2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Mustafa efendimizin isimlerinden çok güzel düşünmüştünüz,Talha'da güzel yasinde.Mustafa Aslan,Mustafa Batur,batur Kuran'da geçiyor.korkusuz Yigit anlamında :)))

evet canım mustafa benim kendi babamın ismi o yüzden koymak istiyoruz zaten peygamberimizin de ism, o kesin o yüzden yanına başka bi isim düşünüyoruz benim eşimle kendi kızlık ismi tevafuktur aynı yani soy adı ile de babamın ismi olacak allahın izniyle abim koyacaktı ama onun iki prensesi oldu :)

ali ye yakışıyo canım batur ama bizim adam bilindik isim istiyo sanki ne olacaksa bana kalsa mustafa sevban ya da mustafa derda koyacaktım

Kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
Çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?

9 ay yasak ama ben ne durumdayim dusun artik zaten hep istekliydim gebelikte daha da artti yasak oldugu icin esim korkuyo anca beni mutlu etmeye calisiyo adam yazik ne yapsin

kiz badem yagi sakin deyim nasil tuylendiriyo o bi bilsen

migren atağı geçirdinmi bilmiyorum ama minoset falan fayda etmiyo

canim migren ataklarini defalarca gecirdim ben 4 gun surdugunu hastanede yattigimi biliyorum karanlik odalarda sigara migrenin dusmanidir zaten atak halinde dumani kokusu bile azdırır miggreni senki garipmis.. yine de icme derim

ben acıktım akşama balık var şimdi atıştırsam onu yiyemem daha eşime de üç saat var yab en ne yapcam balık yemem gerek

balım yanlis anlama beni bende oyle dusunuyorum ama kurani kerimde gecen en bilindik isimlerden bazilari cok kotu asiye -irem o yuzden dedim anlami guzel olsun yeter diye :)

deragun 3 saat cok annem atistir biseyler ben surekli acikiyorum diye az az sık sık yiyorum

balım yanlis anlama beni bende oyle dusunuyorum ama kurani kerimde gecen en bilindik isimlerden bazilari cok kotu asiye -irem o yuzden dedim anlami guzel olsun yeter diye :)

Benim isim konusunda şöyle bi takıntım var. ilerde çocuğum büyüyünce inşallah şöyle güzel bi şirkette yönetici falan olursa!! :)) Bey Hanım eklendiğinde çok güzel dursun istiyorum. Baktığım her ismin sonuna Bey, Hanım ekliyorum söylerken nasıl duruyor diye. Birde benim ismim çok zor anlaşılıyor eski isimlerden olduğu için. Telefonda söylerkende kolay anlaşılsın istiyorum :)))

deragun 3 saat cok annem atistir biseyler ben surekli acikiyorum diye az az sık sık yiyorum

canım benim midemin ayarı yok ki atıştırınca akşam yiyemiyorum bi de balık olmas neyse zaten az yiyoruz iki haftada birdi haftada bire çıkarmma lazım doktor balık hapı verdi de almadım az yiyorsun diye

ben de bebeshop.com.tr den aldım 100 tl ama onaylamadım daha yarın onaylıcam(kredi kartı kesim tarihini bekliyorum).nevresim takımı 2 tane yenidoğan aldım,1 tane önlük :):)(organik)

Ben de 90 tl ye 3 tane kadife tulum.iki zibin.iki pijama bi sapka eldiven patik seti.bi tane ipek kabartmali battaniye aldim.fiyati super oldu

anladım caaaanım sen hiç bulantı
çekmemişsinnnnnnn kısss özlenirmiii
Allahım korusunn

Benimde çok fazla bulantım olmadı. İnsan özlüyo :)) bulanmayınca panik oluyorum. Acaba bişey mi oldu diye panikliyorum. Bu ara sadece hafif mide ağrısı gibi bişey hissediyorum ne olduğunu bende anlamıyorum :))

ayy ... öyle deme kıss... benim de ismim telefonda ve hatta yanyana bile olsan zor anlaşılıyo... yani genelde zor anlıyolar ama çok farklı olduğu için ben bayılıyorum ismime...
merak ettiysen rumuzumu tersten okuyabilirsin

delüler
yok ben özlemeyeceğim ilk şey kaynanam ikincide bulantılarım eminim son kararım

slm anneler
ölüyorum yorgunluktan başım da ağrıyo
sabah ikili test için kan verdim
ofise bi geldim
belediye bşk ve çalışnalar gelmiş beni bekliyo
malum toplantı toplantı daha yeni gittiler
ama bende de pil bitti
geçmişide okuyamadım valla
kaynatmışsınınz ya

kızlar selam bende temmuz annesi olucam kısmetse.
rabbim herkese bebeklerinin yüzlerini görmeyi nasip etsin.
bebeklerin cinsiyetlerini öğrenenler de çok şanslı erkenden.
benim daha var.ben 10+1 deyim daha.
beş yaşında kızım var.
onda 17. haftada öğrenmiştim.
bunda da en az ilki kadar heyecan yaşıyorum.
kız olsun erkek olsun hiç fark etmez.
rabbim hayırlısını nasip etsin de hepimize.
kızlar yaaa kremler konusuında çok acele etmeyin.
ben kızımda 23 kilo aldım ve bir gram bişey sürmedim.
bir çatlağım dahi olmadı arkadaşım hergün yağlandı çatlak dolu heryeri
galiba biraz da ırsi bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…