canım bizde etlikte oturuyoruz... benim doktorum Emine Sernur Yorulmaz seninki gibi muayenehanesi var kocatepe camiisinin yanında.. iş yerimle binalar yan yanabenim doktorumda çağ hastanesi yada medicana'da yaptıyomuş benim tercihim medicana olur kesin.. ama henüz doğuma dair hiçbir şey görüşmedik.. bakarsın aynı zamanda medicanada yaparız doğumları
hmm evet olabilir ama temmuzu görürmuyuz ondanda endişeliyim
bizim doktor tanıdık cnm
"kız şöle martta falan doğursaydın keşke yazın bebeğini alır tatile giderdin"dedi ya
cnm sorması ayıp ne kadr veriyosun muayenesine
güzel düşünelim güzel olsun... aklımıza kötü şeyler getirip durmayalım lütfenn... valla ben doğumdan önce mayıs gibi bi tatil planı yapmayı istiyorum açıkcası
tatil planı tabiiki gebeliğin gidişatına ve doktorun önerisine göre yapılır cnm.. benim şimdiden öyle bi planım var ama zaman ne gösterir bilemem...valla cnm benim ole bi karar almam için öne gebelik sürecinde vucudumu tanımalıyım
nasıl tepki vercek tatil için yolculuk falan kaldırabılecek mi
o yüzden okadar uzun vadeli planlar yapmıyorum
sağlıklı doğsunda bu sende tatilsiz olsun napalım
canım 5-6 aydır aynı doktora gidiyorum ben klomen kullanarak hamiş kaldımdoktorla iş yerinden ötürü komşuyuzz normalde 100 tl muayene ücreti ama benden 60 alıyo bide paragöz bi kadın değil 4-5 kere muayeneye gidiyosam 1 kere ücret alır mesela... ama gebelik süreci nasıl olur bilmiyorum geçen gün gittiğimde almadı yarın alırmı bilmem belli olmuyo işte.. senin hoca ne kadar alıyo gerçi seninki tanıdıkmış baya bişeyler yapar sana
cnm normalde 300 alıyo ama ben 200 veriyorum
dediğin gbi bir verirsen iki vermiyorum falan ama senin hocanın fiyatı baya iyiyimiş
ben önce aydan biriye gidiyodum
erkek die bi gidememiştim kemal hocaya her gittiğinde 250 ver kuruttu ya kadın beni sonrada muayene ücreti 300 diyince bıraktım aydan hocayı
aama aydan hocada süper doktor orası ayrı
ben karşıdayım evet ama farketmez ümraniye civarında da bakabilirim astahane yada doktor. sen nereye gidiyorsun muayene için. fiyat bilgin var mı?
cnm normalde 300 alıyo ama ben 200 veriyorum
dediğin gbi bir verirsen iki vermiyorum falan ama senin hocanın fiyatı baya iyiyimiş
ben önce aydan biriye gidiyodum
erkek die bi gidememiştim kemal hocaya her gittiğinde 250 ver kuruttu ya kadın beni sonrada muayene ücreti 300 diyince bıraktım aydan hocayı
aama aydan hocada süper doktor orası ayrı
kızlar günaydın ben bugün 6+0 olduk ama sabah kalktıgımda gögüs hassasiyetimin olmadığını fark ettim normalmı bu yaa offf çok korkuyorum sizin gögüs hassisiyetiniz varmı ya ben cok tedirginim yarın dr kontrolüm varrrr nolur dualarınızı eksik etmeyin
slm kızlar korkularım yersiz değilmiş. kimyasal gebelik geçirmişim. hafta sonundan beri kanamam başladı. hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.
canım benim kıyamam sana bende haziranda gaçirmiştim 4+3 falandı keseyi görememiştiniz siz değilmi hayırlı olsun balım arkası bebek bunun görürsün bak yer yapıyo bebişin kendine üzülmek yok devaaaamm
irmegan yarın kaç artı kaç oluyon canım?Ben cumartesi 5+0 olacam ama görünür mü acep bilemedim.kızlarr bu arada biz Allah izin verirse yarın kesemizi görücezzz.... bide ben bazen hamile olduğumu unutuyorum yaaaaa sizede oluyomu öylee...?:44:
çok tşk ederim canım. yok bizde keseyi göremedik. hafta sonu keseye gidecektik sözde cuma kanamam başlayınca dr gittim salak dr beta bakmadan hastaneye yatırdı. bütün gece ileç serum derken sabah hcg baktı 28 çıktı. kimyasal gebelik dedi kesede yoktu zaten normalde görülmesi gerekiyordu hafta olarak. benim birde düşüğüm var. taktir allahtan ne zaman yazmışsa o zaman. çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor. rabbim sizlere hayırlı gebelik nasip etsin. bakalım dr korunmana gerek yok dedi. kısmet nasibimiz ne zamansa o zaman gelcek.
nasılsınız şekerler:))) hepinize sağlıklı günler dilerim annişler
biz çok şükür kesemizi çok küçükde olsa gördük :)
Çok geçmiş olsun angel,benim de 1 düşüğüm var maalesef çok üzücü bişey ama hayırlısı böyleymiş
İnşallah önümüzdeki ay yine hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.En azından korunmana gerek yok,çabucak bebeğine kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?