sen yurtdışındaydın belki çok daha iyi
çatırdak kremi verirler
ben harita olmak istemiyorum yeaa
çatlaksız günlerrr diliyorum
rica ederimmm
annem demişti banada rüyalar görebilirsin diye normalde yatarken dua okuyorum ama dün gece fena korkuttular gerçek gibiydi yarım yamalak uyudum ne güzel sen bebek görüyomuşun bende görsem keşke maşallah bide 3 erkek 1 kız görmüşün
ekledim canımm...bu arada benide temmuz anneleri listesine eklerminiz
sat 23 ekim
tahmini doğum 30 temmuz
ilk
izmir
kızlar kotu ruyalar ıcın kendınıze dıkket edın. içinizde bır sabu tasıyorsunuz kotu nıyetlı varlıklar dıyım ben. hamıleyken yada bebek dogdugunda sızı yada bebegı korkutmaya hatta bebek ölümlerine kadar gıden durumlar yaratmaktadır. yatarken bol bol dua okuyun dıkkat edın
kızlar benden size tavsiye bunuda bana annem söylemişti hamileleri bu aydan sonra çok korkuturlarmış yastığınızın altına küçük bir mıknatıs demir(gerçek demir olacak) veya demir makas koymanız gerekiyormuş o zaman korkutmazlarmış ben küçük bir muknatıs koydum 2 haftadır felan var korkunç rüyalar görmedin hiç çok şükür tabi dualarınızıda unutmayın...
yeni üyelerdenim ve Rabbim nasib ederse temmuz annesi olucam bir türlü beceremedim dua listesine eklenmeyi dua almak ve dua etmek istiyorum lütfen benıde katarsanız çok sevinirim...Allah'a emanet olun
tatlım benim hergünkü dileğin bu senin
midenmi kötü seninde
Eki Görüntüle 589436
kızlar bakın bu güzelmiş mesela bu tarz beyaz bişey bulursam bende park yatak alırım gibi..... gerçi şu üst kısmı olmasa daha güzel olur heralde...
Kizlar killarim eskisinden cok hizli buyuyor biktirdi resmen ya birde burdaki doktorlar simdiye kadar Alttan muayane ettiler yarin nasil olur bilmiyirum ama yine temizlik var Ben sir yapiyorum daha cabuk bitiyor AMA hic azalmiyor eskisine nazaran daha cok artti sanki biktirdi resmen sizde de oylemi
Boyle de guzelms canim Ben besik dusunuyorum kucuk yanima mobilya olanlardan sallanilabilir oda takimi da dusunuyoruz nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?