2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Kızlar benden size tavsiye bunuda bana annem söylemişti hamileleri bu aydan sonra çok korkuturlarmış yastığınızın altına küçük bir mıknatıs demir(gerçek demir olacak) veya demir makas koymanız gerekiyormuş o zaman korkutmazlarmış ben küçük bir muknatıs koydum 2 haftadır felan var korkunç rüyalar görmedin hiç çok şükür tabi dualarınızıda unutmayın...

bu arada benide temmuz anneleri listesine eklerminiz

sat 23 ekim
tahmini doğum 30 temmuz
ilk
izmir
ekledim canımm...

yaaa bende çok fazla kötü rüya görüyorumm.. hatta dün gece denize giriyodum böyle yuvarlak tipli uzun uzun solungaçları olan bi balık geliyo ağzını bi açıyo kocaman dişleri var sağ kolumu dirseğime kadar ısırıyo kolumu sallıyorum bıraksın diye sonra bırakıyo bakıyorum kanlar içinde sonra bi daha saldırıyo pislikk kolumu sallayarak uyandım valla çok korktum gerçekten.. daha neler nelerrr... hepimiz bi kitapmı yazsak valla rüyalarımızlaa kızlardan biride söylemiş kitap olur diyeeee

Son düzenleme:
bende oyun parki yani park yatagi dusunuyorum kiraciyim tayinciyim oda takimini 3 yasindan sonra dusunuyorum rabbim omur verirse tabi

senin tavsiyeni dinleyelim bi mıknatıs alıyım bari hiç duymadım ama denemekte fayda var

kızlar bakın bu güzelmiş mesela bu tarz beyaz bişey bulursam bende park yatak alırım gibi..... gerçi şu üst kısmı olmasa daha güzel olur heralde...

ya kizlar bende ruya goruyorum gecede 3-4 tane hemde ama korkutmuyolar beni cok sukur ama ben hep cevsenle geziyorum aman korkutmasinlar beni yaaa simdiden gozlerim doldu kocamda yanimda yok naparim ben sizi de korkutmasinlar kış kış kotu ruya kış kış

Son düzenleme:
Günaydın anneler ve kuzuları hafta bitiyor nihayet :)

Bu saatte yazabildimanca mesai yapınca geç geldim sersem gibiyim,zaten artık çok da yazamayacağım galiba işlerden dolayı.

Ben geceleri konulu film senaryoları görmeye başladım sabah uyandım eşime anlatıyorum gülüyor.

Bu Arada bebeğimin hareketini hissettim,erken biliyorum ama gaz sancısı değildi bu çok farklı daha önce hissetmediğim bir kıpırtıydı,hapşırdıktan sonra oldu muhtemelen hızlı hareket etti.inşallah yanılmıyorumdur :))))

Benim göbeğimden önce popom çıktı,zaten armut tipi vücut şekline sahibim hatrı sayılır popo var :))) göbekten önce fırladı kilo alınca.eşim izin verirse koyarım foto ,demek istediğimi anlarsınız.
Öperim sizi kızlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.

yeni üyelerdenim ve Rabbim nasib ederse temmuz annesi olucam bir türlü beceremedim dua listesine eklenmeyi dua almak ve dua etmek istiyorum lütfen benıde katarsanız çok sevinirim...Allah'a emanet olun

yeni üyelerdenim ve Rabbim nasib ederse temmuz annesi olucam bir türlü beceremedim dua listesine eklenmeyi dua almak ve dua etmek istiyorum lütfen benıde katarsanız çok sevinirim...Allah'a emanet olun

canım dua listesine eklerim şimdi diğer listeyede eklenmek istersen bilgilerini yazman lazım ilk sayfadaki tabloya göre..

Günaydın anneler ve kuzuları hafta bitiyor nihayet :)

Bu saatte yazabildimanca mesai yapınca geç geldim sersem gibiyim,zaten artık çok da yazamayacağım galiba işlerden dolayı.

Ben geceleri konulu film senaryoları görmeye başladım sabah uyandım eşime anlatıyorum gülüyor.

Bu Arada bebeğimin hareketini hissettim,erken biliyorum ama gaz sancısı değildi bu çok farklı daha önce hissetmediğim bir kıpırtıydı,hapşırdıktan sonra oldu muhtemelen hızlı hareket etti.inşallah yanılmıyorumdur :))))

Benim göbeğimden önce popom çıktı,zaten armut tipi vücut şekline sahibim hatrı sayılır popo var :))) göbekten önce fırladı kilo alınca.eşim izin verirse koyarım foto ,demek istediğimi anlarsınız.
Öperim sizi kızlar hoşçakalın.kendinize iyi bakın.

Kizlar killarim eskisinden cok hizli buyuyor biktirdi resmen ya birde burdaki doktorlar simdiye kadar Alttan muayane ettiler yarin nasil olur bilmiyirum ama yine temizlik var Ben sir yapiyorum daha cabuk bitiyor AMA hic azalmiyor eskisine nazaran daha cok artti sanki biktirdi resmen sizde de oylemi

sorma canım yaaa bendede çoğaldı gibiii ve saha sert çıkıyo sankiiii şuanda tam çıkma dönemiii çıldırmak üzereyimmm acayip kaşıntı yaptı hiç olmamıştıııı keşke çoğalmak yerine azalsaydııı süpper olurduuu...

Boyle de guzelms canim Ben besik dusunuyorum kucuk yanima mobilya olanlardan sallanilabilir oda takimi da dusunuyoruz nasip olursa.

açıkcası bende ahşap sallanabilen bi beşik düşünüyodum bilmiyorum son zamanda ne olur oda almıcam diyen ben belki oda bilem alırım o hızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…