2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bencede çocuk anne babayla yatmaya alışmamalı... ilk 3 veya 6 ay için ucuz yollu bir beşikle halledilebilir sonrasında da odasında yatabilir... odası olsun orayı tanısın... zaten yatakodamızın hemen yanındaki oda meleğimizin odası olucak inşallah... kapılar kapatılmazsa duyabilirim inşallah sesini.. hem gerekirse ben onun odasında yatarım ama o bizim odamıza alışmasın... şahsi fikrim...

ablamların yatakodası geniş olduğundan karyola aldılar... hemde büyüyebilen... 15 yaşına kadar kullanılabilir düzeyde başarılı bir ürün... doğum sonrasında kısa bir süre odasında yatıcak ama sonra da hemen kendi odasına taşınıcak inşallah :)))

Gozun aydin canim.ben de 5 sene denedim tedavilerle.sonr supriz yapti melegimm

seninde gözün aydın arkadaşım 8 yıl denedi 2 tüp bebek yaptı ümidini kestiği zaman hamile olduğunu öğrendi ben uzun süre bekleyenlerin hamilelik haberine çok seviniyorum

Benide dua listesne eklermisiniz,zor kanamalı bir süreç geçiriyorum iyi niyet ve dileklerin etkisine inanıyorum Allah hepimize yardım etsin.

ekledim cnmm.. Allah yardımcın olsun İnşallah...

ekledim canımm...

slm temmuz anneleri bende dua listesine ve diger listede yer almak istiyorum ne yapmam lazim

canım dua listesine ekledim diğer listemiz için ilk sayfadaki tabloda yer alan bilgilerini yazman lazım...

dua listesinde yokum

talep ettinmi eklenmek için..? ekledim şuanda ayrıca...

mrb arkadaşlar beni de dua listesine ekler misiniz?

ekledim canımm...

dua listesi için bilgilerim : sat 10ekim
tahmini doğum tarihi :29temmuz
ilk bebek
iki listemizede ekledim canımm...

canım valla ben takım almayı düşünmüyorum.. çünkü belirli bi zamana kadar odamızda kalması lazım diye düşünüyorum.. ahşap sallanan güzel bi beşik alırım diye düşünüyodum sonra bi yerde okuduğum bi yazıda park yatağın en mantıklısı olduğu yazıyodu.. mesela uzun süreli misafirliğe gittiğimizde katlanıp küçücük oluyomuş götürebilirmişiz yanımızda birde artık yatak olarak kullanmayı bıraktığımızda oyun evine dönüşebiliyomuş büydüğünü düşündüğünüzde takım almak daha mantıklı diyodu kafam çok karıştı henüz bende bilemiyorum

Son düzenleme:

Hani derler ya rüyanda ilk ne görürsen o olurmuş :) ben genelde hep erkek gördüm bu zamana kadar 2 kere de kız gördüm ama arka arkaya hiç görmezdim çok güzel oluyormuş Rabbim hepimize gerçeklerini de yaşatsın inşallah. Benim ailemde daha doğru düzgün kimse bilmiyor hamile olduğumu sadece kendi annem babam kardeşlerim ve eşimin annesi babası kardeşi ve 3 yakın arkadaşım nasip olursa cinsiyetini öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum ilk kayıptan sonra ikincisinde söylemeye çekindim hep ya yine birşey olursa diye ama çok şükür şimdilik herşey yolunda yarın da kontrolümüz var inşallah ondada herşey yolunda gider ....

Vallaa benim yegenim yeni dogdugunda binayi inletiyordu.ben iki ay kadar yanimda tutacam tehlikeli donemi gecene kadar sonra odasina alacagim zaten yanyana odalar.diger ablam 1 yasina kadar odasinda yatirdi.cocuk 3 yasinda hala tek yatamiyor alismis.odasini hic kullanmadi.o yuzden tercih etmem ben.

bende bu ruya ısıne cok ınanıyordum yada ınanmak ıstıyordum sanırım 3 kere kız gordm hatta ruyamın bırınde bır kadın bana senın kızın olacak dedı erkek cıktı bızım pıtırcık

Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin

bende çok görüyorum neden acaba
bazen en iyi korku filminden kötü rüyalar görüyorum
bazende bebekler
çok uyanıyorum o yüzden sabahta işe kalkmak zor geliyor nolcek
halimiz göbekliler

işallah bende güzel rüyalar görürüm bu kötü rüyalar bütün günümü etkiliyo bende herkese söylemedim söylemek istemedim nazar olur diye yavaş yavaş bu aralar söylüyoruz yarın kontrolün eminim süper geçiçek bebeğin büyüdü annesi hiç korkma sen

Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin

iyi şeyler düşünkü kuzum iyi olsun.güzel birgün olucak senin için rahat ol canım benim.

bende çok görüyorum neden acaba
bazen en iyi korku filminden kötü rüyalar görüyorum
bazende bebekler
çok uyanıyorum o yüzden sabahta işe kalkmak zor geliyor nolcek
halimiz göbekliler

valla bende çok görüyorum senoryalar muhteşem o derece yalnız akşam çok korktum sonrada uyuyamadım sabh işe geldim günüm pek feci geçiyo atamadım o korkuyu

kızlar kotu ruyalar ıcın kendınıze dıkket edın. içinizde bır sabu tasıyorsunuz kotu nıyetlı varlıklar dıyım ben. hamıleyken yada bebek dogdugunda sızı yada bebegı korkutmaya hatta bebek ölümlerine kadar gıden durumlar yaratmaktadır. yatarken bol bol dua okuyun dıkkat edın

cnm bi aksilik yok dimi 12:15 de dediğim yerde görüşüyoruz

Yoksa tersimi cikiyor canim Benim okadar cok icime erkek doguyor ki Kiz olsa cok sasiririm AMA ikisine de cok sevinirim....:)

iyi şeyler düşünkü kuzum iyi olsun.güzel birgün olucak senin için rahat ol canım benim.

valla canım daha atamadım bi türlü uykusuzlukta böle yapmış olabilir çarpıntı oldum resmen güzel dileklerin bana iyi geldi ama canım sağol

evet bende çok inanıyorum
ablam tüm çocuklarını rüyasında gördü çünkü
bende sadece bi kere erkek çocuk gördüm aynı babasıydı
çok tatlıydı
hayırlısı olsun bakalım

merheba güzel annişler duamı okudunuz hepinize teşekkür ediyorum. inş. bu dönemi güzel atlatıp sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…