2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

sorma aynen öle çok hızlı büyüyolar bende sir yapıyorum ama çok çabuk uzuyo göbeğimde bile tüylenme oldu fazlasıyla

canım dua listesine eklerim şimdi diğer listeyede eklenmek istersen bilgilerini yazman lazım ilk sayfadaki tabloya göre..

dua listesi için bilgilerim : sat 28 eylül
tahmini doğum tarihi :5 temmuz
ilk bebeğim

canım ekledim ama eksik bişi yazmışsam söylersin bu arada yarın ikili test için gidicem çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum inşallah...Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inş.

valla benim hamileliikten önce çabuk uzardı şimdi hiç uzamıo çıkmıyo gibi bişi 1 ay önce sir yaptırdım 2-3 hafta daha götürür beni

ekledim diğer listemizede.. Rabbim yardımcısı olsun tüm hamişlerin....

burdan kac haftaliksin goremiyorum ama alttan muayene etmeleri hem cok sacma hemde cok tehlikeli kanamam da oldu ama riskli diye bakmadilar alttan bence alttan muayene olmak istemedigini soyle
ayrica sende bendensin benimde cok cabuk uzuyo tuylerim

gunaydın kızlar sorunsuz bır gun dılıyorum ve soruyorum ınsanın kocası nıye sabah yataktan nedensiz somurtarak kalkıp hamıle karısının canını sıkar;(

onu benim kocamda çok yapıyo çok sinir oluyorum ama huyundan vazgeçiremiyorum beni çok üzüyo zaten midem bulanıyo diye kızıyo ikili test için hastaneye gitmem gerekiyo ona bile kızıyo ağlamaktan gözlerim şişti hiç önemsemiyo bazen bzaende tam tersi dengesiz biraz

evet ben demiştim vallah roman olur
zaten benim rüyalarım sülalede ünlüdür
arkadaşlarım çok hayalgücün gelişmiş senin derler
şimdi düşünemiyorum neler görürüm
çok fenaymış seninkide yaaa:18:
:18:

Son düzenleme:
kızlar ya size de arada ağlama nöbetleri geliyomu böle aktıkça akıyo bazen hiçbişey yokken bazen ufacık şeyleri büyüttüğünüz de olmasını istediğiniz bişey olmayınca ya da sebeb yokken

2 gün önce üşüdüm diye ağladım daha sonraaaa annemi özledim diye ağladımmm sonraaa eşime durduk yere küsüp ona ağladımm... aklıma gelen ve saçma olan şeyler

haaa kızlar üşüdüm demişken normalde hamişler çok fazla yanarmış vücut sıcaklıkları yüksek olurmuş ama ben olabildiğince üşüyorum yaaa :26: nedenki acabaa...? benim gibi üşüyen varmı aranızda..? pazartesi doktora sorucam inşallah kansızlık felan yoktur umarım...

evet evet aynen
haberlerde bişe görünce
dizi izlerken bi sahnede bazen kociş
bi laf edince böğğğğğğğğğğğğğğ
diye ağlıyorummm

aynen aynen beraber çalıştığım arkadaş baya baya terliyor
aynı ortamdayız ben kazakla dolanıyorum
ama kan değerlerim normaldi

annecikler hepinize hayırlısıyla yavrunuzu kucanıza almanızı dılerım .artık bende bir temmuz annesiyim:))))

aman dikkatttt bebekkkk
yaa düşünsene yine şanslıyız top gibi olacağımız zamanlarda havalar sıcak olcak denize havuza gidip batmadan durcaz :))))))
arkadasım o zaman havuza gırebılecegını mı sanıyorsun doktoruna sor dırek yasak yanı.mıkrop kaparsın sonra allah korusun erken dogum.ben doktorumu dınlemedım.evımın bahcesınde koca havuz duruyorken kendımı tutamadım ve dograna kadar yuzdum 2 kere mıkrop kaptım ve 7.5 aylık dogdu kızım..

AH CANIM SORMA AYAKLARDAN BAŞLAYARAK ÜŞÜYORUM HELE AYAKLAR BUZZZZZ :) ERKEK BEBEK ÜŞÜTÜR DERLER AMA NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM

YA KIZLAR BU ARADA CİNSİYET ÖĞRENENLER VARMI KAÇINCI HAFTA ÖĞRENDİLER ÖĞRENENLER?

ilk zamanlar eşim kızınca salya sümük ağlıyodum sonra düzeldi ama şimdi gene anormalleşti 2 gün önce iş yerinde gene salya sümük ağladım gören korktu kızım neyin var neren ağrıyo diye sorulardı ama ben böğüre böğüre ağlamaktan hiç birine cvp veremedim ağlama sebebimde çok saçma sapan bişeydi bide geçen gece rüyamda eve hırsız girdiğini gördüm uyanınca ona ağladım

ben çok ruhsuzum o zaman,bir şeye ağladığım ettiğim yok benim ya...ben hamile olduğumu bile unutuyorum o derece yani :):)
göbek çıksın anlıcm sanırım...:):)şu an çevremde de kimse bana hamileymişim gibi davranmadığı için pek anlayamıyorum..eşimin zorla pekmez yedirmesini saymazsak :)

Magnezyum ben dekullanicam Ocak tan sonra başla dedi doktorum ağrı ve kasilmalar icin veriliyor :)

evet canım ama doktor bana çok ihtiyaç duymadıkça içme bebeğin gelişimi için dedi. bende 2 kere içtim bir daha öyle dayanılmaz kasılmam ağrım olmadı içmedim.

kızlar....
canım çok sıkkınn... bi taraftan mutsuz bi taraftan huzur doluyum... önce güzel haberden bahsediyim... doktorumla görüştüm ikili test sonucu süper minik meleğimiz gayet sağlıklı... birkaç gün içinde demir ilacı yazıcak bunun için uğrıycaz (ishal olduğumdan yazmamıştı-hala sürüyo ama bakalım) birde 16. haftaya randevu al dedi... muhtemelen meleğimizin cinsiyeti de belli olur o zamana... hayırlısını versin rabbim...

sıkıntılı olan konu da benim iş mevzuumu hatırlayanlar vardır... 3 gündür ibranamem üzerimde geziyorum... ufacık bir tepkide hemen koyucam masalarına ama arıza çıkarmazlarsa ayın 31 inde maaşımı aldığım gibi verip ayrılmayı düşünüyodum... az önce sordum ki maaşlar 31 inde veremeyebiliriz 2 sine sarkar dediler... bizim de planımız 31 inde maaşı alıp,işten ayrılıp Bursa'ya annemlere gitmekti... ablamın doğumundada yanlarında olmak istiyorum... tabi durum böyle olunca pazartesi gidip salı dönmek zorunda kalıcağım için içime bi sıkıntı düştü... ve sanırım yarın istifamı verip basıp gidicem bu iğrenç şirketten... nasıl olucak bilmiyorum canım burnumda napıcağıma karar veremedim... içim şişti... ya çıkarsam paramı ödemezlerse sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…