2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah sende hayırlı haberler alırsın rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu bebeğimi görmek çok mutlu ediyo beni elimde olsa her gün gidip görürüm :)))

kizlar karnim cok agriyo ara ara ......gaz sancisi gibi degil adet olacakmisim gibi normalde adet gunumdu zaten ama cok korkuyorum dua edin bana bacaklarima dogru cekiliyo sanki

kizlar karnim cok agriyo ara ara ......gaz sancisi gibi degil adet olacakmisim gibi normalde adet gunumdu zaten ama cok korkuyorum dua edin bana bacaklarima dogru cekiliyo sanki

korkma canım adet günleri yaklaşınca oluyomuş öyle. benimde belim ağrıyo aynı adet olcakmışım gibi bacağımdan çeke çeke ama annem bişey olmaz adet günün geldi ondan hemde bebk büyüyor kendine yer hazırlıyor dedi. bişey olmaz inşallah

cok sagol canim allah butun annelerin yardimcisi olsun ettiginiz butun dualar kabul olsun insallah..

progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????

benimde kanamam yok canim ama önlem almak icin verio doktorlar agrim var sadece proluton diede bi igne yemistim.. günde 3 tane aliyorum sabah öglen aksam bi anda sersemlik yapio uyku nerde olursam uyuyasim gelio engelliyemiorum :) sende yan etki yapiomu sen ne kadr aliyosun

bende crinone diye bi jel kullanıyorum hap ve iğne kadar yan etki yapmaz diye verdi doktor. düşük tehlikesi yok ama önlem için dedi. başka jel kullanan varmı?

kızlar biraz önce kızımla çok komik bişey yaşadık yazmak geldi içimden hala gülüyorum

Ecren annesini üzer ve özür dilemek için bildiği bütün cümleleri kurar taa ki şu cümleyi duyana kadar çok ciddi bir konuşmadır
- özür dilerim anne
- sen iyi ki doğmuşsun anne
- atın itin bokunu iç anne

hahhahaha çok güldüm gece gece ya :)nerden öğrenmiş o sözü kaç yaşında çok merak ettim :)))))))

2,5 yaşında canım babamız malesef sıgara içiyor evde içirmem balkonda içer bende kızıyorum bırak bırak diye bigün içiyodu yine git babaya böyle böyle de dedim gitti yarım yamalak bi konuşmayla söyledi eşim şok biz koptuk tabi şimdi her sıgara içtiğinde yanına gidip babacım sıgara içme lüüüfeeen diyip bu sözü söylüyo her seferinde gülüyoruz anlamını bilmediği için çok komik oluyor

:)canım benim ya belkide o sözü güzel bişey sanıyodur özür dilerken bile kullandığına bakarsan :)))maşallah ama nazar değmesin kızına :)benim eşimde evde yanımda içiyo çok bunalıyorum ama anlamıyo malesef bebek doğduğunda naparız bilmiyorum :)

bebiş doğunca içmez meraketme bizimkide önceden evde içerdi ne kavgalar ederdik zaten o yüzlen kızımı örgütlüyorum :)
sende benim gibi öğretirsin iki cümle bişey utanır belki

gunaydınlar arkadaslar nasılsınız
gecenlerde bır konudan bahsetmıstım bılmem hatırlarmısınız
doktorumdan catlak için krem adı istemıstım bana 2 isim yazdı ama okuyamıyorum demıstım.
neyse dün 2 eczacı arkadasa ayrı ayrı sorduk tanıs ıkısıde ve eskı eczacılar. doktorun yazdıgı isim 'bonal krem' miş
eczacı arkadaslar depoları sorgulattı ama bulamadılar. bunu her doktor yazmaz bu konuda en iyi krem budur dedıler ve her yerde de bulamazsınız artık cok zor buulnuyo. ama bızden demesı arastırın eger bulursanız mutlaka bunu kullanın dedıler. ama bir sıkıntı var krem hç bir yerde yok butun sıtelerde stoklar bıtmıs saka gibi yaa nasıl bir kremse artık

Son düzenleme:
gunaydın kızlar sorunsuz bır gun dılıyorum ve soruyorum ınsanın kocası nıye sabah yataktan nedensiz somurtarak kalkıp hamıle karısının canını sıkar;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…