından sakıncası yok bildiğim kadarıyla.

Bu arada 12. haftada Bebişi hissetme ihtimali varmış çok nadir görünür diyordu , hamilelik takviminde kuruntu değil yani :)

Bu arada ben yüz üstü uyudum bu son 2 haftadır mümkün değil sancı yapıyor hemen, zaten bu haftadan itibaren yüzüstü uyumayın diyorlar...

Herkese güzel bir hafta diliyorum sağlıkla güzel haberleriniz gelsin hep

demekki tek benim patronum bencil ve gıcık değilmiş.Allahım bunları bildiği gibi yapsın.dünden beri resmen bana işkence çektiriyor.hamile olduğumu bildiği halde yanımda pöfür pöfür sigara içiyor.işyerini havalandırmak için kapı pencere açtım dün bugn hasta oldum adam ona bile aldırış etmedi çok zoruma gidiyor.deliricem alıp çantamı çıkasım var işyerinden o denliyim yani.ama herşey şu içimdeki küçücük dünya için katlanıyorum.yoksa bu kadar haksızlıklık vurdumduymazlık karşında bi sn bile durmamda şu maddiyat belimi büküyor maalesef

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum ne desek boş, Ben mayıs ayında dış gebelik yaşadım neler geldi başıma, ama tam üzerinden 6 ay geçmeden tekrar hamile kaldım. Eskiler düşükten sonra hemen hamile kalındığını söylerler bunun çok örmeği var burda... Allah sağlıklısını nasip etsin canım.......

evet cnm ya aynen ole bugün büyük gün

Offff sıkıldım yaaaa.10 kisi var sadece iki kisi yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…