ilk zamanlar eşim kızınca salya sümük ağlıyodum sonra düzeldi ama şimdi gene anormalleşti 2 gün önce iş yerinde gene salya sümük ağladım gören korktu kızım neyin var neren ağrıyo diye sorulardı ama ben böğüre böğüre ağlamaktan hiç birine cvp veremedim ağlama sebebimde çok saçma sapan bişeydibide geçen gece rüyamda eve hırsız girdiğini gördüm uyanınca ona ağladım
23 kasım mı??doktor çok mu geç çağırıyor..benimki 2 haftada 1 çağırıyor...
burdan kac haftaliksin goremiyorum ama alttan muayene etmeleri hem cok sacma hemde cok tehlikeli kanamam da oldu ama riskli diye bakmadilar alttan bence alttan muayene olmak istemedigini soyle
ayrica sende bendensin benimde cok cabuk uzuyo tuylerim
haberleri izleyemiyorum bile kapatıyorum hemen istediğim bişey olmayınca başlıyorum ağlamaya ama durmuyo o gün kafayı mı yedim acaba
kurban olduğum Allahım
önce kıymet bildiriyor sonra kavuşturuyor
ne güzel aman nazarlardan korusun
yok yok hormonlar yedirtiyor :))
hamileyim dediğim 4 kadından 3 ü ağlama nöbetlerine hazır ol demişti
hazırım yani sende hazır ol
amin canım amin rabbim hepimizi korusun tabi bebişlerimizide
hep tüp bebek merkezine gittiğim için kadın doğum uzmanı bulmak biraz zor oldu şimdi doktorumdan cok memnunum allaha şükür herşey yolunda gidiyor :):)
o 4 kadından kalan 1 kişi benden sanırım :)ağlama zırlama yok bende...duygusallaşma yok..sadece bebek filan gördüğümde kendiminkini hayal ediyorum nasıl bir şey olcak diye :)
amin canım amin rabbim hepimizi korusun tabi bebişlerimizide
hep tüp bebek merkezine gittiğim için kadın doğum uzmanı bulmak biraz zor oldu şimdi doktorumdan cok memnunum allaha şükür herşey yolunda gidiyor :):)
yok yok hormonlar yedirtiyor :))
hamileyim dediğim 4 kadından 3 ü ağlama nöbetlerine hazır ol demişti
Hazırım yani sende hazır ol
aynı benim ablam gibisin
oda ne midesi bulandı ne aşerdi
ne ağladı ne bişey sadece 30 kilo aldıDD
ayyh çok gıcıksınız ben midemden ölüyorum ağlıyorum gülüyorum naaptığım belli değil
bide kıllandım kısss insanlıktan cıktımDDD işte bunun gibiyim
neşem yine iyi ama çok şükür kıss sıpalarımız sağlıklı olsunnnn
bende de bulantı falan yok ama salya sümük ağlamak mevcut
bebişi ultrasonda görünce hamile olduğumu anlıyorum
ayy ağlamaktan içim şişti benim sabahtan beri istediğim bişey olmadı benim istediklerim olmuyoda ben şanssızımda sabahtan beri gözyaşı kusma yok aşerme yok ama göbekten ve kırmızı gözlerden hamile olduğum anlaşılır bu kadar ağlamakta bebeğe zarar vercek diye korkuyom
bende de bulantı falan yok ama salya sümük ağlamak mevcut
bebişi ultrasonda görünce hamile olduğumu anlıyorum
bizde 3 yıldır istiyoduk polikistik var bende martta aşılama oldu tutmadı eylülde yine aşılama yapıldı oda tutmadı. artık yaza tekrar aşılama düşünürken kendiliğinden oldu. aşılamadan sonraki ay oluyomuş çoğunlukta. çok şükür Rabbim daha fazla aratmadı. büyük süpriz oldu halen şoktayız. adet gecikmemi bile umursamadığımdan 7.haftada öğrendim hamiş olduğmu o derece ümitsizdik. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. daha gelmeden kıymet bildiriyolar nazlı yavrucanlar :)
haaa kızlar üşüdüm demişken normalde hamişler çok fazla yanarmış vücut sıcaklıkları yüksek olurmuş ama ben olabildiğince üşüyorum yaaa :26: nedenki acabaa...? benim gibi üşüyen varmı aranızda..? pazartesi doktora sorucam inşallah kansızlık felan yoktur umarım...
naapıon çalışıyomusun
evde dinleniyormusun
miden nasıl kızmı erkekmi ne hissediyosun
ne istiyosun haydı hepsini anlatttt
kıss yok desarj oluyosun sadece bişecik olmaz
demek kusmayanlarda hormonlar faklı etki ediyor :26:
illa bi yerden vuruyor yani :))
bebişinin topuklarını filan düşün dicemde öyle söylerken bile gözüm doldu benden güzin abla olmaz anladım
ayh seviyorum kıss hepinizi vallaha Okul burası okulgel sarılalımm ağlarız sonraaa[/
VALLA BENİ GÜLDÜRDÜN BANA HERYERDEN VURUYOLAR BENDE SEVİYORUM HEPİNİZİ BENİM ABLAM YOK KIZKARDEŞİM YOK PEK ARKADAŞIM YOK HEPİNİZ KIZKARDEŞ OLDUNUZ BANA BAK GENE AĞLICAM
benim eşimde varikosel var 3-4 doktora gittik normal yolla olmaz dediler:18:.tüp bebek merkezine gittik aşılama tutmaz tüp bebek dediler denedik tuttu ama iki ay sonra düşükle sonuçlandıbizde bi sene ara verelim dinlenelim dedik :) bi sene sonra testlerimiz yaptırmaya başladık tüm bebek için doktorla görüştük ilk adetinde gel başlayalım tedaviye dedi. Bekle bekle hasta olmuyorum hiç şüphelenmiyoruzda hamiş olduğumdan :) dedik psikolojik herhalde bekleyelim :) sonra eşim dayanamadı test yapalım dedi Yaptık pozitif cıktı inanmadık :) 3 tane daha yaptık pozitif yine inanmadık gece saat 1de hastaneye gittik test yaptırdık pozitif yok ben inanmıyorum hala sabah erkenden doktora gittik dedi hamilesin :):) maşşallah şimdi herşey yolunda gidiyor çok kıymetli çokkkkk :):) hep dua ediyorum herkes için rabbim herkese nasip etsin aratmadan evlat sahibi etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?