2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım annemin tavsiyesi senin görmeyeceğin bir yere yüksek bir yere gardrobun üstüne olabilir mesela cevşen koymalıymışsın çok rahatlatıyormuş. yatarkende mutlaka nas felak ve ayetel-kürsi okumalısın emin ol hiç birşey olmaz.

mini mini v yaka kazaklar filan düşünsene
anne oğul aşkı böyle bişey sanırım
kıss benden nasıl kaynana olur abowwww

Hic aklimdan cikmiyor ki hep hayalini kuruyorum :))) kaynanaliga cok var Kiz daha :)))

Ya benim karnim goyuslerim kasiniyor cok harita gibi olmayalim yarin doktor a gidicez

Ondan sonra krem alicam bu gidisle zaten ruyamda kasidigim yer catlamis gordum ayyy igrencti

Aklım fikrim Kuzeyde napayım :)))
ben daha kaşınmaya başlamadım 11. hafta benimki daha ama eli kulağında başlar
yakında .. zaten burda okuyorum önceden okul gibisiniz kızz
sonra banaada oluyor aynısı
doktora sorarsın 4 ayın ortası gibi kreme başlatıyorlar diye biliyorum ama mesela zeytinyağı filan sürebilirsin
doğal ürünler kullanılabilir bence :26:

valla bende anlamadım gitti bende sen gibi rüya uyanıyorum sonra tekrar uyuyaorum başka bi rüya dün akşam felaket korktum dua dan okumaktan başka çaresi yok galiba canım anlamadım gitti

Gittigimde sorucam nasip olursa bakalim burdakiler ne dicek olmusmu :) tesekkurler canim

kızlar cevaplarınız için teşekkürler,

Benimde tek endişem bizim odamızda yatmaya alışması,kendi odasında güzel güzel uyusun istiyorum,Çünkü bizim bir tanıdığımızın çocuğu 5 yaşına kadar anne babasının odasında yattı,gece o işi bile çocuğun yanında sessiz sessiz yapmaya çalışmışlar,cidden çok iğrenç.azcık büyüyene kadar en mantıklı yanımızdaki yatakta yatırmak bencede,

Kendi odama park yatak,çocuğun odasınada büyüyebilen yataklardan almayı düşünüyorum şimdilik.
Daha fikirler çook değişir tabi

bende cok kasiniyorum o yuzden bebe yagi kullaniyorum krem kullanmak istemiyorum acikcasi icinde ne var bilmiyorum rabbim hicbirimizde de kullanmamiza gerek birakmasin insallah

gidince sorucam canim bakalim burdakiler ne dicek .

Bu arada tesekkurler oldu

valla bende anlamadım gitti bende sen gibi rüya uyanıyorum sonra tekrar uyuyaorum başka bi rüya dün akşam felaket korktum dua dan okumaktan başka çaresi yok galiba canım anlamadım gitti

canlarım sıkmayın kendinizi... bana yıllardır oluyordu alışığım diyebilirim ancak geçen bende eşimi gördüm hatta su istedim vermedi çok susadım dedim gülmeye başladı sonrada boğazıma sarıldı o anda anladım... sen eşim değilsin dedim :18: hem dua ediyorum hem karşımdakine küfür ediyorum bu esnada zaten garip garip sesler çıkarıyorum eşim uyanıp beni uyandırıyor bana su vermedin diye kızıyorum bu sefer ona ben gülmeye başladım eşim şok olmuş bana bakıyor

bu dönemlerde çok normalmiş gördüklerinizin ruya olduğunu düşünün ve kendinizi bu yönde telkin edin ve tabii bol bol duanızı edin...

bende cok kasiniyorum o yuzden bebe yagi kullaniyorum krem kullanmak istemiyorum acikcasi icinde ne var bilmiyorum rabbim hicbirimizde de kullanmamiza gerek birakmasin insallah

annem türkiye karayolları haritası gibi
ablam azıcık daha iyice
ama hiç bişey yapmamışlar çatlaklar için
annem çatlamış bende çatlayacam demiş ablam:26:
ama no no katılmıyorum ben kesinlikle kullancam bebe yağı bende düşünüyorum şimdiden

valla dediğin gibi dua etmekten başka çaremiz yok böle rüyalar oluyomuş annem diyodu ama bu kadar olabileceğini sanmıyodum uyumaya korkar oldum resmen bol bol dua ve telkin sağol sözlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…