gunaydın kızlar sorunsuz bır gun dılıyorum ve soruyorum ınsanın kocası nıye sabah yataktan nedensiz somurtarak kalkıp hamıle karısının canını sıkar;(
gunaydınlar arkadaslar nasılsınız
gecenlerde bır konudan bahsetmıstım bılmem hatırlarmısınız
doktorumdan catlak için krem adı istemıstım bana 2 isim yazdı ama okuyamıyorum demıstım.
neyse dün 2 eczacı arkadasa ayrı ayrı sorduk tanıs ıkısıde ve eskı eczacılar. doktorun yazdıgı isim 'bonal krem' miş
eczacı arkadaslar depoları sorgulattı ama bulamadılar. bunu her doktor yazmaz bu konuda en iyi krem budur dedıler ve her yerde de bulamazsınız artık cok zor buulnuyo. ama bızden demesı arastırın eger bulursanız mutlaka bunu kullanın dedıler. ama bir sıkıntı var krem hç bir yerde yok butun sıtelerde stoklar bıtmıssaka gibi yaa nasıl bir kremse artık
Selam kizlar.dun esimle ilk isim tartismasini yasadikben ömer yüsra diyom o yekta diyor.hayir sanki erkek olacakta cocuk bi de erkek ismi icin didisiyoz sizce hangisi guzel.
bak burda varr :)))))))
Bonal-F Plus Jel Stretch Mark Çatlak Önleyici 100mL | Cilt Bakımı
canım tesekkur ederım ama bu deıl2 bonal krem var bu bonal F jel ben bonal krem olanı arıyorum
way canısınaaa... bulursan beni de haberdar et bari :)))))
günaydın kızlar...
dün gece karnımı kaşımaktan doğru düzgün uyuyamadım... bunaldım çıldırdım resmen... atletimi sıyırıp karnımı açmışım yaa... eşim elimi karnımdan çektikçe ben tekrar kaşımaya başladım... acil çatlak kremine başlamam lazımm sanırım...
Ya sorma bende oyleyim gobegimin alt tarafi cok kasiniyorrrr.bisey de surdurmuyonuzzzdokulmeye basladi kasimaktan
sen sürmeee çok erken dahhaa :))) ben bile bekliyorum kızz... karnımı görsen kocaman oluyoo...
Evet yaa benimki niye daha kucuk.normalde temmuzun 30 u olacakti.doktor agustosun ucu diyor.of yaa en kucik benimmm
gunaydınlar arkadaslar nasılsınız
gecenlerde bır konudan bahsetmıstım bılmem hatırlarmısınız
doktorumdan catlak için krem adı istemıstım bana 2 isim yazdı ama okuyamıyorum demıstım.
neyse dün 2 eczacı arkadasa ayrı ayrı sorduk tanıs ıkısıde ve eskı eczacılar. doktorun yazdıgı isim 'bonal krem' miş
eczacı arkadaslar depoları sorgulattı ama bulamadılar. bunu her doktor yazmaz bu konuda en iyi krem budur dedıler ve her yerde de bulamazsınız artık cok zor buulnuyo. ama bızden demesı arastırın eger bulursanız mutlaka bunu kullanın dedıler. ama bir sıkıntı var krem hç bir yerde yok butun sıtelerde stoklar bıtmıssaka gibi yaa nasıl bir kremse artık
büyüycek annesi deme öyle :)))
bonal f plus mu benim doktor da onu söyledi iki hafta sonra kullan dedi ben daha hiç sormadım bulursam yollarım canım
Oyyy yerim ben onuuuu.mucizem o benim.karsima bi bebek resmi koydum ona bakip duruyom benzesin diye gorenler bosuna ugrasma senden bu malzeme cikmaz diyorlar haha.esmerim diye.belki bsbasina ceker yesil gozlu.ya da babaannesine mavi gozlu
hahahahahha tek delı ben deılmısım
bende karsıma babamın resmını koydum sarısın mavı gozlu beyaz tenlıannemde yeşil gözlü, eşim ela
aynı seyı banada dedıler senın cocugun renklı gozlu olmaz dıye bende kumralım babama hıc benzememısım
delı gıbı sureklı dua edıyorum babama benzesın dıye
oglan dayıya benzer derler bızım dayımızda yok o nedenle suprız olacak galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?