2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
arkadaşlar kusmalardan dolayı serum taktılar hastanede. serumun zararı varmıdır acaba? kontrolüm perşembe günü ve korkuyorum açıkcası??

cnm bence yoktur doktor takın demişse guven doktorune benımde düşük tehlikem var bende geçen perşembe 2 poşet serum yedimmm..kendıme geldim..çok şükürrr şuan ıyıyızzz..

arkadaşlar kusmalardan dolayı serum taktılar hastanede. serumun zararı varmıdır acaba? kontrolüm perşembe günü ve korkuyorum açıkcası??

korkma.... vücut direncini arttırmak için mineral yüklendi biraz... ayrıca unutma doktorlar hamilelere zararı olan şeyleri uygulamazlar...

cnm bence yoktur doktor takın demişse guven doktorune benımde düşük tehlikem var bende geçen perşembe 2 poşet serum yedimmm..kendıme geldim..çok şükürrr şuan ıyıyızzz..

geçmiş olsun nurrr! bebişin tutunsun sana ..bırakmasın bir daha

13. haftadan önce önermiyorlar... lütfen doktoruna danışmadan sürmee bilmedğin şeyleri...
Karnim cok kasindi amaaaa.ne biliyim surdum oyle.zararli olacagini dusunmedim hic.vucut kremi.
yaa sen hala iştemisin saat kaç oldu... Allah yardımcın olsun...

Evet yaa yarim saat erken cikacam dayanamiyommm.belim kopuyor resmennn

Teşekkür ederim canım. Yaradan Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun.

.

Oy oy oy, maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Ayaklara bak Yarabbim. Tü tü tü 41.5 kere maşallah

aa süprize bak çok sevindim canm hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım, inşallah. Sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin bebişlerimi.

bide bizim turabiyemise bakın teyseleriiiiiiiiii :))))))
Eki Görüntüle 586440
ayrıca benim doktorum folikasiti bıraktırdı demir hapı yazıcaktı fakat ishal olduğumdan 1 hafta ilaçlara ara verdim...

Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun.

İkiz olacağının 10. haftada anlaşılması normal mi? Sonradan ortaya çıkabiliyor mu? Bir de tek yumurta mı?

Evet 10. haftada fark etti doktor. Onu da tesadüfen kesenin durumuna bakarken fark etti. Biri bir uçta diğeri öbür uçta, ayrı takılıyorlardı Doktor tek yumurta ikizi olabilir dedi, arada zar göremedi çünkü. Diğerilerleyen haftalarda tam kesin olurmuş. Sağlıklı olsunlar inşallah.

ayyy yerım ben o fındıkları yaa bende ıstedım ama dr yok tek dedı aılemızde yokkk gerci ıkız ama :))olsunn tek olsunnn benım olsun saglıklısından ınsll

Sağlıklı olsunlar da dediğiniz gibi tek ikiz fark etmez.

iç karnım çok küçük hemen çıktı buda demek oluyorki bol çatlıklı olucam(((Eki Görüntüle 587759

Çok şirin görünüyorsunuz. Maşallah.

geçmiş olsun nurrr! bebişin tutunsun sana ..bırakmasın bir daha

canım benım çok teşekkür ederım .. geçen hafta kanamam oldu doktora gittim kan uyuşmazlığımızda vardı kan uyuşmazlığı iğnesi oldum kanamam olunca sonra peşine serummm ve şuan progestan kullanıyorumm allahıma çok şükür ki herşey yolundaaa.. umarımm darısı başına olur en kısa zamanda guzel haberlerini bekliorummmmmmmmmm:))))

Kızlar selammm
Bizde dün gittik dr a. bana Decavit verdi vitamin folik asitide kullan dedi. Bebiş iyiymiş ama oynamıyodu hareketli değildi sanki. Önceki gittiğimizde nasıl kıpır kıpırdı. Hala aklımda o takıldı Kalp atışını duyduk ama.
İşte buda bizim 11+5 halimiz teyzelerii..

Bidee benide eklermisiniz dua listesine yazarmısınız. Bende dua almak ve etmek istiyorum.

merhaba kızlar sayfaları yeni bitirebildim.dua okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
dediğin gibi belki de gerekl,i değil de önceki hamileliğimde her ay yapılıyordu.bir ay bakıyorsun kan değerin düşmüş veya kolestrolün yükselmiş.hamilelikte her ay ne olacağı belli olmuyorki işte.ama dediğin gibi özel hastaneler gelir amaçlı da yaparlar.
geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.
yine de çıkıyorlar canım.artık kuaförden başka çaren kalmıyor ya da eşine yaptırabilirsen yaptıracaksın.tabi kuaför daha iyi fikir.yani kendin yapamıyorsun.

kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
çok geçmiş olsun canım.tabiki üzüleceksin ama inan birgün bebeğini kucağına aldığında bugünleri unutacaksın

hamileyken çalışmak gerçekten zor bir de senin özel sektör galiba.izin hakkın olacak mı canım

canını sıkma benim de bazen ani bir batma geliyor ağrı da oluyor bunlar normal lütfen rahat ol.panik yapmak seni sıkıntıya sokar

kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba
psikolojik sanırım isteğin yoksa yapacak birşey yok,kendini zorlama zaten.ama sırf korkudansa korkma canım sonuçta sakıncası yok deniyor.biz de hiçbir değişiklik yok.eşimle önceden nasılsak yine sık beraberlik yaşıyoruz.ilk hamileliğimde de böyleydi.böyle de olması lazım bence.sonra hamilelikte eşler arasında soğukluk yaşanıyor.erkekler eşini farklı görmeye başlıyor.bilmiyorum bizde birşey farketmiyor.

Kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii
benim yok hiç bulantım canım.önceden de olmamıştı.korkma birşey olmaz.moralini bozma.

geçmiş olsun,gözünaydın.
Kizlar biliyorum cok erken ama sizin fikrinizi merak ettim.
Sezeryan mi normal dogum mu.
Ben epidural(agrisiz) normal dogum istiyorum da sizce iyi mi
benim sezaryen olacak mecburen.normal doğum istemen güzel.sezaryen mecburiyetinde kalırsan da gerçekten normal doğumdan çok çok kolay.
evet sezaryenden sonra koca bir göbekle geliyorsun ama sonra gidiyor merak etme.benim lohusalık bitimine kadar tamamen gitmişti,dümdüz bir karnım vardı.
of çok geçmiş olsun neyse birşey olmamış çok dikkat etmeliyiz gerçekten

Ayy maşallah ne kadar güzell :) Perşembe günü bende görücem inşallah bebişimi. Bunu görünce çok duygulandım çok heyecanlandım. Minnacık ne kadar güzel bişey :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)

Maşallah, Allah sizi ve bebeğinizi nazarlardan korusun.

Baya oldu yazmayali...
nasilsiniz anneler..nasil gidiyor..
biz 11 haftalık olduk bile..
bir dahaki randevumuz 14 haftada ..c
insiyeti 14 hafta belli olan oldu mü...
bi de bı şey daha sorucam
ben asiri üşüyorum..ya oyle boyle degil..
siz de de oyle mı
Kan değerlerim normal..hatta mükemmel..
Esim evin derecesini asla 24 den aşağı düşürmüyor kucuk bebeğimiz de oldugu icin ..
sizce neden boyleyim..benimle ayni hisseden var mi

Son düzenleme:

ben tam tersi yanıyorum.

maşallah Allah nazarlardan saklasın. ayy benimde bebişimi göresim geldi. ama kontrolüm 10 ocakta yani 15. hafta oluyorum. belki ben 16. haftayı beklerim. benim sır küpü doktorum yoksa cinsiyetini söylemez.

kızlar elleri ayakları çok üşüyenin oğlu,...elleri ve ayakları hiç üşümeyenin kızı olur derler. bakalım teori tutacakmı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…