usg boyutu iyidi cnm doktorumuz iyi dedi
en kalınlığı 1,4 mm idi
hamd olsun iyi dedi
bi sıkıntı yok dedi
seninki nasıl?
Benimde doktorum iyi şeyler söyledi kocaman sırıtarak çıktım yanından :) gayet sağlıklı bi şekilde büyümüş. Ense kalınlığınıda 0,07 mm dedi baya minik :)) Boyuda 4,27 cm test sonuçlarınıda haftaya alıp doktoruma göstericem. inşallah onlarda iyi çıkarda iyice rahatlarım.daha önce folik asit birde progestan kullanıyordum. folik asiti bırak dedi. yerine başka bi vitamin verdi (previt positive). 3 ay onu kullanıcam. Progestanıda bitene kadar kullanıcam. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür :))
canım çok sıkkınikili test aklıma takıldı doktorum ense aklınlığı normal dedi ama yinede yaptırmak istiyorum eşim anlamıyo maddi sıkıntıların acısını benden çıkarıyo bıktım ya hayatı burnumdan getiryo ((((((((
Ikili uclu test icin para veriliyormu ayrica...
Sana iyice vicdan azabı cektiriyimmi
Arkadaşım tiryaki diye günde 5 taneye müsaade etti onun doktoru.gerci daha fazla iciyordu, Oglu 3 yasında şimdi çoçuğun bacakları gelişmiyor,zaten 3 yasında gibide durmuyor,evlerden uzak olsun,sigara ondan çok cocuğu etkilemiş.allah korusun tabiki.boyle durumlarda yasanabiliyor,Allah yardımcın olsun. Eşinde içiyorsa daha zor ama kolayı var ailecek bırakırsınız :13:
canim migren ataklarini defalarca gecirdim ben 4 gun surdugunu hastanede yattigimi biliyorum karanlik odalarda sigara migrenin dusmanidir zaten atak halinde dumani kokusu bile azdırır miggreni senki garipmis.. yine de icme derim
bugün biraz iş yaptım ne zamandır bulantılarım yüzünden yapamıyodum,halı falan sildim şimdi böbreğim ağrıyor,taşın kımıldamasından korkuyorum ilaç da alamıyorum,taş sancısı kötü oluyor inşallah geçer fazla sürmez,yarın sabah da dr.randevum var zaten nasıl dayanırım bilmiyorum..
Canım sana özelden msj attım.
Selam kızlarrr :)
Biz geldik :)) Bugün 2li tarama testimiz vardı.
Çok şükür herşey yolunda çıktı. ense 1.5mm dedi hertarafına baktık sağlıklı bir bebek dedi.
Bu arada çok komikti ilk önce uyuyordu yüz üstü sonra dr göbeğime biriki salladı kendine geldi başladı yüzmeye :))
eli kolu balşı kalbi burun kemiği çok şükür normal :)
Boyumuz 6.2 baş popo arası ama bacaklarıda alırsak 8cm varmış bebiş
Ve asıl bomba %80 KIZZZZZZZZZZZZ geliyor :)))))
Tanrım şükürler olsun darısı başınıza
HERKESE SEVGİLERRRR
cnm biz ikili teste gittiğimizde 12+6 idik işte dediğim gibi ensesi 1,4 mm çıktı
7 cm boyu 60 gr ağırlığı var dedi doktorumuz
hamd olsun rabbime
karnı sırtı kapanmış burun kemiği ve tüm organları oluşmuş dedi
bu ikili tarama çok öenmli dedi doktrumuz
usg boyutu iyi bakalım kanda iyi çıkar inş.
kokuyorum açıkası çok zor buldum valla meleğimi
Benimde doktorum iyi şeyler söyledi kocaman sırıtarak çıktım yanından :) gayet sağlıklı bi şekilde büyümüş. Ense kalınlığınıda 0,07 mm dedi baya minik :)) Boyuda 4,27 cm test sonuçlarınıda haftaya alıp doktoruma göstericem. inşallah onlarda iyi çıkarda iyice rahatlarım.daha önce folik asit birde progestan kullanıyordum. folik asiti bırak dedi. yerine başka bi vitamin verdi (previt positive). 3 ay onu kullanıcam. Progestanıda bitene kadar kullanıcam. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür :))
Ikili uclu test icin para veriliyormu ayrica...
Atayım özelden kuzum, inşallah aynı etkiyi yapar :)))
ay canım benimki de minik minik olunca bi sakınca yoktur dimi inşallah ben 12 artı 3de gitim
aminnnn inşallah
ay gizli saklı işleri severim neyin formülü bu kızzzz
Atayım özelden kuzum, inşallah aynı etkiyi yapar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?