2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bak o çok duyduğum bi isim benimki hakkaten ilginç tek seferde anlayan daha çıkmadı bunca yıllık ömrümde :))

ewet bencede ırsi ama bunun için önlem almazsak yazık olmazmı bize

Bugün bende ikili test için kan verdim. Bebişinide kontrol ettiler mi. Ense kalınlığı nasıldı ?

dediğin doğru arkadaşımda bende hiçbirinin çok bitkisel olduğunu düşünmüyorum.
muhakkak kimyasal özelliği vardır diye düşünüyorum.

yani evet bundada haklısın... ama şöyle düşünmek lazım... ilaçlar da kimyasal ama içlerinde kullanabildiklerimiz var... zaten doktorlara danışmadan bilinçsizce krem kullanmaya da karşıyım... uygun zamanda doğru kremler tercih edilebilir gibi geliyo sanki...

bugün biraz iş yaptım ne zamandır bulantılarım yüzünden yapamıyodum,halı falan sildim şimdi böbreğim ağrıyor,taşın kımıldamasından korkuyorum ilaç da alamıyorum,taş sancısı kötü oluyor inşallah geçer fazla sürmez,yarın sabah da dr.randevum var zaten nasıl dayanırım bilmiyorum..

halı silmekmi.....
kuzum delirdinmi sen... ne halı silmesinden bahsediyosun hamile hamile...

halı silmekmi.....
kuzum delirdinmi sen... ne halı silmesinden bahsediyosun hamile hamile...

bayramdan beri elimi hiçbir işe sürmüyorum nerdeyse bulantılar mahvetti beni,yemek falan da yapamıyorum ,dışarda da başım dönüyor artık yürüyemiyorum bulantılarımı unutmak için kendimi işe verdim bugün..

2 gün önce üşüdüm diye ağladım daha sonraaaa annemi özledim diye ağladımmm sonraaa eşime durduk yere küsüp ona ağladımm... aklıma gelen ve saçma olan şeyler

ayy çok güldüm hee aynı ben bende dün gece eşim hiçbişi yapmadığı halde sataşıp ağladım sonra birgün önce yıkadığım çamaşırlarımı katlamadım diye ağladım

Ya siz kasiniyormusunuz en hassas dnonemde temizlik yapilirmi.birak pis kalsin.biri banyoyu yikarken duser biri hali siler.vallaa kizdim haaa.en kucugunuz olarak firca atiyorum bakin.verin esinize supurgeyi supursun.arkasindan toz alirsiniz en fazla.hali silmek ne yaa.kolay mi buluyoruz bebisleri.

canım çok sıkkın ikili test aklıma takıldı doktorum ense aklınlığı normal dedi ama yinede yaptırmak istiyorum eşim anlamıyo maddi sıkıntıların acısını benden çıkarıyo bıktım ya hayatı burnumdan getiryo ((((((((

Eşim sağolsun çok destek oluyor bu dönemde bana ama artık ona da yazık,işten geliyor yemekleri hazırlıyor,bulaşıkları hallediyor,haftasonu evi temizlemeye çalışıyor garibim destek olmaya çalışıyorum ama bulantılarla biryere kadar,bir işe yaramak istedim napıyım hem de yattıkça daha kötü oluyorum zaman geçti unuttum biraz bulantıları,haklısın aslında abarttım sanırım biraz...

Bende hiçbirşeye elimi sürmüyorum. Çokta üzülüyorum aslında bişey yapamadığım için. Ama bebişim için böyle olması gerek zaten doktorumda temizlik malzemelerinden mümkün olduğunca uzak dur koklama demişti. Bence çok dikkat etmelisin.

valla allah kocamdan razi olsun çamaşırı makinaya atmaya bile izin vermiyo
yapabldiği kadar yapamaya çalışıyo kalanda kalıyo napalım canm
bunca yıl sonra gelmiş bebeğim
asla ona bişey olmasını istemiyoruz
her şey olduğu kadar
zaten yapamaıyorum ki bulunatıdan kusamadan
o da halimi gördükçe elinden geleni yapamaya çalışıyo
allah ondan iki cihanda da razı olsun valla

yapma yahu... yorma kendini... ben evi süpürmüyorum bile... eşim hallediyo Allah razı olsun...

Allah korusun bisey olursa daha cok uzulursun.tamam isini yap ama hali da silme gozunu seveyim.gelenin gidenin cok degilse birak pis kalsin biraz daha evin.bir ay daha dikkat et sonra yaparsin.ben dun misafir var diye hic oturmadim is yapmamama ragmen butun gun karin agrisi cektim odum koptu.hem birak yapsin esin keyfini cikar 6 ayin sinra ellerini surmezler nasilsa bi ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…