2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

aynen canim bende ne guzel uyuyordum bi uyandim o nasil bi agri öle sonra anladim gazmis :) ben cikaramiyorum wcyede cikamiyorum gaz birikio cok agri yapio.. ben gozumu acar acmaz bulanio midem böle alarm gibi. göbüs konusuna gelince aman birak ciksin nolcak ne guzel iste hamileliginin tadini cikar karnin buyudukce bebisininde gelistigi icini rahatltsin canim annelik kolay degil dimi ama :)

orası öyle cnm neyse önümüzdeki pzrtesi görücem iyşallah yeniden ama sonra ayda bir görüşürüz artık dedi bir ay nasıl beklenir yaaaaa :)

ayy iste bizim sorunumuzda bu ya hep gormek istiyoruz artik bahaneler uydurmak zorunda kaliyorz :) annelik iste ben en son 13 aralikta gittim simdi 13 ocakta gitcem ve suan o kdr cok merak ediyorum ki acaba tosunum hareket ediyomu napio dieeeeee_:))

Herkese gunaydinn
Hafta ya bugun Nasipse bebegimi gorucezz randevumuz var hence ikili test yapilacak.gecmiyor ya cok sabirssizlaniyorum
Birde rica erdem hafta ya carsamba gunmen kadar bank da dua okunmasi us kizlar
Ben yasiyorumm AMA Bergen dua ediyorum siradaki arkadaslara iciniz Rabat Olsun

merhaba acaba rica etsem benide dua listesine alirmisiniz sua cok kritik bi dönemden geciyorum dualariniza ihtiyacim var ALLAHin izniyle bu dönemide atlatiriz insallah cok tesekkurler.

Canım süper haberler maşallahhhh
darısı başımıza inşallah canım ya bende yarın gidicem bakalım :))
sevgiler

Canim annem yaaa neler cekmistir kimbilir.gaz icin activia zararli olmazsa ondan yiyebilirsin.ben tupbebek yapildiginda hep ondan yiyordum.cok rahattim hic siskinlik gaz kabiz olmuyordum.gunde bi tane.doktoruna sor istersen.

Canim annem yaaa neler cekmistir kimbilir.gaz icin activia zararli olmazsa ondan yiyebilirsin.ben tupbebek yapildiginda hep ondan yiyordum.cok rahattim hic siskinlik gaz kabiz olmuyordum.gunde bi tane.doktoruna sor istersen.

evet bu gaz sorunu icin doktora bi sormam lazim ya.. gaz sancisi olsun varsin cekerim bebegim icin ama dusuk riskim varya en ufak agriyi hemen oraya yoruyorum acaba bise mi oldu bise mi olcak diye korkuyorum

şimdi baktımda sende aydınlıymışşsın mercimeg bende aydındanım ne güzel hangi doktora gidiyosun

merhabaa kizlar sinavi bitirdim geldim evimevar mi dun benim gibi doktora giden ???nasil ozlemisim yaaa gorunce cok mutlu oldum

gunaydın kızlar..ya ben galıba depresyondayım canm hıç bırsey ıstemıyor sıkılıyorum yerımden kalkmıyorum nerdeyse nıye böyle mutsuzum

yaaaa kızlar ben bu ishale dayanamıyorum artık... çok yoruldum... halsiz kalıyorum... patates haşlayıp getirmiştim işe... yine aldım onu yedim kuru kuru... midem bulanıyo artık yaaa... (((((

evet bu gaz sorunu icin doktora bi sormam lazim ya.. gaz sancisi olsun varsin cekerim bebegim icin ama dusuk riskim varya en ufak agriyi hemen oraya yoruyorum acaba bise mi oldu bise mi olcak diye korkuyorum

Rabbim korusun ikinizide canim.ikinma fazla burnunu himkirma.allahimin izni ile bisey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…