hahahahahha tek delı ben deılmısım
bende karsıma babamın resmını koydum sarısın mavı gozlu beyaz tenlıannemde yeşil gözlü, eşim ela
aynı seyı banada dedıler senın cocugun renklı gozlu olmaz dıye bende kumralım babama hıc benzememısım
delı gıbı sureklı dua edıyorum babama benzesın dıye
oglan dayıya benzer derler bızım dayımızda yok o nedenle suprız olacak galıba
kızlar biraz önce kızımla çok komik bişey yaşadık yazmak geldi içimden hala gülüyorum
Ecren annesini üzer ve özür dilemek için bildiği bütün cümleleri kurar taa ki şu cümleyi duyana kadar çok ciddi bir konuşmadır
- özür dilerim anne
- sen iyi ki doğmuşsun anne
- atın itin bokunu iç anne
gunaydın kızlar sorunsuz bır gun dılıyorum ve soruyorum ınsanın kocası nıye sabah yataktan nedensiz somurtarak kalkıp hamıle karısının canını sıkar;(
bir konuyu merak ettim arkadaşlar. bu kısımdaki herkes inşallah temmuz ayı içinde doğum yapacak .
yalnzı cinsiyeti belirli olanlar var. nasıl oluyor ya. benim doktorum 12. hafta bitince ikili testte bile anlamadı. çok küçük dedi.
sizin doktorlarınız mı iyi yoksa benim bebişim mi nazlı
bir konuyu merak ettim arkadaşlar. bu kısımdaki herkes inşallah temmuz ayı içinde doğum yapacak .
yalnzı cinsiyeti belirli olanlar var. nasıl oluyor ya. benim doktorum 12. hafta bitince ikili testte bile anlamadı. çok küçük dedi.
Bizim sulalenin kizlari baskin gen tasimiyor.hepsi cekinik gen.o kadar ablam kuzenim var hicbirinin cocugu annelerine benzemiyor.buyuk ihtimalle benimki de benzemez banaben de guzelim ama bebegim sarisin olsun istiyom
Benim bebeğimin cinsiyeti 14. haftamın içindeyken belli oldu. 11. haftamda yeni bitmişken doktorum mümkün değil belirlememiz demişti. Bizim topikte 14. haftadan önce söylenen cinsiyetlerin çoğu değişti. Bilginize.
bende bu değişme ihtimalını sureklı aklımda tuutyorum o nedenle bebegın cınsıyetını kımse bılmıyosadece anneme soyledık soranlara bellı deıl dıyorum
2 hafta sonra kesinleşir annesi, o zaman herkeslere ilan edersiniz.
Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin
Günaydın güzeller
Bir kaç gündür aklıma bişey takıldı,size danışmak istiyorum,aramızda tecrübeli annişler var,,,
Bir kaç zaman önce ben şöyle düşünüyordum, bebeğim doğduğundan itibaren onun için hazırladığımız odasında yatırırım diye düşünüyordum,sonra doğum yapmış bir arkadaşımla konuşurken bana dediki 1 yaşına gelene kadar odanda ayrı bir yatakta yatır,gözünün önünden ayırma,bebekler ilk doğduklarında fazla ağlayamaz sesi çıkmayabilir sürekli yanıbaşında kontrol edersin dedi,
Bu düşünce de bana mantıklı geldi, o zaman bebek odasında yatak takımı olucak,birde yatağımın yanına koymak için ayrı bir yatakmı almam lazım,kafam biraz karıştı :111: , siz ne düşünüyorsunuz?
Günaydın güzeller
Bir kaç gündür aklıma bişey takıldı,size danışmak istiyorum,aramızda tecrübeli annişler var,,,
Bir kaç zaman önce ben şöyle düşünüyordum, bebeğim doğduğundan itibaren onun için hazırladığımız odasında yatırırım diye düşünüyordum,sonra doğum yapmış bir arkadaşımla konuşurken bana dediki 1 yaşına gelene kadar odanda ayrı bir yatakta yatır,gözünün önünden ayırma,bebekler ilk doğduklarında fazla ağlayamaz sesi çıkmayabilir sürekli yanıbaşında kontrol edersin dedi,
Bu düşünce de bana mantıklı geldi, o zaman bebek odasında yatak takımı olucak,birde yatağımın yanına koymak için ayrı bir yatakmı almam lazım,kafam biraz karıştı :111: , siz ne düşünüyorsunuz?
Gozun aydin canim.ben de 5 sene denedim tedavilerle.sonr supriz yapti melegimm8 ay denemeden sonra geçen ay bende hamile olduğumu öğrendim şuan 9 haftalık hamileyim :) allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
canım bende kötü rüyalar çok görüyorum bu hamilelikte gayet normalmiş korkuturlarmış bende rüya görmediğim 1 gün bile yok:) ama çok şükür 1 haftadır kötü rüya görmüyorum geceleri yatarken. Duamı ediyorum en son da allahım kötü rüya gösterme bana bebeğimi göster rüyamda diyorum 4 gündür arka arkaya bebeğim olmuş görüyorum rüyamda sabah'ta eşime diyorum yine bebeğimizi gördüm rüyam da hıh kıskandın demi diyorum :) sende dua et bebeğimi göreyim diye belki sende görürsün dedim :))) kıyamam oda merak ediyor 3 erkek 1 kız gördüm .
Günaydın güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?