merkezdemisin görüşmek isterim sakıncası yoksaşimdi baktımda sende aydınlıymışşsın mercimeg bende aydındanım ne güzel hangi doktora gidiyosun
medline da cenk beye gidiyorum ya sen
yaaaa kızlar ben bu ishale dayanamıyorum artık... çok yoruldum... halsiz kalıyorum... patates haşlayıp getirmiştim işe... yine aldım onu yedim kuru kuru... midem bulanıyo artık yaaa...(((((
Doktor bisey demedimi yaa.ictigin suyu degistir.surekli tukettigin seyleri degistir.hamilelikte dokunuyor olabilir.daha fazla su tuketmelisin ishalken.
doktorumla görüştüm... gaita testi de yapıldı hiçbir sorun yok fakat geçen hafta yediğim bişi dokundu(( doktora söylediğimde de ciddi kızdı yani... tavuk köftesi istemişti canım... o bozdu midemi... dışarda bişey yeme bol su iç dedi... evet dediklerini yapıyorum ama sudanda iğreniyorum artık yaaa ((((
günaydın teyzelerimiz biz geldik
köftemiz iyi maşallah 6,6 cnm baştan popoya
karnı sırtı her bir yeri kapanmış hamd olsun organları oluşmuş
ense kalınlığımızda iyi çıktı
ikili taramanın usg bölümü gayet iyi dedi hocamız
yarın kan verecem oda temiz çıkarsa deymeyin keyfimize
teyzelerim maşşah diyin bana dio kuzu bayanlar duyulurulur
cinsiyeti sölemedi bu arada
doktorumla görüştüm... gaita testi de yapıldı hiçbir sorun yok fakat geçen hafta yediğim bişi dokundu(( doktora söylediğimde de ciddi kızdı yani... tavuk köftesi istemişti canım... o bozdu midemi... dışarda bişey yeme bol su iç dedi... evet dediklerini yapıyorum ama sudanda iğreniyorum artık yaaa ((((
Arkadaslar dr gidipte bir iki hafta ileri cikti bebis diyosunuz o nasil oluyo neye bagli acaba
canım durumunu okuyunca hemen aklıma geldi hani şu bağdat hurması olur ya ondan yiyor musun? ben ondan 5 gün arka arkaya hergün 1 tane yedim, yemişim yani sonra düşününce ondan olduğunu anladım. dizanteri falan oldum zannettim ben ama herşey temiz çıkıyor. ne yedim diye düşününce hurmayı kestim ishal 1 günde geçiverdi senin de öyle birşey olmasın
ohh ne güzel yakınız birbirimize benim görümcem kuşadasında yaşıyo
ah güzelim çöze bilsem bende onu son gidişimde 1 hafta önde çıktı neye nasıl itibar edicem bilmem sbh yazdığım yazıyı okursan benimde kafam nasıl karıştı anlarsın :) allah hakmızda hayırlı olanı nasip etsin iyşallah
:) sen nerdensin canim?
kendinin hamile olduğunu unutan var mı? ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çoğu zamanda unutuyorum.. :):)arada mide bulantıları da olmasa...hepten unutcam :)
merkezdeyim ben müsait olduğumuzda tabi görüşürüz seninde 5 temmuz mu yaklaşık doğum benimde 5 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?