çocuğun tercihleri değişmesin Allah muhafazaaa
benim maliye bakanligi
Kizlar biliyorum cok erken ama sizin fikrinizi merak ettim.
Sezeryan mi normal dogum mu.
Ben epidural(agrisiz) normal dogum istiyorum da sizce iyi mi
kesinlikle epidural normal güzelim,ben öyle yaptım 5 dakkada doğurdum,sadece karnımdaki kasılmaları hissettim belden aşağı hiçbirşey hissetmedim,o yüzden hiç panik yapmadan hatta sesim bile çıkmadan doğurdum, gene öyle yapmayı düşünüyorum allahın izniyle
benim zorunlu sezeryan olcak nasipse :)
kizlar sizde devlet memurusunuz bende hangi birimdesiniz
oyyyyyy kuzum allahmı söyletti neeeee ben maalesef memur değilim... ama olmayı çoooook isterdim... ak parti ankara il başkanlığında çalışıyorum... patron yok varsa bi patron oda başbakansonuçta partiye genel merkezden para geliyo.. burdakilerinde cebinden 5 kuruş çıkmaz ama amirlik taslamada üstlerine yokturr...
kizlar biliyorum cok erken ama sizin fikrinizi merak ettim.
ben normal istiyorum çok ama zaman ne göstericek hiç bilmiyorum
Canim duyduguma gore kimse istemiyormus.ama sancilar baslayinca hemen fikir degistiriyormus.bence normal... Allah izin verirse... gücüm sabrım yeterse normal doğum çok istiyorum... epiduralde şöyle bi durum var... rahim 4 cm açılması gerekiyor... zaten 4 cm e kadar sancının çoğunu çekiyosun... onun sonrasında iğne vursalar nolurrr vurmasalar nolurrr... diyorum şimdi tabi de :)))) iş başa gelince görmek lazım... :)))
kesinlikle epidural normal güzelim,ben öyle yaptım 5 dakkada doğurdum,sadece karnımdaki kasılmaları hissettim belden aşağı hiçbirşey hissetmedim,o yüzden hiç panik yapmadan hatta sesim bile çıkmadan doğurdum, gene öyle yapmayı düşünüyorum allahın izniyle
ooo senin sırt yere gelmess heee :)))))))) temizlikçi felam lazımmıydı :))
Canim duyduguma gore kimse istemiyormus.ama sancilar baslayinca hemen fikir degistiriyormus.
Ayyy tam da duymak istedigim sey bu.youtubede izledim iki uc ikinmada dogurdu kadin ya.darisi bize insallaaahhh
anjiyodan korkma artık herkese yapıyolar yaşlı genç hiç farketmiyo yapılması daha iyi bizimde bi akraba var rahimi alınmıştı ondan sonra rahatlamıştı üşütmemeli işte bu dönem hastalıklara açık olabiliyo sen kendini sakın üzme allah şifasını verecektir biliyorum hastalıklarla uğraşmak çok zor ufak bi ameliyat bile insanı tedirgin ediyo ama artık herşeyin çaresi var sen yanındasın yanımıyosan ablaların vardı onlar yanında çabucak atlatır çok geçmiş olsun allah tez vakitte ayağa kaldırsın
dışardan bakarsan öyle ama gelde bide içimi sor
sağol canım benim inşallah tez zamanda olurda ameliyat hayırlısı ile iyileşir.evet 2 ablam var annemin yanındalar bende düşük riskim vardı 3 ay annemde kaldım zorunlu ama iyi oldu:))) artık evime geçicem de alıştım böle işimede yakın annemler kendi evim biraz uzak 2 araçla anca gelebiliyorum.
o yüzden diyorum ya iş başa düşünce görücez diye... ben sezeryan bile isterim canım çok kıymetli bee((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?