2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
yaaaa kızlar ben bu ishale dayanamıyorum artık... çok yoruldum... halsiz kalıyorum... patates haşlayıp getirmiştim işe... yine aldım onu yedim kuru kuru... midem bulanıyo artık yaaa... (((((

Doktor bisey demedimi yaa.ictigin suyu degistir.surekli tukettigin seyleri degistir.hamilelikte dokunuyor olabilir.daha fazla su tuketmelisin ishalken.

Doktor bisey demedimi yaa.ictigin suyu degistir.surekli tukettigin seyleri degistir.hamilelikte dokunuyor olabilir.daha fazla su tuketmelisin ishalken.

doktorumla görüştüm... gaita testi de yapıldı hiçbir sorun yok fakat geçen hafta yediğim bişi dokundu (( doktora söylediğimde de ciddi kızdı yani... tavuk köftesi istemişti canım... o bozdu midemi... dışarda bişey yeme bol su iç dedi... evet dediklerini yapıyorum ama sudanda iğreniyorum artık yaaa ((((

canım durumunu okuyunca hemen aklıma geldi hani şu bağdat hurması olur ya ondan yiyor musun? ben ondan 5 gün arka arkaya hergün 1 tane yedim, yemişim yani sonra düşününce ondan olduğunu anladım. dizanteri falan oldum zannettim ben ama herşey temiz çıkıyor. ne yedim diye düşününce hurmayı kestim ishal 1 günde geçiverdi senin de öyle birşey olmasın

Günaydın göbekdaşlarım nasılsınız
yine geldik işe
midem yine fena
sonracığıma gazım var
kabızım devam ediyor
bebişimi özledim
gece 3 4 kez wcye gidiyorum
hayat bu ay bitene kadar zor geçecek gibi
7 ocaktada randevumuz var teee seneye yaniii

maaşallah teysesinin sıpasınaa yerim ben onu maaşallah
darısı başımısaaa gullum

hayırlı sabahlar;

benim son adet tarihim 29 eylül 2012
11hafta 6 günlük

cinsiyetini henüz belli olmadı : ))

tahmini doğum tarihi 15 temmuz 2013 : )

benide eklermisiniz??

Canim gercekten haketmmissin fircayi.disardan tavuk yemek cok tehlikeli.cabuk bozulur tavuk.normal insani bile mahveder.biz hassasiz bi de bagisikligimiz daha az calisiyor.sakin yeme.beklemis yumurta da cok teklikeli.dikkar et bidahakine.

Arkadaslar dr gidipte bir iki hafta ileri cikti bebis diyosunuz o nasil oluyo neye bagli acaba

ah güzelim çöze bilsem bende onu son gidişimde 1 hafta önde çıktı neye nasıl itibar edicem bilmem sbh yazdığım yazıyı okursan benimde kafam nasıl karıştı anlarsın :) allah hakmızda hayırlı olanı nasip etsin iyşallah

yok ya yemedim ben hurma murma :))))) salak gibi tavuk köftesi yedim ben canım istedi diye :))))

kendinin hamile olduğunu unutan var mı? ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çoğu zamanda unutuyorum.. :):)arada mide bulantıları da olmasa...hepten unutcam :)

merkezdeyim ben müsait olduğumuzda tabi görüşürüz seninde 5 temmuz mu yaklaşık doğum benimde 5 temmuz

kendinin hamile olduğunu unutan var mı? ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çoğu zamanda unutuyorum.. :):)arada mide bulantıları da olmasa...hepten unutcam :)

bende unutuyorum bazen ama... bulantı ve kasık batmalarıyla hatırlatıyo kurabiyemiz sağolsun :))))

yarın annecim hastaneden çıkıyo cuma randevum var bebeğimi 35 gün oldu görmeyeli de aslında bi sorun var gibi sağ kalçamın üzerinde yani bel kısmında iğne batması gibi beni zorlayan bi ağrı var inşallah ciddi bişey yoktur bilgisi olan varsa bekliyorum cevaplarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…