Allah'ım korusun sizi...
duanı okudum cnm rabbim bebeğin ve senim korusun ...
Allah herkese bağışlasın evladını...
ben yine aldım elime malak gibi haşlanmış patatesimi... öff yaaaa işe yarasın artık nolurrr Allahııımmmmm
Allah yardimcin olsun ishal de adami yoruyor.tuzli kraker felan ye barim.
Arkadaşlar dün gecede beri kanamam başladı ve devam ediyo yatmam gerekiyormuş doktor iğne ve progestan hap verdi dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle benm allah rızası için bize 1er ayetel kürsi okuyabilirmisiniz bebeğimi bana bağışlasın rabbim şimdiden teşekkürler bebişlerinizi korusun size başlasın inşallah
kanaması olan arkadaşım Allah bebişini sana bağılasın inşallah. arkadaşlar doktora gittim bugün grip için kbb ye doktor ilaç verdi onuda kadın doğum doktoruma sormaya gittim bahaneyle bebişimi gördümbi hareketlenmiş maşallah baş aşağı duruyodu çokk komikti
progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????
progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? Hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????
ben kullanıyrm canm doktor 3 defa al dedı ben gunde ıkı içiyrm cunku cook sersem yapıyor bas dönmesını söylemıyrm bıle ılacı gece almak en guzelı bnm kanamamve kasık agrım vardı ondan doktor bırsey söylemedımı sıze
önlem amaçlı vermiştir belki sormadın mı doktora benimde kanamam yoktu dışardan kese üzerinde var demişti 8.haftamda 2 hafta progestan hap kullandım bidaha kontrole gittiğimizde geçmişti
acile gittik ya ondan zaten ağlamaktan aklım başımda değildi[/Q
canım benim üzülme geçiçek hepsi daha dikkatli ol bundan sonra biliyorum baş dönmesi bi bitkinlik sarhoşluk gibi bişey yapıyo ilaçlar biraz dayancan iğnenide ol ilacını da ihmal etme bunlar geçiçek banada yan etkileri olmuştu sersem gibi dolaştım ilacı içtikten sonra 2 saat sonra açılıyodum
acile gittik ya ondan zaten ağlamaktan aklım başımda değildi[/Q
canım benim üzülme geçiçek hepsi daha dikkatli ol bundan sonra biliyorum baş dönmesi bi bitkinlik sarhoşluk gibi bişey yapıyo ilaçlar biraz dayancan iğnenide ol ilacını da ihmal etme bunlar geçiçek banada yan etkileri olmuştu sersem gibi dolaştım ilacı içtikten sonra 2 saat sonra açılıyodum
bebeğime bişey olmasnda ben herşeye razıyım
Bisey soracam bilen varmi
Simdi benim adagim vardi.cocugum olursa dogunca kurban kesecem diye.bi de hamile oldugumu ogrendikten sonra allah rizasi icin bir iki paket yapiyim dedim erzak paketi.bu adak mi oluyor.cok yakin bi akrabama vermek istiyorum durumu kotu olan.esim de adak akrabaya verilmez diyor.ben de bu adak degil diyorum.anlasamadik.bilen var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?