ayy ... öyle deme kıss... benim de ismim telefonda ve hatta yanyana bile olsan zor anlaşılıyo... yani genelde zor anlıyolar ama çok farklı olduğu için ben bayılıyorum ismime...
merak ettiysen rumuzumu tersten okuyabilirsin
kızlar selam bende temmuz annesi olucam kısmetse.
rabbim herkese bebeklerinin yüzlerini görmeyi nasip etsin.
bebeklerin cinsiyetlerini öğrenenler de çok şanslı erkenden.
benim daha var.ben 10+1 deyim daha.
beş yaşında kızım var.
onda 17. haftada öğrenmiştim.
bunda da en az ilki kadar heyecan yaşıyorum.
kız olsun erkek olsun hiç fark etmez.
rabbim hayırlısını nasip etsin de hepimize.
kızlar yaaa kremler konusuında çok acele etmeyin.
ben kızımda 23 kilo aldım ve bir gram bişey sürmedim.
bir çatlağım dahi olmadı arkadaşım hergün yağlandı çatlak dolu heryeri
galiba biraz da ırsi bir durum.
slm anneler
ölüyorum yorgunluktan başım da ağrıyo
sabah ikili test için kan verdim
ofise bi geldim
belediye bşk ve çalışnalar gelmiş beni bekliyo
malum toplantı toplantı daha yeni gittiler
ama bende de pil bitti
geçmişide okuyamadım valla
kaynatmışsınınz ya
ewet bencede ırsi ama bunun için önlem almazsak yazık olmazmı bize
dediğin doğru arkadaşımda bende hiçbirinin çok bitkisel olduğunu düşünmüyorum.
muhakkak kimyasal özelliği vardır diye düşünüyorum.
bugün biraz iş yaptım ne zamandır bulantılarım yüzünden yapamıyodum,halı falan sildim şimdi böbreğim ağrıyor,taşın kımıldamasından korkuyorum ilaç da alamıyorum,taş sancısı kötü oluyor inşallah geçer fazla sürmez,yarın sabah da dr.randevum var zaten nasıl dayanırım bilmiyorum..
halı silmekmi.....
kuzum delirdinmi sen... ne halı silmesinden bahsediyosun hamile hamile...
kısss söyle hemen alayım yiyeyim ciddi diyorum
yoksa yakında terkedilcem
dediğin doğru arkadaşımda bende hiçbirinin çok bitkisel olduğunu düşünmüyorum.
muhakkak kimyasal özelliği vardır diye düşünüyorum.
2 gün önce üşüdüm diye ağladımdaha sonraaaa annemi özledim diye ağladımmm sonraaa eşime durduk yere küsüp ona ağladımm... aklıma gelen ve saçma olan şeyler
bugün biraz iş yaptım ne zamandır bulantılarım yüzünden yapamıyodum,halı falan sildim şimdi böbreğim ağrıyor,taşın kımıldamasından korkuyorum ilaç da alamıyorum,taş sancısı kötü oluyor inşallah geçer fazla sürmez,yarın sabah da dr.randevum var zaten nasıl dayanırım bilmiyorum..
Bugün bende ikili test için kan verdim. Bebişinide kontrol ettiler mi. Ense kalınlığı nasıldı ?
Ya siz kasiniyormusunuz en hassas dnonemde temizlik yapilirmi.birak pis kalsin.biri banyoyu yikarken duser biri hali siler.vallaa kizdim haaa.en kucugunuz olarak firca atiyorum bakin.verin esinize supurgeyi supursun.arkasindan toz alirsiniz en fazla.hali silmek ne yaa.kolay mi buluyoruz bebisleri.
bayramdan beri elimi hiçbir işe sürmüyorum nerdeyse bulantılar mahvetti beni,yemek falan da yapamıyorum ,dışarda da başım dönüyor artık yürüyemiyorum bulantılarımı unutmak için kendimi işe verdim bugün..
Ya siz kasiniyormusunuz en hassas dnonemde temizlik yapilirmi.birak pis kalsin.biri banyoyu yikarken duser biri hali siler.vallaa kizdim haaa.en kucugunuz olarak firca atiyorum bakin.verin esinize supurgeyi supursun.arkasindan toz alirsiniz en fazla.hali silmek ne yaa.kolay mi buluyoruz bebisleri.
bayramdan beri elimi hiçbir işe sürmüyorum nerdeyse bulantılar mahvetti beni,yemek falan da yapamıyorum ,dışarda da başım dönüyor artık yürüyemiyorum bulantılarımı unutmak için kendimi işe verdim bugün..
Eşim sağolsun çok destek oluyor bu dönemde bana ama artık ona da yazık,işten geliyor yemekleri hazırlıyor,bulaşıkları hallediyor,haftasonu evi temizlemeye çalışıyor garibim destek olmaya çalışıyorum ama bulantılarla biryere kadar,bir işe yaramak istedim napıyım hem de yattıkça daha kötü oluyorum zaman geçti unuttum biraz bulantıları,haklısın aslında abarttım sanırım biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?