2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canımm sagol ınsl oledır yaaa:18::18:dr aradım gelde bakım dedı enfeksıyon fılan vardır dedı cuma ya randevu aldım bende st 2 ye esım ızınlı oglenden sonra beraber gıderız ınsl gusel gusel hbaelr alırız yaaaaaaaaaaa

kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba

cnm bızımkıde 3,5 aylıga kdr yasaktı ne olurne olmaz dıe ve en son gıttıgımızde sık olmamak ve kanama olmadıgı surece serbert dedı bızde 5 gunde 7 gunde bır olmak sartı ve yormamak sartı ıle oluyor hayırlısı kanama fılan olursa yasak!!!!!

sagol cnmm dr aradımda enfeksıyon olabılır gel bır bakım dedıı ınsl bırsey yokturr bebegım ıyıyıdr yaaaaa cumaya randevumu aldımm:18::18:

canımm gozunuz aydın bebegınle senn rabbım cok cok sıfa ıle kısa zamanda ıyı etsın ınslll

sezeryanda doğum yapmaış gibi koca göbekle geri geliyorsun,ben de normal istiyorum valla....adet sancısından beter mi acaba?nasıl bir ağrı ki...?benim adet sancım çok fena olurdu yerlerde sürünürdüm resmen...her ay acildeydim...bayılıyordum,ishal oluyrum,tansiyoum düşüyor,karnım dahil her yerim ağrıyor ve 4-5 saat sürüyordu ağrı kesici de kar etmiyordu..ayy ne berbat günlerdi bu arada bu gün de bitti yuppiii yuppii :)

12+3 yani bügün ki halimiz etegimin bol olması sebebei ile alt taraf bol duruyorrr :))

nasılız teyzeleriii

yuuuhhh.... magnezyum toz kabızlık şikayetlerinde kullanılır... yoksa böyle bi şikayetinmi var? ayrıca o ilaç yapar gurultu ve gaz :))) sonra da hemencik boşaltımm :))

hayir canim kasilmalar icin verdi onu.. benim kemiklerim hamilelikte birbirine sürtüyo o yuzden :))

dualarım hem annem hemde tüm hastalar için cnm allahım herkezin şifasını versin.
yoooo böle annmde iyidim valla şaka bi yana özledim elbet evimi ama şu uzun yol dolmuş metrobüs olayı sinirime dokunuyor

ameliyatın her türlüsü beni ürpertiyor,heleki hayatımın en anlamlı gününde olacaksa,tabiki istem dişi gelişirse çocuğuma bişey olmasın der çekerim ama bile bile lades dememeli

inşallah yaaa gerçi daha çok çok küçük oluyo ama allah korusun onları

Aynen bana da bahsetmediler.bir iki tane yiyebildim zaten anca:)

Haha o ne yaaaa koptum gulmekten.ben cok sismis karnim diyordum bide.supersin vallaa.

hahahha ya bu gidişle hiç bi yere sığmıycam sanırım ama fındıkkurdum iyi olsunda canım ben herşeye razıyım

çok doğru söylemiştim cnm benim hiç aklıma gelmedi bunlar, benim doktorda yaptırdı bu testleri,rahatladım vallahi çok sağol ben zaten bişey yemiyorum dişarıda bu aralar

Benim göbişde çok çıktı çatlaklar için önlem alan var mı aranızda ? ben biraz araştırdım zeytinyağı yada badem yağı sürmek istemiyorum vıcık vıcık hissi yaratacak diye..bugün niveanın bebek yağına baktım. arkasında hamilelikte oluşabilecek çatlaklar için kullanılabileceği yazıyor .. siz ne kullanacaksınız?

BENDE BEBE YAGI KULLANIYORUM SUANDA.

yagı hemen emiyo zaten canım banyodan sonra sürüyorum ben genelde.
catlamaması için mecbur sürmen lazım yoksa catlaması daha kötü bence.

kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba

düşük tehlikemizde yok adam isyanlarda ama benim içim almıyor birascık elleyip yoklayıp gidiyor adam
ama napim yapamiyorum çok uzun aralıklarla oluyor bizimkide

size cok enteresan bişey anlatıcam
bugün saglık ocagına gittim
kayıt olmaya

kadın ne ayakkabılarımı cıkarttı ne bişi ayagımda en az 10cm dolgu topuk bot vardı..
boyumu öyle ölçtü kilomu öyle...
54 kilo tarttı
evdeki tartımda 50 bucuk cıkıyorm
emin olmak için evdeki tartıya kilosunu bildiğim bişey ölctüm doğru ölcüyooo
manyak kadın yaaa deli oldum

54 kilo olcak bişey yesem gam yemicem yaniii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…