ben kıyafetı gectım kızlar ıcın oyle guzel kulaga hos gelen ısımler varkı
erkek ısımlerı ya cok kaba ya kuranda yok allahım bır ısım begenemdım
nie oluyo acaba o ya benide sabaha kadar korktuttular her uyanisimda dua ede ede uyandigimi farkettim gözümü aciyorum tekrar uyuyorum baska bi ruya ama gene 3 harfliler korkutuyo esimin kiliginda oluyo ya gece resmen esime yumruk atcaktim.. bunun bi caresi yokmu ya
Bizim Kiz evlendigimizden beri belli esimin ve benim bas harflerimiz SENA AMA erkege Yok daha :)))
Arkadalar bu mesajlarin yanina simgeleri nasil koyuyorsunuz ugras ugras yapamadim(((
mini mini v yaka kazaklar filan düşünsene
anne oğul aşkı böyle bişey sanırım
kıss benden nasıl kaynana olur abowwww
Hic aklimdan cikmiyor ki hep hayalini kuruyorum :))) kaynanaliga cok var Kiz daha :)))
Ya benim karnim goyuslerim kasiniyor cok harita gibi olmayalim yarin doktor a gidicez
Ondan sonra krem alicam bu gidisle zaten ruyamda kasidigim yer catlamis gordum ayyy igrencti
nie oluyo acaba o ya benide sabaha kadar korktuttular her uyanisimda dua ede ede uyandigimi farkettim gözümü aciyorum tekrar uyuyorum baska bi ruya ama gene 3 harfliler korkutuyo esimin kiliginda oluyo ya gece resmen esime yumruk atcaktim.. Bunun bi caresi yokmu ya
Aklım fikrim Kuzeyde napayım :)))
ben daha kaşınmaya başlamadım 11. hafta benimki daha ama eli kulağında başlar
yakında .. zaten burda okuyorum önceden okul gibisiniz kızz
sonra banaada oluyor aynısı
doktora sorarsın 4 ayın ortası gibi kreme başlatıyorlar diye biliyorum ama mesela zeytinyağı filan sürebilirsin
doğal ürünler kullanılabilir bence :26:
Gittigimde sorucam nasip olursa bakalim burdakiler ne dicekolmusmu :) tesekkurler canim
Aklım fikrim Kuzeyde napayım :)))
ben daha kaşınmaya başlamadım 11. hafta benimki daha ama eli kulağında başlar
yakında .. zaten burda okuyorum önceden okul gibisiniz kızz
sonra banaada oluyor aynısı
doktora sorarsın 4 ayın ortası gibi kreme başlatıyorlar diye biliyorum ama mesela zeytinyağı filan sürebilirsin
doğal ürünler kullanılabilir bence :26:
valla bende anlamadım gitti bende sen gibi rüya uyanıyorum sonra tekrar uyuyaorum başka bi rüya dün akşam felaket korktum dua dan okumaktan başka çaresi yok galiba canım anlamadım gitti
bende cok kasiniyorum o yuzden bebe yagi kullaniyorum krem kullanmak istemiyorum acikcasi icinde ne var bilmiyorum rabbim hicbirimizde de kullanmamiza gerek birakmasin insallah
herkese slm...öğlen olmuş bile...umarım gün çabuk biter...
gidince sorucam canim bakalim burdakiler ne dicek .
Bu arada tesekkurler oldu
canlarım sıkmayın kendinizi... Bana yıllardır oluyordu alışığım diyebilirim ancak geçen bende eşimi gördüm hatta su istedim vermedi çok susadım dedim gülmeye başladı sonrada boğazıma sarıldı o anda anladım... Sen eşim değilsin dedim :18: Hem dua ediyorum hem karşımdakine küfür ediyorum bu esnada zaten garip garip sesler çıkarıyorum eşim uyanıp beni uyandırıyor bana su vermedin diye kızıyorum bu sefer ona ben gülmeye başladım eşim şok olmuş bana bakıyor
Bu dönemlerde çok normalmiş gördüklerinizin ruya olduğunu düşünün ve kendinizi bu yönde telkin edin ve tabii bol bol duanızı edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?