2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bende evdeyim ama bende yatamıyorum oğluşum erken kalkıyor 8 gibi o yüzden hemen kalkıyorum kahvaltı hazırla mutfağı toparla evi toparla sil süpür ancak işimiz bitiyor tekrar oğluşumun karnını doyuruyorum onla oyun oynuyoruz arada uyumaya hiç fırsat olmuyor

7

ayy canim ya kiyamam sana ben o kadr kötü degilim ama ayni sorunlar bende de var esim aksamlari zorluyo ben yemek istemiyorum bide laf sölüyo böle o cocuk nasil büyücek die kiziyo bana :))

ohoooo... sen bizimkini görsennn altına yaparsın görmekten... başlıyo azarlamaya "sen zaten hiç söz dinleme... doktorun söylediklerini de yeme... ikinizide dövücem en sonunda... sonra kurabiyeye sessiz sessiz "sana demiyorum kuzucum, bakma sen ikinizi dediğime anneni korkutuyorum" falan filan yapıyooo :)))) bi de dün gece bulantıdan inliyodum resmen... bi tane ayıcığımız var birlikte yattığımız ona sarılmış diyo ki "annen başladı bağırmaya biz sessiz sessiz yatalım bişi demeyelim zaten canı acıyo" gibi saçma sapan cümlelerle güldürüyo beni :))))))

4 ay dedi bence biliyo ama söylemiyo bende unutuyorum herşeyi öle ekrana bakmışım saf gibi

Hergece dua edip yatıyorum allahım bebeğimi göster rüyamda diye hep erkek görürdüm bu sefer kız gördüm maşallah çok tatlıydı emzirdim ve emzirmenin böyle güzel birşey olacağını rüyamda öğrendim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah .,. Rüyam hayırlara vesile olsun ..

maşallah canım ne güzel bebişini görüp güzel haberlerini almışsın bende 4 ocakta gitcem zaman geçmiyor

senin gene pek bişey kalmamış 22 ocak benim bi sonraki kontrol 16 hafta olcam çok uzun geldi bana işallah sende görüp güzel haberlerini alırsın

acıl yazım ark.gelıcek brıazdannn-------3-4 gundur kasıklarımda bıcak batması gıbı agrı ve bebegımın segırmesını tam anlamı ıle hıssedememe konusu ıle ve rahımıkım cıkacak gıbı agrıması karsılıgında 3 hafta oncesınden dr gıdelım dıyorum bende cuma ya randevu aldım dogrumu yapıyorum sızceee bebegımı dr kemıklerını fılan kontrol edebılırmı en son 14 dunde gıtmıstık cuma ıse 28 lucakkk ne dersınız kızlarrrrrrrrrrr lutfen yorum yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26:korkuyorummmm

sizde böle agrı varmı dr kemık muayenesı yapabılırmıs cumaya 12+6 olucazz dahaaa dr gıdenlerrr bılgı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla güldüm ama maşallah eşin çok düşünceli biriymiş rabbim mutluluğunuzu daim etsin

İlk hamileliğimde drum ilk 3 ay folik asit verdi 3. Aysan sonra onu bırakıp elevit içmemi söyledi ama kimi dr hamilelik sonuna kadarda kullandırıyor, telefon ile sor istersen sor cnm elevitin içindede folik var die hatırlıyorum

Bir iki haftaya gecer inş.. Gercekten 3_6.aylar en kolay donem oluyor kıymetini bilmek lazım..

kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
Cok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demeli..Allah sabır versin..

evet tatlim bendede oluyodu doktora sordum acaba bebegimmi onumu hissediyorum die bana gaz oldugunu söledi canim..
biz bebislerimiz saniyoruz ama aslinda icimizde oynayan gazmis :))

İlk gebeliğimde aynen çok erken dönemde seyirmeler kıpırtılar hissediyordum, dr erken diyordu .. Taki 15. Haftada gercek kıpranışlarını hissedince farkı anlıyorsunuz inanılmaz bir his 2. Hamileliğini yasayanlar daha erken hissedebilirmiş

Hadi gözünaydın, doktora göre değişiyor aslında multivitaminler biraz gereksiz kiloda yapıyor, ben herseyden yiyemiyorum dediğim için elevit vitamin yazmıştı oda kilo yapıyor..

işallah canım benim dün pek görünmedin forumda içim rahatladı ama 1 ay nası geçcek onu düşünür oldum sabırsız oldum ben iyice sonuçlarda işallah iyi çıkar sağol güzel dileklerin için

Canım durumun ciddi gibi bu durumda en dogrusu vakit kaybetmeden doktoruna danışmak olacak sanırım çünkü alternatif haplar ve tedaviler varmış, okumanda da faydası olacak bir bilgi buldum. umarım kısa zamanda rahatına ve saglıgına kavusursun

HAMİLELİKTE DEMİR HAPLARI KULLANIMI (Gebelikte kan yapıcı ilaçlar)
Halk arasında içinde demir içeren haplara "kan hapı" veya "kan yapıcı hap" adı verilmektedir.

Genelde 4.aylardan sonra başlanılan demir hapları kesinlikle sütle birlikte içilmemelidir. Çünkü süt, demirin emilimini azaltarak etkisizleştirmektedir.

Bazı kişiler demir haplarını mide şikayetlerinden dolayı gebelikleri boyunca kullanamayabilirler. Bu kişilerde, içilebilir (sıvı) demir solüsyonları kullanılabilir. Bazan de demir damar içi veya kas içi uygulamalarla hastalara yüklenebilir. Çok ileri durumlarda ise kan veya eritrosit (kırmızı kan hücresi) transfüzyonu (nakli) yapılması zorunlu hale gelebilir.

yap tabi canim hakkin o senin kac kere anne olcaz ama dimi :))
yani Allah izin verirse 2 yada 3 kez diyoruz ama bakalım :))))))))))))))
4 ay dedi bence biliyo ama söylemiyo bende unutuyorum herşeyi öle ekrana bakmışım saf gibi
aynen öyle... eminim görüyolar ama yasak olduğundan söylemiyo olabilirler... aynen bizde öle mal mal açtık ağzımızı baktık babası da safım videoya çekmiş zıplarken burnunla oynarken... be saf kadın diyorum bari sen dinleseydin doktoru :))) insan çocugunun boyunu posunu bilmezmi ayol.... :))

aaaaa çok teşekkürler bu bilgi için... çayın da aynı etkisi var... çayı biliyodumda sütü bilmiyodumm...
o sıvı demir solüsyonları da çok geci bişi... ben uzun süre kullandım... normalde kansızlık şikayetim vardı zaten... sadece vişne suyuyla içebiliyodum...

Son düzenleme:

canım 3 gündür bendede böyle ağrı vardı ama benimki yorgunluktan oldu fazla ayakta kalırsan rahmin dışarı çıkacak gibi ağrır kasıklarının ağrıması rahmin büyüyor canım ondan olabilir doktor randevusu almışsın bebişin sağlıklı annnesi böyle evhamlı olmayın aklınıza takarsanız bebişide etkilersiniz gayet relax olun doktora gidince inşallah güzel haberlerini alırsın canım için rahatlar

bende yarım yamalak duydum iyi dedi normal dedi ama sayıları falan hiç hatırlamıyorum çıktıktan sonra kendime kızdım mal mal bakındın bişey sormadım diye ultarasyonu açmadan önce bi korku sanki göremicem kalbini duyamıcam korkusu herşeyi unutturuyo bana iyi değilm aslında bu kendime kızıyorum

çok sağol canım doktoruma açıp sorayım ne derse onu yaparım artık

geceleri ve sabahları acaip öksürük tutuyo özellikle geceleri öksürmekten kus kus içim dışıma çıkıyo saatlerce geçmio napcağımı şaşırdım

ama bu kadar strese sokma kendini... bebecikler hemen herşeyden etkileniyo annesii... güzel şeyler düşün hep... inan herşey mükemmel olucak...Allah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin... hep hayırlısını iste... korkularını yen o senin çocuğun olucak... aşkınızın meyvesi... gör bak aşkla sevgiyle ne kadar sağlıklı mutlu bi bebek dünyaya getiriceksin.. Allah'ın izniyle herşey güzel olur...

ben uykucu olmadım ama uyuduğum zamanlar ne rüyalar gördüğümü anlatsam film sanarsın saçma sapan uyanıyorum tekrar uyuduğumda başka bi rüyayla devam ediyorum o kadar hamilelikte oluyomuş bu rüyalar annem demişti bildiğin duaları oku öle yat demişti sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…