2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlar biliyorum cok erken ama sizin fikrinizi merak ettim.
Sezeryan mi normal dogum mu.
Ben epidural(agrisiz) normal dogum istiyorum da sizce iyi mi

bence normal... Allah izin verirse... gücüm sabrım yeterse normal doğum çok istiyorum... epiduralde şöyle bi durum var... rahim 4 cm açılması gerekiyor... zaten 4 cm e kadar sancının çoğunu çekiyosun... onun sonrasında iğne vursalar nolurrr vurmasalar nolurrr... diyorum şimdi tabi de :)))) iş başa gelince görmek lazım... :)))

kesinlikle epidural normal güzelim,ben öyle yaptım 5 dakkada doğurdum,sadece karnımdaki kasılmaları hissettim belden aşağı hiçbirşey hissetmedim,o yüzden hiç panik yapmadan hatta sesim bile çıkmadan doğurdum, gene öyle yapmayı düşünüyorum allahın izniyle

ayyy çok özendim şu an :))))))))))

kizlar sizde devlet memurusunuz bende hangi birimdesiniz

oyyyyyy kuzum allahmı söyletti neeeee ben maalesef memur değilim... ama olmayı çoooook isterdim... ak parti ankara il başkanlığında çalışıyorum... patron yok varsa bi patron oda başbakan sonuçta partiye genel merkezden para geliyo.. burdakilerinde cebinden 5 kuruş çıkmaz ama amirlik taslamada üstlerine yokturr...

ooo senin sırt yere gelmess heee :)))))))) temizlikçi felam lazımmıydı :))

Canim duyduguma gore kimse istemiyormus.ama sancilar baslayinca hemen fikir degistiriyormus.

Ayyy tam da duymak istedigim sey bu.youtubede izledim iki uc ikinmada dogurdu kadin ya.darisi bize insallaaahhh

Canim duyduguma gore kimse istemiyormus.ama sancilar baslayinca hemen fikir degistiriyormus.

Ayyy tam da duymak istedigim sey bu.youtubede izledim iki uc ikinmada dogurdu kadin ya.darisi bize insallaaahhh

o yüzden diyorum ya iş başa düşünce görücez diye... ben sezeryan bile isterim canım çok kıymetli bee ((

sağol canım benim inşallah tez zamanda olurda ameliyat hayırlısı ile iyileşir.evet 2 ablam var annemin yanındalar bende düşük riskim vardı 3 ay annemde kaldım zorunlu ama iyi oldu:))) artık evime geçicem de alıştım böle işimede yakın annemler kendi evim biraz uzak 2 araçla anca gelebiliyorum.

sen dua et sadece rabbim şifasını verir hiç korkma annelerimiz bizim için çok değerli annelik duygusunu yaşayınca daha çok anladım bunu senin annenede allah en kısa zamanda şifasını verecek ben buna yürekten inanıyorum artık eve dönme vakti diyosun rahatlık olarak yine iyi ama kendi evin sonuçta belki eşinde evinize geçmek ister artık ama çok zorlanırsan dönersin gene annene

o yüzden diyorum ya iş başa düşünce görücez diye... ben sezeryan bile isterim canım çok kıymetli bee ((

Iyi de sezeryan daha kotu degilmi.ablam bir hafta iki buklum gezdi.iki ay da agrisi vardi.o kadar agliyordu ki.ben onu gordukten sonra vazgectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…