2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bak burda varr :)))))))
Bonal-F Plus Jel Stretch Mark Çatlak Önleyici 100mL | Cilt Bakımı

günaydın kızlar...
dün gece karnımı kaşımaktan doğru düzgün uyuyamadım... bunaldım çıldırdım resmen... atletimi sıyırıp karnımı açmışım yaa... eşim elimi karnımdan çektikçe ben tekrar kaşımaya başladım... acil çatlak kremine başlamam lazımm sanırım...

Ya sorma bende oyleyim gobegimin alt tarafi cok kasiniyorrrr.bisey de surdurmuyonuzzzdokulmeye basladi kasimaktan

sen sürmeee çok erken dahhaa :))) ben bile bekliyorum kızz... karnımı görsen kocaman oluyoo...

Evet yaa benimki niye daha kucuk.normalde temmuzun 30 u olacakti.doktor agustosun ucu diyor.of yaa en kucik benimmm

Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin

bonal f plus mu benim doktor da onu söyledi iki hafta sonra kullan dedi ben daha hiç sormadım bulursam yollarım canım

büyüycek annesi deme öyle :)))

Oyyy yerim ben onuuuu.mucizem o benim.karsima bi bebek resmi koydum ona bakip duruyom benzesin diye gorenler bosuna ugrasma senden bu malzeme cikmaz diyorlar haha.esmerim diye.belki bsbasina ceker yesil gozlu.ya da babaannesine mavi gozlu

bonal f plus mu benim doktor da onu söyledi iki hafta sonra kullan dedi ben daha hiç sormadım bulursam yollarım canım

f plus deıl işte o yınede bazı sıtelerde var. benım aradıgım bonal krem ve hıc bır yerde yok
haftaya 2 lı testım var gıdınce sorucam bonal f olurmu dıye. zaten doktorum bana bulamayabılırsın demıstı. o nedenle eger onu bulamazsan bella b al demıstı

Oyyy yerim ben onuuuu.mucizem o benim.karsima bi bebek resmi koydum ona bakip duruyom benzesin diye gorenler bosuna ugrasma senden bu malzeme cikmaz diyorlar haha.esmerim diye.belki bsbasina ceker yesil gozlu.ya da babaannesine mavi gozlu

hahahahahha tek delı ben deılmısım
bende karsıma babamın resmını koydum sarısın mavı gozlu beyaz tenlı annemde yeşil gözlü, eşim ela
aynı seyı banada dedıler senın cocugun renklı gozlu olmaz dıye bende kumralım babama hıc benzememısım
delı gıbı sureklı dua edıyorum babama benzesın dıye
oglan dayıya benzer derler bızım dayımızda yok o nedenle suprız olacak galıba

Bizde dayi var ama bende sans yok gider esmer olana ceker yesil gozlu olana degilde esimin annesi tas bebek gibi kadin.55 yasinda bembeyaz gozler acik maviinsallah ona benzer.o zaman dalga gecenlere nah cekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…