2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kanaması olan arkadaşım Allah bebişini sana bağılasın inşallah. arkadaşlar doktora gittim bugün grip için kbb ye doktor ilaç verdi onuda kadın doğum doktoruma sormaya gittim bahaneyle bebişimi gördüm bi hareketlenmiş maşallah baş aşağı duruyodu çokk komikti

Allah herkese bağışlasın evladını...

ben yine aldım elime malak gibi haşlanmış patatesimi... öff yaaaa işe yarasın artık nolurrr Allahııımmmmm

Allah yardimcin olsun ishal de adami yoruyor.tuzli kraker felan ye barim.

cani?m okudum duani ayni durumu defalarca yasayan biri olarak cok iyi anliyorum seni rabbim yavrularimizi bize bagislasin

7 haftadan beri ha geçti ha geçecek
diğer hafta kesin geçecek diye diye
ite kaka 11.haftaya geldik maaşallah
ama bu böyle gidemez hadi 12. haftada neyse
ama ya daha sonrasında ne olacak
ben ne balık yiyorum ne başka bişe
inşallah geçer kızlar yaa
Allahımın gücüne gitmesin
bebeğimi çok seviyorum
ama bu bulantılarrr var yaaa çok fenaaaa

oyy maaşşallah kıss hani fotosu sıpanın foto isterissssss

progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????

progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????

ben kullanıyrm canm doktor 3 defa al dedı ben gunde ıkı içiyrm cunku cook sersem yapıyor bas dönmesını söylemıyrm bıle ılacı gece almak en guzelı bnm kanamamve kasık agrım vardı ondan doktor bırsey söylemedımı sıze

progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? Hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????

önlem amaçlı vermiştir belki sormadın mı doktora benimde kanamam yoktu dışardan kese üzerinde var demişti 8.haftamda 2 hafta progestan hap kullandım bidaha kontrole gittiğimizde geçmişti

banada 3 kere dedi bide iğne var işte dün ben banyoda düştüm çok fena bi şekilde kanamam olmadı ama hafif hafif sancılar vardı doktora gittik ultrasnda baktı kalp atışları normal dedi ama yinede verdi bunları.. benide sersem gibi yaptı hap uyutuyo resmen ayakta beynim uyuşuk gibi

önlem amaçlı vermiştir belki sormadın mı doktora benimde kanamam yoktu dışardan kese üzerinde var demişti 8.haftamda 2 hafta progestan hap kullandım bidaha kontrole gittiğimizde geçmişti

acile gittik ya ondan zaten ağlamaktan aklım başımda değildi

Benide dua listesne eklermisiniz,zor kanamalı bir süreç geçiriyorum iyi niyet ve dileklerin etkisine inanıyorum Allah hepimize yardım etsin.

Bisey soracam bilen varmi
Simdi benim adagim vardi.cocugum olursa dogunca kurban kesecem diye.bi de hamile oldugumu ogrendikten sonra allah rizasi icin bir iki paket yapiyim dedim erzak paketi.bu adak mi oluyor.cok yakin bi akrabama vermek istiyorum durumu kotu olan.esim de adak akrabaya verilmez diyor.ben de bu adak degil diyorum.anlasamadik.bilen var mi.

cnstnr canım ben progestanı 6 ay kullandım önceki hamileliğimde bunda da 3 hafta kullandım, vücudun hassas demek ki bende de yan etkileri çok oluyor elim kolum düşüyor onu yutunca. progestan vajinadan da alınabiliyor. fitil gibi, elleirini güzelce yıkayıp vajinaya yerleştir hiç bir yan etkisi olmaz. 15 dk ayağa kalkma. ayağa kalktıktan sonra kalıntıları dışarıya atılacak merak etme vücut alıyor onun etken maddesini. bu şekilde rahat edersin inşallah. ben progestan yanında progynex iğne de vurundum. dışardan kanaman olmasa da muhtemelen dr kese etrafında zedelenme ya da kanama görmüştür. geçmiş olsun

Son düzenleme:

adak adadıysan mutlaka yapmalısın kurban kesicem demişsin kan akıtman gerek adaklık kurbanlar var bebeğin doğunca kesip ihtiyacı olan birine verirsin erzak olmaz sen yine yapmak istiyosan erzağını ver ama adak yerine geçmez bu

ii aksamlar hanımlarrr ben dugunum yaa agrılarım yuzunden ıyı dusunmek ıstıyorum ama korkuyorumda gercı rabbımın emrı ol demesınıde bılır...demesınıde hakkımızda hayırlısı rabbım kayldıramayacagımız yuk yuklesın hıcc kımseye ınsallahhh hayırlısı ıle kucagımıza alalım yavrularımızaaaaaa

neyse cumaya bır gun kala bız bebegımle gene kosturuyoruzz yats ı yaklastı aksam yemegı yok daha ortada babamız gelmek uzere fılann da fılann amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn her gun aynı sey yaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek degısen bebegımın gelısmesiii ınsallhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…