kızlar....
canım çok sıkkınn... bi taraftan mutsuz bi taraftan huzur doluyum... önce güzel haberden bahsediyim... doktorumla görüştüm ikili test sonucu süper minik meleğimiz gayet sağlıklı... birkaç gün içinde demir ilacı yazıcak bunun için uğrıycaz (ishal olduğumdan yazmamıştı-hala sürüyo ama bakalım) birde 16. haftaya randevu al dedi... muhtemelen meleğimizin cinsiyeti de belli olur o zamana... hayırlısını versin rabbim...
sıkıntılı olan konu da benim iş mevzuumu hatırlayanlar vardır... 3 gündür ibranamem üzerimde geziyorum... ufacık bir tepkide hemen koyucam masalarına ama arıza çıkarmazlarsa ayın 31 inde maaşımı aldığım gibi verip ayrılmayı düşünüyodum... az önce sordum ki maaşlar 31 inde veremeyebiliriz 2 sine sarkar dediler... bizim de planımız 31 inde maaşı alıp,işten ayrılıp Bursa'ya annemlere gitmekti... ablamın doğumundada yanlarında olmak istiyorum... tabi durum böyle olunca pazartesi gidip salı dönmek zorunda kalıcağım için içime bi sıkıntı düştü... ve sanırım yarın istifamı verip basıp gidicem bu iğrenç şirketten... nasıl olucak bilmiyorum canım burnumda napıcağıma karar veremedim... içim şişti... ya çıkarsam paramı ödemezlerse sonra...
paranı elden mi veriyorlar?bankadan mı??sen bence çıkmak istediğini hemen söyle...31inde vereceklerini sanmıyorum maaşları..ya da istifa ettikten sonra rahat rahat gidersin ablanın yanına ama gidip gelincek dimi orda kalmıcaksın...hmmm karışık bir durum...
arkadasım o zaman havuza gırebılecegını mı sanıyorsun doktoruna sor dırek yasak yanı.mıkrop kaparsın sonra allah korusun erken dogum.ben doktorumu dınlemedım.evımın bahcesınde koca havuz duruyorken kendımı tutamadım ve dograna kadar yuzdum 2 kere mıkrop kaptım ve 7.5 aylık dogdu kızım..
ben antalyadayım ablamla aynı doktora gidiyorum o kızına hamileyken denizine giriyordu amaaaa
banne banne bende gircem koca göbeğimleee
doktoruma sorarım
kendinin hamile olduğunu unutan var mı? ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çoğu zamanda unutuyorum.. :):)arada mide bulantıları da olmasa...hepten unutcam :)
bende unutuyorum benim bulantım şikayetim falanda yok geçen merdivenden hoplaya zıplaya inmişim farkında değilim eşim kızdı :/
Selamlar :) :) hepinize hayırlısıyla yavrunuzu kucanıza almanızı dılerımbenim ilk hamileliğim tüp bebek tedavisiyle olmuştu (normal yolla olmaz demişti doktorlar) 2 aylıkken kaybettin tam bir sene sonra normal yolla hamile kaldım cok şükür rabbime bende temmuz annesi olacağım inşallah :):):
elden alıyorum ama öyle vermeme gibi bi durum olmasına ihtimal vermiyorum çünkü referanslar var arada hemde çokça... evet gidince ben dönmiycem kalıcam doğuma ve sonrasına kadar... eşim döner sanırım... amannn... çekip gidicem yarın... nerden inceyse ordan kopsun...
sorma canım yaaa bendede çoğaldı gibiii ve saha sert çıkıyo sankiiiişuanda tam çıkma dönemiii çıldırmak üzereyimmm acayip kaşıntı yaptı hiç olmamıştıııı keşke çoğalmak yerine azalsaydııı süpper olurduuu...
evet yarın ikili testimiz var hastaneye gidecem içim içime sığmıyo bebeğimi en son 23 kasımda görmüştüm minicikti şimdi ne kadar büyüdü nasıl oldu merak içindeyim inşallah herşey yolunda gider...
evet yarın ikili testimiz var hastaneye gidecem içim içime sığmıyo bebeğimi en son 23 kasımda görmüştüm minicikti şimdi ne kadar büyüdü nasıl oldu merak içindeyim inşallah herşey yolunda gider...
hoşgeldin canım
böyle hikayeler dinledikçe mutlu oluyorum
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ve hepimizinde..
Evet canim ya erkek bebeklerde killanma daha cok olur diyorlar acaba ondan mi onu da zamanla ogrenicez AMA Boyle giderse ilerde nasil gorupte yapicaz cok merak ediyorum
2 gün önce üşüdüm diye ağladımDaha sonraaaa annemi özledim diye ağladımmm Sonraaa eşime durduk yere küsüp ona ağladımm... Aklıma gelen ve saçma olan şeyler
hoşbulduk :):) inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almamızıcok cok dua ediyorum rabbim bu mücizeyi banada yaşattığı için :) :)
bu arada ben de bursadan mezumun uludağdan...çok zaman oldu bursaya gitmeyeli..baya değişti sanırım.en son gazcıların orda alışveriş merkezi yapılmıştı kocaman..metronun yanında ama metro durağının adını unuttum :)
evet evet aynen
haberlerde bişe görünce
dizi izlerken bi sahnede bazen kociş
bi laf edince böğğğğğğğğğğğğğğ
diye ağlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?