2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar çok zormuş bu hamilelik yaa herşey psikolojimi bozar hale geldi. her fırsatta eşimle tartışır hale geldim ne dese bana batıyor artık destek olsa bunalıyorum olmasa suçluyorum mutlu olamamaya başladım annesi sinirime dokunuyor her fırsatta onun için eşimle kavga ediyorum kafayı yiycem ne yapabilirim nasıl kendime gelebilirim

kizlar agdaya gitmem lazim ama bacaklarim hep batık tüy olmus hic olmazdi olyan yerlerden tuy cikmis ne yapayim bilemedim biliyosunuz rahmimde kanama var istirahat sart ne yapsam akil verin jilet le alsam sert cikmiyodu denemistim 1 kere ama simdi hormonlar costu nasil cikiyo tuylerim..allahtan iliski yasak esim yanimda yok yoksa cok utanirdim napiyim neyle aliyim

canim takmamaya calis bebegini dusun sen ne yasarsan ne hissedersen oda hissedio biliosun bunu dusun.. ben cok sinir oldugum zaman gülüyorum ben gulunce esimde guluo :) ama eskiden olsa laf üstüne laf ne o altta kalirdi nede ben ama simdi bebegimizi dusunuyoruz cok sinir oldugunda bebegini hisset kendi kendine sakin ol de gercekten cok ise yario.. bak bende panik atak var ama hamileliyim boyunca bi kere yasamadim bebegim herseyi degistirio

sabah iğrençti....sanki o koku üstüme sindi her şey bana kokuyor gibi geliyor akşam eve gidince bir kırklanmam lazım :)
ahahhahahaa altıma yaptım gülmekten... :)))) aynı durum bende de oluyo...
ama böyle yaparak hem kendini hem bebeğini hem eşini hemde evliliğinizi tehlikeye atarsın... ewet hamilelik zor... bu psikoloji çok değişken anlar yaşatıyor bize çok haklısın ama emin ol eşlerimiz çok daha zor durumda... hem bizi hem ailelerini idare etmek zorundalar... tabi bu sırada kendilerini de unutmamak lazım... erkekler malesef bizler gibi değil... onların mide ihtiyacı... cinsel ihtiyacı... ruhsal ihtiyacı hep bizlere bakar... eğer bunlardan biri eksikse hayatlarında farklı arayışlara girerler... bunu yapma... eşini kendinden ve yuvasından soğutma... bırak sana destek oluyosa ne mutlu neden sıkılıp bunalıyosunki... o bunu yapıyosa tadını çıkar... annesine de gelince... bırak at kenara... şu an en önemli olan karnındaki bebeğinin sağlığı ve huzuru...sonra çekirdek ailenizin mutluluğu... kayınvalideni de görmezden gel... duyma canım söylediklerini... benimkini görsen bi kaşık suda boğarsın belki ama ben muhatap olmuyorum... bananeee... benim bebeğim ve ailemden kıymetli değil onun düşünceleri...istediğini düşünüp söyleyebilir... özgür bu konuda.. ama beni asla bağlamaz... lütfen sende kendini ve eşini üzme... özellikle de bebeğinizin herşeyi hissettiğini aklından sakın çıkarma...

bende dün bütün gece ağladım bazen sebebsiz bazende ne olsa batıyo annesi için canını sıkma uzak durmaya çalış

eşimede üzülüyorum adamcağız arada kaldı ilgi gösterse bunalan göstermese beni sevmiyorsun diyen biri var yanında. bu ara kayınvalideme takmış durumdayım diğer gelininin iki hamileliğindede her konuda destek oldu yemeğine varana kadar yaptı ama bana uğramıyor bile ki ben çalışıyorum biraz daha fazla desteğe ihtiyacım var ve hamileliğimde riskli kaç kez kanamam oldu hastanede yattım utanmadan bide bana diyorki malzemelerini al çocuğuna örgü yapayım. diğer torunlarına kendisi alıp yapıyordu ama benim torunum herşey yaparım diyordu. benimkine ise çocuğuna örgü yapayım diyor. çıldıracağım yaaaa(

sen nerde çalışıyosun canım bugün eşimle çıkcaz yemeğe yarın yada cuma günü olabilir ama

olabilir cnm vardar işhanındayım ben orda çalışıyorum
yarın öğlen diyelimmi senin için sakıncası yoksa yeri sen belirle

kuzucuuummm yapma böyle yıpratma kendini... o kayıvalideye de ki; malzemeleri de alırım çocuğumun örgüsünü de yaparım... herşeyini ben yapmak istiyorum bebeğimin de... kocan da kör değil ya... görüyodur annesinin davranışlarını bırak o belirlesin tavrını... sen ciddiye bile alma... benim ablam da aynı durumda... altlı üsstlü oturuyolar ama bir parça bişey almadılar... herşeyi ablamlar ve biz aldık... ama eniştem eşşek değil yani görüyo... hiçbişeye müdahale etmelerine izin vermiyo artık... çocuk doğdu doğucak nerdeyse...

bosuna kaynana denmiyo ki canim.. bak benim kayinvalidem yok ama görümcelerim var ben napiorum biliomusun hic birini aramiyorum onlar beni ariyolar ben gayet sinirimi koyarak konusuyorum hicccc takmiyorum sende öle yap bebegine bise yapmiyomu yada sen al ben yaparimmi dio o zaman gerek yok sen zahmet etme ben ona herseyin en iyisini alcam de gec bak nasil oluo.. eger sana yardim etmiyosa sende dogumdan sonra araniza mesafe koyarsin bebegi görmek istedigi zaman isim var suraya gitcem buraya gitcm dersin eger kalkip sana nie böle yapiosun dedigi zamanda bu gunleri hatirlatirsin canim:)

bende dün bütün gece ağladım bazen sebebsiz bazende ne olsa batıyo annesi için canını sıkma uzak durmaya çalış

evet eşim ilgili ama dün bir ara bana bence sen bu çocuğu taşıyamıyorsun dedi demekki çok bunaltmışım. annesi konusunda bana asla laf söyletmez ama benim annesiyle aynı ortamda olmam bile onun herşeyi unutmasına yetiyor hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bana yapılanı unutmasıda beni delirtiyor

ben çok küçükken annem ve babamın babaannem yüzünden kavga ettiklerini duymuştum
teyzem ufacıkken bana yatmadan önce dua oku gör bak kabul olacak demişti
veee ben her gece Allahım Allahım ne olur kv olmasın benim eşimin diye dua etmiştim
çocukluk işte
veeee dualarım kabul oldu
eşim ve kv hiç anlaşamazlar ve izmirde ve ben hiç görüşmüyorum cadalosla
oğluyla anlaşamıyor benimle ne yapardı kim bilir
Allahım büyük

canım batıkları halletmeden birşşey yapma ,o batıklar kalacak temizlediğini anlamayacaksın haliyle.batıkların için ters kese yap yani kılın çıkış yönüne ters yönde,hepsi tek tek yüzeye çıkar,onları çıkarınca yap ağdanı .kese yaparken dikkat et derini de kazıma.

ailem uzakta olduğu için şimdiden karar vermiş o bakacakmış bebeğime. bakıcıya emanet edemem demiyorda birde onamı para vereceksiniz yazık oğluma diyor. sanki oğlu çalışıyor sadece yüzsüz kadın arayıp sormasam arıyor oğlunu size geleceğim diye gelip yiyor içiyor gidiyor bir tabağada elini sürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…