Aklımdasınız canım iki gündür fırsat bulamdım misafirim gelecek bugün onun hazırlığıyla uğraştım sabahta erkenden sağlık ocağına gittim geldim yarına kaldı işim.
Ne kaldı tatlm yarına görürsün inşallah hayırlısı ile canım benimBen heyecandan sabaha kadar uyuyamamıştım.Şİmdi de cuma gününü çekiyorum iple böle böle gidecek bu sanırım kesesi kalbi ikili testi üçlü testi vız diye geçecek inşallah hayırlısı ile de alacaz kucağımıza bebişlerimizii
ben 1.63 boyunda ve 56 kiloyum yalnız bundan 1 ay önce ve heeppp 53.5 tum 56 bile çok geliyor bana ama hayırlısı kızlar ekmek yemek yok bol sebze meyvee ve çorbaaaaa 3 ay dikkat diyorum ama çok acıkıyorum ekmeksiz doymuyorum
yok cnm işte gittiğimizde iki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi
zaten kalp atışlarını duyduktan sonra gebeliğe gebelik diyoruz dedi
ondan sonra kan falan alacakmış ama önce kalp atışları dedi
Duyarız inşallah canım hepimiz miniklerimizin kalp atışlarını hayırlısı ileeeBende cuma günü gidecem şimdiden heyecan bastııı
kızlar hangi doktorlara gidiyorsunuz ve hastahane ne düşnüyorsunuz ben çarşamba günü okmeydanı ssk ya gideceğim ama, ssk geçen bir özel hastahane tavsiyesi istiyorum sizden. muayene ücreti ve doğum ücretlerini biliyormusunuz ben bıraz araştırma yaptım hep eski fiyatlar güncel fiyatlar nedir bilemiyorum. bu arada folik asite başlamadım ben doktorla görüşmedim ya henüz eczaneden kendim mi alsam acaba..?
kızlar hangi doktorlara gidiyorsunuz ve hastahane ne düşnüyorsunuz ben çarşamba günü okmeydanı ssk ya gideceğim ama, ssk geçen bir özel hastahane tavsiyesi istiyorum sizden. muayene ücreti ve doğum ücretlerini biliyormusunuz ben bıraz araştırma yaptım hep eski fiyatlar güncel fiyatlar nedir bilemiyorum. bu arada folik asite başlamadım ben doktorla görüşmedim ya henüz eczaneden kendim mi alsam acaba..?
Şuana kadar kalp atışını duyan annişlerimiz ver mı acabaa ben cuma günü gidecem kızlar ya sizleerr
cnm ben ankaradayım üzügünüm
ama folik asite üzülme banada vermedi doktorum henuz bol bol yeşillik taze sebeze salata falan ye bunlar işte folik asit dedi
bende sabah falan peynir maydanoz falan yemeye çalışıyorum işte
yeşillik hayatının her köşesinde olacak folik asitten alacakların onlarda var dedi
ben kanına bakınca başlayacam dedi
aaaa bende ankaradayımm canımm.. sen hangi doktora ve hastaneye gidiyosun...? hangi semtte oturuyosun..?
ama folik asite üzülme banada vermedi doktorum henuz bol bol yeşillik taze sebeze salata falan ye bunlar işte folik asit dedi
yeşillik hayatının her köşesinde olacak folik asitten alacakların onlarda var dedi
ben kanına bakınca başlayacam dedi[/QUOTE
ankaradasın demek istanbuldan yokmu tavsiye edecek fiyat bilgisi olan?
bu arada ben de yeşillik severim hep eşimle her akşam kocaman bir salata kabını bitiririz ikimiz o da sever zeytinyağlı , ama ben bu hafta ekmek yemege başladım önceden çok yemezdim mesela tahıllı ekmek var fırından alıyorum börek gibi ondan yedim çok bir de simit yiyorum.yiyorum yani bide şimdi kalp felan gelişiyorya badem ceviz felan aldım .. eyvahhh ben bu gidişle çok kilo alacağım arkadaşlar. başım ağrıyor halsizim ya biraz bende yemeğe vurdum sanırım. yanlış yapıyorum.
ben birlik mahallesinde oturuyorum cnm
Doç.dr. Kemal Göle gidiyorum
bi hastanede değil cnm
özel muayenesi var GOP ta
evede yakın ona gidiyoz
doğumu genelde medicanada yaptırrıtomş
sen nerde oturuyosun hangi doktora gidiyosun cnm ?
canıım maydanozu unut dereotunu naneyi onlar düşük nedenleriii hatta dur bulup paylasayımmcnm ben ankaradayım üzügünüm
ben kanına bakınca başlayacam dedi
ben kanına bakınca başlayacam dedi[/QUOTE
ankaradasın demek istanbuldan yokmu tavsiye edecek fiyat bilgisi olan?
bu arada ben de yeşillik severim hep eşimle her akşam kocaman bir salata kabını bitiririz ikimiz o da sever zeytinyağlı , ama ben bu hafta ekmek yemege başladım önceden çok yemezdim mesela tahıllı ekmek var fırından alıyorum börek gibi ondan yedim çok bir de simit yiyorum.yiyorum yani bide şimdi kalp felan gelişiyorya badem ceviz felan aldım .. eyvahhh ben bu gidişle çok kilo alacağım arkadaşlar. başım ağrıyor halsizim ya biraz bende yemeğe vurdum sanırım. yanlış yapıyorum.
cnm napalım iştahın varsa ye ama ole hamurişi tatlı falan onlar cızzzzzzz işte
ama cavdaar ekmağı falan ye tabi ama abartma
canım bizde etlikte oturuyoruz... benim doktorum Emine Sernur Yorulmaz seninki gibi muayenehanesi var kocatepe camiisinin yanında.. iş yerimle binalar yan yanabenim doktorumda çağ hastanesi yada medicana'da yaptıyomuş benim tercihim medicana olur kesin.. ama henüz doğuma dair hiçbir şey görüşmedik.. bakarsın aynı zamanda medicanada yaparız doğumları
canıım maydanozu unut dereotunu naneyi onlar düşük nedenleriii hatta dur bulup paylasayımm
Canım bende anadolu tarafındayım ümraniye sen karşıdasın galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?