ben uykucu olmadım ama uyuduğum zamanlar ne rüyalar gördüğümü anlatsam film sanarsın saçma sapan uyanıyorum tekrar uyuduğumda başka bi rüyayla devam ediyorum o kadar hamilelikte oluyomuş bu rüyalar annem demişti bildiğin duaları oku öle yat demişti sende dene
ama bu kadar strese sokma kendini... Bebecikler hemen herşeyden etkileniyo annesii... Güzel şeyler düşün hep... Inan herşey mükemmel olucak...allah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin... Hep hayırlısını iste... Korkularını yen o senin çocuğun olucak... Aşkınızın meyvesi... Gör bak aşkla sevgiyle ne kadar sağlıklı mutlu bi bebek dünyaya getiriceksin.. Allah'ın izniyle herşey güzel olur...
kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba
ohoooo... sen bizimkini görsennn altına yaparsın görmekten... başlıyo azarlamaya "sen zaten hiç söz dinleme... doktorun söylediklerini de yeme... ikinizide dövücem en sonunda... sonra kurabiyeye sessiz sessiz "sana demiyorum kuzucum, bakma sen ikinizi dediğime anneni korkutuyorum" falan filan yapıyooo :)))) bi de dün gece bulantıdan inliyodum resmen... bi tane ayıcığımız var birlikte yattığımız ona sarılmış diyo ki "annen başladı bağırmaya biz sessiz sessiz yatalım bişi demeyelim zaten canı acıyo" gibi saçma sapan cümlelerle güldürüyo beni :))))))
atamadım o korkuları daha böle olmaz çok güzel yazmışsın moral oldu kendimi düzelticem biraz herşey allahın takdiri ben kendimi yerden yere atsam ne fayda işallah hepimiz sağlıkla bi güzel bebişlerimizi alırız kucaklarımıza
aynı sıkıntı bendede var... ciddi bi gurlama... traktör çalışıyo sanki içerde :)ayy o daha betermis :) ne alemler ya ama hosumada gidio ilgilenio sonucta böle ilgili bi koca her insana nasip olmaz :) ne kocalar var bebekleri umrunda degil benim esim beni hic kizdirmiyo artik bise olsa hemen tatliya baglaniyo buda benim isime gelio tabi :) benim mide agrilarim cok oluo gazdan sanirim bi caresinide bulamadim yaa
ya valla biz birlikte oluyoruz ama korkuyoruzda... sonrasında yiyip bitiriyoruz kendimizi... kurabiye iyi mi acaba... tüh keşke yapmasaydık falan diye... ama doktoruma sormuştum bi sorun yok demişti... son aylarda yasak demişti... ama ana yüreği dayanmıyo demekki... bazen olmasa diyorum sonra da yazık adama ama yaa... baba olmak için bu eziyete katlanmak zorunda değil... çünkü yasak değil diyorum... saçma sapan karışık bi durum... kadın dayanabilir de erkek için biraz sıkıntılı gibi...
evet canım haklısın benimde çok şükür düşük tehlikem olmadı acaba doktora gidene sabredip doktora sorsam mı?:18:
aynı sıkıntı bendede var... ciddi bi gurlama... traktör çalışıyo sanki içerde :)
ya bide cok agri yapio 5 tane ilac kullaniyorum herkes ilaclardandir dio progestan fitil hapi.. b vitamini.. coraspin.. folikasit.. bide magnezyum toz suyla icilio hayatimda hic bukadr ilac kullanmadim yaa
acıl yazım ark.gelıcek brıazdannn-------3-4 gundur kasıklarımda bıcak batması gıbı agrı ve bebegımın segırmesını tam anlamı ıle hıssedememe konusu ıle ve rahımıkım cıkacak gıbı agrıması karsılıgında 3 hafta oncesınden dr gıdelım dıyorum bende cuma ya randevu aldım dogrumu yapıyorum sızceee bebegımı dr kemıklerını fılan kontrol edebılırmı en son 14 dunde gıtmıstık cuma ıse 28 lucakkk ne dersınız kızlarrrrrrrrrrr lutfen yorum yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26:korkuyorummmm
sizde böle agrı varmı dr kemık muayenesı yapabılırmıs cumaya 12+6 olucazz dahaaa dr gıdenlerrr bılgı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
oy oy teyzesi yesin onu maşallah ya allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun inş.
allahim yarabbim bu ne tatli bi kurabiye böle ne kadr utangac ya :) insallah benimde ayin 13 ünde 2li testim var bende görürüm bebegimi böle hareket ederken.. özele mi gidiyosun canim? normal ultrasonla cekilmemis bu.. bende böle görmek istiyorum ayrintili
Tavuk kokusu felan midemi bulandiriyor.bi de baligin beklemis kokusu.onun disinda yiyorum herseyi.disaridan da soylemek istemiyorum guvenemiyorum.idare edecez artik napak.disardan yemen mumkun degilmi canim..? benimde midem hic bise kabul etmiyo her yemegi seciyorum sulu yemek yemem nerdeyse imkansiz hale geldi yaa sendede ölemi?
Kizlar günaydın yeni geldim doktordan 12-4 olduk doktor ense kalınlığı normal dedi 1.3 gibi bisey dedi ama hatırlamıyorum bas popo mesafesi normal kalp atışları düzenli dedi yatıyodu 1 kere kıpırdatdı sanki onu görünce dünya duruyo bisey soramadim folik asiti bıraktırdı vegaferon diye Demir hapı verdi sizce vitamin vermesi gerekmezmiydi ben alayım mı kan verdim test için haftaya sonucu alıcam sadece göstericem isallah kötü bisey çıkmaz bidahaki kontrol de 4 hafta sonraya dedi nasıl gecicekse o günler cinsiyeti sordum söylemedi bidahaki kontrolde 4 ayda dedi
-
Kizlar günaydın yeni geldim doktordan 12-4 olduk doktor ense kalınlığı normal dedi 1.3 gibi bisey dedi ama hatırlamıyorum bas popo mesafesi normal kalp atışları düzenli dedi yatıyodu 1 kere kıpırdatdı sanki onu görünce dünya duruyo bisey soramadim folik asiti bıraktırdı vegaferon diye Demir hapı verdi sizce vitamin vermesi gerekmezmiydi ben alayım mı kan verdim test için haftaya sonucu alıcam sadece göstericem isallah kötü bisey çıkmaz bidahaki kontrol de 4 hafta sonraya dedi nasıl gecicekse o günler cinsiyeti sordum söylemedi bidahaki kontrolde 4 ayda dedi
-
dualarınızı okudum canlarım allahım kabul etsin
bebeklerimizi allahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
bravo sana... Kitap okumayı severmisin?... Kişisel gelişim ve bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okusan... Pozitif düşünceye yönelmen daha kolay olur... Ben işten ayrılınca kendimi kitaba vermeyi düşünüyorum... Hem doğru çocuklar yetiştirmek en doğal hakkımız...
aaaaaaaaaa...çalışıyosan zor iş kitap okumakkitap okumayı severim ama işte olduğun için güzdüz olmuyo akşamları bebek gelişimi için kitap aldım zaten vakit oldukça bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?