2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
adagın kurban ıse kurbanı keseceksınn ve ayrı yeten erzak ıse onuda ıhtıyacaı olan bırıne temınn edebılırsınn adaga gelınce sen ve esın dısında yanı aıle bıreyı dısındakıler yıyebılır ama bız sukur kurbanı kestık duyuncaa ve yurt dısındakı ulkelere gonderdık cok sukurrr hıc bız gormedık yanı nıyetımızı devrettık o kadar sımdıden rabbım kabul etsın canm

selam kızlar ben bugün doktora gittim kontrlüm vardı Allah'a şükür bebişim iyi ense kalınlığını ölçttü doktorum normal gözüküyo dedi ikili testide gittiğim hastanede yapmıyolarmış başka hastaneye gidip yaptırmam gerekiyo aklımda kalmasın diye gidicem bakalm cinsiyet söylemedi fotosunu verdi bacaklarını açmış yatıyomuş keşke cinsiyeti belli olsaydı görürüdük ozaman :)çok mutluyum ya iyi haber almak süper bişey :)))))

cnm erzak paketin için şöyle söylicem, derlerki önce en yakınındaki olmayana vericeksin; yani senin ihtiyacı olan bir yakının varken başkasına vermen doğru olmaz bence..sonuçta sen bunu adak için yapmıyosunki gönlünden kopmuş olmayan bi insana yardım amaçlı veriyosun diye düşünüyorum bennn :))
buarada kurban adağım var benimde en kısa zamanda kesmem lazım :/ bayadır beklettim

çok sevindim senin adına,darısı başıma inşallah benim kontrolümde 7ocakta gün saymaktan bi hal oldum walla biranönce gidip bende iyi haberler almak istiyorum allahın izniyle :))
kızlar bide dua listesine nasıl giricez ya, bende dua etmek ve dua almak istiyorum :)

merhaba kızlar...ben kaç gündür bir sıkıntılı bir depresifim sormayın....hormonlardandır diyorum ama pufff yaşamak öyle anlamsız geliyor kii.......bunun üstüne haftasonu kv lerin bize geleceğini öğrendim.şimdiden stresi aldı beniii...temizlik ve hazırlığa başlamam gerek....ne yapsam yapayım ne kadar çabalasam çabalayım yine kusur bulacak.eşim kırk yılda bir gelen anne ve babasını memnun edemediğim için bana surat yapacak yaniii hayat yine bana zehir olacak....pufffff bugünün konusu üzerine tam denk geldi yanii...annemin babamın biricik kızıydım ben nazlı büyüdüm....bu insanlar niye böyle ezip duruyoo benii anlamadım....
neyse yarın ikili testim var inş sonucu iyi çıkar.bebişim iyidir inşallah...bulantılarım iyi bu aralar bir de halsizliğime yorgunluguma mutsuzluguma çare olsa....insan kendisinden sıkılır mı kendimden sıkıldım.

eşin doğru söylüyor,akrabaya düşmez adayanada düşmez yani sizde yiyemezsiniz,akrabana verdiğin erzak paketi adak yerine geçmez,ama çok sevaptır gönlünden geçtiyse ver tabiki,allah sayılarınızı arttırsın ,adağınıda allahın izniyle yerine getirirsin inşallah,

Dualarınızı okudum ayrıca duaya ihtiyacı olan diğer arkadaşlarımad okudum,Allah bebeklerimizi korusun..

Asağıda online görünüyorum fakat hiç bakamıyorum benim kıpırdak kızçem yuzunden kızlar
Dün doktora tek sorabildiğim çatlak için ne kullanayım oldu oda 4.ayda kullanılmalı dedi ve fitolastyl krem yazdı hiç duymadım bu kremi ben aranızda duyan kullanan var mı

Lierac Phytolastil Gel bunu ilk hamileliğimde kullandım karnıma bol bol sürüyordum gerçekten çatlağım olmadı.. Basen bölgeme sürmeyi es geçmiştim basenlerimde çatlağım var, basenleri es geçmeyin

Yine dayanılmaz bir baş ağrısı...Birkaç gündür yine çok su içemedim sanırım yine bu baş ağrısını tetikledi.İlaç almamak için direneceğim.Bakalım ne kadar dayanabileceğim...Aranızda decavit kullanan var mı.Doktor bana 3 güne bir almamı söyledi fazla kilo aldırıyormuş.Grip filan olurda bağışıklık sistemim zayıflarsa hergün alabileceğimi söyledi.Az önce de doktorumun asistanı aradı ikili testimizin sonucu belli olmuş.Test sonucunuz iyi çıktı,herhangi bir olumsuzluk yok dedi.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.Heyecanlandım değerin kaç çıktığını sormayı unuttum.Artık kontrole gidince sorarım.Şükür sonuç iyi ya gerisi teferruat.Rabbim herkese iyi haberler almayı nasip etsin.

oyy maaşşallah kıss hani fotosu sıpanın foto isterissssss

canım bi bilesem nasıl atılıyo resim atarım tabi

progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????

canım benim şükür hiç kanamam olmadı kesenin etrafındada yok ama sporcuyum ben erken doğum riskim var kaslardan dolayı o nedenle verdim dedi önlem amaçlı hatta haftada 1 iğne verdi canım ne olur ne olmaz diye sadece düşük tehlikesinde vermiyolar yani korkma canım

Lierac Phytolastil Gel bunu ilk hamileliğimde kullandım karnıma bol bol sürüyordum gerçekten çatlağım olmadı.. Basen bölgeme sürmeyi es geçmiştim basenlerimde çatlağım var, basenleri es geçmeyin

Benim doktorumda mustelanın kremini önerdi.Hatta bir tane tester verdi denemem için.Lierac ı da tavsiye ediyorlar.Fiyatını biliyor musun Lieracın??Mustela biraz tuzlu geldi bana.

Test te olucak canım yaptırıcam nasipse inşallah herşey yolunda gider cuma sabah nasipse kontrol kayınvalidem şimdilik burda onun belli olmaz ne kadar duracağı Türkiye'de de evimiz var gider biraz durunca ama şimdi hamileyim ya maşallah üzerime titriyor merak ediyor torununu nasip olursa cuma oda gelicek bizimle .

Yok kurbanimi yapacam zaten.ayrica erzak yapayim dedim esim oda adak ikisimi de yapacaz ama akrabaya verilmez diyor.bende diyoum ki erzagi adak olarak soylemedim.

canım aynı şekilde hapını kullanıyodum günda 3 tane tedbir amaçlı yalnız sonra kesenın etrafının kanla dolu olduğunu söyledi dr um ve hafta da 2 tane 500mg lık iğnesinden vurunuyorum

progestan kullanan arkadaşlar günde ne kadar alıyosunuz ve yan etkilerini gördünüz mü? hem ben anlamadım kanamam olmamasına rağmen hem progestan hem iğne neden ????

canım niyetlenirken kurban mı dedin yoksa atıyorum bi koyun kesicem adağım olsun mu dedin ikisi çok farklı eğer bebeğime kurban kesicem dediyse kurban bayramında kendi kurbanın dan ayrı bir şekilde kesmelisin ama adağı istediğin zaman kesebilirsin dediğim gibi kurban kelimesini kullanmamıs olman lazım bunu iyi araştır bende aynı durumdayım hamile kalır sağlıklı bir gebelik geçirirsem koyun koyun kescam rabbimin rızası için dedim .. doğduktan sonra zaten kız için 1 erkek için 2 koyun koç artık neyse kesilir akika kurbanıdır adıdaaa

inşallah yardımcı olabilmişimdir yinede iyi araştır sağa sola değil müftüye hocaya sor en iyisi ilmihalden bakmak

tabiki okuruz canım daha okumadım ama okuycam.kanaması olan arkadaşımız için de dua edicem inşallah.bu arada kızlar benim için de dua okuyan herkese yeniden teşekkür ediyorum.
nasıl gidiyor kızlar bugünlerde durmadan canım pizza,hamburger falan istiyor.normalde hamburger yemem de yani.fazla da yememek lazım böyle şeyleri.

Gözünaydın, darısı başımıza artık.. Decavit i bilmiyorum elevit kullanmıştım ben kilo yapıyor o da..

Benim doktorumda mustelanın kremini önerdi.Hatta bir tane tester verdi denemem için.Lierac ı da tavsiye ediyorlar.Fiyatını biliyor musun Lieracın??Mustela biraz tuzlu geldi bana.

Aslında benim doktorum babe çatlak kremini önermişti canım ama ben çoğunluğun lierac kullandığını ve memnun kaldığını gördüğüm için lierac kullandım. Fiyatı internette değişiyor 55 civarı... Mustelanın çatlak kremini bilmiyorum ama bebek ürünleri bir numaradır.. Kızımın şampuan ve kremlerini mustela alıyorum Kimyasalı yok denecek kadar az yani..

Sağol canım.Herkes bebeğiyle ilgili hayırlı haberler alsın inşallah.Acaba kaç ml lierac??Mustelanın doğum sonrası sıkılaştırıcısını da bi yakınım kullandı memnundu.Bebek ürünlerinin çok iyi olduğunu duymuştum.Çatlak kremini 150 mlsini 75 tl ye aldım.AMa sadece karına sürmeyeceğiz sonuçta diğer bölgelere de uygulayınca epey maliyetli olacak.Bakalım..Anne olmak kolay değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…