Çok geçmiş olsun angel,benim de 1 düşüğüm var maalesef çok üzücü bişey ama hayırlısı böyleymiş
İnşallah önümüzdeki ay yine hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.En azından korunmana gerek yok,çabucak bebeğine kavuşursun inşallah
tatlım ben 30 kimde gittim dr üstten baktı ve keseyi gördük rahim duvarında baya kalınlaşmış zaten dedi kesede karartı şeklindeydi şimdilik ilaçlara devam 1 hafta sonra tekrar gel dedi o yüzden gidiyorum ama kalp atısı duyarmıyım bilmiyorum tatlım hayırlısı olsuncnm gebelik takvimine bakıyorum benden öndesin aklp atışı için mi gideceksin
yoksa daha hiç gitmedin mi doktora
inş. canım rabbim her dr kontrolünden sonra yüzümüzü güldürsün inş...aman neyse görmüşün ya miniğini gerisi mühim değil o zamann
Amiiin cnm İnşallah bebişim hareket etmeye başladı dediğimiz günler de gelirr
bende yarın giriyorum inşallah hayırlı haberlerle geliriz.. aklına kötü şeyler getirme lütfen biraz sakin ve rahat ol cnm kasma bebişi ve kendini..
kuzum yeşillik derken marul falan ye maydanoz asla yeme düşük tehliyesi yaratabilircnm ben ankaradayım üzügünüm
ama folik asite üzülme banada vermedi doktorum henuz bol bol yeşillik taze sebeze salata falan ye bunlar işte folik asit dedi
bende sabah falan peynir maydanoz falan yemeye çalışıyorum işte
yeşillik hayatının her köşesinde olacak folik asitten alacakların onlarda var dedi
ben kanına bakınca başlayacam dedi
benim adet olacagım zaman iner zaten bu ay inmedi ve acıyordu öylelikle gebelik testi yaptım 4 ve 5. haftalarda hasassadı şimdi bugün hassasiyet gidince korktum o yüzden ama takılmıcam inanıyorum bebeğim benimle beraberselam, bende de hiç göğüs hassasiyeti yok. göğüslerimde hiç değişiklik yok desem yeridir. ben küçük göğüslüyüm oldum olası göğüslerimde bir değişiklik olmaz regl dönemlerimde bile.o yüzden kafaya takmıyorum. bence sen de üstünde durma.
tatlım ben 30 kimde gittim dr üstten baktı ve keseyi gördük rahim duvarında baya kalınlaşmış zaten dedi kesede karartı şeklindeydi şimdilik ilaçlara devam 1 hafta sonra tekrar gel dedi o yüzden gidiyorum ama kalp atısı duyarmıyım bilmiyorum tatlım hayırlısı olsun
inş. canım rabbim her dr kontrolünden sonra yüzümüzü güldürsün inş...
kuzum yeşillik derken marul falan ye maydanoz asla yeme düşük tehliyesi yaratabilir
benim adet olacagım zaman iner zaten bu ay inmedi ve acıyordu öylelikle gebelik testi yaptım 4 ve 5. haftalarda hasassadı şimdi bugün hassasiyet gidince korktum o yüzden ama takılmıcam inanıyorum bebeğim benimle beraber
aynen cok agır kokular yaa otubusle hast.gıttım osnuc almaya ıgrenc kokuyordu ınsanların parfumlerııııcanııımmmmm günaydınn sabh bulaşık makinasına bir bardak koyayım dedimm ahh sonuç felaket makina deo su ne kadar keskin ve ağırmış meğerr ama mutlu oldum... kızlarr benim elim ayakımda yanıyoooo
ınsl.cnm yaaa bırgune keseyı gorelımde ınslll bnm dr alttan gormek ıstemedı sakıncalı dıee bılemmm her bırı ayrıı ayrıııGünaydın kızlaaar
Bugün nası hissediyosunuz?
Azcık midem kötü sabah ağrıdı şu an da bulantı var gibi,sabah süt içtim hiç sevmem ondan da bulanmış olabilir
ayy benimkiler hiç ısınmıyo hava güzel bile olsa
zaten çin takvimi de erkek dedi
ben şehzade doğurcam
çok şükür canım ben şu an bulantı kusma herşeye razıyım yeter ki sağlıklı olsun yavrucaklarımız
biyere gitme daha aşercez cinsiyet iddialarına gircez işimiz çoook
pıtpıta az kalmış hadi hayırlısı
bizde bu cumartesi keselencez inşallah
belkıde evt haftaya cars.derrsaglıklı olsunda ben beklerım bebegımııııııııııııııı bısde 5+2 mısızzz heheheeweett prensees sanırımm
suzancıımmm pıtpıtlar için çarşamba erken olabilir
bu arada kızlar bugüünnn 5+6 yıız çok şükürr
aynen saglıkla gelsınler ıkısınede ıhtıyacımız varrrrr ınslll sımdıkkk komsummm bırseyle ryapmıs nu yemeye gıdecegızzz cnlarrrrrrrrgünaydııııııııııııınnnn temmuz annişleriiiiiiiiiiiihaftasonu sadece girip okuyabildim pek bişeyler yazamadım evde miskin miskin oturdum çünküüüüü
hoooopppp nereye şekerrrrvalla bırakmayız ona göre haaaa.... senin betahcg iyiymişş maşallah benimki sanki biraz geç göllenme olmuş gibi bikaç gün yani.. çünkü regl olmam gerek günde 61 çıkmıştı.. bebişlerimizi İnşallah sağ salim kucağımıza alırızzz.... bu arada alınganlık felan yapmaaa hamiş felan dinlememm sıkarım nanaklarını heeeeee
benim ellerimle ayaklarım hiç ısınmıyoo evde sürekli patikle geziyorum.. çin takvimi de erkek diyo şu taze kan olayınıda yaptım ondada erkek çıkıyo... Elleri ayakları düzgün, sağlıklı olsunlarda gerisi hiç mühim değil vallaa....
aynen esım ıkı gundur kokudan dolayı bırseyler dıyr bende kusupp oturuyormm sbh gene aynısı oldu da dedım bu aylarda ozen goster bana ınslll normall cunkuuugünaydın bayanlar cnm hpimiz alınganız sorma
dün herifim bişey dedi ki çok önemli değil koyuverdim kopcaları böğüre böğüre ağladım
ya sormayın herşey mi kokar herşeyin kokusunu alıyom valla
hiç kusmadım ama midem bu sabah bulanıyo valla
bakalım hayırlısı kime desem daha erken psikolojik dio ama anlamadım
ınsll bızde bırgue ultrasonda gorecegızzzzzzzzzzzzzzzzzçok şükür bende daha kokuya hassasiyet bulantı felan pek yok.. ama geçen gün annemle konuştum benim midem hepinizdede bulanmıştı dedi 4 kardeşiz biz.. ablamın bi kızı var oda hamileliğinde 8.aya kadar bulanmış :18: umarım ben bulantı kusma şikayetlerini yaşamam.. yaşarsamda bebeğimin canı sağolsunn
kızlarr bu arada biz Allah izin verirse yarın kesemizi görücezzz.... bide ben bazen hamile olduğumu unutuyorum yaaaaa sizede oluyomu öylee...?:44:
bısde 5+yız ınternete goreee hehe dr daha soyemedııı hyaırısı saglıkla gelsınlerde tekkkkızlar günaydın ben bugün 6+0 olduk ama sabah kalktıgımda gögüs hassasiyetimin olmadığını fark ettim normalmı bu yaa offf çok korkuyorum sizin gögüs hassisiyetiniz varmı ya ben cok tedirginim yarın dr kontrolüm varrrr nolur dualarınızı eksik etmeyin
aynen wc de kontrol yapıyorum hehehohh be dıyorumm suk redıyorumm cok sukurherr gunumuzeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlar bol sukur cekelımınsllll rabbıme emanetlerrrayyy çoook heyecanlıyım yaaaa bende biran evvel görsem bebişimin minik kesesini... ben alttan baktırmıcam çünkü sakıncası oluyomuş.. bizde 4. haftanın başında gimiştik ilk doktor alttan bakarsak görürüz dedi ben istemedim beklerim hiç problem değil dedim... pıtpıtlarını duysak topikçe offf şu ilk 3 ayı bi geçirseydik rahatlıcaktık... wc'ye her girdiğimde kontrol ediyorum ters giden bişey varmı diye.. Rabbim güzel günlerimizi gösterir İNşallah hepimize...
ay napım ya maya takvimine göre erkek
çin takviminr göre kız
rus göre kız
bana göre erkek
karıştı kafam iyice
tabi en önemlisi sağlık orası yayrı hele bide böle zor buluşmukken ay kız olsun ay erkek olsun diyemeyecem yanı
hahahhaa çok iyi yaa:) bencede önemli değil cinsiyeti ama eşimin kalbinden kız geçio bende kız hissediyorum bakalım hislerimiz doğru çıkacakmı?
Gözün aydın canımiyiyiz çok şükür.
şu an kaç hafta kaç günlük bebeğin?
ya cnm herkes aynı şeyi dio bende huzursuz oldum
doktorumuz tanıdık bizim bütün sülaleyi o doğurttu
özel muyenesine gidiyoduk zaten eşimle çocuğumuz olmuyo ide
o gün hadi gel vajineden bakalım bhcg göre ordan görürüz dedi
bende ama sakıncalıymış dedim
saçmalama gullumsun ordan burdan duyduklarınala hareket etme ben ne diosam o die beni azarladı
bende bi şey diyemedim ama iyiyim ole bi sıkıntım yok sadece akıntım var oda normalmış
ya ne bilim cnm ama gördük minicikti
bence endişelenme cnm bnm düşük tehlikem olduğu halde baktırdım alttan.doktorlar hep aynı şeyi söylüyo.kulaktan dolma şeylere inanmamak lazım.insanlar kızgınlıktanmıdır yoksa üzüntüdenmidir bilmem düşük yaşadıklarında illaki bi sorumlu bulmak istiyorlar ondan dolayı söylüyoılar bence.öyle zarar vercek bişey olsa doktorlar teklif bile etmezler bence.yersiz yere endişelenmemek lazım.her şey güzel olacaak (inşallaaahhhhh)
slm kızlar korkularım yersiz değilmiş. kimyasal gebelik geçirmişim. hafta sonundan beri kanamam başladı. hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.
nasılsınız şekerler:))) hepinize sağlıklı günler dilerim annişler
biz çok şükür kesemizi çok küçükde olsa gördük :)
Kızlar doktorum önceden bi düşüğüm olduğu için progestan içebilirsin dedi.
Günde 1 tane alıyorum.Cumartesi detaylı konuşçam.Şimdilik 2 günde 1 hcg ölçtürüyoz
irmegan yarın kaç artı kaç oluyon canım?Ben cumartesi 5+0 olacam ama görünür mü acep bilemedim.
ya aman sorma şimdi iştahsızlık var az yiyorum zaten bebeğim benden alır diorumda
inana sonumu çok merak ediyorum nasıl bir fil olacam acaba
ama emzirme iyi kiol verdiyomuş
doğumdan sonra diyetisyene gideriz
bide yüyüryüş spor falan gitmez mi ya
bole topaç gibi kalmayımda sonra
evlneğimde 170 cnm 59 kiloydumn ve 36 beden giyodum
sporu bıraktım yoğun çalışma ve hep ourarak
gece 9 da 10 da yenen akşam yemekleri
uyku oldum mu sana 75 kilo ayı yavrusu gibiyim
her halde 40 haftanın sonunda ayılığa terfim mümkün olur
daha hiç kilo almadım ama ben hamile kaldıktan sonra eşim 5 kilo almış
dün ole dio ben yiyemedikçe adam bana yesin die aldıklarını bozulmasın die yedi
doğuma herhalde baskül ailesi olarak teşerrüf edecez hahaaa
ayyyyy yaaa bende aynı 170 boy 73 kiloyum(
ya işte o acablar varya onlar kanımı donduruyo ole bişey olsa doktor gel bakalım demezdi diorum katil değil ya bu adam
burda bı bakıyorum benim doktorum bakmadı tehlikeli dedi diolar
ama bakıldı bana geçti gitti
inş. bişey olmaz
ama benim doktorumda çok dızıyo her duyduuna her okuduğua inanma dio
gerçekten mi ama doktorum ole bişey demedi
sebze ve yeşil ağırlıklı beslen dedi
kızlar yaaaa ben doktorumu değiştirmeye karar verdim sanırımmbenim doktor ankara medicanada doğum yaptırıyo bi arkadaşımla görüştüm az önce hiç memnun kalmamışlar onun doktoruda dışarıdan geliyomuş doğumda bi çok sıkıntı yaşamışlar.. mesela bebek doğduktan sonra işitmeyle ilgili bi test varmış çocuk 1 yaşını doldurunca aramışlar kendileri daha önce kaç defa sonuç için aramalarına rağmen.. asansörleri çok sıkıntılı ve yavaş acil gidip gelmek istediklerinde baya bi oyalanmışlar... doğum paketi almışlar ama paketin neredeyse 2 katı bi fiyat ödemesi çıkarmışlar gibi... bide özel muayenehanede doktorun istediği bazı tetkikler için hastane hastane dolaşıcaz.. o yüzden tam teşekküllü bir hastaneye gitmeye karar verdim.. daha önce bi arkadaşımın tavsiye ettiği bi hastane vardı akrapol onun gittiği doktorun randevuları full dolu hazirana randevu veriyolar taa başka bi doktordan randevu aldım İnşallah sorun yaşamayız.. ne zormuş yaaa hastane ve doktor seçimi.. şimdiden seçeyimki doğuma yakın başka doktora gitmek zorunda kalmayalım dedim.. (ammada uzun yazmışım )
canım sen doktoruna güveniyosan hiçbir sıkıntı yok.. ama bilinçsiz doktorlar çok fazla benim bi arkadaşım öyle kaybetti bebeğini.. muayeneden 10 dk sonra kanamayla gitti bebeği... onun tecrübesini bildiğim için ben temkinli davranıyorum.. ama doktoruna güvenin sonsuzdur baktırmak istersin tabiiki baktır hiç kimse bişey diyemez sana.. biz sadece tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ne de olsa
cnm benim büyük eltim orda doğım yaptı geçen sene işyerimiden bi abimin ikizleri orda doğdu hiç böle şeyler duymadım çok memnunlar dı ya
çok şaşarıdım şu an
evet bende biliyorum maydonozun o etkisi olduğunu ama düşük tehlikesi olanlar için diolardır heralde.kararında her şey yenir bence ama yeşil çayı bitki çaylarının bazılarını doktorlar önermio.halam da nar yeme sakın dedi ama şimdi bunları yiyenler endişelenmesin sakın çünkü abartırsak olma ihtimali varmış sadece. çünkü maydonozun söktürücü özelliğini duymuşsunuzdur ondan dolayı.temizliyo vücudu yani.kararında yedikten sonra bişey olmaz.ama oturup bi kilo narı yedim diyenler var dikkat etmek lazım.hamilelikte herşeyin azı karar çoğu zarar mdiyelim dikkat edelim
hamham sonumuzu çok merak ediyorum ben ya şu an ayı yavrsu gibiyim oda boydan yırtıyorum
herhalde ayı olurum o zmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?