çok sevindim senin adına,darısı başıma inşallah benim kontrolümde 7ocakta gün saymaktan bi hal oldum walla biranönce gidip bende iyi haberler almak istiyorum allahın izniyle :))
kızlar bide dua listesine nasıl giricez ya, bende dua etmek ve dua almak istiyorum :)
kizlar karnim cok agriyo ara ara ......gaz sancisi gibi degil adet olacakmisim gibinormalde adet gunumdu zaten ama cok korkuyorum dua edin bana bacaklarima dogru cekiliyo sanki
ayyyy yerimm ben senii yerimm... maşallah canım pek tatlıymış yaaaaaa tontişş ne olacakkkekledim listeye cnmm
ekledim kuzumm.. Rabbim yardımcın olsun İnşallah.. kuzuyuda senide korusunnn
ekledim canımmm....
progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????
benimde kanamam yok canim ama önlem almak icin verio doktorlar agrim var sadece proluton diede bi igne yemistim.. günde 3 tane aliyorum sabah öglen aksam bi anda sersemlik yapio uyku nerde olursam uyuyasim gelio engelliyemiorum :) sende yan etki yapiomu sen ne kadr aliyosun
kızlar biraz önce kızımla çok komik bişey yaşadık yazmak geldi içimden hala gülüyorum
Ecren annesini üzer ve özür dilemek için bildiği bütün cümleleri kurar taa ki şu cümleyi duyana kadar çok ciddi bir konuşmadır
- özür dilerim anne
- sen iyi ki doğmuşsun anne
- atın itin bokunu iç anne
2,5 yaşında canım babamız malesef sıgara içiyor evde içirmem balkonda içer bende kızıyorum bırak bırak diye bigün içiyodu yine git babaya böyle böyle de dedim gitti yarım yamalak bi konuşmayla söyledi eşim şok biz koptuk tabi şimdi her sıgara içtiğinde yanına gidip babacım sıgara içme lüüüfeeen diyip bu sözü söylüyo her seferinde gülüyoruz anlamını bilmediği için çok komik oluyor
Benim doktorumda mustelanın kremini önerdi.Hatta bir tane tester verdi denemem için.Lierac ı da tavsiye ediyorlar.Fiyatını biliyor musun Lieracın??Mustela biraz tuzlu geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?