arkadaşımın 2 yaşında oğlu var hala daha aynı odada yatıyo tabi gecenin ilerleyen saatlerinde hep birlikte yatıyolarsağlıklı olan 6 ay kendi odanda tutman ama ben onunda sağlıklı olduğunu düşünmüyorum en güzeli bebeği 3. aydan sonra kendi odasında yatırmak ben öyle yapmayı düşünüyorum
Gozun aydin canim.ben de 5 sene denedim tedavilerle.sonr supriz yapti melegimm
Benide dua listesne eklermisiniz,zor kanamalı bir süreç geçiriyorum iyi niyet ve dileklerin etkisine inanıyorum Allah hepimize yardım etsin.
çok sevindim senin adına,darısı başıma inşallah benim kontrolümde 7ocakta gün saymaktan bi hal oldum walla biranönce gidip bende iyi haberler almak istiyorum allahın izniyle :))
kızlar bide dua listesine nasıl giricez ya, bende dua etmek ve dua almak istiyorum :)
slm temmuz anneleri bende dua listesine ve diger listede yer almak istiyorum ne yapmam lazim
dua listesinde yokum
mrb arkadaşlar beni de dua listesine ekler misiniz?
iki listemizede ekledim canımm...dua listesi için bilgilerim : sat 10ekim
tahmini doğum tarihi :29temmuz
ilk bebek
Günaydın güzeller
Bir kaç gündür aklıma bişey takıldı,size danışmak istiyorum,aramızda tecrübeli annişler var,,,
Bir kaç zaman önce ben şöyle düşünüyordum, bebeğim doğduğundan itibaren onun için hazırladığımız odasında yatırırım diye düşünüyordum,sonra doğum yapmış bir arkadaşımla konuşurken bana dediki 1 yaşına gelene kadar odanda ayrı bir yatakta yatır,gözünün önünden ayırma,bebekler ilk doğduklarında fazla ağlayamaz sesi çıkmayabilir sürekli yanıbaşında kontrol edersin dedi,
Bu düşünce de bana mantıklı geldi, o zaman bebek odasında yatak takımı olucak,birde yatağımın yanına koymak için ayrı bir yatakmı almam lazım,kafam biraz karıştı :111: , siz ne düşünüyorsunuz?
annem demişti banada rüyalar görebilirsin diye normalde yatarken dua okuyorum ama dün gece fena korkuttular gerçek gibiydi yarım yamalak uyudum ne güzel sen bebek görüyomuşun bende görsem keşke maşallah bide 3 erkek 1 kız görmüşün
Günaydın güzeller
Bir kaç gündür aklıma bişey takıldı,size danışmak istiyorum,aramızda tecrübeli annişler var,,,
Bir kaç zaman önce ben şöyle düşünüyordum, bebeğim doğduğundan itibaren onun için hazırladığımız odasında yatırırım diye düşünüyordum,sonra doğum yapmış bir arkadaşımla konuşurken bana dediki 1 yaşına gelene kadar odanda ayrı bir yatakta yatır,gözünün önünden ayırma,bebekler ilk doğduklarında fazla ağlayamaz sesi çıkmayabilir sürekli yanıbaşında kontrol edersin dedi,
Bu düşünce de bana mantıklı geldi, o zaman bebek odasında yatak takımı olucak,birde yatağımın yanına koymak için ayrı bir yatakmı almam lazım,kafam biraz karıştı :111: , siz ne düşünüyorsunuz?
canım erkek bebek genelde cınsıyetı 2,5 aylıkken bellı edıyomus benımkıde oyle oldu zaten
yanı kız ise daha gec anlasıylıyo
Hani derler ya rüyanda ilk ne görürsen o olurmuş :) ben genelde hep erkek gördüm bu zamana kadar 2 kere de kız gördüm ama arka arkaya hiç görmezdim çok güzel oluyormuş Rabbim hepimize gerçeklerini de yaşatsın inşallah. Benim ailemde daha doğru düzgün kimse bilmiyor hamile olduğumu sadece kendi annem babam kardeşlerim ve eşimin annesi babası kardeşi ve 3 yakın arkadaşım nasip olursa cinsiyetini öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum ilk kayıptan sonra ikincisinde söylemeye çekindim hep ya yine birşey olursa diyeama çok şükür şimdilik herşey yolunda yarın da kontrolümüz var inşallah ondada herşey yolunda gider ....
Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin
hani derler ya rüyanda ilk ne görürsen o olurmuş :) ben genelde hep erkek gördüm bu zamana kadar 2 kere de kız gördüm ama arka arkaya hiç görmezdim çok güzel oluyormuş rabbim hepimize gerçeklerini de yaşatsın inşallah. Benim ailemde daha doğru düzgün kimse bilmiyor hamile olduğumu sadece kendi annem babam kardeşlerim ve eşimin annesi babası kardeşi ve 3 yakın arkadaşım nasip olursa cinsiyetini öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum ilk kayıptan sonra ikincisinde söylemeye çekindim hep ya yine birşey olursa diyeama çok şükür şimdilik herşey yolunda yarın da kontrolümüz var inşallah ondada herşey yolunda gider ....
Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin
kızım olsunda razıyım ben beklemeye :)
bende çok görüyorum neden acaba
bazen en iyi korku filminden kötü rüyalar görüyorum
bazende bebekler
çok uyanıyorum o yüzden sabahta işe kalkmak zor geliyor nolcek
halimiz göbekliler
işallah bende güzel rüyalar görürüm bu kötü rüyalar bütün günümü etkiliyo bende herkese söylemedim söylemek istemedim nazar olur diye yavaş yavaş bu aralar söylüyoruz yarın kontrolün eminim süper geçiçek bebeğin büyüdü annesi hiç korkma sen
bende bu ruya ısıne cok ınanıyordum yada ınanmak ıstıyordum sanırım 3 kere kız gordm hatta ruyamın bırınde bır kadın bana senın kızın olacak dedıerkek cıktı bızım pıtırcık
iyi şeyler düşünkü kuzum iyi olsun.güzel birgün olucak senin için rahat ol canım benim.
bende bu ruya ısıne cok ınanıyordum yada ınanmak ıstıyordum sanırım 3 kere kız gordm hatta ruyamın bırınde bır kadın bana senın kızın olacak dedıerkek cıktı bızım pıtırcık
Yoksa tersimi cikiyor canim Benim okadar cok icime erkek doguyor ki Kiz olsa cok sasiririm AMA ikisine de cok sevinirim....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?