arkadaşlar kusmalardan dolayı serum taktılar hastanede. serumun zararı varmıdır acaba? kontrolüm perşembe günü ve korkuyorum açıkcası??
Ayyy insallaahhh.birazda zayifim ben yumurta yutmus yilan gibi olurum
Ilk defa dun kasindigi icin nemlendirici surdum.herr aksam da surecegim...
arkadaşlar kusmalardan dolayı serum taktılar hastanede. serumun zararı varmıdır acaba? kontrolüm perşembe günü ve korkuyorum açıkcası??
Coookk yoruldum yaaa.calisacak gucum kalmadiiii.yeteeerrrrr.bi daha kalmiyacam mesaiye banane
cnm bence yoktur doktor takın demişse guven doktorune benımde düşük tehlikem var bende geçen perşembe 2 poşet serum yedimmm..kendıme geldim..çok şükürrr şuan ıyıyızzz..
Karnim cok kasindi amaaaa.ne biliyim surdum oyle.zararli olacagini dusunmedim hic.vucut kremi.13. haftadan önce önermiyorlar... lütfen doktoruna danışmadan sürmee bilmedğin şeyleri...
yaa sen hala iştemisin saat kaç oldu... Allah yardımcın olsun...
ayyy ayyy maşallah sizeeeeee
ikizlerimiz artıyo valla ne güzell bi anda iki bebişin olucak ve arkadaş gibi büyücekler bu ne kadar güzel bişey aslındaa hiiç depresyona girme bebişleri çift veren rabbim rızıklarınıda çift gönderir... Çok güzel bişey vallaa... Rabbim size bağışlasın minikleriiiiii.....
.kızlarr doktor işim bıttı bebegım cokk ıyıymş hatta kıpır kıpır oynuyor taklalar atıyor dua eden etmeyn herseke cook t esekkurler resm ekleyebılsem hemen eklıycem ama bılemıyrm kıEki Görüntüle 586425 bı denedım ama oldumu acaba
aa süprize bak çok sevindim canm hayırlısı olsun inşallah
bide bizim turabiyemise bakın teyseleriiiiiiiiii :))))))
Eki Görüntüle 586440
ayrıca benim doktorum folikasiti bıraktırdı demir hapı yazıcaktı fakat ishal olduğumdan 1 hafta ilaçlara ara verdim...
İkiz olacağının 10. haftada anlaşılması normal mi? Sonradan ortaya çıkabiliyor mu? Bir de tek yumurta mı?
ayyy yerım ben o fındıkları yaa bende ıstedım ama dr yok tek dedı aılemızde yokkk gerci ıkız ama :))olsunn tek olsunnn benım olsun saglıklısından ınsll
iç karnım çok küçük hemen çıktı buda demek oluyorki bol çatlıklı olucam(((Eki Görüntüle 587759
geçmiş olsun nurrr! bebişin tutunsun sana ..bırakmasın bir daha
Karnim cok kasindi amaaaa.ne biliyim surdum oyle.zararli olacagini dusunmedim hic.vucut kremi.
Evet yaa yarim saat erken cikacam dayanamiyommm.belim kopuyor resmennn
dediğin gibi belki de gerekl,i değil de önceki hamileliğimde her ay yapılıyordu.bir ay bakıyorsun kan değerin düşmüş veya kolestrolün yükselmiş.hamilelikte her ay ne olacağı belli olmuyorki işte.ama dediğin gibi özel hastaneler gelir amaçlı da yaparlar.Allah kabul etsin yüreğine sağlık...
ben bi ilk gittiğimde doktorum kan tahlili (genel tarama) yaptı... bide ikili test için... başka test yapmadı... yapması da anlamsız değilmi zaten... bazı özel hastanelerde kâr amaçlı sürekli tahlil isteyen doktorlar olabiliyor malesef... çünkü hastanenin sgkyla anlaşması muayene-ameliyat-yatış işlemlerinde geçerli... hiçbir tahlil veya testi sgk karşılamaz özel hastanelerde.. bu sebeple art niyetli-gelir amaçlı bakış açıları oluşabiliyor ne yazıkki...
yine de çıkıyorlar canım.artık kuaförden başka çaren kalmıyor ya da eşine yaptırabilirsen yaptıracaksın.tabi kuaför daha iyi fikir.yani kendin yapamıyorsun.geçenlerde annemle konuşurken ben de dedim ki göbek büyüdükçe bu ağda işi nasıl olacak? bundan sonra çabuk uzamaz zaten dedi ,hamilelikten mi ?dedim evet dedi.
çok geçmiş olsun canım.tabiki üzüleceksin ama inan birgün bebeğini kucağına aldığında bugünleri unutacaksınkızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
hamileyken çalışmak gerçekten zor bir de senin özel sektör galiba.izin hakkın olacak mı canımdemekki tek benim patronum bencil ve gıcık değilmiş.Allahım bunları bildiği gibi yapsın.dünden beri resmen bana işkence çektiriyor.hamile olduğumu bildiği halde yanımda pöfür pöfür sigara içiyor.işyerini havalandırmak için kapı pencere açtım dün bugn hasta oldum adam ona bile aldırış etmedi çok zoruma gidiyor.deliricem alıp çantamı çıkasım var işyerinden o denliyim yani.ama herşey şu içimdeki küçücük dünya için katlanıyorum.yoksa bu kadar haksızlıklık vurdumduymazlık karşında bi sn bile durmamda şu maddiyat belimi büküyor maalesef
canını sıkma benim de bazen ani bir batma geliyor ağrı da oluyor bunlar normal lütfen rahat ol.panik yapmak seni sıkıntıya sokaracıl yazım ark.gelıcek brıazdannn-------3-4 gundur kasıklarımda bıcak batması gıbı agrı ve bebegımın segırmesını tam anlamı ıle hıssedememe konusu ıle ve rahımıkım cıkacak gıbı agrıması karsılıgında 3 hafta oncesınden dr gıdelım dıyorum bende cuma ya randevu aldım dogrumu yapıyorum sızceee bebegımı dr kemıklerını fılan kontrol edebılırmı en son 14 dunde gıtmıstık cuma ıse 28 lucakkk ne dersınız kızlarrrrrrrrrrr lutfen yorum yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26:korkuyorummmm
sizde böle agrı varmı dr kemık muayenesı yapabılırmıs cumaya 12+6 olucazz dahaaa dr gıdenlerrr bılgı lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
psikolojik sanırım isteğin yoksa yapacak birşey yok,kendini zorlama zaten.ama sırf korkudansa korkma canım sonuçta sakıncası yok deniyor.biz de hiçbir değişiklik yok.eşimle önceden nasılsak yine sık beraberlik yaşıyoruz.ilk hamileliğimde de böyleydi.böyle de olması lazım bence.sonra hamilelikte eşler arasında soğukluk yaşanıyor.erkekler eşini farklı görmeye başlıyor.bilmiyorum bizde birşey farketmiyor.kızlar bir sorum var biraz özel olacak ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşimle halvet olmadık korkuyorum ilk hamileliğimde böyleydi acaba yanlış anlamazsanız sizlerde durum ne acaba
benim yok hiç bulantım canım.önceden de olmamıştı.korkma birşey olmaz.moralini bozma.Kizlar hic bulantisi olmayan var miiii.bir de bebege bisey olsa kesin kanama felan olur dimi.anlasilir yani dimii
geçmiş olsun,gözünaydın.herkese kocaman merhabalar canım annem çıktı ameliyattan herşey yolunda allahıma binlerce kez şükürler olsun biraz önce gördüm çok iyiydi hepinze teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun kendinize ve miniklerinize iyi bakın.
benim sezaryen olacak mecburen.normal doğum istemen güzel.sezaryen mecburiyetinde kalırsan da gerçekten normal doğumdan çok çok kolay.Kizlar biliyorum cok erken ama sizin fikrinizi merak ettim.
Sezeryan mi normal dogum mu.
Ben epidural(agrisiz) normal dogum istiyorum da sizce iyi mi
evet sezaryenden sonra koca bir göbekle geliyorsun ama sonra gidiyor merak etme.benim lohusalık bitimine kadar tamamen gitmişti,dümdüz bir karnım vardı.sezeryanda doğum yapmaış gibi koca göbekle geri geliyorsun,ben de normal istiyorum valla....adet sancısından beter mi acaba?nasıl bir ağrı ki...?benim adet sancım çok fena olurdu yerlerde sürünürdüm resmen...her ay acildeydim...bayılıyordum,ishal oluyrum,tansiyoum düşüyor,karnım dahil her yerim ağrıyor ve 4-5 saat sürüyordu ağrı kesici de kar etmiyordu..ayy ne berbat günlerdi bu arada bu gün de bitti yuppiii yuppii :)
of çok geçmiş olsun neyse birşey olmamış çok dikkat etmeliyiz gerçektenkızlar şimdi doktordan geliyorum bugün banyoyu yıkarken kayıp düştüm kanamam olmadı ama sancım var.. acile gittik ultrasonda kontrol etti doktor kalp atışları normal dedi bişeler geveledi sonuç progestan hap ve iğne verdi 2 3 gün sonra yine gel dedi.. tabi ben kendi doktoruma gidicem.. dua edin lütfen bişey olmasın,korkuyorum
Kızlar selammm
Bizde dün gittik dr a. bana Decavit verdi vitamin folik asitide kullan dedi. Bebiş iyiymiş ama oynamıyodu hareketli değildi sanki. Önceki gittiğimizde nasıl kıpır kıpırdı. Hala aklımda o takıldıKalp atışını duyduk ama.
İşte buda bizim 11+5 halimiz teyzelerii..
Eki Görüntüle 587885
Bidee benide eklermisiniz dua listesine yazarmısınız. Bende dua almak ve etmek istiyorum.
Kızlar selammm
Bizde dün gittik dr a. bana Decavit verdi vitamin folik asitide kullan dedi. Bebiş iyiymiş ama oynamıyodu hareketli değildi sanki. Önceki gittiğimizde nasıl kıpır kıpırdı. Hala aklımda o takıldıKalp atışını duyduk ama.
Eki Görüntüle 587885
Bidee benide eklermisiniz dua listesine yazarmısınız. Bende dua almak ve etmek istiyorum.
Merhaba bende temmuz2013 annesi olacağım inşallah
Baya oldu yazmayali...
nasilsiniz anneler..nasil gidiyor..
biz 11 haftalık olduk bile..
bir dahaki randevumuz 14 haftada ..c
insiyeti 14 hafta belli olan oldu mü...
bi de bı şey daha sorucam
ben asiri üşüyorum..ya oyle boyle degil..
siz de de oyle mı
Kan değerlerim normal..hatta mükemmel..
Esim evin derecesini asla 24 den aşağı düşürmüyor kucuk bebeğimiz de oldugu icin ..
sizce neden boyleyim..benimle ayni hisseden var mi
Kızlar selammm
Eki Görüntüle 587885
Cok fenayim coookkk.titreme krizleri geçiriyorum..ama doktor bile bı anlam veremiyoben tam tersi yanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?