benimde hep erkek doğuyor
doktor kızın olucak derse yok yok erkektir o dicem o derece
valla bende çok görüyorum senoryalar muhteşem o derece yalnız akşam çok korktum sonrada uyuyamadım sabh işe geldim günüm pek feci geçiyo atamadım o korkuyu
işallah bende güzel rüyalar görürüm bu kötü rüyalar bütün günümü etkiliyo bende herkese söylemedim söylemek istemedim nazar olur diye yavaş yavaş bu aralar söylüyoruz yarın kontrolün eminim süper geçiçek bebeğin büyüdü annesi hiç korkma sen
kızlar bişey sorcam ben 10 gün önce itmiştim doktorum yoktu başka doktora göründüm şükür bebeğim iyiydi bana ikili testten bahsetmedi şimdi ben yarın 11. haftama gircem yani 10+0 olcak ben test için ne zaman gideyim 11. haftayı bitirip mi gideyim
gunaydın kızlar sorunsuz bır gun dılıyorum ve soruyorum ınsanın kocası nıye sabah yataktan nedensiz somurtarak kalkıp hamıle karısının canını sıkar;(
ben hep kız ıstedım ama senın dedıgın gıbı adım gıbı emındım erkek olduguna
benimde hep erkek doğuyor
doktor kızın olucak derse yok yok erkektir o dicem o derece
seninki bellimi cinsiyeti erkekti değilmi
biz daha öğrenemedik 7 ocakta belki söyler
söylemesede ben biliyorum
kız olursa düşüp bayılırım
cnm bi aksilik yok dimi 12:15 de dediğim yerde görüşüyoruz
Aynen canim ya hayirlisi olur insallah AMA okadar guzel Kiz kiyafetleri var ki insanin ici gidiyor :))))
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah ...
Akşam gene bir sürü rüya eşliğinde uyumaya çalıştım bu sefer korktum rüyamda uyandım bidaha uyuyamadım bakalım gün nası geçiçek hepinizin günü güzel geçsin
evet benim ablamların 3 adet kızı var yani toplamda 3 :)))
öyle tatlı şeyler giydiriyorlarki ölürümmm
ağzımın suyu akıyorr
oğluşun olursa hiç özenme dedi böyle şeylere
bi kot bi gömlek büyümüşte küçülmüş olcak
(pipisini yediğim)
erkek çoçuklara pek bişey yok diyoooo
doktor kesın olmamakla bırlıkte muhtemelen erkek dedı
evet benim ablamların 3 adet kızı var yani toplamda 3 :)))
öyle tatlı şeyler giydiriyorlarki ölürümmm
ağzımın suyu akıyorr
oğluşun olursa hiç özenme dedi böyle şeylere
bi kot bi gömlek büyümüşte küçülmüş olcak
(pipisini yediğim)
erkek çoçuklara pek bişey yok diyoooo
canım bi sorun yoktu ta ki akşam işten çıkarkene kadar ben muhasebeciyim yıl sonu defterler kapanıyo defterler tasdiklenicek ve noterciler gelicek yılbaşına kadar herkes öğle yemeklerini büroda yiecek dediler yıl sonunu atlatana kadar gıcık patronlar bu yüzden çıkamıyorum ama ay bitince eskisi gibi devam dediler
nie oluyo acaba o ya benide sabaha kadar korktuttular her uyanisimda dua ede ede uyandigimi farkettim gözümü aciyorum tekrar uyuyorum baska bi ruya ama gene 3 harfliler korkutuyo esimin kiliginda oluyo ya gece resmen esime yumruk atcaktim.. bunun bi caresi yokmu ya
Olsun ozaman da kucuk Adam yapariz rabbim sagliklisini hayirlisini gondersin insallah :)
ben kıyafetı gectım kızlar ıcın oyle guzel kulaga hos gelen ısımler varkı
erkek ısımlerı ya cok kaba ya kuranda yok allahım bır ısım begenemdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?