2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm sorması ayıp ne kadr veriyosun muayenesine

hmm evet olabilir ama temmuzu görürmuyuz ondanda endişeliyim
bizim doktor tanıdık cnm
"kız şöle martta falan doğursaydın keşke yazın bebeğini alır tatile giderdin"dedi ya

güzel düşünelim güzel olsun... aklımıza kötü şeyler getirip durmayalım lütfenn... valla ben doğumdan önce mayıs gibi bi tatil planı yapmayı istiyorum açıkcası

cnm sorması ayıp ne kadr veriyosun muayenesine

canım 5-6 aydır aynı doktora gidiyorum ben klomen kullanarak hamiş kaldım doktorla iş yerinden ötürü komşuyuzz normalde 100 tl muayene ücreti ama benden 60 alıyo bide paragöz bi kadın değil 4-5 kere muayeneye gidiyosam 1 kere ücret alır mesela... ama gebelik süreci nasıl olur bilmiyorum geçen gün gittiğimde almadı yarın alırmı bilmem belli olmuyo işte.. senin hoca ne kadar alıyo gerçi seninki tanıdıkmış baya bişeyler yapar sana

güzel düşünelim güzel olsun... aklımıza kötü şeyler getirip durmayalım lütfenn... valla ben doğumdan önce mayıs gibi bi tatil planı yapmayı istiyorum açıkcası

valla cnm benim ole bi karar almam için öne gebelik sürecinde vucudumu tanımalıyım
nasıl tepki vercek tatil için yolculuk falan kaldırabılecek mi
o yüzden okadar uzun vadeli planlar yapmıyorum
sağlıklı doğsunda bu sende tatilsiz olsun napalım

tatil planı tabiiki gebeliğin gidişatına ve doktorun önerisine göre yapılır cnm.. benim şimdiden öyle bi planım var ama zaman ne gösterir bilemem...

cnm normalde 300 alıyo ama ben 200 veriyorum
dediğin gbi bir verirsen iki vermiyorum falan ama senin hocanın fiyatı baya iyiyimiş
ben önce aydan biriye gidiyodum
erkek die bi gidememiştim kemal hocaya her gittiğinde 250 ver kuruttu ya kadın beni sonrada muayene ücreti 300 diyince bıraktım aydan hocayı
aama aydan hocada süper doktor orası ayrı

hmmm senin hoca baya masraflıymış canım... diğer doktorun adını duymadım hiç.. bende önce erkek doktora gittim hatta ilk klomeni onda kullandım ama hiç memnun kalmadım sonra bu doktoru tavsiye ettiler iş yerinden bikaç kişi gayette memnunum.. İnşallah hayırlı doğumlarımız olur cnm..

kızlarr ben yemeğe çıkıyorumm.. göüşürüzzz

ben karşıdayım evet ama farketmez ümraniye civarında da bakabilirim astahane yada doktor. sen nereye gidiyorsun muayene için. fiyat bilgin var mı?

Tatlım ben dr mi değiştirdim cuma günü Atlas hastansine gidecem.Canım bu civarda nomal 500-750 arası sezeryanda 750-1250 arası doğum sırasında dr izinli falan olursa doktorunun gelmesini istersen 200-250 de o yüzden veriyosun

benim düşüncem bu kadar yüksek meblağları vermektense doktora..En azında yarı ücretli bir doktora gidip diğer yarısını biriktir bebişe bişeyler yapmak..

Burda özel muayyaneler 120-150 arası...

Özel hastaneler de 25 de var 50 de var (ssk lıya tabi)

Ben özel hastanede kullanıcam tercihimi..

Ha ha yine yalnış yere yazmışım..Profili kullanmak iyi değilmiş anladım.Arkadaşlar hep aynı yerde yazacak zanneddiyorum:))

Son düzenleme:
slm kızlar korkularım yersiz değilmiş. kimyasal gebelik geçirmişim. hafta sonundan beri kanamam başladı. hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.

selam, bende de hiç göğüs hassasiyeti yok. göğüslerimde hiç değişiklik yok desem yeridir. ben küçük göğüslüyüm oldum olası göğüslerimde bir değişiklik olmaz regl dönemlerimde bile.o yüzden kafaya takmıyorum. bence sen de üstünde durma.

slm kızlar korkularım yersiz değilmiş. kimyasal gebelik geçirmişim. hafta sonundan beri kanamam başladı. hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.
canım benim kıyamam sana bende haziranda gaçirmiştim 4+3 falandı keseyi görememiştiniz siz değilmi hayırlı olsun balım arkası bebek bunun görürsün bak yer yapıyo bebişin kendine üzülmek yok devaaaamm

nasılsınız şekerler:))) hepinize sağlıklı günler dilerim annişler

biz çok şükür kesemizi çok küçükde olsa gördük :)

çok tşk ederim canım. yok bizde keseyi göremedik. hafta sonu keseye gidecektik sözde cuma kanamam başlayınca dr gittim salak dr beta bakmadan hastaneye yatırdı. bütün gece ileç serum derken sabah hcg baktı 28 çıktı. kimyasal gebelik dedi kesede yoktu zaten normalde görülmesi gerekiyordu hafta olarak. benim birde düşüğüm var. taktir allahtan ne zaman yazmışsa o zaman. çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor. rabbim sizlere hayırlı gebelik nasip etsin. bakalım dr korunmana gerek yok dedi. kısmet nasibimiz ne zamansa o zaman gelcek.

Kızlar doktorum önceden bi düşüğüm olduğu için progestan içebilirsin dedi.
Günde 1 tane alıyorum.Cumartesi detaylı konuşçam.Şimdilik 2 günde 1 hcg ölçtürüyoz

kızlarr bu arada biz Allah izin verirse yarın kesemizi görücezzz.... bide ben bazen hamile olduğumu unutuyorum yaaaaa sizede oluyomu öylee...?:44:
irmegan yarın kaç artı kaç oluyon canım?Ben cumartesi 5+0 olacam ama görünür mü acep bilemedim.

Çok geçmiş olsun angel,benim de 1 düşüğüm var maalesef çok üzücü bişey ama hayırlısı böyleymiş
İnşallah önümüzdeki ay yine hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.En azından korunmana gerek yok,çabucak bebeğine kavuşursun inşallah

slm nasılsın ?? seni ve bebişini merak ettim. umarım herşey yolundadır.... ya ben de bugün regl oldum. kürtajdan 24 gün sonra ???? erken olmadı mı ??? adetim bitince doktora tekrar gitmeye karar verdim. hala bu ay korunsam mı yoksa bebiş çalışmaları mı yapsam kararsızım. aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…