migren atağı geçirdinmi bilmiyorum ama minoset falan fayda etmiyo
canım bende migren hastasıyım ileri derece hemde ve günde 2 pakete yakın sigara içiyordum.ilk hamileliğimde rahim kalınlığım cok düşüktü sebebinin sigara olduğunu söyledi doktorum ve birsürü bant falan verdi rahim kalınlığımı arttırmak için.doktorun söylediğine göre düşük yapmayıda tetikliyormuş sigara allah korusun.hamile olduğmu öğrendiğim anda bıraktım 2 gün baş ağrısı yaptı bi iki nefes falan içtim ama her nefeste vicdan azabı çektim cünkü yavruma bunu yapmaya hakkım yoktu.hep dua ettim tiksineyim diye rabbim yardım etti şimdi nefret ediyorum resmen.darısı başına güzelim inşallah hiç içmezsin...
canım bepantol daha girmiş piyasaya o yüzden doktorlaın alışması da zaman aılr bence bonal f plus kolay bulunuyo bulunamayan bonal kremmiş
bende oyun parki yani park yatagi dusunuyorum kiraciyim tayinciyim oda takimini 3 yasindan sonra dusunuyorum rabbim omur verirse tabi
Öyle böyle değil yaw bilmeden afrodizyak birşey mi yedim acaba :))))
Eşlerimize yazık canım ,eşini düşün azıcık çaba)))
kuranda geçmemesi kötü mü? kuranda geçen anlamı kötü olan birsürü isim var ama????
aynen canım peki bebeğin kıyfetlerini bezlerini eşyalarını nereye koyacaksın?? bende parkyatakla dolap mı alsam diye düşünüyorum (kayınvalideme annemlere falan giderken götürürüm diye
ewet benım ıcın kuranda gecmemesı kotu bır durum. kuranda gecıp kotu manaya gelen ısımler zaten verılmemesı gerken ısımlerdır bunun içinde iyice arastırma yapmak gerekır.
anladım bonal kremin çok zor bulunduğundan bahsetmişlerdi ordan aklımda kalmış evet bu bepanthol yeni çıktı dedi banada eczacı şişeside hoşuma gitti aldım kullanayım mı yoksa verip lierac mı alayım kararsızım sen kullancan mı bepantholü
amin inşallah çok vicdan azabı çekiyorum :26:
Kizlar markafoniden 90 tl ye birsuru bebis urunleri aldim.kanserojen madde ve boya icermiyor.cok guzellerdi tutamadim kendimi unisex urunlarden patlattim.biraz erkek agirlikli gibiydi ama
Kizlar markafoniden 90 tl ye birsuru bebis urunleri aldim.kanserojen madde ve boya icermiyor.cok guzellerdi tutamadim kendimi unisex urunlarden patlattim.biraz erkek agirlikli gibiydi ama
Eet yedim,düşününce buldum .ben öyle yiyecek adı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ,elde etme imkanı olan var olamayan var.dün akşam babamlarda yemekteydik bir otun salatasını yapmış annem baya bir yemiştim.uzun zamandır değişik yediğim tek oydu.şnternetten araştırdım kızdırıcı,canlılık verici etkisi varmış aynen de öyle oldu:))))
Bir daha mı?doğumdan sonra:))))
kızlar mustafa talha ismi nasıl sizce ya mustafa yasir ya da mustafaya gidecek dini bi isim var mı aklınızda
ohh ohh valla
iyisiniz hee maaşallah
canım burnumda dolandım haftalarca
yataktan bile sürünerek kalkıyorum midem hoplamasın diye
Mustafa efendimizin isimlerinden çok güzel düşünmüştünüz,Talha'da güzel yasinde.Mustafa Aslan,Mustafa Batur,batur Kuran'da geçiyor.korkusuz Yigit anlamında :)))
ismin kuranda gecmesi sart degil canim tabi tercih meselesi orasi ayri anlami guzel ve bebege yakisir olsun yeter cunku insan isminin anlamini ozelligini tasirmis evladin anne baba uzerindeki tek hakki isim mis unutmamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?