2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
usg boyutu iyidi cnm doktorumuz iyi dedi
en kalınlığı 1,4 mm idi
hamd olsun iyi dedi
bi sıkıntı yok dedi
seninki nasıl?

Benimde doktorum iyi şeyler söyledi kocaman sırıtarak çıktım yanından :) gayet sağlıklı bi şekilde büyümüş. Ense kalınlığınıda 0,07 mm dedi baya minik :)) Boyuda 4,27 cm test sonuçlarınıda haftaya alıp doktoruma göstericem. inşallah onlarda iyi çıkarda iyice rahatlarım.daha önce folik asit birde progestan kullanıyordum. folik asiti bırak dedi. yerine başka bi vitamin verdi (previt positive). 3 ay onu kullanıcam. Progestanıda bitene kadar kullanıcam. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür :))

pc ye bile baksam bulantılarım tutuyor hayat zehir oldu resmen,yine tuttu işte ben çıkıyorum kızlar,bu temizlik doğuma kadar götürür beni heralde artık :))

Kizlar grip oldum o kadar dikkat etmeme ragmen.napacammm.bisey olmaz dimi melegime

cnm biz ikili teste gittiğimizde 12+6 idik işte dediğim gibi ensesi 1,4 mm çıktı
7 cm boyu 60 gr ağırlığı var dedi doktorumuz
hamd olsun rabbime
karnı sırtı kapanmış burun kemiği ve tüm organları oluşmuş dedi
bu ikili tarama çok öenmli dedi doktrumuz
usg boyutu iyi bakalım kanda iyi çıkar inş.
kokuyorum açıkası çok zor buldum valla meleğimi

ben yaptırmayacağım sonuçta o testin sonucunda kesin bir şey söylemiyorlar olasılık veriyorlar 250 de 1 engelli çıkarsa riskli, 10000 de 1 engelli çıkarsa olumlu diyorlar ama bence 10000 de 1 de ihtimal 250 de 1 de ihtimal.

Selam kızlarrr :)
Biz geldik :)) Bugün 2li tarama testimiz vardı.
Çok şükür herşey yolunda çıktı. ense 1.5mm dedi hertarafına baktık sağlıklı bir bebek dedi.
Bu arada çok komikti ilk önce uyuyordu yüz üstü sonra dr göbeğime biriki salladı kendine geldi başladı yüzmeye :))
eli kolu balşı kalbi burun kemiği çok şükür normal :)
Boyumuz 6.2 baş popo arası ama bacaklarıda alırsak 8cm varmış bebiş

Ve asıl bomba %80 KIZZZZZZZZZZZZ geliyor :)))))

Tanrım şükürler olsun darısı başınıza
HERKESE SEVGİLERRRR

vicdan azabından ölecem ben günde 1,5 tane içiyorum diye kendime kızıyorum 5 tane çok üzüldüm şimdi

canim migren ataklarini defalarca gecirdim ben 4 gun surdugunu hastanede yattigimi biliyorum karanlik odalarda sigara migrenin dusmanidir zaten atak halinde dumani kokusu bile azdırır miggreni senki garipmis.. yine de icme derim

atak zamanı tabiki içemiyorum bırak sigarayı su içsem midem bulanıyo atak zamanları
benim derdim ağrımaması günde bi tane bile olsa sigara içtiğimde ağrım olmuyo ama içmezsem halim harap:18::18:dr psikolojik dedi bakalım salı günü hiç içmemeyi deniycem kendimi hazırlıyorum

cnm sen ev işini biraz abartmışsın tamam bende süpürge toz falan yapıyorumda halı silmek olcak iş değil yat dinlen bari kalkma

Canım sana özelden msj attım.

banada banada :124::111:

gözün aydın bacım bizimki kiltedi bacakları açmadı arada ne var göremedik valla
doktorda zaten bu haftalarda zor dedi
beni tesselli etti
neyse baynalar ben çıkıyorum sizleri ve kuzularını kokulu öpüyoruz biz

Hiç korkma içini ferah tut. iyi olcak iyi :)) Bebişlerimizin elinden tutup gezmelere gittiğimiz birlikte oyunlar oynadığımız günlerde gelicek inşallah. Hamileliğin keyfini çıkart kaç kere hamile kalcaz ki. Ben sabahtan beri ultrason görüntülerini düşünüyorum. minnacık elleri ayakları.Korkularım var ama artık düşünmüyorum mümkün olduğunca. Üzülmesin bebişte :))

banada banada :124::111:[/QUOTE]

Atayım özelden kuzum, inşallah aynı etkiyi yapar :)))

ay canım benimki de minik minik olunca bi sakınca yoktur dimi inşallah ben 12 artı 3de gitim

bende özel hastanede yaptirdim canim sadece muayene ucreti olarak 30 tl odedim ikili teste verdigim kan icin ucret alinmadi emekli sandigi s
calisanlarina ikili ucretsiz üçlü test ucretli ama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…