kızlar elleri ayakları çok üşüyenin oğlu,...elleri ve ayakları hiç üşümeyenin kızı olur derler. bakalım teori tutacakmı.
kızlar elleri ayakları çok üşüyenin oğlu,...elleri ve ayakları hiç üşümeyenin kızı olur derler. bakalım teori tutacakmı.
Bı de benim elim ayağım degil vücudumun heryeriiiiiiiii saclarım bile usuyo...buna yorumu olan var mı...kansizlik da yok hatta fazlası var
Bı de benim elim ayağım degil vücudumun heryeriiiiiiiii saclarım bile usuyo...buna yorumu olan var mı...kansizlik da yok hatta fazlası var
telden girdigim icin goremiyorum kim var kim yok herkese :119:mışıl mışıl uykular dilliyorum :119:
canım belki giydiklerin incedir. 2 kat giyin. ben mesela geçenlerde çok üşüdüğüm için altıma tayt giydim. çorabımıda çektim. oh sıcacık. hiç üşümüyorum.
Allah kabul etsin yüreğine sağlık...
ben bi ilk gittiğimde doktorum kan tahlili (genel tarama) yaptı... bide ikili test için... başka test yapmadı... yapması da anlamsız değilmi zaten... bazı özel hastanelerde kâr amaçlı sürekli tahlil isteyen doktorlar olabiliyor malesef... çünkü hastanenin sgkyla anlaşması muayene-ameliyat-yatış işlemlerinde geçerli... hiçbir tahlil veya testi sgk karşılamaz özel hastanelerde.. bu sebeple art niyetli-gelir amaçlı bakış açıları oluşabiliyor ne yazıkki...
:119: herkese kocaman gunaydin :119:
bu arada0kizlar benim dr um gunde 1 sodanin bebege faydali olacagini soyledi... ya bisey sorcam hamilelerin yuzu lekeleniyomusya ne zaman oluyo o kv sagolsun yuzun islenmedi oh ne guzel deyip duruyo kizdim bende oyle diye diye basima is acican diye
kızlar ya ben dün soğuk algınlığımdan dolayı yaklaşık bir baş sarımsak yedim sonra dank etti acaba bebişe zararı olmuş mudur, amniyo sıvısına karışıp yakar mı çocuğu sizce??
selam bayanlar
bazılarının cinsiyetleri belli olmuş nasıl oluyoooo???
ben daha 2. kontrolüme gitmedim
bu hafta gitsemmi diyorum
içim içimi yiyo
erken mi sizce?
normalde önümüzdeki hafta gitmem lazım ama ya bebeğim gelişmiyorsa?
gerci her bi belirti var bende karnımda sanki sertleşmeye başladı gibi ama
daha önce bi bebeğimi kaybettim...
aşırı derecede bel agrısı çekiyoru ama genelde yoruldugumda oluyo ve sırt agrısı var..
geceleri nasıl yatıcagımı şaşırıyorum cok ani hareketler yapıyorum bişi olcak diye korkuyorum ayaklarımı karnıma çekip filan yatıyorum..
rahat etmeye calısıyorum ama yok olmuyoo
bide size de oldu mu bilmiyorum cok merak ediyorum ilişkiden sonra acayip midembulanıyo ögürüyorum ve aglamaya başlıyorum
benim hormonlar ters tepti
sizin nasıl?
Kizlar lazere giden varmiydi.yarida kaldi da benimki.biyik kol alti ve genitale gidiyordum.umarim 7 ay hic cikmaz.cok az var simdi.hamilelikte de hic cikmazsa dogumdan sonra devam ederim.uzarsa mecburen agda yapacam nabiyim
kızlar merhaba maalesef temmuz 2013 annesi olamıyorum.bebeğimi kaybettim,inşallah sizler sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız.allah emanet olun..
Ayy siz olmasaniz ne yaparim benn.dedigin gibi yillar sonra verdi rabbim bana bu mucizeyi.elimde degil korkuyorumm.neyse rahatladim benim gibi baskalarida varmis
yuuuhhh.... magnezyum toz kabızlık şikayetlerinde kullanılır... yoksa böyle bi şikayetinmi var? ayrıca o ilaç yapar gurultu ve gaz :))) sonra da hemencik boşaltımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?