7
ayy canim ya kiyamam sana ben o kadr kötü degilim ama ayni sorunlar bende de var esim aksamlari zorluyo ben yemek istemiyorum bide laf sölüyo böle o cocuk nasil büyücek die kiziyo bana :))
ulan bi işsiz kalıyım bende yatıcam 11 lere kadar görün bak hemde ne miskinlikler yapıcam :))))))
ufff yaaaaaa... Benim doktorumda söylemiyooo... Yasak olduğu için çekiniyolar bence... Biz de hareket edince herşeyi unuttuk... Doktor söyledi boyunu ense kalınlığını ama bizim kafalar leyla olduğundan unuttuk tabi... Eli ağzında burnunda oynayıp duruyodu kurabiye... Boyunu bile hatırlamıyorum... Pfffff....
maşallah canım ne güzel bebişini görüp güzel haberlerini almışsın bende 4 ocakta gitcem zaman geçmiyor
ohoooo... sen bizimkini görsennn altına yaparsın görmekten... başlıyo azarlamaya "sen zaten hiç söz dinleme... doktorun söylediklerini de yeme... ikinizide dövücem en sonunda... sonra kurabiyeye sessiz sessiz "sana demiyorum kuzucum, bakma sen ikinizi dediğime anneni korkutuyorum" falan filan yapıyooo :)))) bi de dün gece bulantıdan inliyodum resmen... bi tane ayıcığımız var birlikte yattığımız ona sarılmış diyo ki "annen başladı bağırmaya biz sessiz sessiz yatalım bişi demeyelim zaten canı acıyo" gibi saçma sapan cümlelerle güldürüyo beni :))))))
günaydın millet 3.ayımız genelde bitmek üzere:):)mide bulantılarımız da inşallah ben şimdi 11.hafta içindeyim 10+4 bugün..elimde de 6 tane folik asidim kaldı.doktor bana elevit yazdı..folik asit bitince onu kullanmaya başlıcam di mi?(folik asit ilk 3 ay kullanılıyordu di mi)30 tane var iiçinde.1 ay mı kullanılcak o?sonra bir daha mı yazacak...
Bir iki haftaya gecer inş.. Gercekten 3_6.aylar en kolay donem oluyor kıymetini bilmek lazım..kızlar doktorlar ikinci üç aylık dönemin daha rahat geçeceğini söylüyor ama ben bu hafta çok daha kötüyüm midem çok daha fazla bulanıyor halsizlik ve hep uyuma hali okuldan eve döner dönmez sızıp kalıyorumyemek yapmayı bırakın kokularına bile tahammülüm kalmadı, aslında üç aya kadar kasık ve bel ağrım dışında şikayetim yoktu okula gelmek tam bir işkence oldu
Cok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demeli..Allah sabır versin..kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
evet tatlim bendede oluyodu doktora sordum acaba bebegimmi onumu hissediyorum die bana gaz oldugunu söledi canim..
biz bebislerimiz saniyoruz ama aslinda icimizde oynayan gazmis :))
Kizlar günaydın yeni geldim doktordan 12-4 olduk doktor ense kalınlığı normal dedi 1.3 gibi bisey dedi ama hatırlamıyorum bas popo mesafesi normal kalp atışları düzenli dedi yatıyodu 1 kere kıpırdatdı sanki onu görünce dünya duruyo bisey soramadim folik asiti bıraktırdı vegaferon diye Demir hapı verdi sizce vitamin vermesi gerekmezmiydi ben alayım mı kan verdim test için haftaya sonucu alıcam sadece göstericem isallah kötü bisey çıkmaz bidahaki kontrol de 4 hafta sonraya dedi nasıl gecicekse o günler cinsiyeti sordum söylemedi bidahaki kontrolde 4 ayda dedi
-
çokkkk çokk sevindim canım herşeyin yolunda olmasına bak için rahat etmiştir artık ama dediğin gibi 1 ay yine uzun bi süreç olucak beraber beklicez artık annesi . Inşallah sonuçlarında güzel çıkar canım :)
rabbim çalışan annelerimizin yar ve yardımcısı olsun canım bende dün miğde ağrısından öldüm içtiğim kan hapı bende mide ağrısı yapıyor ve sonucu istifra ederek kurtuluyorum doktoruma sorsam mı?:26:
yani Allah izin verirse 2 yada 3 kez diyoruz ama bakalım :))))))))))))))yap tabi canim hakkin o senin kac kere anne olcaz ama dimi :))
aynen öyle... eminim görüyolar ama yasak olduğundan söylemiyo olabilirler... aynen bizde öle mal mal açtık ağzımızı baktık babası da safım videoya çekmiş zıplarken burnunla oynarken... be saf kadın diyorum bari sen dinleseydin doktoru :))) insan çocugunun boyunu posunu bilmezmi ayol.... :))4 ay dedi bence biliyo ama söylemiyo bende unutuyorum herşeyi öle ekrana bakmışım saf gibi
aaaaa çok teşekkürler bu bilgi için... çayın da aynı etkisi var... çayı biliyodumda sütü bilmiyodumm...Canım durumun ciddi gibi bu durumda en dogrusu vakit kaybetmeden doktoruna danışmak olacak sanırım çünkü alternatif haplar ve tedaviler varmış, okumanda da faydası olacak bir bilgi buldum. umarım kısa zamanda rahatına ve saglıgına kavusursun
HAMİLELİKTE DEMİR HAPLARI KULLANIMI (Gebelikte kan yapıcı ilaçlar)
Halk arasında içinde demir içeren haplara "kan hapı" veya "kan yapıcı hap" adı verilmektedir.
Genelde 4.aylardan sonra başlanılan demir hapları kesinlikle sütle birlikte içilmemelidir. Çünkü süt, demirin emilimini azaltarak etkisizleştirmektedir.
Bazı kişiler demir haplarını mide şikayetlerinden dolayı gebelikleri boyunca kullanamayabilirler. Bu kişilerde, içilebilir (sıvı) demir solüsyonları kullanılabilir. Bazan de demir damar içi veya kas içi uygulamalarla hastalara yüklenebilir. Çok ileri durumlarda ise kan veya eritrosit (kırmızı kan hücresi) transfüzyonu (nakli) yapılması zorunlu hale gelebilir.
acıl yazım ark.gelıcek brıazdannn-------3-4 gundur kasıklarımda bıcak batması gıbı agrı ve bebegımın segırmesını tam anlamı ıle hıssedememe konusu ıle ve rahımıkım cıkacak gıbı agrıması karsılıgında 3 hafta oncesınden dr gıdelım dıyorum bende cuma ya randevu aldım dogrumu yapıyorum sızceee bebegımı dr kemıklerını fılan kontrol edebılırmı en son 14 dunde gıtmıstık cuma ıse 28 lucakkk ne dersınız kızlarrrrrrrrrrr lutfen yorum yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26:korkuyorummmm
sizde böle agrı varmı dr kemık muayenesı yapabılırmıs cumaya 12+6 olucazz dahaaa dr gıdenlerrr bılgı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
yani allah izin verirse 2 yada 3 kez diyoruz ama bakalım :))))))))))))))
aynen öyle... Eminim görüyolar ama yasak olduğundan söylemiyo olabilirler... Aynen bizde öle mal mal açtık ağzımızı baktık babası da safım videoya çekmiş zıplarken burnunla oynarken... Be saf kadın diyorum bari sen dinleseydin doktoru :))) insan çocugunun boyunu posunu bilmezmi ayol.... :))
çok sağol canım doktoruma açıp sorayım ne derse onu yaparım artıkCanım durumun ciddi gibi bu durumda en dogrusu vakit kaybetmeden doktoruna danışmak olacak sanırım çünkü alternatif haplar ve tedaviler varmış, okumanda da faydası olacak bir bilgi buldum. umarım kısa zamanda rahatına ve saglıgına kavusursun
HAMİLELİKTE DEMİR HAPLARI KULLANIMI (Gebelikte kan yapıcı ilaçlar)
Halk arasında içinde demir içeren haplara "kan hapı" veya "kan yapıcı hap" adı verilmektedir.
Genelde 4.aylardan sonra başlanılan demir hapları kesinlikle sütle birlikte içilmemelidir. Çünkü süt, demirin emilimini azaltarak etkisizleştirmektedir.
Bazı kişiler demir haplarını mide şikayetlerinden dolayı gebelikleri boyunca kullanamayabilirler. Bu kişilerde, içilebilir (sıvı) demir solüsyonları kullanılabilir. Bazan de demir damar içi veya kas içi uygulamalarla hastalara yüklenebilir. Çok ileri durumlarda ise kan veya eritrosit (kırmızı kan hücresi) transfüzyonu (nakli) yapılması zorunlu hale gelebilir.
bende yarım yamalak duydum iyi dedi normal dedi ama sayıları falan hiç hatırlamıyorum çıktıktan sonra kendime kızdım mal mal bakındın bişey sormadım diye ultarasyonu açmadan önce bi korku sanki göremicem kalbini duyamıcam korkusu herşeyi unutturuyo bana iyi değilm aslında bu kendime kızıyorum
tünaydın kızlar ;
sabah erken çok midem bulanıyoo,mide bulantılarının saatini atlatmak için bu saatlere kadar yatakta oyalanıp böyle geç kalkıyorum :)
uykucu oldum tamamen,kimiside şimdi bol bol uyu diğer aylarda bulantıların yerini uykusuzluk alır diyolar :)
bide uzun uyuyorum diyemi ne öyle uzun rüyalar görüyorumki sanki film gibi senaryolu walla :))))
geceleri ve sabahları acaip öksürük tutuyo özellikle geceleri öksürmekten kus kus içim dışıma çıkıyo saatlerce geçmio napcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?