2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ayyy seni okadar iyi anlıyorum ki anlatamam:) :) eşim bana cok kızıyor negatif düşünme diye ama öyle olmuyor işte:) çok korkuyorum çok :) eşim devamlı bişiler almak istiyor cocuk için izin vermiyorum bekle biraz daha diyorum. rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah canım

türkiye hastanesine gidiyorum. 11 haftada gittiğimde bir hafta sonra gel dedi.12 hafta 2li test için daha iyi olur dedi.
3lü testi de düşünüyorum inş. doktor henüz oluşmamış, çok küçük cinsey organı dedi o yüzden ne söylersem yanıltıcı olur dedi.
rabbim elini ayağını aklını düzgün etssinde sorun değil cinsiyeti ama herkesler yazmaya başlayıncada merak ettim doğrusu.

ya benim kafama takılan bazı şeyler var ben evde laptop kullanıyorum kucağıma alıyodum eşimin uyarısı ile sehpaya koymaya başladım ama oda çok rahatsız oluyo:44:bilgisayarı kucağımda kullanmamın bi sakıncası varmı? biliyomusunuz:26:

bide sigara konusu var çok sigara içen biriydim hamiş olduğumu öğrendikten sonra akşam yemekten sonra bitane bide yatarken eşimden 2 nefes alıyorum tamamen bırakmayı denedim ama bende migren var bu sefer başım tutuyo 2-3 gün sonra tamamen içmemeyi tekrar denicem inşallah başım tutmaz gündüzleri bi problem yok ama akşam yemekten sonra illa içecem o zıkkımı

Kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
Çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?

canım tesekkur ederım ama bu deıl 2 bonal krem var bu bonal F jel ben bonal krem olanı arıyorum

ne farkı varmış ki ikiside gebelik çatlaklarına veriliyormuş, acaba krem yenilendi mi? f olan var, bonal krem olan yok dediğin gibi. bir eczacıya sormak lazım :)

senin için dua ettim canım, bebeğin bırakmaz inşallah seni.

valla bende sigara kullanıyodum ama hamile kalmadan bıraktım azalttım daha doğru olur öğrendiğim günden bu güne de ağzıma dürmedim zaten tiksindim ve hiç canım istemedi lütfen sende bırakmaya çalış bi süre sonra alışırsın eşinede söyle yanında içmesin bilgisayar meselesine gelince benim işim bilgisayar başında ama bende korkuyorum araştırmıştım ben gümüş hamile korsesi varmış fiyatı 80 tl radyosdan telden bilgisayardan koruyomuş ama almadım fiyatı fazla geldi

bende çok içiyodum tiksinirsin nasıl olsa demişlerdi öylede oldu
şimdi dumanı bile öldürüyor beni.. bi arkadaşımın doktoru dayanamıyorsan 1 tane içebilirsin demişti oda sonuna kadar değil tabi
bencede bırakmak sorun olabilirdi canım ama tiksindim kurtuldum darısı başına

bizde yasak kalktı ama bişey olcak die korkuyorum rahat olamıyorum

kendini zorlamadığın sürece sorun yok bende rahat değildim ama bişey olmuyo korkma biraz dikkat edersiniz bişey olmaz internete gir hamilelikte cinsel ilişki pozisyonları yaz onlardan biri olabilir anneyi zorlamıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…