canımm sagol ınsl oledır yaaa:18::18:dr aradım gelde bakım dedı enfeksıyon fılan vardır dedı cuma ya randevu aldım bende st 2 ye esım ızınlı oglenden sonra beraber gıderız ınsl gusel gusel hbaelr alırız yaaaaaaaaaaacanım 3 gündür bendede böyle ağrı vardı ama benimki yorgunluktan oldu fazla ayakta kalırsan rahmin dışarı çıkacak gibi ağrır kasıklarının ağrıması rahmin büyüyor canım ondan olabilir doktor randevusu almışsın bebişin sağlıklı annnesi böyle evhamlı olmayın aklınıza takarsanız bebişide etkilersiniz gayet relax olun doktora gidince inşallah güzel haberlerini alırsın canım için rahatlar
kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba
sagol cnmm dr aradımda enfeksıyon olabılır gel bır bakım dedıı ınsl bırsey yokturr bebegım ıyıyıdr yaaaaa cumaya randevumu aldımm:18::18:tatlim bende oluyodu ayni seyler oturunca özellikle canim cok yaniyodu doktora gittim benim randevum 13 ocakta ama özele gittigim icin cekinmedim bebege bakti aynen böle bebek sag dedi ama hic bi agri sebepsiz degildir die proluton igne yaptilar hemen orda ve progestan verdi bide coraspin.. bence git canim korkma ama gitmende fayda var
canımm gozunuz aydın bebegınle senn rabbım cok cok sıfa ıle kısa zamanda ıyı etsın ınslllherkese kocaman merhabalar canım annem çıktı ameliyattan herşey yolunda allahıma binlerce kez şükürler olsun biraz önce gördüm çok iyiydi hepinze teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
yuuuhhh.... magnezyum toz kabızlık şikayetlerinde kullanılır... yoksa böyle bi şikayetinmi var? ayrıca o ilaç yapar gurultu ve gaz :))) sonra da hemencik boşaltımm :))
12+3 yani bügün ki halimiz etegimin bol olması sebebei ile alt taraf bol duruyorrr :))
Eki Görüntüle 587747 Eki Görüntüle 587748 nasılız teyzeleriii
sen dua et sadece rabbim şifasını verir hiç korkma annelerimiz bizim için çok değerli annelik duygusunu yaşayınca daha çok anladım bunu senin annenede allah en kısa zamanda şifasını verecek ben buna yürekten inanıyorum artık eve dönme vakti diyosun rahatlık olarak yine iyi ama kendi evin sonuçta belki eşinde evinize geçmek ister artık ama çok zorlanırsan dönersin gene annene
Kizlar yine mesai var bu gun.yemekte de ciger cikacakmis doktor cig ete cigere dokunma demisti ama pismis olsada yasakmi ki.siz yiyormusunuzz.acilllll
Aynen bana da bahsetmediler.bir iki tane yiyebildim zaten anca:)ben 2 hafta oldu yedim valla dokunmamak tamamda yememekten kimse bahsetmedi :)
iç karnım çok küçük hemen çıktı buda demek oluyorki bol çatlıklı olucam(((Eki Görüntüle 587759
kızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
uuffff bu konu beni de çok meraklandırıyor... neredeyse koca bi danayı parçaladık 3 kişi... ellemek ne kelime yapıştı resmen etler bütün gün... ama Allah'ım korusun minik meleklerimizi... inşallah bişey olmaz...
iç karnım çok küçük hemen çıktı buda demek oluyorki bol çatlıklı olucam(((Eki Görüntüle 587759
Aynen bana da bahsetmediler.bir iki tane yiyebildim zaten anca:)
Haha o ne yaaaa koptum gulmekten.ben cok sismis karnim diyordum bide.supersin vallaa.
çiğ ete toksoplazma virüsü için ellemememizi istiyorlar.oral yoldan bulaşıyor zaten,ellerini çok iyi yıkadıysan sorun olmuyor genelde ama zaten doktorlar ilk kontrollerde toksoplazma,rubella...v.b testleri yaptırdılar o zaman öğrendik pozitif mi negatif mi? yaptırmadıysan eğer aklında soru varsa yaptır bi test rahatlarsın canım.
iyi yıkanmamış yeşilliklerden de geçiyor bu virüs,o yüzden dışarda yeşillik yemesen iyi olur.
kız bu ne böylee harikaaa yaaaa :)))) bende koca göbiş olmak istiyorum :)
Benim göbişde çok çıktı çatlaklar için önlem alan var mı aranızda ? ben biraz araştırdım zeytinyağı yada badem yağı sürmek istemiyorum vıcık vıcık hissi yaratacak diye..bugün niveanın bebek yağına baktım. arkasında hamilelikte oluşabilecek çatlaklar için kullanılabileceği yazıyor .. siz ne kullanacaksınız?
kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?