günaydın teyzelerimiz biz geldik
köftemiz iyi maşallah 6,6 cnm baştan popoya
karnı sırtı her bir yeri kapanmış hamd olsun organları oluşmuş
ense kalınlığımızda iyi çıktı
ikili taramanın usg bölümü gayet iyi dedi hocamız
yarın kan verecem oda temiz çıkarsa deymeyin keyfimize
teyzelerim maşşah diyin bana dio kuzu bayanlar duyulurulur
cinsiyeti sölemedi bu arada
o bahsettiğin turabiye bizim turabiyemiii acaba teyzesiiiiii :))) yoksa bi arkadaşımız daha vardı onun bebişimi :))
bizimkini soruyosan evet özele gidiyorum... normal ultrasona giriyoruz ama burnunu ölçtürmediği için sıpamız doktor teyzesi 4 boyutlu ultrason cihazının normal görüntüsünde baktı... biraz daha büyüdükten sonra 4 boyutla tanışıcaz inşallahh :)))
Herkese günaydın..... kızlar kafam karıştı birileri bana yadımcı olsun sat 23 eylül fakat adet döngüm 34 gün benim hesaplarıma göre 5 temmuz mercimeğin gelişi dr göre 7 temmuz ultrasyona göre 29 haziran burdaki yaptığım hesaplamaya göre 30 haziran başka bi sitede adet döngümü girerek yaptığım hesaplamaya görede 24 haziran buyrun burdan yakın :) ne zmn gelme ihtimali daha yoğun bunun
bide pazartesideki kontrolde herşey yolundaydı 68.8 mm olmuş :) ense kalınlığımız olçüldü ama söylemedi bize kan alındı haftaya pazartesi belli olacak oda bu açıdan sevindim bi hafta sonra yeniden görebileceğim mercimeğimi yanlız vajinal baktı bu sefer karın duvarın kalın net göremeye bilirim dedi cnm yandı biraz
iç karnım çok küçük hemen çıktı buda demek oluyorki bol çatlıklı olucam(((Eki Görüntüle 587759
bana da bacak ağrın bel ağrın olursa iç diye vermişti dr.
günaydın herkese,
kızlar dua listesindeki bütün arkadaşların dualarını okudum Allah kabul etsin.
Geceleri uyumak işkence oldu artık bana,gece baş ağrısıyla uyandım ama nasıl bir ağrı ömrümde ağrımadı böyle.sonra da bir üşüme üstüm kat kat halbu ki ,uyumak ne mümkün.tam uyumuşum uykunun en tatlı yerinde alarm çaldı işe geldim zombi gibi.hala zonkluyor başım,evden çıkmadan tansiyonu ölçtüm normalde hep düşüktür tansiyon.12 e 5 .5 çıktı.anormal de değil tansiyon ama bu baş ağrısı nedendir bilemedim.
siz de nasıl keyifler?
gunaydin canim.. ya o sorun bendede var benim adetlerim duzensizlesmisti en son 35 gunde bir hastalaniyordum.. sat 6 ekim suan 12 hafta hatta 13 e girio falan olmamiz lazimdi muhtemel dogum tarihi 15 temmuzdu ama doktora gore daha 10. haftama anca giriyorum ve tahmini dogumda temmuz sonu en gec agustos basi.:) iste duzensiz olunca kafa karisiyo
bizim gibi olaninsanlara yardım etmeleri lazım haziranın başından itibaren oturcam beklicem ben artık başka çağre yok
Teknik ressamim canim.insaat cizim yani.ne iş yapıyosunki bu saate kadar mesaiye bırakıyolar... üzüldüm valla...
ağda yaparsan lazeri sıfırlamış olursun ben bacak ve koltuk altı yaptırmıştım bacak bitti tamamen 1 senedir çıkmıyor ama koltuk altımın 1-2 seansa daha ihtiyacı vardı. jilet yapman lazım. malum lazer sert koyu kılları daha kolay görüyor (gerçi ben alexsandrate lazere gidiyordum)
evet. ben ayin 13unde doktora gitcem 2li testimiz var o zaman sorcam doktora tam zamani ne zaman die.. gec döllenme olmus bide adetlerim duzensiz oldugu icin tutmuyo.. ee artik ultrasona göre hareket etcez yapcak bise yok..
ya oda çözüm değil geçen gittiğimde 10+2 idi 15 gün sonra gel dedi pazartesi gittiğimde 13+3 çıktı 12+2 çıkması gerekirken 1hafta büyük çıktı yani gelişimi güzel dedi dr yani dicem şu ultr gelişime göre tarih attığından oda net değil
aman bosver kiz dogcagi zaman dogcak iste bebislerimiz :) bak ne guzel gelisimi iyiymis 1 hafta önde cikmis geride cikmasinda önde ciksin.. sonucta temmuzda gelcekler ALLAHin izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?