2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende öyle yapıyorum... yatmadan önce elimi karnıma koyup bildiğim duaları okuyorum... sonra babamız elini karnıma koyup ikimizi de okuyo öyle uyuyoruz...

kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba

atamadım o korkuları daha böle olmaz çok güzel yazmışsın moral oldu kendimi düzelticem biraz herşey allahın takdiri ben kendimi yerden yere atsam ne fayda işallah hepimiz sağlıkla bi güzel bebişlerimizi alırız kucaklarımıza

dualarınızı okudum canlarım allahım kabul etsin
bebeklerimizi allahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba

ya valla biz birlikte oluyoruz ama korkuyoruzda... sonrasında yiyip bitiriyoruz kendimizi... kurabiye iyi mi acaba... tüh keşke yapmasaydık falan diye... ama doktoruma sormuştum bi sorun yok demişti... son aylarda yasak demişti... ama ana yüreği dayanmıyo demekki... bazen olmasa diyorum sonra da yazık adama ama yaa... baba olmak için bu eziyete katlanmak zorunda değil... çünkü yasak değil diyorum... saçma sapan karışık bi durum... kadın dayanabilir de erkek için biraz sıkıntılı gibi...

ayy o daha betermis :) ne alemler ya ama hosumada gidio ilgilenio sonucta böle ilgili bi koca her insana nasip olmaz :) ne kocalar var bebekleri umrunda degil benim esim beni hic kizdirmiyo artik bise olsa hemen tatliya baglaniyo buda benim isime gelio tabi :) benim mide agrilarim cok oluo gazdan sanirim bi caresinide bulamadim yaa

bravo sana... kitap okumayı severmisin?... kişisel gelişim ve bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okusan... pozitif düşünceye yönelmen daha kolay olur... ben işten ayrılınca kendimi kitaba vermeyi düşünüyorum... hem doğru çocuklar yetiştirmek en doğal hakkımız...

aynı sıkıntı bendede var... ciddi bi gurlama... traktör çalışıyo sanki içerde :)

evet canım haklısın benimde çok şükür düşük tehlikem olmadı acaba doktora gidene sabredip doktora sorsam mı?:18:

aynı sıkıntı bendede var... ciddi bi gurlama... traktör çalışıyo sanki içerde :)

ya bide cok agri yapio 5 tane ilac kullaniyorum herkes ilaclardandir dio progestan fitil hapi.. b vitamini.. coraspin.. folikasit.. bide magnezyum toz suyla icilio hayatimda hic bukadr ilac kullanmadim yaa

ya bide cok agri yapio 5 tane ilac kullaniyorum herkes ilaclardandir dio progestan fitil hapi.. b vitamini.. coraspin.. folikasit.. bide magnezyum toz suyla icilio hayatimda hic bukadr ilac kullanmadim yaa

yuuuhhh.... magnezyum toz kabızlık şikayetlerinde kullanılır... yoksa böyle bi şikayetinmi var? ayrıca o ilaç yapar gurultu ve gaz :))) sonra da hemencik boşaltımm :))

tatlim bende oluyodu ayni seyler oturunca özellikle canim cok yaniyodu doktora gittim benim randevum 13 ocakta ama özele gittigim icin cekinmedim bebege bakti aynen böle bebek sag dedi ama hic bi agri sebepsiz degildir die proluton igne yaptilar hemen orda ve progestan verdi bide coraspin.. bence git canim korkma ama gitmende fayda var

oy oy teyzesi yesin onu maşallah ya allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun inş.

allahim yarabbim bu ne tatli bi kurabiye böle ne kadr utangac ya :) insallah benimde ayin 13 ünde 2li testim var bende görürüm bebegimi böle hareket ederken.. özele mi gidiyosun canim? normal ultrasonla cekilmemis bu.. bende böle görmek istiyorum ayrintili

o bahsettiğin turabiye bizim turabiyemiii acaba teyzesiiiiii :))) yoksa bi arkadaşımız daha vardı onun bebişimi :))
bizimkini soruyosan evet özele gidiyorum... normal ultrasona giriyoruz ama burnunu ölçtürmediği için sıpamız doktor teyzesi 4 boyutlu ultrason cihazının normal görüntüsünde baktı... biraz daha büyüdükten sonra 4 boyutla tanışıcaz inşallahh :)))

disardan yemen mumkun degilmi canim..? benimde midem hic bise kabul etmiyo her yemegi seciyorum sulu yemek yemem nerdeyse imkansiz hale geldi yaa sendede ölemi?
Tavuk kokusu felan midemi bulandiriyor.bi de baligin beklemis kokusu.onun disinda yiyorum herseyi.disaridan da soylemek istemiyorum guvenemiyorum.idare edecez artik napak.

Masallahhhbenim gittigim doktor en gec 12 haftada soyluyormus cinsiyeti.turkiyede birkac tane varmis o cihazdan.iki aylikken parmaklarini sayiyor adam.bakalim insallah benimkini de soyler.bana hicbirsey vermedi.annen anneannen kullanmismi sanki dedi

Bende seni merak etmiştim, ne güzel maşallah herşey yolunda çıkmış, Benim dr da 3 aydan sonra demirle devam edeceğiz demişti sadece. Vitamin ancak vucutta eksiklik varsa verir herhalde, ben omega3 alıyorum ara ara, balık yerine :)
4 hafat olunca Hadi hayırlsı annesi özlemeye devam edicez bebişleri

kitap okumayı severim ama işte olduğun için güzdüz olmuyo akşamları bebek gelişimi için kitap aldım zaten vakit oldukça bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…