2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok tşk. ederim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inş. iyi dileklerin için tşk.

cnm gebelik takvimine bakıyorum benden öndesin aklp atışı için mi gideceksin
yoksa daha hiç gitmedin mi doktora
tatlım ben 30 kimde gittim dr üstten baktı ve keseyi gördük rahim duvarında baya kalınlaşmış zaten dedi kesede karartı şeklindeydi şimdilik ilaçlara devam 1 hafta sonra tekrar gel dedi o yüzden gidiyorum ama kalp atısı duyarmıyım bilmiyorum tatlım hayırlısı olsun
inş. canım rabbim her dr kontrolünden sonra yüzümüzü güldürsün inş...
kuzum yeşillik derken marul falan ye maydanoz asla yeme düşük tehliyesi yaratabilir
benim adet olacagım zaman iner zaten bu ay inmedi ve acıyordu öylelikle gebelik testi yaptım 4 ve 5. haftalarda hasassadı şimdi bugün hassasiyet gidince korktum o yüzden ama takılmıcam inanıyorum bebeğim benimle beraber

öyleymiş ya yemem artık bende napım (((((

canııımmmmm günaydınn sabh bulaşık makinasına bir bardak koyayım dedimm ahh sonuç felaket makina deo su ne kadar keskin ve ağırmış meğerr ama mutlu oldum... kızlarr benim elim ayakımda yanıyoooo
aynen cok agır kokular yaa otubusle hast.gıttım osnuc almaya ıgrenc kokuyordu ınsanların parfumlerıııı

ınsl.cnm yaaa bırgune keseyı gorelımde ınslll bnm dr alttan gormek ıstemedı sakıncalı dıee bılemmm her bırı ayrıı ayrııı

eweett prensees sanırımm
suzancıımmm pıtpıtlar için çarşamba erken olabilir
bu arada kızlar bugüünnn 5+6 yıız çok şükürr
belkıde evt haftaya cars.derrsaglıklı olsunda ben beklerım bebegımııııııııııııııı bısde 5+2 mısızzz hehehe

aynen saglıkla gelsınler ıkısınede ıhtıyacımız varrrrr ınslll sımdıkkk komsummm bırseyle ryapmıs nu yemeye gıdecegızzz cnlarrrrrrrr

aynen esım ıkı gundur kokudan dolayı bırseyler dıyr bende kusupp oturuyormm sbh gene aynısı oldu da dedım bu aylarda ozen goster bana ınslll normall cunkuuu
ınsll bızde bırgue ultrasonda gorecegızzzzzzzzzzzzzzzzz

bısde 5+yız ınternete goreee hehe dr daha soyemedııı hyaırısı saglıkla gelsınlerde tekkk
aynen wc de kontrol yapıyorum hehehohh be dıyorumm suk redıyorumm cok sukurherr gunumuzeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlar bol sukur cekelımınsllll rabbıme emanetlerrr

hahahhaa çok iyi yaa:) bencede önemli değil cinsiyeti ama eşimin kalbinden kız geçio bende kız hissediyorum bakalım hislerimiz doğru çıkacakmı?

bence endişelenme cnm bnm düşük tehlikem olduğu halde baktırdım alttan.doktorlar hep aynı şeyi söylüyo.kulaktan dolma şeylere inanmamak lazım.insanlar kızgınlıktanmıdır yoksa üzüntüdenmidir bilmem düşük yaşadıklarında illaki bi sorumlu bulmak istiyorlar ondan dolayı söylüyoılar bence.öyle zarar vercek bişey olsa doktorlar teklif bile etmezler bence.yersiz yere endişelenmemek lazım.her şey güzel olacaak (inşallaaahhhhh)

ya işte o acablar varya onlar kanımı donduruyo ole bişey olsa doktor gel bakalım demezdi diorum katil değil ya bu adam
burda bı bakıyorum benim doktorum bakmadı tehlikeli dedi diolar
ama bakıldı bana geçti gitti
inş. bişey olmaz
ama benim doktorumda çok dızıyo her duyduuna her okuduğua inanma dio

Son düzenleme:
slm kızlar korkularım yersiz değilmiş. kimyasal gebelik geçirmişim. hafta sonundan beri kanamam başladı. hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.

canıımmm üzme kendini.. Rabbim büyükkk sağlıcakla tekrar hamiş kalırsın inşallah en kısa zamanda...

nasılsınız şekerler:))) hepinize sağlıklı günler dilerim annişler

biz çok şükür kesemizi çok küçükde olsa gördük :)

gözünüz aydın canım.. daırısı pıtpıtlara olsunn

canım ben yarın 5+0 oluyorum sat 1 ekim... sen de 5+0 mışsın aramızda 5 gün var sanırım senin sat ne zamandı...?

ayyyyy yaaa bende aynı 170 boy 73 kiloyum (

kızlar yaaaa ben doktorumu değiştirmeye karar verdim sanırımm benim doktor ankara medicanada doğum yaptırıyo bi arkadaşımla görüştüm az önce hiç memnun kalmamışlar onun doktoruda dışarıdan geliyomuş doğumda bi çok sıkıntı yaşamışlar.. mesela bebek doğduktan sonra işitmeyle ilgili bi test varmış çocuk 1 yaşını doldurunca aramışlar kendileri daha önce kaç defa sonuç için aramalarına rağmen.. asansörleri çok sıkıntılı ve yavaş acil gidip gelmek istediklerinde baya bi oyalanmışlar... doğum paketi almışlar ama paketin neredeyse 2 katı bi fiyat ödemesi çıkarmışlar gibi... bide özel muayenehanede doktorun istediği bazı tetkikler için hastane hastane dolaşıcaz.. o yüzden tam teşekküllü bir hastaneye gitmeye karar verdim.. daha önce bi arkadaşımın tavsiye ettiği bi hastane vardı akrapol onun gittiği doktorun randevuları full dolu hazirana randevu veriyolar taa başka bi doktordan randevu aldım İnşallah sorun yaşamayız.. ne zormuş yaaa hastane ve doktor seçimi.. şimdiden seçeyimki doğuma yakın başka doktora gitmek zorunda kalmayalım dedim.. (ammada uzun yazmışım )

canım sen doktoruna güveniyosan hiçbir sıkıntı yok.. ama bilinçsiz doktorlar çok fazla benim bi arkadaşım öyle kaybetti bebeğini.. muayeneden 10 dk sonra kanamayla gitti bebeği... onun tecrübesini bildiğim için ben temkinli davranıyorum.. ama doktoruna güvenin sonsuzdur baktırmak istersin tabiiki baktır hiç kimse bişey diyemez sana.. biz sadece tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ne de olsa

gerçekten mi ama doktorum ole bişey demedi
sebze ve yeşil ağırlıklı beslen dedi

evet bende biliyorum maydonozun o etkisi olduğunu ama düşük tehlikesi olanlar için diolardır heralde.kararında her şey yenir bence ama yeşil çayı bitki çaylarının bazılarını doktorlar önermio.halam da nar yeme sakın dedi ama şimdi bunları yiyenler endişelenmesin sakın çünkü abartırsak olma ihtimali varmış sadece. çünkü maydonozun söktürücü özelliğini duymuşsunuzdur ondan dolayı.temizliyo vücudu yani.kararında yedikten sonra bişey olmaz.ama oturup bi kilo narı yedim diyenler var dikkat etmek lazım.hamilelikte herşeyin azı karar çoğu zarar mdiyelim dikkat edelim

cnm benim büyük eltim orda doğım yaptı geçen sene işyerimiden bi abimin ikizleri orda doğdu hiç böle şeyler duymadım çok memnunlar dı ya
çok şaşarıdım şu an

ya ole cnm sonsuz güveniyorum şimdilik
zaten size bişey dediğimden değil sinek küçükte olsa mide bulandırılar derler ya o misal işte ne biliym

cnm benim büyük eltim orda doğım yaptı geçen sene işyerimiden bi abimin ikizleri orda doğdu hiç böle şeyler duymadım çok memnunlar dı ya
çok şaşarıdım şu an

ya bende şaşırdım büyük hastane ve çok bilindik bi yer belkide onlara öyle denk gelmişte olabilir.. kafam karışık :44: neyse yarın bi keseyi görelimde duruma göre bakarız artık...

aynen ole cnm şimdi netten araştırdım baya farklı farklı görüşler var
kimisi ama cıs sakin ha modunda kimisi ben günde bi kilo yiyom bişey olmaz modunda
ama sana katılıyorum heryeşim bi ortalaması var
onu geçmdikçe sıkıntı olmaz galiba

hamham sonumuzu çok merak ediyorum ben ya şu an ayı yavrsu gibiyim oda boydan yırtıyorum
herhalde ayı olurum o zmana

hahahhaahahaaaaaayy boşverelim ya bebişlerimiz sağlıklı olsun biz zayıflarız arkadaşım hiç takma 100 kilo da olsak çok şeker olcaz ben de kendime dana diyodum aynen bende öyle herkes dio boyun var kaldırıyosun die ama nereye kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…