2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım benim sağol unutmadığın yeter demir hapı verdi işte vitamin vermedi alıyımmı almıyımmı bilemedim sen omega 3 ne kullanıyosun pulse diye bişey vardı ondan mı 4 hafta çok uzun geldi bana senin kontrol ne zaman işallah ikili testte iyi çıkar

benim doktorun kafadan
amerikalımısın sen
hamburgerlemi besleniyosun yemeğini ye napacan hapı dio

Bence dr yazmadığı birşey alma. omega3 EFA kapsül 25tl idi. haftada 2 gün balık yersen almana gerek yok dedi, arada eksik kalırsa alıyorum hergün almıyorum. 3. aydan sonra demir yazarım dedi. Bu hafta perşembe 2. li tarama testimiz var. Bende merakla bekliyorum :18: hangi ialacı yazar söylerim yine.
alıştık 2 haftada bir görmeye, ama bu arada sağlık ocakları aile hekimleri de var. onlar 20. haftadan sonra bizde görüntülüyoruz dedi. arada onlarada mı görünsek :))
Gerçi bu arada avrupa da sadece 3 kez görüntülemeye girermiş anneler çok zararlı buluyorlar ultarason görüntüsünü...
Sevgiler hep güzel haberlere olsun

anladım haftada 2 gün balık yemek biraz zor dediğin gibi herzaman değilde arada alınabilir bazı doktorlar öneriyo benim doktor annen omega3 mü kullanmış dedi seninde az kalmış teste 2 gün bakalım seninki hangi ilaçları yazacak doğru avrupada azmış görüntüleme biz sabırsız şimdiden nasıl geçiçek diye düşünmeye başladık işallah seninde testin ve bebeğin iyi çıkar miniğini görürsün

gözün aydın bitanem herşeyin iyi olmasına sevindm.ense kalınlığıda iyimiş benimde 1.6 çıkmıştı.
benimde kontrolüm 4 hafta sonra nasıl geçecekse artık zaman.

benim doktorun kafadan
amerikalımısın sen
hamburgerlemi besleniyosun yemeğini ye napacan hapı dio

Bence de .normal beslendigin surece eksigin cikmaz dedi.cigerlere zarari var butun ilaclarin.ozellikle folikasidi asla yazmiyorum dedi.kanser hucrelerini besliyormus.bol bol kivi yiyorum ceviz yiyorum.ara ara da balik.1 tane kivi butun c vitaminini karsiliyormus kizlar.bol bol kivi yiyin.

Kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii

Gözün aydın bitanem herşeyin iyi olmasına sevindm.ense kalınlığıda iyimiş benimde 1.6 çıkmıştı.
Benimde kontrolüm 4 hafta sonra nasıl geçecekse artık zaman.

sağol canım sana yazmıştım forumda göremeyince testin sonucunı alıcaktın diye görmedin heralde 22 ocak kontrol benim senile yakınız bende nası geçicek bilmiyom valla benim cinsiyeti söylemedi 4. Ayda dedi iyi baksa görebilirdi bence

Kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii

ablam bu hafta 40. haftasında... eli kulağında doğurucak nerdeyse... ama maşallah bir gün bile bulantım var demedi... çok rahat bi hamilelik geçirdi... inşallah doğumu da o kadar kolay olur... bizde ondan görüp bu iş kolay oluyo sandık hemen atladık sazan gibi ama... çok mızmızım ben heryerim ağrıyo...

kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii

benim hiç bulantım olmadı hatta ne biçim hamilesin insanın biraz miğdesi bulanırda hamile olduğu anlaşılır diyen gıcık insanlar bile oldu bende yalan söylemedğimden herkese yok bulantım diyodum 12 haftayı geçtim artık olmaz heralde yine büyük konuşmayayım da kanama olması bişeylerin ters gittiğinin işareti o yüzden hap iğne fitil kullanmak gerekli ağrılar olabilir normal sormuştum doktora kanama olursa gel demişti sende kanama mı var

aynen ole banada vermedi folik asit
bol sebze ve yeşliik ye al sana folik asit dedi

Benim de belim agriyor.korkuyorum acaba biseymi oldu diye.baska hicbir belirti yok.:18:

evet cnm ikili testte çıktı ama çok emin olarak sölemediler alışverişini pembe ağırlıklı yapabilirsin dedi dr:)))

ne güzel maşallah ama sen genede orta renkler tercih et sonra erkek adama pembiş pembiş bi sakatlık olmasın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…