2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii

her hamilelik farklı geçiyomuş canım benimde bulantım olmadı akşam yatarken çok hafif oluyodu ondada erkenden yattıgım için soorun olmuyodu..

bulantı olmuyo diye hiç korkma yani..bende başlarda senin gibi tedirgindim içini ferah tut..

herkese kocaman merhabalar canım annem çıktı ameliyattan herşey yolunda allahıma binlerce kez şükürler olsun biraz önce gördüm çok iyiydi hepinze teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun kendinize ve miniklerinize iyi bakın.

sağol cnm.işyerinde sigara dumanında kurtulmak için cam kapı açınca sonu kaçınılmaz oldu üşüttüm.her taraım dökülüyor boğazlarım yanıyor.
içini ferah tut sakın kötü ve negatif şeyler getirme aklına kuzum.fasülyen gayet iyi

geçmiş olsun gözünaydın allah şifa versin

geçmiş olsunn.......

gözünüz aydın allahım tez zamanda şifa versin inşallah cnm.iyi olmasına çok sevindim.
darısı tüm hastalara ve tabiki benim annemede.

öle yapıcam canm arık sıkı sıkı giyinicem.inşallah cnm hayırlı haberler alırız hepimiz.9 ay nasıl geçecek ya:)))))

geçmiş olsun kuzum, ben doktora burnuma tuzlu su çektiğimi, meyve su sarımsak yeyip içtiimi söyledim, ok dedi ilaç alma dedi, sen de zencefil bal limon falan birşeyler ihmal etme

kizlar sizde devlet memurusunuz bende hangi birimdesiniz

canım ben meb deyim, istanbulda, sen peki?

Ayrıntılı cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun .. bende şu anda dayanabiliyorum aslında ama son 3 ayda daha büyük problem olabilir diye düşünüyorum.. çünkü kesinlikle o dişime baskı yapamıyorum. doktorum rahat bir insan folik asit için bile eskiden folik asit mi varmış dedi..dişinide yaptır sorun olmaz dedi bende ikinci tramersde yaptırmayı düşünüyorum saolasın..bu arada anestezi iğnesinin çok önemli olmadığına dair bir yorum duymak içimi dahada rahatlattı :26:

yarim doğum takvimine baktım da arka arkaya doğurucaz

Son düzenleme:
öle yapıcam canm arık sıkı sıkı giyinicem.inşallah cnm hayırlı haberler alırız hepimiz.9 ay nasıl geçecek ya:)))))

valla bilmiyom nası geçicek bu 4 hafta bana çok uzun geldi meyve yemeyi unutma c vitamini soğuk algınlığına iyi gelir annen rahatsızdı tahlileri olcak diyodun nası oldu

öncelikle çok sevindim gerçekten büyük sürpriz :) ne güzel bir haber
bişey sormak istiyorum daha önceki kontrollerinde nasıl ortaya çıkmadı peki merak ettim yada ilk kontrolmüydü bu ben anlamadım :26:
niyemii soruyorum yaaa benimde sonradan ikiz üçüz dördüz filan cıkarmı diyeee:18::18::18::18:

valla bilmiyom nası geçicek bu 4 hafta bana çok uzun geldi meyve yemeyi unutma c vitamini soğuk algınlığına iyi gelir annen rahatsızdı tahlileri olcak diyodun nası oldu

bol bol c vitamini alıyorum cnm.
annem kadın hastalıklarından ameliyat olucaktı,bunun için akciğer filmi çektirdik orda kalpte bi sorun olduğunu gördüler acil hemen anjio oldu.2 hafta sonra kontrolü var kalp kapakçığında üfleme var eğer ilaçlarla düzelirse 2 hafta sonra rahim ve yumurtalıkları alınacak cnm.şuan evde yatıyor ve bende onun yanındayım.çok etkilendim öyleki annem anjio olurken benim tansiyonum çok yükseldi hemen eve gönderdiler.

işallah canım benim dün pek görünmedin forumda içim rahatladı ama 1 ay nası geçcek onu düşünür oldum sabırsız oldum ben iyice sonuçlarda işallah iyi çıkar sağol güzel dileklerin için

Canım takip ediyorum ama fazla yazamadım kayınvalidem geldi ondan eskisi kadar müsait olamıyorum ama yazılanları okuyorum:)))

anjiyodan korkma artık herkese yapıyolar yaşlı genç hiç farketmiyo yapılması daha iyi bizimde bi akraba var rahimi alınmıştı ondan sonra rahatlamıştı üşütmemeli işte bu dönem hastalıklara açık olabiliyo sen kendini sakın üzme allah şifasını verecektir biliyorum hastalıklarla uğraşmak çok zor ufak bi ameliyat bile insanı tedirgin ediyo ama artık herşeyin çaresi var sen yanındasın yanımıyosan ablaların vardı onlar yanında çabucak atlatır çok geçmiş olsun allah tez vakitte ayağa kaldırsın

kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba

Bizde öğrendiğinizden beri birlikte olmadık bebeğe birşey olur korkusuyla 3. Ayın dolmasını bekliyoruz eşime diyorum ben özledim seni oda özledi ama bebeğimize birşey olur diyo oda frenliyor kendini gerçekten iki tarafında anlayışlı olması çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…