Mustafa efendimizin isimlerinden çok güzel düşünmüştünüz,Talha'da güzel yasinde.Mustafa Aslan,Mustafa Batur,batur Kuran'da geçiyor.korkusuz Yigit anlamında :)))
Batur ismini bende düşünüyordum. Ama anlamını henüz araştırmamıştım. İyi oldu söylediğin :)) bende Ali yle birlikte kullanmak istiyorum Ali Batur güzel olur dimi. Gerçi daha cinsiyeti belli değil ama .. :))
Kızlar bende baya bir libido artışı var,7/24 modunda yani-tabi uygulama yok-
Çok fena bir durum.
Siz de nasıl durumlar?
kızlar merhaba ben çatlak kremi araştırdım her eczacı farklı bi şey dedi bi tanesi bebanteni ısrarla önerli bayer firması dedi 50tl aldım mustesalla daha pahalıydı diğerleri de öyle ama bunu al dedi sizde durumlar nasıl bi eczacıda lileracla badem yağını kullan dedi bademin yerini tutmaz hiç biri dedi bi diğeri de gerek yok daha vucudunu boşa yağlama dedi yorum lütfen
migren atağı geçirdinmi bilmiyorum ama minoset falan fayda etmiyo
ali ye yakışıyo canım batur ama bizim adam bilindik isim istiyo sanki ne olacaksa bana kalsa mustafa sevban ya da mustafa derda koyacaktım
canım dedıgın gıbı bu bır terch meselesı ben ve esım oyle olmasını ıstıyoruz ılla kuran olsun dıye deıl dınımızce hos gorulen ısımler olması tercıhım cunku ısım cok onemlı bırsey
Derda çok hoşmuş hiç duymamıştım. Anlamı neymiş?
balım yanlis anlama beni bende oyle dusunuyorum ama kurani kerimde gecen en bilindik isimlerden bazilari cok kotu asiye -irem o yuzden dedim anlami guzel olsun yeter diye :)
deragun 3 saat cok annem atistir biseyler ben surekli acikiyorum diye az az sık sık yiyorum
sağlıklı olsunlar da geçicek bulantıların belki özleyeceksin bile :)
anladım caaaanım sen hiç bulantı
çekmemişsinnnnnnn kısss özlenirmiii
Allahım korusunn
kızlarrr ben geçmişi okudukça siz yazıyorsunuz bir yetişemedim daha 828. sayfadayımm. sen misin 2 gün girmeyen!! :)))
ben de bebeshop.com.tr den aldım 100 tl ama onaylamadım daha yarın onaylıcam(kredi kartı kesim tarihini bekliyorum).nevresim takımı 2 tane yenidoğan aldım,1 tane önlük :):)(organik)
anladım caaaanım sen hiç bulantı
çekmemişsinnnnnnn kısss özlenirmiii
Allahım korusunn
Benim isim konusunda şöyle bi takıntım var. ilerde çocuğum büyüyünce inşallah şöyle güzel bi şirkette yönetici falan olursa!! :)) Bey Hanım eklendiğinde çok güzel dursun istiyorum. Baktığım her ismin sonuna Bey, Hanım ekliyorum söylerken nasıl duruyor diye. Birde benim ismim çok zor anlaşılıyor eski isimlerden olduğu için. Telefonda söylerkende kolay anlaşılsın istiyorum :)))
aman ne bileyim teselli edeyim dedim beceremedim galiba :)
Benimde çok fazla bulantım olmadı. İnsan özlüyo :)) bulanmayınca panik oluyorum. Acaba bişey mi oldu diye panikliyorum. Bu ara sadece hafif mide ağrısı gibi bişey hissediyorum ne olduğunu bende anlamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?