kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
Offff sıkıldım yaaaa.10 kisi var sadece iki kisi yaziyor
Gunaydiiiiiinnn tek uyumayan benmiyim yaaaawwww nirdesiniz???? Ben bugun doktora gidicem tam 1 ay oldu catlicam artik Allahim insallah saglikli sihattlidir:)))))
mamamızı yedik geldiiiikkkk :=))))))))
neden sikildin canim isleri vardir belki:=)
Ne biliyim yaaaaaciktim is yerinin yemegi de askeriye yemegi gibi.belki daha kotu moralim bozulduuuu....
ben kalktigim zamanlar midem kaziniyo ama midem öle bi eksiyo ki.. bisey yemege kalktigim zamanda zevkle yiyemiyorum.. sabahlari sadece peynir ekmek yiyebiliyorum yaaa
rabbim çalışan annelerimizin yar ve yardımcısı olsun canım bende dün miğde ağrısından öldüm içtiğim kan hapı bende mide ağrısı yapıyor ve sonucu istifra ederek kurtuluyorum doktoruma sorsam mı?:26:
Kizlar günaydın yeni geldim doktordan 12-4 olduk doktor ense kalınlığı normal dedi 1.3 gibi bisey dedi ama hatırlamıyorum bas popo mesafesi normal kalp atışları düzenli dedi yatıyodu 1 kere kıpırdatdı sanki onu görünce dünya duruyo bisey soramadim folik asiti bıraktırdı vegaferon diye Demir hapı verdi sizce vitamin vermesi gerekmezmiydi ben alayım mı kan verdim test için haftaya sonucu alıcam sadece göstericem isallah kötü bisey çıkmaz bidahaki kontrol de 4 hafta sonraya dedi nasıl gecicekse o günler cinsiyeti sordum söylemedi bidahaki kontrolde 4 ayda dedi
-
kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
Kizlar günaydın yeni geldim doktordan 12-4 olduk doktor ense kalınlığı normal dedi 1.3 gibi bisey dedi ama hatırlamıyorum bas popo mesafesi normal kalp atışları düzenli dedi yatıyodu 1 kere kıpırdatdı sanki onu görünce dünya duruyo bisey soramadim folik asiti bıraktırdı vegaferon diye Demir hapı verdi sizce vitamin vermesi gerekmezmiydi ben alayım mı kan verdim test için haftaya sonucu alıcam sadece göstericem isallah kötü bisey çıkmaz bidahaki kontrol de 4 hafta sonraya dedi nasıl gecicekse o günler cinsiyeti sordum söylemedi bidahaki kontrolde 4 ayda dedi
-
tünaydın kızlar ;
sabah erken çok midem bulanıyoo,mide bulantılarının saatini atlatmak için bu saatlere kadar yatakta oyalanıp böyle geç kalkıyorum :)
uykucu oldum tamamen,kimiside şimdi bol bol uyu diğer aylarda bulantıların yerini uykusuzluk alır diyolar :)
bide uzun uyuyorum diyemi ne öyle uzun rüyalar görüyorumki sanki film gibi senaryolu walla :))))
ayyy :)) güldürdün beni canim ya uzun senaryolu ruyalar tuttum bu lafi :) bende de öle oluyo hep oglum olcagini görüyorum butun gece sabaha kadr cok takiyorum heralde bu durumu kafama :) bende saat 11 den önce kalkamiyorum yataktan gözümü acar acmaz midem eksiyo hemen zar zor peynir ekmek yiyorum anca geciyo napcaz biz böle ya :)) bebislerimiz icin katlancaz annelik böle bise iste.
7yaaaa bende aynı durumdayım... hem işte bile zeytin peynir domates falan yiyiyorum... içim almıyo... akşam yemeklerinde de eşimin zoruyla yiyiyorum ama gece yatarken bile midem ağzımda... hatta dün gece poşet astım başımın ucuna((
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?