2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
migren atağı geçirdinmi bilmiyorum ama minoset falan fayda etmiyo

geçenlerde geçirdim sanırım tüm gün ağrıdı artık baş ağrısından midem bulandı beynim zonkaldı resmen ama senin kronik sanırım demek fayda etmiyo ağrı kesici daha ağırları var ama oda bebeğe zararlı acaba sigara bırakma bantları varya onlardan mı alsan onlar bebeğe zarar vermez sanki gerçi sormakta fayda var benim bi akrabam vardı sigarayı bırakamdı hamilelikte günde 3 defa sanırım içiyodu dibine gelmeden atıyodu işallah sen en kısa zamanda bırakırsın

amin inşallah çok vicdan azabı çekiyorum :26:

canım bepantol daha girmiş piyasaya o yüzden doktorlaın alışması da zaman aılr bence bonal f plus kolay bulunuyo bulunamayan bonal kremmiş

anladım bonal kremin çok zor bulunduğundan bahsetmişlerdi ordan aklımda kalmış evet bu bepanthol yeni çıktı dedi banada eczacı şişeside hoşuma gitti aldım kullanayım mı yoksa verip lierac mı alayım kararsızım sen kullancan mı bepantholü

bende oyun parki yani park yatagi dusunuyorum kiraciyim tayinciyim oda takimini 3 yasindan sonra dusunuyorum rabbim omur verirse tabi

aynen canım peki bebeğin kıyfetlerini bezlerini eşyalarını nereye koyacaksın?? bende parkyatakla dolap mı alsam diye düşünüyorum (kayınvalideme annemlere falan giderken götürürüm diye

Öyle böyle değil yaw bilmeden afrodizyak birşey mi yedim acaba :))))
Eşlerimize yazık canım ,eşini düşün azıcık çaba )))

Eet yedim,düşününce buldum .ben öyle yiyecek adı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ,elde etme imkanı olan var olamayan var.dün akşam babamlarda yemekteydik bir otun salatasını yapmış annem baya bir yemiştim.uzun zamandır değişik yediğim tek oydu.şnternetten araştırdım kızdırıcı,canlılık verici etkisi varmış aynen de öyle oldu:))))
Bir daha mı?doğumdan sonra:))))

kuranda geçmemesi kötü mü? kuranda geçen anlamı kötü olan birsürü isim var ama????

ewet benım ıcın kuranda gecmemesı kotu bır durum. kuranda gecıp kotu manaya gelen ısımler zaten verılmemesı gerken ısımlerdır bunun içinde iyice arastırma yapmak gerekır.

aynen canım peki bebeğin kıyfetlerini bezlerini eşyalarını nereye koyacaksın?? bende parkyatakla dolap mı alsam diye düşünüyorum (kayınvalideme annemlere falan giderken götürürüm diye

annem vitrinini degistirdi parcalarindan bi dolap yaptirmayi dusunuyorum canim cok amacli bir dolap ilerde farkli yerlerde kullanabilecegim ama bakalim

ewet benım ıcın kuranda gecmemesı kotu bır durum. kuranda gecıp kotu manaya gelen ısımler zaten verılmemesı gerken ısımlerdır bunun içinde iyice arastırma yapmak gerekır.

ismin kuranda gecmesi sart degil canim tabi tercih meselesi orasi ayri anlami guzel ve bebege yakisir olsun yeter cunku insan isminin anlamini ozelligini tasirmis evladin anne baba uzerindeki tek hakki isim mis unutmamak lazim

canım açıkcası vucut yapacaksa zaten yine olacak bebanten de yılların markası diye düşündüm bepanten aldım hayırlısı bakalım

kızlar mustafa talha ismi nasıl sizce ya mustafa yasir ya da mustafaya gidecek dini bi isim var mı aklınızda

amin inşallah çok vicdan azabı çekiyorum :26:

Sana iyice vicdan azabı cektiriyimmi

Arkadaşım tiryaki diye günde 5 taneye müsaade etti onun doktoru.gerci daha fazla iciyordu, Oglu 3 yasında şimdi çoçuğun bacakları gelişmiyor,zaten 3 yasında gibide durmuyor,evlerden uzak olsun,sigara ondan çok cocuğu etkilemiş.allah korusun tabiki.boyle durumlarda yasanabiliyor,Allah yardımcın olsun. Eşinde içiyorsa daha zor ama kolayı var ailecek bırakırsınız :13:

Kizlar markafoniden 90 tl ye birsuru bebis urunleri aldim.kanserojen madde ve boya icermiyor.cok guzellerdi tutamadim kendimi unisex urunlarden patlattim.biraz erkek agirlikli gibiydi ama

Kizlar markafoniden 90 tl ye birsuru bebis urunleri aldim.kanserojen madde ve boya icermiyor.cok guzellerdi tutamadim kendimi unisex urunlarden patlattim.biraz erkek agirlikli gibiydi ama

ben de bebeshop.com.tr den aldım 100 tl ama onaylamadım daha yarın onaylıcam(kredi kartı kesim tarihini bekliyorum).nevresim takımı 2 tane yenidoğan aldım,1 tane önlük :):)(organik)

Bende almak istiyorum cicişler ama erken diye tutuyorum kendimi :) Bide mağazada çalışıyorum. Çıkıp bebiş mağazalarına gitmemek için zor tutuyorum kendimi :):) cinsiyeti belli olduktan sonra almak istiyorum ben. Gerçi dayımın eşi çeyizini yaptı bebişimin battaniyesini ördü patikler yelekler şapkalar ördü minnacık çookk şirinlerr :):):)

kısss söyle hemen alayım yiyeyim ciddi diyorum
yoksa yakında terkedilcem

kızlar mustafa talha ismi nasıl sizce ya mustafa yasir ya da mustafaya gidecek dini bi isim var mı aklınızda

Mustafa efendimizin isimlerinden çok güzel düşünmüştünüz,Talha'da güzel yasinde.Mustafa Aslan,Mustafa Batur,batur Kuran'da geçiyor.korkusuz Yigit anlamında :)))

Mustafa efendimizin isimlerinden çok güzel düşünmüştünüz,Talha'da güzel yasinde.Mustafa Aslan,Mustafa Batur,batur Kuran'da geçiyor.korkusuz Yigit anlamında :)))

Batur ismini bende düşünüyordum. Ama anlamını henüz araştırmamıştım. İyi oldu söylediğin :)) bende Ali yle birlikte kullanmak istiyorum Ali Batur güzel olur dimi. Gerçi daha cinsiyeti belli değil ama .. :))

kızlarrr ben geçmişi okudukça siz yazıyorsunuz bir yetişemedim daha 828. sayfadayımm. sen misin 2 gün girmeyen!! :)))

ismin kuranda gecmesi sart degil canim tabi tercih meselesi orasi ayri anlami guzel ve bebege yakisir olsun yeter cunku insan isminin anlamini ozelligini tasirmis evladin anne baba uzerindeki tek hakki isim mis unutmamak lazim

canım dedıgın gıbı bu bır terch meselesı ben ve esım oyle olmasını ıstıyoruz ılla kuran olsun dıye deıl dınımızce hos gorulen ısımler olması tercıhım cunku ısım cok onemlı bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…