tabloyu yapmak icin gonullu yok mu ?
benim eşimde varikosel var 3-4 doktora gittik normal yolla olmaz dediler:18:.tüp bebek merkezine gittik aşılama tutmaz tüp bebek dediler denedik tuttu ama iki ay sonra düşükle sonuçlandıbizde bi sene ara verelim dinlenelim dedik :) bi sene sonra testlerimiz yaptırmaya başladık tüm bebek için doktorla görüştük ilk adetinde gel başlayalım tedaviye dedi. bekle bekle hasta olmuyorum hiç şüphelenmiyoruzda hamiş olduğumdan :) dedik psikolojik herhalde bekleyelim :) sonra eşim dayanamadı test yapalım dedi yaptık pozitif cıktı inanmadık :) 3 tane daha yaptık pozitif yine inanmadık gece saat 1de hastaneye gittik test yaptırdık pozitif yok ben inanmıyorum hala sabah erkenden doktora gittik dedi hamilesin :):) maşşallah şimdi herşey yolunda gidiyor çok kıymetli çokkkkk :):) hep dua ediyorum herkes için rabbim herkese nasip etsin aratmadan evlat sahibi etsin inşallah :)
yok canım çalışıyorum ben :)
gecen haftaya kadar sabah bulantım cok oluyordu ama istifra etmiyordum şimdi mide yanmasında şikayetçiyim bol miktardada gazım var herhalde cocukla beraber nur topu gibi bide gazım olacak bu gidişle :):) ben erkek hissediyorum ama kız istiyorum :) aman sağlıklı olsunda :) hadi sende anlat nasıl gidiyor hamişlik varmı şikayetin :)
kıss yok desarj oluyosun sadece bişecik olmaz
demek kusmayanlarda hormonlar faklı etki ediyor :26:
illa bi yerden vuruyor yani :))
bebişinin topuklarını filan düşün dicemde öyle söylerken bile gözüm doldu benden güzin abla olmaz anladım
ayh seviyorum kıss hepinizi vallaha Okul burası okulgel sarılalımm ağlarız sonraaa[/
VALLA BENİ GÜLDÜRDÜN BANA HERYERDEN VURUYOLAR BENDE SEVİYORUM HEPİNİZİ BENİM ABLAM YOK KIZKARDEŞİM YOK PEK ARKADAŞIM YOK HEPİNİZ KIZKARDEŞ OLDUNUZ BANA BAK GENE AĞLICAM
canım benimm yaaa benide şaapcan şimdi dur önce bi sebep bulalım ağlamak içinyanımdakilere ne dicem sonraa
bizde 3 yıldır istiyoduk polikistik var bende martta aşılama oldu tutmadı eylülde yine aşılama yapıldı oda tutmadı. artık yaza tekrar aşılama düşünürken kendiliğinden oldu. aşılamadan sonraki ay oluyomuş çoğunlukta. çok şükür Rabbim daha fazla aratmadı. büyük süpriz oldu halen şoktayız. adet gecikmemi bile umursamadığımdan 7.haftada öğrendim hamiş olduğmu o derece ümitsizdik. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. daha gelmeden kıymet bildiriyolar nazlı yavrucanlar :)
irmegan ilgileniyodu ona ne oldu çokda iyi idi :44:
amaaaannn o neymiş öyle ağlak ağlak gezmeyin beaaaaa.... kendinize gelin kızlarrr totonuza fururum heeeeeeecanım benimm yaaa benide şaapcan şimdi dur önce bi sebep bulalım ağlamak içinyanımdakilere ne dicem sonraa
Merhaba senle aynı kaderi paylaşıyoruz inanamıyorum :) benimde eşimde varikosel vardı aşılama denedik olmadı tüp bebek denedik geçen yıl 9 haftada kalp atışı durdu kaybettik, dedik dinlenelim seneye tekrar tüp bebek tedavisine hazırlanıyorduk ki sürpriz reglim gecikti bulantım vardı gidip test yaptım ve inanılmaz hamileyim tam tedaviden 1 yıl sonra Allahım dualarımız kabul etti, inş.kucağımıza almayı nasip eder.Çok kıymetliler çok...bende hep dua ediyorum candan yürekten allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
haaa kızlar üşüdüm demişken normalde hamişler çok fazla yanarmış vücut sıcaklıkları yüksek olurmuş ama ben olabildiğince üşüyorum yaaa :26: nedenki acabaa...? benim gibi üşüyen varmı aranızda..? pazartesi doktora sorucam inşallah kansızlık felan yoktur umarım...
ayyy dert ortağııımmm bende polikistik overliyimmm.. bizde 1 sene uğraştık normal yolla olursa diye doktor klomen önerdi 6 aylık evliyken 1 sene doldurayım ondan sonra dedim 1 senemizin dolduğu ay klomeni kullandım ve ben büyük ihtimalle evlilik yıldönümümüzde hamiş kaldımbenimde vesilem klomen oldu işte...
kuzuuumm sen nerden buldun bu yorumuuuuuteeee ilk sayfalarda yazmıştı kazen bu yorumu
ooo benimki burdan oraya liste olur
bende çalışıyorum antalyadayım sonracığıma
haftalardır bulanıyor midem son hafta azaldı gibi bazende cıkıyor tutamıyorum işte
gazman diyorlar artık bana ne diyosun :)))))
erkek istiyorum ve öyle hissediyorum ama hayırlısı yanii Allahım ne verirseeee annesi kurban olur onaa :))
hormonlarım tavan arada ağlayıp sonra gülüyorum
bugün maaşallah iyiyim
yiyorum bişeylerrr
canım benimm yaaa benide şaapcan şimdi dur önce bi sebep bulalım ağlamak içinyanımdakilere ne dicem sonraa
MASAMDAYIM YANIMDAKİLER BU KIZ NEYE GÜLÜMSÜYO DİCEKLER
amaaaannn o neymiş öyle ağlak ağlak gezmeyin beaaaaa.... kendinize gelin kızlarrr totonuza fururum heeeeeee
ben normalde üşüyen biri değilim daha doğrusu değildim ama bu sene daha soğuk olmamasına rağmen burda ben donuyorum bu mercimek çok bozdu dengemi çook bende oturup kendi kendine ağlıyanlardanım yapacak bişey yok
amaaaannn o neymiş öyle ağlak ağlak gezmeyin beaaaaa.... Kendinize gelin kızlarrr totonuza fururum heeeeeee
hahahah çok güldüm kendime yaa sayfa ayarları ile oynamışım ben sondayım zannediyom meyersem baştaymışım :) :) daha doğrusu sayfa ayarlarını değiştirdiğimi unuttum offff bu mercimek sebeb hepsine affet teyzesi
leylayı iyi edeyim derken
totomusa vurma kıss acıyo zaten tamam ağlamıyoz
bugün ben pek ağlak oldum bi azara ihtiyacım vardı
MASAMDAYIM YANIMDAKİLER BU KIZ NEYE GÜLÜMSÜYO DİCEKLER
ben şu anda tekim ve etrafımdan insanlar geçiyor sırıtıyorum valla bildiğin
oyyy o mercimeğe teyzesi kurban olsuuunnn.... tamam affettim seni mercimeg hatrınaaaaa
beni salon kadını çizgimden çıkarceksiniz olcak o olacak sonraaaa.... bu ne beeeaaaaaa neşelenelim azcıkkk çok şüküüürr rabbim bize mini mini armağanlar gönderdiiii doğduğu günü düşünün dicem onada ağlıcaksınız iyisimi bişey demeyim benn :100::100::100:
ayyy yok kıyamam ben sizeeeeo taktiği bende denedim topuklarla kendim ağladım
en iyisi topuğunusa sıkarım dee DDDDDDD
ay gözlerim doldu resmen :) ağlatacan beni valla :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavruşlarımızı inşallah :):) ama çok korkuyorum bişi olacak diye hep tetikteyim hep dualar ediyorum.her sabah uyandığım gibi rabbime emanet edip cıkıyorum evden :)
bugün ben pek ağlak oldum bi azara ihtiyacım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?