2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar duğalarınızı okudum,allah doğacak çocuklarınıza size ve ailenize sağlık mutluluk huzur versin

bende öyle yaa resmen film çeviriyorum yaaa bende dua okuyayım artık yatmadan inşallah işe yarar çok yoruluyo insan rüya görünce

kızlar şimdi doktordan geliyorum bugün banyoyu yıkarken kayıp düştüm kanamam olmadı ama sancım var.. acile gittik ultrasonda kontrol etti doktor kalp atışları normal dedi bişeler geveledi sonuç progestan hap ve iğne verdi 2 3 gün sonra yine gel dedi.. tabi ben kendi doktoruma gidicem.. dua edin lütfen bişey olmasın,korkuyorum

ilk doğumum rahatsızlığım nedeniyle sezeryan oldu dolayısıya buda sezeryan olur
ama sezeryan korkulduğu gibi bişey değil
arkadaşımla aramızda 1 ay vardı o normal doğum yaptı ben sezeryan onun vucudu çok deforme oldu çatlak yırtık bide sezeryanda göbek kalıyo diyolar benim dümdüz oldu o hala 5 aylık hamile gibi geziyor ve bazen küçük tuvaletini tutamıyor ben karnımdaki dikiş yüzünden bir kaç gün sızlama yaşadım oda vjnsındaki dikiş yüzünden sızlama yaşadı ikimizde yaşadık değişen bişey yok yani kızcaz tuvaletini yaparken yanma yaşadı aylarca..

Son düzenleme:

cnstnr çok geçmiş olsun dikkat et kendine. en ufak bir terslik hissettiğinde geçer diye bekleme git doktoruna en azından için rahatlar. kızlar şu karabasan mı diyorlar ne hamile kalınca o basıyor bana. Oğlumda da olurdu. Kuran da Cin suresi var onu okumaya devam edince geçti. birdaha olmadı. şimdi yine başladı. ben de okumaya başladım. sizde de var mı ya? oluyorsa ne yapıyorsunuz?

çok gecmiş olsun ah be ne işin var banyoda filan en tehlikeli yer
neyseki bişi olmamış bak hadi gözün aydın..
ama sen gene bi kontrolü elden bırakma canım

genede yat sen ,kalkma

bende daha 5 haftalıkken cok kötü düştüm
agla agla içim cıkmıştı... neyseki bişi olmadı inşallah seninde olmaz...

ayy bunu okuyunca ne kadar rahatladım bilemezsin.. bende öyle daha düşer düşmez ağlamaya başladım canımın yandığını bilee hissedemedim tek düşündüğüm bebeğimdi.. napim tekim burda şehir dışından babam gelcekti temizxliyim biraz evi dedim demez olaydım

oy oyyyy maşallah cnm azda olsa çıkmış göbiş valla

iç karnım çok küçük hemen çıktı buda demek oluyorki bol çatlıklı olucam(((Eki Görüntüle 587759
canımm senınkı faslamıss hehe benımkının gaz ı yok tamm halıya bırde kıyafetım kg verıdıgımm ıcınn buyuk ozellıkle sıkmasın dıye buyuk eteklerımı gıyıyorumm heheh

canımm orda bırsuru ınsan tartılıyor ve ebe ler gabala (rtgele)olcum yapıyor ondan dır hehehe evdekı her zamnakı tartın dogru olannn

kızlar duğalarınızı okudum,allah doğacak çocuklarınıza size ve ailenize sağlık mutluluk huzur versin
allah kabul etsın ınsll canım agzına saglıkkk

gecmısler olsun canım dıkkat et yaa ben abdest alırken bıle terlık gıymesken ,parkelere bıle pas pasdan gecerken dıkkalı gecıyorum mazallah dusup ne etmeyım dıeee dıkkay et ayaklarını dık de yat canımmm

dr bile çok şaşırdı hemen önlem al dedi hatta çatlaklar için:)inşallah sende tez zamanda koca göbişli olursun kuzum
Ayyy insallaahhh.birazda zayifim ben yumurta yutmus yilan gibi olurum

Ilk defa dun kasindigi icin nemlendirici surdum.herr aksam da surecegim...

12+3 yani bügün ki halimiz etegimin bol olması sebebei ile alt taraf bol duruyorrr :))

Eki Görüntüle 587747 Eki Görüntüle 587748 nasılız teyzeleriii

iç karnım çok küçük hemen çıktı buda demek oluyorki bol çatlıklı olucam(((Eki Görüntüle 587759

Aynen bana da bahsetmediler.bir iki tane yiyebildim zaten anca:)

Haha o ne yaaaa koptum gulmekten.ben cok sismis karnim diyordum bide.supersin vallaa.

düşük tehlikemizde yok adam isyanlarda ama benim içim almıyor birascık elleyip yoklayıp gidiyor adam
ama napim yapamiyorum çok uzun aralıklarla oluyor bizimkide

Kar tanesi hamilelere olurmus ozellikle dogumdan sora tek kalinmaz evde derler bende korkuyorum olur diye duani oku yat allh korur

kanama filan yok diyosun bak bu iyiye işaret zaten progestan da vermiş
iç ve yat canım
başka yapıcak bişi yok dua et bol bol

olacagn önüne gecilmez
bu ay sefer ayı bela ayı derler...
bol bol sadaka vermek lazım

Allahım annelerimize ve evlatlarımıza uzun ömürler versin naparız biz onlarsız..

ayy bende önümüzdeki hafta koycam fotomu süpersiniz yaa:)))) göbüş ve bebiş istiyoruuuuzzz
:13:

arkadaşlar kusmalardan dolayı serum taktılar hastanede. serumun zararı varmıdır acaba? kontrolüm perşembe günü ve korkuyorum açıkcası??

sende mi brütüs... her ay iğne vurulmadan olmaz hatta mümkünse hergün iğne yemek... bide derlerki diş ağrısı doğum sancısından bile kötüdür diye... ben hayatımın son 10 yılıı rutin diş ağrılarıyla geçiriyorum hemde çıldırtıcak düzeyde...

Coookk yoruldum yaaa.calisacak gucum kalmadiiii.yeteeerrrrr.bi daha kalmiyacam mesaiye banane

Iyi ya iste hamilelik boyunca adet olmamanin tadini cikartin oh ooohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…