ben şu anda tekim ve etrafımdan insanlar geçiyor sırıtıyorum valla bildiğin
SEN ŞİMDİ BUNU YAZDIN YA BENDE BOŞ BOŞ SIRITIYORUM CİDDEN ÇOK SAĞOL BAŞINI AĞRITTIM SENİNDE AZ DAHA BEN SENİ AĞLATIYODUM SEN BENİ GÜLDÜRDÜN
ayyy yok kıyamam ben sizeeee
SEN ŞİMDİ BUNU YAZDIN YA BENDE BOŞ BOŞ SIRITIYORUM CİDDEN ÇOK SAĞOL BAŞINI AĞRITTIM SENİNDE AZ DAHA BEN SENİ AĞLATIYODUM SEN BENİ GÜLDÜRDÜN
ne demek göbeklim her zaman yarında benim krizim tutar sen bana topuklardan bahsetmeama tamam mı
Aynen cnm bende evden çıkıyorum başlıyorum ayet-el kürsü okumaya akşam eve gelene kadar belki 50 defa okuyorumdur.Onun yanında nas felak fatiha ihlas dualarını eksik etmiyorum.Duaların gücüne çok inanıyorum ben.Hep Allahım yavrum da bende sana emanetiz diyorum aklıma geldikçe, aklım çıkıyor bişey olacak diye inan doya doya sevinemedim bile sevinmeye bile korkuyorum.Okadar acı çektim ki Allah kimseye yaşatmasın.
bak burda varr :)))))))
Bonal-F Plus Jel Stretch Mark Çatlak Önleyici 100mL | Cilt Bakımı
ne demek göbeklim her zaman yarında benim krizim tutar sen bana topuklardan bahsetmeama tamam mı
HAYATTA BAHSETMEM TOPUKTAN POPODAN YOKSA BERABER ZIRLARIZ
Aa teşekkürler. Bende istiyodum iyi bir krem. Burdan alırım bende. Kullandınız mı siz acaba ?
HAYATTA BAHSETMEM TOPUKTAN POPODAN YOKSA BERABER ZIRLARIZ
kıhkıhkhıhhhh tamam anlaştık
canim cinsiyeti soylemek dr a kalmis biraz da göz lazim tabi yalniz ikili test te 11+ larda yapilmasi en saglikli olanmis cunku o haftada sadece burun kemigi olusuyomus diger haftalarda yuz kemikleri tamamen olusmaya basladigi icin yaniltici sonuclara sebeb olabiliyormus bana 4 dr da ayni seyi soyledi sen dr.unu 1 kez daha dusun derim ama makinasi eski goremiyo olabilir onu bilemem 3 lu tarama yaptiracakmisiniz
kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?
Kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
Çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?
canım tesekkur ederım ama bu deıl2 bonal krem var bu bonal F jel ben bonal krem olanı arıyorum
Arkadaşlar dün gecede beri kanamam başladı ve devam ediyo yatmam gerekiyormuş doktor iğne ve progestan hap verdi dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle benm allah rızası için bize 1er ayetel kürsi okuyabilirmisiniz bebeğimi bana bağışlasın rabbim şimdiden teşekkürler bebişlerinizi korusun size başlasın inşallah
ya benim kafama takılan bazı şeyler var ben evde laptop kullanıyorum kucağıma alıyodum eşimin uyarısı ile sehpaya koymaya başladım ama oda çok rahatsız oluyo:44:bilgisayarı kucağımda kullanmamın bi sakıncası varmı? Biliyomusunuz:26:
Bide sigara konusu var çok sigara içen biriydim hamiş olduğumu öğrendikten sonra akşam yemekten sonra bitane bide yatarken eşimden 2 nefes alıyorum tamamen bırakmayı denedim ama bende migren var bu sefer başım tutuyo2-3 gün sonra tamamen içmemeyi tekrar denicem inşallah başım tutmaz gündüzleri bi problem yok ama akşam yemekten sonra illa içecem o zıkkımı
ya benim kafama takılan bazı şeyler var ben evde laptop kullanıyorum kucağıma alıyodum eşimin uyarısı ile sehpaya koymaya başladım ama oda çok rahatsız oluyo:44:bilgisayarı kucağımda kullanmamın bi sakıncası varmı? biliyomusunuz:26:
bide sigara konusu var çok sigara içen biriydim hamiş olduğumu öğrendikten sonra akşam yemekten sonra bitane bide yatarken eşimden 2 nefes alıyorum tamamen bırakmayı denedim ama bende migren var bu sefer başım tutuyo2-3 gün sonra tamamen içmemeyi tekrar denicem inşallah başım tutmaz gündüzleri bi problem yok ama akşam yemekten sonra illa içecem o zıkkımı
bizde yasak kalktı ama bişey olcak die korkuyorum rahat olamıyorum
Kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
Çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?