2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Merhaba senle aynı kaderi paylaşıyoruz inanamıyorum :) benimde eşimde varikosel vardı aşılama denedik olmadı tüp bebek denedik geçen yıl 9 haftada kalp atışı durdu kaybettik, dedik dinlenelim seneye tekrar tüp bebek tedavisine hazırlanıyorduk ki sürpriz reglim gecikti bulantım vardı gidip test yaptım ve inanılmaz hamileyim tam tedaviden 1 yıl sonra Allahım dualarımız kabul etti, inş.kucağımıza almayı nasip eder.Çok kıymetliler çok...bende hep dua ediyorum candan yürekten allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

ooo benimki burdan oraya liste olur
bende çalışıyorum antalyadayım sonracığıma
haftalardır bulanıyor midem son hafta azaldı gibi bazende cıkıyor tutamıyorum işte
gazman diyorlar artık bana ne diyosun :)))))
erkek istiyorum ve öyle hissediyorum ama hayırlısı yanii Allahım ne verirseeee annesi kurban olur onaa :))
hormonlarım tavan arada ağlayıp sonra gülüyorum
bugün maaşallah iyiyim
yiyorum bişeylerrr

ayyy dert ortağııımmm bende polikistik overliyimmm.. bizde 1 sene uğraştık normal yolla olursa diye doktor klomen önerdi 6 aylık evliyken 1 sene doldurayım ondan sonra dedim 1 senemizin dolduğu ay klomeni kullandım ve ben büyük ihtimalle evlilik yıldönümümüzde hamiş kaldım benimde vesilem klomen oldu işte...
irmegan ilgileniyodu ona ne oldu çokda iyi idi :44:

kuzuuumm sen nerden buldun bu yorumuuuuu teeee ilk sayfalarda yazmıştı kazen bu yorumu

ay gözlerim doldu resmen :) ağlatacan beni valla :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavruşlarımızı inşallah :):) ama çok korkuyorum bişi olacak diye hep tetikteyim hep dualar ediyorum.her sabah uyandığım gibi rabbime emanet edip cıkıyorum evden :)

ben normalde üşüyen biri değilim daha doğrusu değildim ama bu sene daha soğuk olmamasına rağmen burda ben donuyorum bu mercimek çok bozdu dengemi çook bende oturup kendi kendine ağlıyanlardanım yapacak bişey yok

hahahah çok güldüm kendime yaa sayfa ayarları ile oynamışım ben sondayım zannediyom meyersem baştaymışım :) :) daha doğrusu sayfa ayarlarını değiştirdiğimi unuttum offff bu mercimek sebeb hepsine affet teyzesi

ay cok güldüm senin mercimek bayağı çektiriyormuş sana :):) rabbim gönlüne göre versin inşallah :):)

geçen gün dondummmm soğukta ankaranın ayazını bilen bilir.. çoook feciydiii eve zor attım kendimi nasıl ağladım nasıl ağladım görende birinden dayak yedim zanneder ama içimide boşalttım ağlamakta iyi geliyo insana bazenn valla..

oyyy o mercimeğe teyzesi kurban olsuuunnn.... tamam affettim seni mercimeg hatrınaaaaa
leylayı iyi edeyim derken
totomusa vurma kıss acıyo zaten tamam ağlamıyoz

bugün ben pek ağlak oldum bi azara ihtiyacım vardı

beni salon kadını çizgimden çıkarceksiniz olcak o olacak sonraaaa.... bu ne beeeaaaaaa neşelenelim azcıkkk çok şüküüürr rabbim bize mini mini armağanlar gönderdiiii doğduğu günü düşünün dicem onada ağlıcaksınız iyisimi bişey demeyim benn :100::100::100:

o taktiği bende denedim topuklarla kendim ağladım
en iyisi topuğunusa sıkarım dee DDDDDDD

Aynen cnm bende evden çıkıyorum başlıyorum ayet-el kürsü okumaya akşam eve gelene kadar belki 50 defa okuyorumdur.Onun yanında nas felak fatiha ihlas dualarını eksik etmiyorum.Duaların gücüne çok inanıyorum ben.Hep Allahım yavrum da bende sana emanetiz diyorum aklıma geldikçe, aklım çıkıyor bişey olacak diye inan doya doya sevinemedim bile sevinmeye bile korkuyorum.Okadar acı çektim ki Allah kimseye yaşatmasın.

bugün ben pek ağlak oldum bi azara ihtiyacım vardı

ben azarlıyam dicemde hemşerime yapamam daha doğrusu kimseye kıyamam damarıma basılmadığı sürece ya bana kafayı yedi diceksiniz ama bu 2. doğumum benim yani öyle olacak nasip olursa yani doğumun nasıl bişey olduğunu biliyorum ve açıkcası oğlumdan doğum anı ile ilgili çokda iç açıcı anım yok ama kucağıma aldığımda herşey bitmişdi o da ayrı neyse özetle azıcık korkuyorum gibi oğlumda korku değilde heyecan baskındı nasıl bişey olduğunu bilmediğimden şimdi erken daha ama korku daha baskın gibi sezeryan düşünmüyorum çok büyük bi aksilik olmaz ise normal doğumda prenses doğum yani belden uyuşturma hakkında tecrübesi yada bilgisi olan varmı yada sizin önereceğiniz başka bişey biyöntem varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…