ne güzel maşallah ama sen genede orta renkler tercih et sonra erkek adama pembiş pembiş bi sakatlık olmasın :))))
iyim kuzum hafif soğuk algınlığıyla boğuşuyorum.sen nasılsın
çok şükür test sonuçları iyi çıktı herşey yolundaymış 4 hafta sonra gidicem kontrole.:)
benim hiç bulantım olmadı hatta ne biçim hamilesin insanın biraz miğdesi bulanırda hamile olduğu anlaşılır diyen gıcık insanlar bile oldu bende yalan söylemedğimden herkese yok bulantım diyodum 12 haftayı geçtim artık olmaz heralde yine büyük konuşmayayım da kanama olması bişeylerin ters gittiğinin işareti o yüzden hap iğne fitil kullanmak gerekli ağrılar olabilir normal sormuştum doktora kanama olursa gel demişti sende kanama mı var
ayyyy kızlaarrr az önce iş yerinde masaya başımı koyayım azıcık dedim uyuya kalmışımyabancı biride geldi kapıyı tıklatınca nasıl sıçramışım müsaitmiydiniz kusura bakmayın dedi çok utandım :26::26: ama ne güzel uyumuşumm çoook tatlıydıı.....
Yok canim kanamam.rabbim gostermesin kimseye de.belirtim olmadigi icin fazla korktum.millet rahatsizligindan yakinir ben de olmamasindan
o iki dakikanın mutluluğu dünyaya bedel dimi :)))))))))))))
beni de bi keresinde gerzek patronlardan biri yakalamıştı... hıııhhhhh
valla kuzum patron kavramının olması bile güzel bişey aslında bizde o yok işteee.. başımızda dandirik bi idari amir var sonradan görmeeeee idari amirlik nedir bilmezzzzz onunla uğraşıyoruz beni görseydi bişey derdi muhakkakk allahtan ona yakalanmadımama çok leziz bi uykuyduuu...
canım bizim iş yerinde bi arkadaş var hiiiç bulantı yaşamadı maşallah çok rahat bi hamişlik geçirdi.. benimde sabahları az az oldu hiç çıkarmadım şimdi sadece acıktığımda hafif oluyo başkada yok... korkmaaaaaaaaaaaa annesiiiiiiiii bebiş yılllaaaaar sonra gelmiş bulmuş seniiii evhamlanıp üzme minik yeğenimizi bakkiiiimmmmm
ne güzel maşallah ama sen genede orta renkler tercih et sonra erkek adama pembiş pembiş bi sakatlık olmasın :))))
günaydın millet 3.ayımız genelde bitmek üzere:):)mide bulantılarımız da inşallah ben şimdi 11.hafta içindeyim 10+4 bugün..elimde de 6 tane folik asidim kaldı.doktor bana elevit yazdı..folik asit bitince onu kullanmaya başlıcam di mi?(folik asit ilk 3 ay kullanılıyordu di mi)30 tane var iiçinde.1 ay mı kullanılcak o?sonra bir daha mı yazacak...
canım çok geçmiş olsun, allah tez zamanda sana sağlık versin ve bebişini kucağına al inşaallahkızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
ayyynen öyleee aslında o kadar çok hakkımız varki ama hiçbirini kullanmıyoruz maalesef... ayda belirli bi gün rapor alma imkanımız varmış bide biliyomusunuz bilmem regl günlerimizde işe gelmeme hakkımızda olabiliyomuş.. ben çok ağrılı dönemler geçirdim hatta işteyken acile gittiğim bile oldu ama yinede laflarını duymamak için işe geldim... Allah hepsini bildiği gibi yapsın bişey diyemiyorum.. 3 kuruş para veriyolar insanında canını çıkarıyolar bide bi ton laf duyuyosun sokakta yüzüne bakmayacağın insanlardan...
rabbim çalışan annelerimizin yar ve yardımcısı olsun canım bende dün miğde ağrısından öldüm içtiğim kan hapı bende mide ağrısı yapıyor ve sonucu istifra ederek kurtuluyorum doktoruma sorsam mı?:26:
bence sormakta fayda var... belki ilaç içmeden önce süt içmen yada ilacı sütle içmen faydalı olabilir...
canım bence en iyisini doktorun bilir neye ihtiyacın var neye yok diyeKizlar günaydın yeni geldim doktordan 12-4 olduk doktor ense kalınlığı normal dedi 1.3 gibi bisey dedi ama hatırlamıyorum bas popo mesafesi normal kalp atışları düzenli dedi yatıyodu 1 kere kıpırdatdı sanki onu görünce dünya duruyo bisey soramadim folik asiti bıraktırdı vegaferon diye Demir hapı verdi sizce vitamin vermesi gerekmezmiydi ben alayım mı kan verdim test için haftaya sonucu alıcam sadece göstericem isallah kötü bisey çıkmaz bidahaki kontrol de 4 hafta sonraya dedi nasıl gecicekse o günler cinsiyeti sordum söylemedi bidahaki kontrolde 4 ayda dedi
-
Hergece dua edip yatıyorum allahım bebeğimi göster rüyamda diye hep erkek görürdüm bu sefer kız gördüm maşallah çok tatlıydı emzirdim ve emzirmenin böyle güzel birşey olacağını rüyamda öğrendim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah .,. Rüyam hayırlara vesile olsun ..
kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba
Bence de .normal beslendigin surece eksigin cikmaz dedi.cigerlere zarari var butun ilaclarin.ozellikle folikasidi asla yazmiyorum dedi.kanser hucrelerini besliyormus.bol bol kivi yiyorum ceviz yiyorum.ara ara da balik.1 tane kivi butun c vitaminini karsiliyormus kizlar.bol bol kivi yiyin.
iyim kuzum hafif soğuk algınlığıyla boğuşuyorum.sen nasılsın
çok şükür test sonuçları iyi çıktı herşey yolundaymış 4 hafta sonra gidicem kontrole.:)
çocuğun tercihleri değişmesin Allah muhafazaaa
canım bana kutuyu bitirmeden hemen başla multivitaminde folik var zaten dedi, ayrıca her doktorun bakış açısı ve bizlerin vücudunun ihtiyacı da farklı en iyisi doktoruna sor
canım çok geçmiş olsun, allah tez zamanda sana sağlık versin ve bebişini kucağına al inşaallah
ben geçen hafta kurm dışında seminerde resmi görevliydim dün ve bugun de hastayım diye gitmedim ve müdürüm bana uyuz oldu farkındayım :) ki biz devlet memuruyuz,
daha sonra arkadaşlar söylemiş de ben eklemiş oldum demir hapları süt çay yoğurt gibi şeylerle alınırsa etkisi kayboluyor hatta bildiğim kadarıyla yemekten iki saat sonra portakal suyuyla alınabilir, ama en iyisi doktorumuza sormak
canım bence en iyisini doktorun bilir neye ihtiyacın var neye yok diye
amin canım
bence korkma, çünkü erkeklerin eşlerini en çok aldatma dönemi hamilelikte oluyor ve büyük nedeni de bu cinsellik, eskisi kadar tehlikeli şeyler yapmayabilirsiniz ama bence soğutmamak da önemli beyleri
evet nette biraz aratırılınca folik kanseri tetikliyor diye yazıyor, ama diüğer türlü de engelli olmasını ve düşük olmasını engelliyor deniliyor, çağla şikel de kullanmamış hiç folik yani besinden alabiliyorsan sıkıntı yok, zaten yapay vitaminlerin hepsi aynı
canım geçmiş olsun benim test sonuçları çıkmış doktorumun aramasını bekliyorum, alt limitin hemen üstünde çıkmış down riski sizce nasıl yorumlanır? Bu arada nasıl oldu soğuk algınlığın?
sonuçları doktora gösterdin mi bence kalbini ferah tut herşey yolunda
geçmiş mesajlarda dişinde bir enfeksiyon olduğunu yazmışsın benimde dişim kırıldı baskı yapınca çok ağrıyor. doktoruma sordugumda daha 11. haftadayken çok ağrı yapıyorsa yaptırabilirsin sorun olmaz dedi ama ben 3 ayın tamamen dolmasını bekliyorum. kanal tedavisi yapılması gerekiyor büyük ihtimal ve ben morfinsiz bu tedaviyi yaptıramam .. senin doktorun bu konuda bişey söyledi mi? internette araştırdım yaptıran çok var ikinci 3 aylık dönemde kafam çok karışık..:18:
geçmiş olsun üşüttün heralde bol bol c vitamini al sonuçalrın iyi çıkamsına çok sevindim o stresi başından attın gözünaydın banada öle dedi 4 hafta sonra gel dedi hayırlısı canım
geçmiş mesajlarda dişinde bir enfeksiyon olduğunu yazmışsın benimde dişim kırıldı baskı yapınca çok ağrıyor. doktoruma sordugumda daha 11. haftadayken çok ağrı yapıyorsa yaptırabilirsin sorun olmaz dedi ama ben 3 ayın tamamen dolmasını bekliyorum. kanal tedavisi yapılması gerekiyor büyük ihtimal ve ben morfinsiz bu tedaviyi yaptıramam .. senin doktorun bu konuda bişey söyledi mi? internette araştırdım yaptıran çok var ikinci 3 aylık dönemde kafam çok karışık..:18:
evet cnm üşüttüm işyerm biraz soğuk.
Seninde test sonuçların iyi çıkıcak kuzum sakin negatif şeyler getirme aklına tamam mı.
Benimde kontrolüm 22 ocakta:) aynı gün iyi haberlerle geliriz tekrardan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?