7/24 uygulama yok demek istemiştim , zaten bize hiç yasak olmamıştı. O kadar sık da olmaz zaten yazık :)))allah güldürdün beni yasak mı yasak geçmedi mi daha
bizde yasak kalktı ama bişey olcak die korkuyorum rahat olamıyorum
valla bende sigara kullanıyodum ama hamile kalmadan bıraktım azalttım daha doğru olur öğrendiğim günden bu güne de ağzıma dürmedim zaten tiksindim ve hiç canım istemedi lütfen sende bırakmaya çalış bi süre sonra alışırsın eşinede söyle yanında içmesin bilgisayar meselesine gelince benim işim bilgisayar başında ama bende korkuyorum araştırmıştım ben gümüş hamile korsesi varmış fiyatı 80 tl radyosdan telden bilgisayardan koruyomuş ama almadım fiyatı fazla geldi
bizde yasak yok ama bendede tık yokkkk
7/24 uygulama yok demek istemiştim , zaten bize hiç yasak olmamıştı. O kadar sık da olmaz zaten yazık :)))
BENDE SEN ÇOK İSTİYOSUN AMA YASAKLISINIZ ONDAN OLMUYO SANDIM KUSURA BAKMA
Kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
Çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?
ben çok tiksineyim istedim sigaradan ama tiksinme olmadıBi kaç defa denedim hiç içmemeyi ama migren belası peşimi bırakmadı ilaç kullanamadığım içinde çok kötü oldum:122:
7/24 uygulama yok demek istemiştim , zaten bize hiç yasak olmamıştı. O kadar sık da olmaz zaten yazık :)))
BENDE SEN ÇOK İSTİYOSUN AMA YASAKLISINIZ ONDAN OLMUYO SANDIM KUSURA BAKMA
Yok Canım daha neler ne kusuru :)
merhaba kızlar:) 13. Haftamdayım doktorum bebeğimin erkek olduğunu söyledi zaten ben en başından hissediyordum demek anneler hisseder diyenler doğru söylüyormuş ultrasonun başına geçince dünyayı unutuyorum bu sefer inanılmaz büyümüştü tam bir bebek gibiydi her şeyiyle çatlak kremi mevzusunu sormayı unuttum doktora siz ne kullanıyorsunuz ? Ah bir de şu mide bulantıları geçse
ya benim kafama takılan bazı şeyler var ben evde laptop kullanıyorum kucağıma alıyodum eşimin uyarısı ile sehpaya koymaya başladım ama oda çok rahatsız oluyo:44:bilgisayarı kucağımda kullanmamın bi sakıncası varmı? biliyomusunuz:26:
bide sigara konusu var çok sigara içen biriydim hamiş olduğumu öğrendikten sonra akşam yemekten sonra bitane bide yatarken eşimden 2 nefes alıyorum tamamen bırakmayı denedim ama bende migren var bu sefer başım tutuyo2-3 gün sonra tamamen içmemeyi tekrar denicem inşallah başım tutmaz gündüzleri bi problem yok ama akşam yemekten sonra illa içecem o zıkkımı
ben çok tiksineyim istedim sigaradan ama tiksinme olmadıbi kaç defa denedim hiç içmemeyi ama migren belası peşimi bırakmadı ilaç kullanamadığım içinde çok kötü oldum:122:
gözünaydın oğluşun olcak demek bana söylemedi doktor gittiğimde sen ne güzel öğrenmişsin hayırlı olsun çatlak kremi benim doktor lierac dedi eczacı bepanthol diye krem önerdi bepanthenin markasından iyiymiş bazıları mustela diyo kişiye kalmış
bana da eczası bebanten dedi ısrrala ben aldım hayırlısı bakalım ben aldım benim doktor bonalş f dedi o da 50 olunca pek kimse de bi şey demedi hakkında
tüh keşke bıraksan migrenin tuttuğunda minoset yada parol ağrı kesici içebilirsin doktor demişti çok ağrın olduğunda bunları kullan diye sende başın tuttuğunda bunlardan birini içi başına buz koy yat dene canım bi istersen
bizde bulut ismını cokkkk begenıyorduk ama kuranda gecmıyormuso nedenle vaz gectıkk
valla banada aynını dedi aldım bende doktora sorayımm olmazsa getiririm dedim doktor da lierac dedi sanırım bebanteni kullancam bende fiyatı 50 tl di burda konuşuldu bonal çok zor bulunuyomuş diye ben hiç duymadım ama daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?