2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bizim sulalenin kizlari baskin gen tasimiyor.hepsi cekinik gen.o kadar ablam kuzenim var hicbirinin cocugu annelerine benzemiyor.buyuk ihtimalle benimki de benzemez banaben de guzelim ama bebegim sarisin olsun istiyom

ay nasil güldüm yavrum benim yaaa

gunaydın kızlar sorunsuz bır gun dılıyorum ve soruyorum ınsanın kocası nıye sabah yataktan nedensiz somurtarak kalkıp hamıle karısının canını sıkar;(

hiiiissstttt alıngan olma canim benim kötü rüya görmüstür belki

bir konuyu merak ettim arkadaşlar. bu kısımdaki herkes inşallah temmuz ayı içinde doğum yapacak .

yalnzı cinsiyeti belirli olanlar var. nasıl oluyor ya. benim doktorum 12. hafta bitince ikili testte bile anlamadı. çok küçük dedi.

sizin doktorlarınız mı iyi yoksa benim bebişim mi nazlı

canım erkek bebek genelde cınsıyetı 2,5 aylıkken bellı edıyomus benımkıde oyle oldu zaten
yanı kız ise daha gec anlasıylıyo

Herkesinki gostermiyor heralde.bi de cihazla da alakali.benim gittigim doktor en gec 12 de soyluyormus cinsiyeti.erkek olursa hemen soyluyorlar belli oldugu icin kiz olursa biraz daha bekliyorlar emin olmak icin.cunku testis gec gelisebilir ama cikinti varsa disiye donusme ihtimali yok(normal de)

Bizim sulalenin kizlari baskin gen tasimiyor.hepsi cekinik gen.o kadar ablam kuzenim var hicbirinin cocugu annelerine benzemiyor.buyuk ihtimalle benimki de benzemez banaben de guzelim ama bebegim sarisin olsun istiyom

bende sarıısn ıstıyorum sırf babama benzsın dıyee

Benim bebeğimin cinsiyeti 14. haftamın içindeyken belli oldu. 11. haftamda yeni bitmişken doktorum mümkün değil belirlememiz demişti. Bizim topikte 14. haftadan önce söylenen cinsiyetlerin çoğu değişti. Bilginize.

sabah dişimi fırçalamak ölüm yahuu çok fena oldum
işe geldim zarzor bakalım
Allahım günümüz güzel rahat geçsin inşallah hepimizinnnnn

bende bu değişme ihtimalını sureklı aklımda tuutyorum o nedenle bebegın cınsıyetını kımse bılmıyo sadece anneme soyledık soranlara bellı deıl dıyorum

8 ay denemeden sonra geçen ay bende hamile olduğumu öğrendim şuan 9 haftalık hamileyim :) allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah

canim cinsiyeti soylemek dr a kalmis biraz da göz lazim tabi yalniz ikili test te 11+ larda yapilmasi en saglikli olanmis cunku o haftada sadece burun kemigi olusuyomus diger haftalarda yuz kemikleri tamamen olusmaya basladigi icin yaniltici sonuclara sebeb olabiliyormus bana 4 dr da ayni seyi soyledi sen dr.unu 1 kez daha dusun derim ama makinasi eski goremiyo olabilir onu bilemem 3 lu tarama yaptiracakmisiniz

Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin

Canım bende kötü rüyalar çok görüyorum bu hamilelikte gayet normalmiş korkuturlarmış bende rüya görmediğim 1 gün bile yok:) ama çok şükür 1 haftadır kötü rüya görmüyorum geceleri yatarken. Duamı ediyorum en son da allahım kötü rüya gösterme bana bebeğimi göster rüyamda diyorum 4 gündür arka arkaya bebeğim olmuş görüyorum rüyamda Sabah'ta eşime diyorum yine bebeğimizi gördüm rüyam da hıh kıskandın demi diyorum :) sende dua et bebeğimi göreyim diye belki sende görürsün dedim :))) kıyamam oda merak ediyor 3 erkek 1 kız gördüm .

Günaydın güzeller

Bir kaç gündür aklıma bişey takıldı,size danışmak istiyorum,aramızda tecrübeli annişler var,,,

Bir kaç zaman önce ben şöyle düşünüyordum, bebeğim doğduğundan itibaren onun için hazırladığımız odasında yatırırım diye düşünüyordum,sonra doğum yapmış bir arkadaşımla konuşurken bana dediki 1 yaşına gelene kadar odanda ayrı bir yatakta yatır,gözünün önünden ayırma,bebekler ilk doğduklarında fazla ağlayamaz sesi çıkmayabilir sürekli yanıbaşında kontrol edersin dedi,
Bu düşünce de bana mantıklı geldi, o zaman bebek odasında yatak takımı olucak,birde yatağımın yanına koymak için ayrı bir yatakmı almam lazım,kafam biraz karıştı :111: , siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

arkadaşımın 2 yaşında oğlu var hala daha aynı odada yatıyo tabi gecenin ilerleyen saatlerinde hep birlikte yatıyolar sağlıklı olan 6 ay kendi odanda tutman ama ben onunda sağlıklı olduğunu düşünmüyorum en güzeli bebeği 3. aydan sonra kendi odasında yatırmak ben öyle yapmayı düşünüyorum

ben hamıle kaldıgım gunden berı bunu dusunuyorum sen tecbrubelıler fıkır versın demıssın benım tecrubem yok ama etrafımda dogum yapan cok oldu. ewet soylenenler cok dogru bebek nerdeyse 1 yasına kadar senın odanda kalıyo mecburen. gece sureklı uyanıyo emzırmen gerekıyo bebek kusuyo allah korusun baska odada olsa gece ne kadar kontrol edebıleceksın hatta bılırmısınız bılmem 'al basması' denen sebesız bebek ölümleri meydana gelıyo o nedenle bebek yanlız bırakılmaz mesela bızde. bebek odası konusuna gelınce ben almıcam kendı odasında yatacak duruma geldıgınde almayı dusunuyorum sımdılık ona bır beşik yeterlı dıyorum

8 ay denemeden sonra geçen ay bende hamile olduğumu öğrendim şuan 9 haftalık hamileyim :) allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Gozun aydin canim.ben de 5 sene denedim tedavilerle.sonr supriz yapti melegimm

annem demişti banada rüyalar görebilirsin diye normalde yatarken dua okuyorum ama dün gece fena korkuttular gerçek gibiydi yarım yamalak uyudum ne güzel sen bebek görüyomuşun bende görsem keşke maşallah bide 3 erkek 1 kız görmüşün

Canım şimdi genelde herkes öyle yapıyor bebek odasına bebek odası eşyaları herşeyi yerleşiyor ( isteye bağlı ) olarak kendi yatak odanıza da küçük beşik alıyorsun sürekli kontrol için sık emzirildiği için odasında 6 aydan sonra falan yatar. Bizde öyle yapmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…