2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ikili test sonuçlarımı bilenler yorumlayabilir mi lütfen

KOMB\'ddNE R\'ddSK:< 1 :10000 \par \'ddK\'ddL\'dd TEST:1 :4266 \par YA\'de R\'ddSK\'dd:1 :558 \par TR\'ddSOMY 13/18+ NT:< 1 :10000 \par }

Son düzenleme:
allah güldürdün beni yasak mı yasak geçmedi mi daha
7/24 uygulama yok demek istemiştim , zaten bize hiç yasak olmamıştı. O kadar sık da olmaz zaten yazık :)))
bizde yasak kalktı ama bişey olcak die korkuyorum rahat olamıyorum

Evet ,benim bir de gaz oluyor akşamları ,oldu mu göbek sana 6 aylık gibi :))))
Rahat ol canım bildiğim bütün doğum yapanlar hiç sıkıntı yaşamadık dediler hamileyken.

ben çok tiksineyim istedim sigaradan ama tiksinme olmadı bi kaç defa denedim hiç içmemeyi ama migren belası peşimi bırakmadı ilaç kullanamadığım içinde çok kötü oldum:122:

kızlar merhaba ben çatlak kremi araştırdım her eczacı farklı bi şey dedi bi tanesi bebanteni ısrarla önerli bayer firması dedi 50tl aldım mustesalla daha pahalıydı diğerleri de öyle ama bunu al dedi sizde durumlar nasıl bi eczacıda lileracla badem yağını kullan dedi bademin yerini tutmaz hiç biri dedi bi diğeri de gerek yok daha vucudunu boşa yağlama dedi yorum lütfen

merhaba kızlar:) 13. haftamdayım doktorum bebeğimin erkek olduğunu söyledi zaten ben en başından hissediyordum demek anneler hisseder diyenler doğru söylüyormuş ultrasonun başına geçince dünyayı unutuyorum bu sefer inanılmaz büyümüştü tam bir bebek gibiydi her şeyiyle çatlak kremi mevzusunu sormayı unuttum doktora siz ne kullanıyorsunuz ? Ah bir de şu mide bulantıları geçse

Kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
Çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?

benimde öyle. 2 aydır kardeş gibi yatıyoruz eşimle . Ama oda çok sıkıntı veriyo bana. Rüyamda hep eşimi görüyorum :):) bazen kafam karışıyor acaba rüyamıydı gerçekmiydi diye :):) Doktorda ilk üç ay kesinlikle yasak dedi. Gerçi doktor bişey demesede eşim bana yaklaşmaya korkuyo bişey olcak diye :)

ben çok tiksineyim istedim sigaradan ama tiksinme olmadı Bi kaç defa denedim hiç içmemeyi ama migren belası peşimi bırakmadı ilaç kullanamadığım içinde çok kötü oldum:122:

tüh keşke bıraksan migrenin tuttuğunda minoset yada parol ağrı kesici içebilirsin doktor demişti çok ağrın olduğunda bunları kullan diye sende başın tuttuğunda bunlardan birini içi başına buz koy yat dene canım bi istersen

gözünaydın oğluşun olcak demek bana söylemedi doktor gittiğimde sen ne güzel öğrenmişsin hayırlı olsun çatlak kremi benim doktor lierac dedi eczacı bepanthol diye krem önerdi bepanthenin markasından iyiymiş bazıları mustela diyo kişiye kalmış

Bende ilk hamileliğimde bıraktım sigarayı.hiç ağzıma sürmedim.ara verdim aslında :)) doğurduktan sonra gene içicem dedim,kızım doğdu gene kıyıp içmedim çünkü emziriyordum.sütten kesilsin içicem dedim 18 ay emdi maşallah,sonunda vakti geldi ve yaktım bir sigara,o kadar ara verdiğim içinmi bilmem ilk nefeste ölüyordum resmen bütüm boğazımı yandı. Öksürükten geberiyordum. Acemiler gibi o oldu birdaha ağzıma sürmedim,eskiden nasıl içiyormuşum hayret valla

ben çok tiksineyim istedim sigaradan ama tiksinme olmadı bi kaç defa denedim hiç içmemeyi ama migren belası peşimi bırakmadı ilaç kullanamadığım içinde çok kötü oldum:122:

canım bende migren hastasıyım ileri derece hemde ve günde 2 pakete yakın sigara içiyordum.ilk hamileliğimde rahim kalınlığım cok düşüktü sebebinin sigara olduğunu söyledi doktorum ve birsürü bant falan verdi rahim kalınlığımı arttırmak için.doktorun söylediğine göre düşük yapmayıda tetikliyormuş sigara allah korusun.hamile olduğmu öğrendiğim anda bıraktım 2 gün baş ağrısı yaptı bi iki nefes falan içtim ama her nefeste vicdan azabı çektim cünkü yavruma bunu yapmaya hakkım yoktu.hep dua ettim tiksineyim diye rabbim yardım etti şimdi nefret ediyorum resmen.darısı başına güzelim inşallah hiç içmezsin...

bana da eczası bebanten dedi ısrrala ben aldım hayırlısı bakalım ben aldım benim doktor bonalş f dedi o da 50 olunca pek kimse de bi şey demedi hakkında

bana da eczası bebanten dedi ısrrala ben aldım hayırlısı bakalım ben aldım benim doktor bonalş f dedi o da 50 olunca pek kimse de bi şey demedi hakkında

valla banada aynını dedi aldım bende doktora sorayımm olmazsa getiririm dedim doktor da lierac dedi sanırım bebanteni kullancam bende fiyatı 50 tl di burda konuşuldu bonal çok zor bulunuyomuş diye ben hiç duymadım ama daha önce

migren atağı geçirdinmi bilmiyorum ama minoset falan fayda etmiyo

canım bepantol daha girmiş piyasaya o yüzden doktorlaın alışması da zaman aılr bence bonal f plus kolay bulunuyo bulunamayan bonal kremmiş

Şükür artık göbeğimi oğluşum diye sevebiliyorum bilmek iyi geldi .Kremi sormadan almayayım diyorum doktora ikili test sonucu için gittiğimde sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…