bende seni merak etmiştim, ne güzel maşallah herşey yolunda çıkmış, benim dr da 3 aydan sonra demirle devam edeceğiz demişti sadece. Vitamin ancak vucutta eksiklik varsa verir herhalde, ben omega3 alıyorum ara ara, balık yerine :)
4 hafat olunca hadi hayırlsı annesi özlemeye devam edicez bebişleri
Tavuk kokusu felan midemi bulandiriyor.bi de baligin beklemis kokusu.onun disinda yiyorum herseyi.disaridan da soylemek istemiyorum guvenemiyorum.idare edecez artik napak.
Masallahhhbenim gittigim doktor en gec 12 haftada soyluyormus cinsiyeti.turkiyede birkac tane varmis o cihazdan.iki aylikken parmaklarini sayiyor adam.bakalim insallah benimkini de soyler.bana hicbirsey vermedi.annen anneannen kullanmismi sanki dedi
benim doktorun kafadan
amerikalımısın sen
hamburgerlemi besleniyosun yemeğini ye napacan hapı dio
canım benim sağol unutmadığın yeter demir hapı verdi işte vitamin vermedi alıyımmı almıyımmı bilemedim sen omega 3 ne kullanıyosun pulse diye bişey vardı ondan mı 4 hafta çok uzun geldi bana senin kontrol ne zaman işallah ikili testte iyi çıkar
bence dr yazmadığı birşey alma. Omega3 efa kapsül 25tl idi. Haftada 2 gün balık yersen almana gerek yok dedi, arada eksik kalırsa alıyorum hergün almıyorum. 3. Aydan sonra demir yazarım dedi. Bu hafta perşembe 2. Li tarama testimiz var. Bende merakla bekliyorum :18: Hangi ialacı yazar söylerim yine.
Alıştık 2 haftada bir görmeye, ama bu arada sağlık ocakları aile hekimleri de var. Onlar 20. Haftadan sonra bizde görüntülüyoruz dedi. Arada onlarada mı görünsek :))
gerçi bu arada avrupa da sadece 3 kez görüntülemeye girermiş anneler çok zararlı buluyorlar ultarason görüntüsünü...
Sevgiler hep güzel haberlere olsun
blgn08 bebeğinin cinsiyetini çok erken öğrenmişsın ikili testtemi çıktı
Kizlar günaydın yeni geldim doktordan 12-4 olduk doktor ense kalınlığı normal dedi 1.3 gibi bisey dedi ama hatırlamıyorum bas popo mesafesi normal kalp atışları düzenli dedi yatıyodu 1 kere kıpırdatdı sanki onu görünce dünya duruyo bisey soramadim folik asiti bıraktırdı vegaferon diye Demir hapı verdi sizce vitamin vermesi gerekmezmiydi ben alayım mı kan verdim test için haftaya sonucu alıcam sadece göstericem isallah kötü bisey çıkmaz bidahaki kontrol de 4 hafta sonraya dedi nasıl gecicekse o günler cinsiyeti sordum söylemedi bidahaki kontrolde 4 ayda dedi
-
benim doktorun kafadan
amerikalımısın sen
hamburgerlemi besleniyosun yemeğini ye napacan hapı dio
Gözün aydın bitanem herşeyin iyi olmasına sevindm.ense kalınlığıda iyimiş benimde 1.6 çıkmıştı.
Benimde kontrolüm 4 hafta sonra nasıl geçecekse artık zaman.
Kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii
kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii
ne yaptın gittin mi doktora benim gibi kontrolün vardı bugün
Bence de .normal beslendigin surece eksigin cikmaz dedi.cigerlere zarari var butun ilaclarin.ozellikle folikasidi asla yazmiyorum dedi.kanser hucrelerini besliyormus.bol bol kivi yiyorum ceviz yiyorum.ara ara da balik.1 tane kivi butun c vitaminini karsiliyormus kizlar.bol bol kivi yiyin.
ablam bu hafta 40. haftasında... eli kulağında doğurucak nerdeyse... ama maşallah bir gün bile bulantım var demedi... çok rahat bi hamilelik geçirdi... inşallah doğumu da o kadar kolay olur... bizde ondan görüp bu iş kolay oluyo sandık hemen atladık sazan gibi ama... çok mızmızım ben heryerim ağrıyo...
cnm akşam yedide sabırsızlıkla bekliyorum
Benim de belim agriyor.korkuyorum acaba biseymi oldu diye.baska hicbir belirti yok.:18:
canım nasılsın testin sonucunu alıcaktın
evet cnm ikili testte çıktı ama çok emin olarak sölemediler alışverişini pembe ağırlıklı yapabilirsin dedi dr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?