2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar elleri ayakları çok üşüyenin oğlu,...elleri ve ayakları hiç üşümeyenin kızı olur derler. bakalım teori tutacakmı.
Hadi yaaa benim arkadas dokuz ay boyunca yandı yandı kul oldu...hattaocak ayında atletle oturduğunu bilirim..oglu oldu yaaa
Gerci o arkada haaLaa yaniyo ama...

Son düzenleme:
Bı de benim elim ayağım degil vücudumun heryeriiiiiiiii saclarım bile usuyo...buna yorumu olan var mı...kansizlik da yok hatta fazlası var

Son düzenleme:
telden girdigim icin goremiyorum kim var kim yok herkese :119:mışıl mışıl uykular dilliyorum :119:

Bı de benim elim ayağım degil vücudumun heryeriiiiiiiii saclarım bile usuyo...buna yorumu olan var mı...kansizlik da yok hatta fazlası var

canım belki giydiklerin incedir. 2 kat giyin. ben mesela geçenlerde çok üşüdüğüm için altıma tayt giydim. çorabımıda çektim. oh sıcacık. hiç üşümüyorum.

kızlar elleri ayakları çok üşüyenin oğlu,...elleri ve ayakları hiç üşümeyenin kızı olur derler. bakalım teori tutacakmı.

benim epeyce bir oğlum olacak demek :)

telden girdigim icin goremiyorum kim var kim yok herkese :119:mışıl mışıl uykular dilliyorum :119:

iyi geceler canım

canım belki giydiklerin incedir. 2 kat giyin. ben mesela geçenlerde çok üşüdüğüm için altıma tayt giydim. çorabımıda çektim. oh sıcacık. hiç üşümüyorum.

ben de kat kat giyiyorum en az beş kat, alta külotlu çorap, üzerine yün tayt, üzerine dizlik, çorap ve pantolon hala da ısınmıyorum (

ben 2 tane özel hastaneye gittim (medicalpark ve egepol) ikisi de tahlil için extra ücret almadı.

ben magnezyum ve kalsiyum miktarı çok olan soda alıyorum günde bir tane içiyorum hafta da bir yüzümü yıkıyorum çünkü adı üstünde mineralli su :) tavsiye ederim

kızlar ya ben dün soğuk algınlığımdan dolayı yaklaşık bir baş sarımsak yedim sonra dank etti acaba bebişe zararı olmuş mudur, amniyo sıvısına karışıp yakar mı çocuğu sizce??

bence bağışıklığı güçlenmiştir doğal antibiyotik sonuçta ohh yarasın

sakınılan göze çöp batar bence çok üzerine düşme hamilelik olağandışı bir süreç değil ki bizim doğamızda var, tadını çıkaralım bence

Kizlar lazere giden varmiydi.yarida kaldi da benimki.biyik kol alti ve genitale gidiyordum.umarim 7 ay hic cikmaz.cok az var simdi.hamilelikte de hic cikmazsa dogumdan sonra devam ederim.uzarsa mecburen agda yapacam nabiyim

ağda yaparsan lazeri sıfırlamış olursun ben bacak ve koltuk altı yaptırmıştım bacak bitti tamamen 1 senedir çıkmıyor ama koltuk altımın 1-2 seansa daha ihtiyacı vardı. jilet yapman lazım. malum lazer sert koyu kılları daha kolay görüyor (gerçi ben alexsandrate lazere gidiyordum)

Ayy siz olmasaniz ne yaparim benn.dedigin gibi yillar sonra verdi rabbim bana bu mucizeyi.elimde degil korkuyorumm.neyse rahatladim benim gibi baskalarida varmis

hamile olduğuma dair tek belirtim adet olmamam, herkesin farklı hatta ilk bebeğinde çok kusan, 2.sinde çok rahat hamilelik geçiren var her hamilelik de farklı oluyormuş. Allahım şikayeti çok olan midesi bulanan hamileliği zor geçen bütün hamilelere şifa versin bir an önce hamileliğin tadını çıkarmaya başlasınlar, canı gönülden diliyoruum. bizde şükredelim dimi

gunaydiiiiin kizlarrr ben bugun erkenciyim sinavim var ders calisiyorumdunaksam doktora gittik gorduk bizim sipayi ayak ayak ustune atmis kollarini da kafasinin arkasina koymus keyif yapiyordu:boyu 7.15 cm olmus tekmeleyip duruyordu ama daha kucuk diye hissedilmiyor...hersey yolunda sen ne iyi hamilesin kilo almamissin ,hareketlerini de1 bucuk ay sonra hissedersin zayifsin dedi...benim tahlillerimde iyi cikti vitamin ve demir verdi ama haftaya baslayacam doktor cinsiyet icin kesin birsey yok dedi onumuzdeki ay soylicek birde video ya cekti persembe gunu yuklerim gorursunuz sizdebenden bu kadar calismaya devam oglene gorusuruz artik:119::119::119::119::119::118::118::118::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…