2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
iyim kuzum hafif soğuk algınlığıyla boğuşuyorum.sen nasılsın
çok şükür test sonuçları iyi çıktı herşey yolundaymış 4 hafta sonra gidicem kontrole.:)

geçmiş olsun üşüttün heralde bol bol c vitamini al sonuçalrın iyi çıkamsına çok sevindim o stresi başından attın gözünaydın banada öle dedi 4 hafta sonra gel dedi hayırlısı canım

ayyyy kızlaarrr az önce iş yerinde masaya başımı koyayım azıcık dedim uyuya kalmışım yabancı biride geldi kapıyı tıklatınca nasıl sıçramışım müsaitmiydiniz kusura bakmayın dedi çok utandım :26::26: ama ne güzel uyumuşumm çoook tatlıydıı.....

Son düzenleme:

Yok canim kanamam.rabbim gostermesin kimseye de.belirtim olmadigi icin fazla korktum.millet rahatsizligindan yakinir ben de olmamasindan

o iki dakikanın mutluluğu dünyaya bedel dimi :)))))))))))))
beni de bi keresinde gerzek patronlardan biri yakalamıştı... hıııhhhhh

Yok canim kanamam.rabbim gostermesin kimseye de.belirtim olmadigi icin fazla korktum.millet rahatsizligindan yakinir ben de olmamasindan

canım bizim iş yerinde bi arkadaş var hiiiç bulantı yaşamadı maşallah çok rahat bi hamişlik geçirdi.. benimde sabahları az az oldu hiç çıkarmadım şimdi sadece acıktığımda hafif oluyo başkada yok... korkmaaaaaaaaaaaa annesiiiiiiiii bebiş yılllaaaaar sonra gelmiş bulmuş seniiii evhamlanıp üzme minik yeğenimizi bakkiiiimmmmm

o iki dakikanın mutluluğu dünyaya bedel dimi :)))))))))))))
beni de bi keresinde gerzek patronlardan biri yakalamıştı... hıııhhhhh

valla kuzum patron kavramının olması bile güzel bişey aslında bizde o yok işteee.. başımızda dandirik bi idari amir var sonradan görmeeeee idari amirlik nedir bilmezzzzz onunla uğraşıyoruz beni görseydi bişey derdi muhakkakk allahtan ona yakalanmadım ama çok leziz bi uykuyduuu...

afiyet bal olsun :)))

Ayy siz olmasaniz ne yaparim benn.dedigin gibi yillar sonra verdi rabbim bana bu mucizeyi.elimde degil korkuyorumm.neyse rahatladim benim gibi baskalarida varmis

selam güzel anne adayları....çook kalabalık ne bereketli topik yaww:)))
uzun zamandır takipteyim sizi....ama yazamıyorum işlerin yoğunluğundan...ben de çalışıyorum 40 aylık kızım var ...adı duru çalışıyprum şimdide 10 haftalık gebeyim...kızıma kardeş gelicek ALLAH nasip ederse....benimde düşük tehlikem var ilaç kullandım işe yaramadı iğne vuruldum şu aralar iyiyim de ALLAH bundan kötü etmesin...hepinizin gönlüne göre olsun inşallah....görüşmek üzere ...

canım bana kutuyu bitirmeden hemen başla multivitaminde folik var zaten dedi, ayrıca her doktorun bakış açısı ve bizlerin vücudunun ihtiyacı da farklı en iyisi doktoruna sor

kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
canım çok geçmiş olsun, allah tez zamanda sana sağlık versin ve bebişini kucağına al inşaallah

ben geçen hafta kurm dışında seminerde resmi görevliydim dün ve bugun de hastayım diye gitmedim ve müdürüm bana uyuz oldu farkındayım :) ki biz devlet memuruyuz,

bence sormakta fayda var... belki ilaç içmeden önce süt içmen yada ilacı sütle içmen faydalı olabilir...

daha sonra arkadaşlar söylemiş de ben eklemiş oldum demir hapları süt çay yoğurt gibi şeylerle alınırsa etkisi kayboluyor hatta bildiğim kadarıyla yemekten iki saat sonra portakal suyuyla alınabilir, ama en iyisi doktorumuza sormak

canım bence en iyisini doktorun bilir neye ihtiyacın var neye yok diye

amin canım

kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba

bence korkma, çünkü erkeklerin eşlerini en çok aldatma dönemi hamilelikte oluyor ve büyük nedeni de bu cinsellik, eskisi kadar tehlikeli şeyler yapmayabilirsiniz ama bence soğutmamak da önemli beyleri

evet nette biraz aratırılınca folik kanseri tetikliyor diye yazıyor, ama diüğer türlü de engelli olmasını ve düşük olmasını engelliyor deniliyor, çağla şikel de kullanmamış hiç folik yani besinden alabiliyorsan sıkıntı yok, zaten yapay vitaminlerin hepsi aynı

iyim kuzum hafif soğuk algınlığıyla boğuşuyorum.sen nasılsın
çok şükür test sonuçları iyi çıktı herşey yolundaymış 4 hafta sonra gidicem kontrole.:)

canım geçmiş olsun benim test sonuçları çıkmış doktorumun aramasını bekliyorum, alt limitin hemen üstünde çıkmış down riski sizce nasıl yorumlanır? bu arada nasıl oldu soğuk algınlığın?

sonuçları doktora gösterdin mi bence kalbini ferah tut herşey yolunda

geçmiş mesajlarda dişinde bir enfeksiyon olduğunu yazmışsın benimde dişim kırıldı baskı yapınca çok ağrıyor. doktoruma sordugumda daha 11. haftadayken çok ağrı yapıyorsa yaptırabilirsin sorun olmaz dedi ama ben 3 ayın tamamen dolmasını bekliyorum. kanal tedavisi yapılması gerekiyor büyük ihtimal ve ben morfinsiz bu tedaviyi yaptıramam .. senin doktorun bu konuda bişey söyledi mi? internette araştırdım yaptıran çok var ikinci 3 aylık dönemde kafam çok karışık..:18:

sonuçları doktora gösterdin mi bence kalbini ferah tut herşey yolunda

canım şimdi aradı doktorum sorun yok dedi, yedi binlerde çıkmış risk, sanırım bu leveli atlattık çok şükür, inşaallah şu hastalığı da atlatırım, gerçi doktor çok birşey demedi ilaç kullanma dedi çok halsizleşirsen minnoset al dedi

canım benim diş hekimi arkadaşım hamileliğimin başında aman sakın dişine iyi bak sütünü aksatma hamilesin sana birşey yapamayız demişti

geçmiş olsun üşüttün heralde bol bol c vitamini al sonuçalrın iyi çıkamsına çok sevindim o stresi başından attın gözünaydın banada öle dedi 4 hafta sonra gel dedi hayırlısı canım

evet cnm üşüttüm işyerm biraz soğuk.
seninde test sonuçların iyi çıkıcak kuzum sakin negatif şeyler getirme aklına tamam mı.
benimde kontrolüm 22 ocakta:) aynı gün iyi haberlerle geliriz tekrardan inşallah

çok geçmiş olsun... kadın doğum doktorum ve diş hekimim ile şu şekilde bi yol izledik... bildiğin üzre ilk ve son 3 ay riskli sıkıntılı dönemler... yani dişe müdahale etmenin kesinlikle tehlikeli olduğu dönemler... bu yüzden biz de minimum hasarla geçiştirmeye çalıştık... antibiyotiklerle hallettik çok şükür iki kutu kullandım ve Allah'ıma binlerce kez şükür olsun ki şu an dişle ilgili ağrım yok... sorunun cevabına geliyorum... doktorum dayanabilirsen doğuma kadar hiçbişey yapmayalım bekleyelim ama eğer ki çok dayanılmayacak bir haldeysen orta 3 aydan birinde müdahale edilebilir dedi... ama ben şu an ağrı sızı çekmediğim için beklemeyi tercih ediyorum... çünkü benim durum biraz sıkıntılı... şöyle ki; aynı sıkıntı yanındaki dişimde de mevcuttu... diş çekilecek... kökteki enfeksiyonun kuruması (akması) beklenecek... sonra protezi uygulanacak... korkum anestezi iğnesi değil çünkü bu iğnenin parol etkisinde olduğu söyleniyor... benim korkum şu.. diş çekildikten sonraki ağrı inanılmaz şiddetli ve dayanılmayacak kadar kötü... 3 gün süren ve apranaxlarla bile dinmeyen bir ağrı olduğundan cesaret edemiyorum... o yüzden beklemeyi tercih ediyorum (şimdilik)... ama sen hem kadın doğum hem de diş hekiminle ortak bi karara bağlayabilirsin... ikinci 3 aylık dönemde yaptırmanda bi sakınca yok bence...

kalın kalın giyin gerekirse 2 çorap giy üşütme işallah güzel çıkar negatifi düşünmemeye çalışıyorum aynı gün gitcekmişiz kontrole bakalım nasıl dayancaz dediğin gibi iyi haberlerle geliriz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…