2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende öle tutamıyorum kendimi sanki bişey olmuşcasına ufacık şeyler batıyo şıpır şıpır işyerinde tuvaletlerde ağlıyorum böğ geldi artık

23 kasım mı??doktor çok mu geç çağırıyor..benimki 2 haftada 1 çağırıyor...

doktorlar iki haftada bir çağırırlarsa biri muayene(ücretli) 2 hafta sonraki kontrol (ücretsiz) oluyor. bazı doktorlar 3 haftada birçağırıyorlar ki hem daha sık gelsin hem de her geldiğinde ücret alınsın. Ama tabi hiçbir doktoru özel olarak kast etmmiyorum ama yapanlar var bilginize...

burdan kac haftaliksin goremiyorum ama alttan muayene etmeleri hem cok sacma hemde cok tehlikeli kanamam da oldu ama riskli diye bakmadilar alttan bence alttan muayene olmak istemedigini soyle
ayrica sende bendensin benimde cok cabuk uzuyo tuylerim

Canım alttan muayene de daha ıyı anlayabılıyorlarmış sanırım daha sağlıklıymış ama zannederim bundan sonra karından bakarlar 13. Haftamdayım nasıpse londradayım ya ben normalde ılk kontrol 12. Haftada oluyor burda ama benım ilk gebeliğim olumsuz dıye erken donem gebelıkte kontrol oldum şimdiye kadar. Artık normal gebelık bolumunden devam edecekler sanırım.

haberleri izleyemiyorum bile kapatıyorum hemen istediğim bişey olmayınca başlıyorum ağlamaya ama durmuyo o gün kafayı mı yedim acaba

yok yok hormonlar yedirtiyor :))
hamileyim dediğim 4 kadından 3 ü ağlama nöbetlerine hazır ol demişti

hazırım yani sende hazır ol

kurban olduğum Allahım
önce kıymet bildiriyor sonra kavuşturuyor
ne güzel aman nazarlardan korusun

amin canım amin rabbim hepimizi korusun tabi bebişlerimizide
hep tüp bebek merkezine gittiğim için kadın doğum uzmanı bulmak biraz zor oldu şimdi doktorumdan cok memnunum allaha şükür herşey yolunda gidiyor :):)

hazırım yani sende hazır ol

o 4 kadından kalan 1 kişi benden sanırım :)ağlama zırlama yok bende...duygusallaşma yok..sadece bebek filan gördüğümde kendiminkini hayal ediyorum nasıl bir şey olcak diye :)

bizde 3 yıldır istiyoduk polikistik var bende martta aşılama oldu tutmadı eylülde yine aşılama yapıldı oda tutmadı. artık yaza tekrar aşılama düşünürken kendiliğinden oldu. aşılamadan sonraki ay oluyomuş çoğunlukta. çok şükür Rabbim daha fazla aratmadı. büyük süpriz oldu halen şoktayız. adet gecikmemi bile umursamadığımdan 7.haftada öğrendim hamiş olduğmu o derece ümitsizdik. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. daha gelmeden kıymet bildiriyolar nazlı yavrucanlar :)

o 4 kadından kalan 1 kişi benden sanırım :)ağlama zırlama yok bende...duygusallaşma yok..sadece bebek filan gördüğümde kendiminkini hayal ediyorum nasıl bir şey olcak diye :)

aynı benim ablam gibisin
oda ne midesi bulandı ne aşerdi
ne ağladı ne bişey sadece 30 kilo aldı DD
ayyh çok gıcıksınız ben midemden ölüyorum ağlıyorum gülüyorum naaptığım belli değil
bide kıllandım kısss insanlıktan cıktım DDD işte bunun gibiyim
neşem yine iyi ama çok şükür kıss sıpalarımız sağlıklı olsunnnn

naapıon çalışıyomusun
evde dinleniyormusun
miden nasıl kızmı erkekmi ne hissediyosun
ne istiyosun haydı hepsini anlatttt

işte geldim burdayımmmm!

nasılsınız temmuz anneleri?
hepimiz inşallah sağlıkla alırız minik fındıklarımızı kucağımıza

Hazırım yani sende hazır ol

ayy ağlamaktan içim şişti benim sabahtan beri istediğim bişey olmadı benim istediklerim olmuyoda ben şanssızımda sabahtan beri gözyaşı kusma yok aşerme yok ama göbekten ve kırmızı gözlerden hamile olduğum anlaşılır bu kadar ağlamakta bebeğe zarar vercek diye korkuyom

bende de bulantı falan yok ama salya sümük ağlamak mevcut
bebişi ultrasonda görünce hamile olduğumu anlıyorum

kıss yok desarj oluyosun sadece bişecik olmaz
demek kusmayanlarda hormonlar faklı etki ediyor :26:

illa bi yerden vuruyor yani :))
bebişinin topuklarını filan düşün dicemde öyle söylerken bile gözüm doldu benden güzin abla olmaz anladım
ayh seviyorum kıss hepinizi vallaha Okul burası okul gel sarılalımmağlarız sonraaa

bende de bulantı falan yok ama salya sümük ağlamak mevcut
bebişi ultrasonda görünce hamile olduğumu anlıyorum

hamilelik binbir çeşit diyolardı doğruymuş demek
ablamın 2 gebeliği bile birbirinden farklıydı zaten
çekeceğim varmış benim
sıpammm geldee ısırıcam popişindennnn

benim eşimde varikosel var 3-4 doktora gittik normal yolla olmaz dediler:18:.tüp bebek merkezine gittik aşılama tutmaz tüp bebek dediler denedik tuttu ama iki ay sonra düşükle sonuçlandı bizde bi sene ara verelim dinlenelim dedik :) bi sene sonra testlerimiz yaptırmaya başladık tüm bebek için doktorla görüştük ilk adetinde gel başlayalım tedaviye dedi. bekle bekle hasta olmuyorum hiç şüphelenmiyoruzda hamiş olduğumdan :) dedik psikolojik herhalde bekleyelim :) sonra eşim dayanamadı test yapalım dedi yaptık pozitif cıktı inanmadık :) 3 tane daha yaptık pozitif yine inanmadık gece saat 1de hastaneye gittik test yaptırdık pozitif yok ben inanmıyorum hala sabah erkenden doktora gittik dedi hamilesin :):) maşşallah şimdi herşey yolunda gidiyor çok kıymetli çokkkkk :):) hep dua ediyorum herkes için rabbim herkese nasip etsin aratmadan evlat sahibi etsin inşallah :)

cnm merhaba bende özellikle 6-9 haftalarda çok üşüyordum resmen sıtma geçirir gibi önceden de çok üşüyen biriydim zaten hamileliğimde de çok aşırı üşüyorum, şimdi havalar iyi ama yinede yün çorabımı içi tüylü botlarımı ayağımdan çıkarmıyorum sıkı giyiniyorum, ancak böyle iyi hissediyorum. Kansızlıktan bende şüphelendim ama dr.test yaptı kan değerlerim falan herşey normal çok şükür.İnş.geçer en kısa zamanda bu üşümeler..

naapıon çalışıyomusun
evde dinleniyormusun
miden nasıl kızmı erkekmi ne hissediyosun
ne istiyosun haydı hepsini anlatttt

yok canım çalışıyorum ben :)
gecen haftaya kadar sabah bulantım cok oluyordu ama istifra etmiyordum şimdi mide yanmasında şikayetçiyim bol miktardada gazım var herhalde cocukla beraber nur topu gibi bide gazım olacak bu gidişle :):) ben erkek hissediyorum ama kız istiyorum :) aman sağlıklı olsunda :) hadi sende anlat nasıl gidiyor hamişlik varmı şikayetin :)

rabbimin mucizesi en ummadık anda sarmış seni allah hepimizin kuzucukalarına sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…