Kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii
canım bana kutuyu bitirmeden hemen başla multivitaminde folik var zaten dedi, ayrıca her doktorun bakış açısı ve bizlerin vücudunun ihtiyacı da farklı en iyisi doktoruna sor
canım çok geçmiş olsun, allah tez zamanda sana sağlık versin ve bebişini kucağına al inşaallah
ben geçen hafta kurm dışında seminerde resmi görevliydim dün ve bugun de hastayım diye gitmedim ve müdürüm bana uyuz oldu farkındayım :) ki biz devlet memuruyuz,
daha sonra arkadaşlar söylemiş de ben eklemiş oldum demir hapları süt çay yoğurt gibi şeylerle alınırsa etkisi kayboluyor hatta bildiğim kadarıyla yemekten iki saat sonra portakal suyuyla alınabilir, ama en iyisi doktorumuza sormak
canım bence en iyisini doktorun bilir neye ihtiyacın var neye yok diye
amin canım
bence korkma, çünkü erkeklerin eşlerini en çok aldatma dönemi hamilelikte oluyor ve büyük nedeni de bu cinsellik, eskisi kadar tehlikeli şeyler yapmayabilirsiniz ama bence soğutmamak da önemli beyleri
evet nette biraz aratırılınca folik kanseri tetikliyor diye yazıyor, ama diüğer türlü de engelli olmasını ve düşük olmasını engelliyor deniliyor, çağla şikel de kullanmamış hiç folik yani besinden alabiliyorsan sıkıntı yok, zaten yapay vitaminlerin hepsi aynı
canım geçmiş olsun benim test sonuçları çıkmış doktorumun aramasını bekliyorum, alt limitin hemen üstünde çıkmış down riski sizce nasıl yorumlanır? bu arada nasıl oldu soğuk algınlığın?
herkese kocaman merhabalar canım annem çıktı ameliyattan herşey yolunda allahıma binlerce kez şükürler olsun biraz önce gördüm çok iyiydi hepinze teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
herkese kocaman merhabalar canım annem çıktı ameliyattan herşey yolunda allahıma binlerce kez şükürler olsun biraz önce gördüm çok iyiydi hepinze teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
kalın kalın giyin gerekirse 2 çorap giy üşütme işallah güzel çıkar negatifi düşünmemeye çalışıyorum aynı gün gitcekmişiz kontrole bakalım nasıl dayancaz dediğin gibi iyi haberlerle geliriz işallah
sağol cnm.işyerinde sigara dumanında kurtulmak için cam kapı açınca sonu kaçınılmaz oldu üşüttüm.her taraım dökülüyor boğazlarım yanıyor.
içini ferah tut sakın kötü ve negatif şeyler getirme aklına kuzum.fasülyen gayet iyi
kizlar sizde devlet memurusunuz bende hangi birimdesiniz
çok geçmiş olsun... kadın doğum doktorum ve diş hekimim ile şu şekilde bi yol izledik... bildiğin üzre ilk ve son 3 ay riskli sıkıntılı dönemler... yani dişe müdahale etmenin kesinlikle tehlikeli olduğu dönemler... bu yüzden biz de minimum hasarla geçiştirmeye çalıştık... antibiyotiklerle hallettik çok şükür iki kutu kullandım ve Allah'ıma binlerce kez şükür olsun ki şu an dişle ilgili ağrım yok... sorunun cevabına geliyorum... doktorum dayanabilirsen doğuma kadar hiçbişey yapmayalım bekleyelim ama eğer ki çok dayanılmayacak bir haldeysen orta 3 aydan birinde müdahale edilebilir dedi... ama ben şu an ağrı sızı çekmediğim için beklemeyi tercih ediyorum... çünkü benim durum biraz sıkıntılı... şöyle ki; aynı sıkıntı yanındaki dişimde de mevcuttu... diş çekilecek... kökteki enfeksiyonun kuruması (akması) beklenecek... sonra protezi uygulanacak... korkum anestezi iğnesi değil çünkü bu iğnenin parol etkisinde olduğu söyleniyor... benim korkum şu.. diş çekildikten sonraki ağrı inanılmaz şiddetli ve dayanılmayacak kadar kötü... 3 gün süren ve apranaxlarla bile dinmeyen bir ağrı olduğundan cesaret edemiyorum... o yüzden beklemeyi tercih ediyorum (şimdilik)... ama sen hem kadın doğum hem de diş hekiminle ortak bi karara bağlayabilirsin... ikinci 3 aylık dönemde yaptırmanda bi sakınca yok bence...
öle yapıcam canm arık sıkı sıkı giyinicem.inşallah cnm hayırlı haberler alırız hepimiz.9 ay nasıl geçecek ya:)))))
Merhaba kızlar. Nasılsınız görüşmeyeli, umarım herkes bebişleriyle iyidir.
Uzun zamandır giremedim, halsizlik ve hastalık beni yataklara düşürdü. Fakat cuma günü kontrolde beni hastalıktan ve halsizlikten kurtaran bir sürprizle ayağa kalktım. Cuma günü kontrolümde ikiz bebeklerimin olduğunu öğrendim. Evet ikizlerim var, içimde iki tane minicik kalpler atıyor.Yaradan Rabbim bir aldı iki verdi, şükürler olsun. Allah bebişlerime sağlık uzun ömür versin.
İkiz bebek beni biraz da depresyona soktu. Nasıl bakarım, nasıl ederiz vs. gibi. Rabbim eşime ve bana sağlık güç versin gerisi olur inşallah..
yarim doğum takvimine baktım da arka arkaya doğurucaz
valla bilmiyom nası geçicek bu 4 hafta bana çok uzun geldi meyve yemeyi unutma c vitamini soğuk algınlığına iyi gelir annen rahatsızdı tahlileri olcak diyodun nası oldu
işallah canım benim dün pek görünmedin forumda içim rahatladı ama 1 ay nası geçcek onu düşünür oldum sabırsız oldum ben iyice sonuçlarda işallah iyi çıkar sağol güzel dileklerin için
bol bol c vitamini alıyorum cnm.
Annem kadın hastalıklarından ameliyat olucaktı,bunun için akciğer filmi çektirdik orda kalpte bi sorun olduğunu gördüler acil hemen anjio oldu.2 hafta sonra kontrolü var kalp kapakçığında üfleme var eğer ilaçlarla düzelirse 2 hafta sonra rahim ve yumurtalıkları alınacak cnm.şuan evde yatıyor ve bende onun yanındayım.çok etkilendim öyleki annem anjio olurken benim tansiyonum çok yükseldi hemen eve gönderdiler.
kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba
canım takip ediyorum ama fazla yazamadım kayınvalidem geldi ondan eskisi kadar müsait olamıyorum ama yazılanları okuyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?