kizlar killarim eskisinden cok hizli buyuyor biktirdi resmen ya birde burdaki doktorlar simdiye kadar alttan muayane ettiler yarin nasil olur bilmiyirum ama yine temizlik var ben sir yapiyorum daha cabuk bitiyor ama hic azalmiyor eskisine nazaran daha cok artti sanki biktirdi resmen sizde de oylemi
canım dua listesine eklerim şimdi diğer listeyede eklenmek istersen bilgilerini yazman lazım ilk sayfadaki tabloya göre..
Kizlar killarim eskisinden cok hizli buyuyor biktirdi resmen ya birde burdaki doktorlar simdiye kadar Alttan muayane ettiler yarin nasil olur bilmiyirum ama yine temizlik var Ben sir yapiyorum daha cabuk bitiyor AMA hic azalmiyor eskisine nazaran daha cok artti sanki biktirdi resmen sizde de oylemi
dua listesi için bilgilerim : sat 28 eylül
tahmini doğum tarihi :5 temmuz
ilk bebeğim
canım ekledim ama eksik bişi yazmışsam söylersin bu arada yarın ikili test için gidicem çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum inşallah...Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inş.
Kizlar killarim eskisinden cok hizli buyuyor biktirdi resmen ya birde burdaki doktorlar simdiye kadar Alttan muayane ettiler yarin nasil olur bilmiyirum ama yine temizlik var Ben sir yapiyorum daha cabuk bitiyor AMA hic azalmiyor eskisine nazaran daha cok artti sanki biktirdi resmen sizde de oylemi
gunaydın kızlar sorunsuz bır gun dılıyorum ve soruyorum ınsanın kocası nıye sabah yataktan nedensiz somurtarak kalkıp hamıle karısının canını sıkar;(
ekledim canımm...
yaaa bende çok fazla kötü rüya görüyorumm.. hatta dün gece denize giriyodum böyle yuvarlak tipli uzun uzun solungaçları olan bi balık geliyo ağzını bi açıyo kocaman dişleri var sağ kolumu dirseğime kadar ısırıyo kolumu sallıyorum bıraksın diye sonra bırakıyo bakıyorum kanlar içinde sonra bi daha saldırıyo pislikk kolumu sallayarak uyandım vallaçok korktum gerçekten.. daha neler nelerrr... hepimiz bi kitapmı yazsak valla rüyalarımızlaa kızlardan biride söylemiş kitap olur diyeeee
midem gayet yerinde :):) hemen bitsin akşam olsun istiyorum : )sıkılıyorum bu aralar her şeyden akşam da erkenden uykum gelior zaten...
kızlar ya size de arada ağlama nöbetleri geliyomu böle aktıkça akıyo bazen hiçbişey yokken bazen ufacık şeyleri büyüttüğünüz de olmasını istediğiniz bişey olmayınca ya da sebeb yokken
kızlar ya size de arada ağlama nöbetleri geliyomu böle aktıkça akıyo bazen hiçbişey yokken bazen ufacık şeyleri büyüttüğünüz de olmasını istediğiniz bişey olmayınca ya da sebeb yokken
haaa kızlar üşüdüm demişken normalde hamişler çok fazla yanarmış vücut sıcaklıkları yüksek olurmuş ama ben olabildiğince üşüyorum yaaa :26: nedenki acabaa...? benim gibi üşüyen varmı aranızda..? pazartesi doktora sorucam inşallah kansızlık felan yoktur umarım...
arkadasım o zaman havuza gırebılecegını mı sanıyorsun doktoruna sor dırek yasak yanı.mıkrop kaparsın sonra allah korusun erken dogum.ben doktorumu dınlemedım.evımın bahcesınde koca havuz duruyorken kendımı tutamadım ve dograna kadar yuzdum 2 kere mıkrop kaptım ve 7.5 aylık dogdu kızım..aman dikkatttt bebekkkk
yaa düşünsene yine şanslıyız top gibi olacağımız zamanlarda havalar sıcak olcak denize havuza gidip batmadan durcaz :))))))
hulı cım sen memorıal topıgınde deglmıydın??
Evet :)) çok şükür eee buraya transfer oldum şekerim :) Allah izin verirse temmuz annesi olucam
Sen nasılsın minik Ece nasıl? koca kız oldu artık dimi gördüm resimlerini allah bağışlasın...Arada memorial ekibini okuyorum yine, en son 2. düşünüyordun sanırım?
Sevgiler
allah tamamını erdırsın.ece ıyı canım 4 ayını bıtırıyor.bende tekrar hamıle kalmıstım temmuz annesı olucaktım ama dusuk yaptım..
sımdı 2.yı ece yaına gırınce denıycez ıste hem nur hnm da dogum yapmıs olucak o zaman.o donunce baslıycaz bakalım ınsallah buda ılk denemede olur..
haaa kızlar üşüdüm demişken normalde hamişler çok fazla yanarmış vücut sıcaklıkları yüksek olurmuş ama ben olabildiğince üşüyorum yaaa :26: nedenki acabaa...? benim gibi üşüyen varmı aranızda..? pazartesi doktora sorucam inşallah kansızlık felan yoktur umarım...
Magnezyum ben dekullanicam Ocak tan sonra başla dedi doktorum ağrı ve kasilmalar icin veriliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?