- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
afrodizyak formülü :122:
dediğin şeyi biliyorum çokta severim benim babam çeşmeli orada çok var hafta sonu gidince bol bol yiyeyim bari
Benimde doktorum iyi şeyler söyledi kocaman sırıtarak çıktım yanından :) gayet sağlıklı bi şekilde büyümüş. Ense kalınlığınıda 0,07 mm dedi baya minik :)) Boyuda 4,27 cm test sonuçlarınıda haftaya alıp doktoruma göstericem. inşallah onlarda iyi çıkarda iyice rahatlarım.daha önce folik asit birde progestan kullanıyordum. folik asiti bırak dedi. yerine başka bi vitamin verdi (previt positive). 3 ay onu kullanıcam. Progestanıda bitene kadar kullanıcam. Şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür :))
Kizlar grip oldum o kadar dikkat etmeme ragmen.napacammm.bisey olmaz dimi melegime
cnm biz ikili teste gittiğimizde 12+6 idik işte dediğim gibi ensesi 1,4 mm çıktı
7 cm boyu 60 gr ağırlığı var dedi doktorumuz
hamd olsun rabbime
karnı sırtı kapanmış burun kemiği ve tüm organları oluşmuş dedi
bu ikili tarama çok öenmli dedi doktrumuz
usg boyutu iyi bakalım kanda iyi çıkar inş.
kokuyorum açıkası çok zor buldum valla meleğimi
bence veriliyor ama doktorun gerek görmezse yaptırılmayabiliyrmuşIkili uclu test icin para veriliyormu ayrica...
bana da previt verdi
canım ben de oldum bol su bol meve ya da meyve suyu ve bir kaç diş de sarımsak ye ya cacık yap ya bölüp suyla yut hap yutar gibi, nane limon ya da ıhlamur kaynat, bir de bal limon zencefil yut hepsini yaptım 4 günde ancak işe yaradı bir de bol bol dinlen, geçmiş olsun
kanda da %90 usg aynı çıkıyor endişelenme :))
bence veriliyor ama doktorun gerek görmezse yaptırılmayabiliyrmuş
burnumu sokmuş olmak istemem de nedir ne işe yarar biraz bilgi verir misiniz bana
kızlar bu arada bizimkinin ensesi 2,35 çıktı sizinkilerden kalın gibi ama dr normal dedi yine de şaşırdım sizce?_
bana da previt verdi
canım ben de oldum bol su bol meve ya da meyve suyu ve bir kaç diş de sarımsak ye ya cacık yap ya bölüp suyla yut hap yutar gibi, nane limon ya da ıhlamur kaynat, bir de bal limon zencefil yut hepsini yaptım 4 günde ancak işe yaradı bir de bol bol dinlen, geçmiş olsun
burnumu sokmuş olmak istemem de nedir ne işe yarar biraz bilgi verir misiniz bana
kızlar bu arada bizimkinin ensesi 2,35 çıktı sizinkilerden kalın gibi ama dr normal dedi yine de şaşırdım sizce?_
Benim testim bugün yani 11+1 de yapıldı. Daha çok küçük. Senin ne zaman yapılmıştı. Çünkü bebek büyüdükçe ense kalınlığı artar. o yüzden de 11-14 haftalar arasıdan sonra bu test yapılmazmış. Yapıldığı tarihe göre bakmıştır doktor ondan normal demiştir. Bi sıkıntı yoktur bence :))
Ayy gunde iki kilo meyve yiyorum pis muhendis hapsurdu tiskirdi bulastirdi bana da:2:insallah cabuk atlatirim.kan testlerini de artik devlet hastanesinde yaptiririm.hem muayene hem tahliller cok tutuyor yaa.200 tl muayene zaten.
ya bisey dicem ben 11+2 de gittim dr oyle olctu ama kan sonucunda 10+6 yaziyodu yani 2 gun geri bu nedemek ki dr onlar oyle olcmus demekki dedi ben anlamadim
bana da previt verdi
ben 6 + 2 günlük hamileyim canım, aynı şikayet bende de var, idrarımı yaparken yavaş yavaş yapıyorum, yanma hissi falan yok ama hızlı yaparsam karnımın içi geriliyor gibi hissettiğimden frenliyorum kendimi mecburen.. 3-4 gündür böyle, birde oturup kalkarken birşey batıyor gibi gaz sancısı yada kist ağrısı gibi anlayamadığım birşeyler var.. 10 gün sonra randevum var dr.a ama hemen yarın mı gitsem bilemiyorum sizce normal mi..
canım doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor ya anladığım kadarıyla döllenme o tarihten önce ya da sonra olduysa bebişin gelişimi de ona göre kanda öyle çıkıyordur, yani adet olduğun gün neticesinde hamile kalmamış olma ihtimalin daha büyük :)
bugün dr bana 3 mm kadar normal dedi.meraklanma bence.
benim 1.99 çıktıkan tahlillerim 4 gün sonra çıkıcak ult normaldi
dr sekreteri yapti yine hata sanirim salak midir nedir kac kez ilac yazdirdim her defasinda dr uyarmasina ragmen yanlis yazdi eczanede adamlar tekrar arayarak duzelttirdi..
bu arada free beta HCG degeriniz kac cikti ikiliyi yaptiranlan arkadaslar benim 13.80 mi ne oyle bisey cikti :)
Batur ismini bende düşünüyordum. Ama anlamını henüz araştırmamıştım. İyi oldu söylediğin :)) bende Ali yle birlikte kullanmak istiyorum Ali Batur güzel olur dimi. Gerçi daha cinsiyeti belli değil ama .. :))
Ali benim rahmetli babamin adı,benimde oğlum olursa ilk adı Ali olcak Ali batur da cok güzel olur bakarsın bende koyarım,kime kısmetse
ben 6 + 2 günlük hamileyim canım, aynı şikayet bende de var, idrarımı yaparken yavaş yavaş yapıyorum, yanma hissi falan yok ama hızlı yaparsam karnımın içi geriliyor gibi hissettiğimden frenliyorum kendimi mecburen.. 3-4 gündür böyle, birde oturup kalkarken birşey batıyor gibi gaz sancısı yada kist ağrısı gibi anlayamadığım birşeyler var.. 10 gün sonra randevum var dr.a ama hemen yarın mı gitsem bilemiyorum sizce normal mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?