2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ben 6 + 2 günlük hamileyim canım, aynı şikayet bende de var, idrarımı yaparken yavaş yavaş yapıyorum, yanma hissi falan yok ama hızlı yaparsam karnımın içi geriliyor gibi hissettiğimden frenliyorum kendimi mecburen.. 3-4 gündür böyle, birde oturup kalkarken birşey batıyor gibi gaz sancısı yada kist ağrısı gibi anlayamadığım birşeyler var.. 10 gün sonra randevum var dr.a ama hemen yarın mı gitsem bilemiyorum sizce normal mi..

bana da previt verdi

Kizlar grip oldum o kadar dikkat etmeme ragmen.napacammm.bisey olmaz dimi melegime

canım ben de oldum bol su bol meve ya da meyve suyu ve bir kaç diş de sarımsak ye ya cacık yap ya bölüp suyla yut hap yutar gibi, nane limon ya da ıhlamur kaynat, bir de bal limon zencefil yut hepsini yaptım 4 günde ancak işe yaradı bir de bol bol dinlen, geçmiş olsun

kanda da %90 usg aynı çıkıyor endişelenme :))

Ikili uclu test icin para veriliyormu ayrica...
bence veriliyor ama doktorun gerek görmezse yaptırılmayabiliyrmuş

afrodizyak formülü :122:

burnumu sokmuş olmak istemem de nedir ne işe yarar biraz bilgi verir misiniz bana

kızlar bu arada bizimkinin ensesi 2,35 çıktı sizinkilerden kalın gibi ama dr normal dedi yine de şaşırdım sizce?_

kızlarrrrrr bugun 2 li testim vardı.çok şükür ölçümler normal kan verdim onun sonucu da haftyaya çıkcak. inşşş onda da bişey çıkmaz.bebişim çok tatlıydı...doktor uzaylıı diye sevdi.gerçekten de uzaylıya benziyo. neysee 1 ay sonra 4d ultrasyona randevu verdi o zaman cinsiyet ve organlarına iyice bakılacakmış.yer onu annesiii...elleri hep yüzündeydi.....şimdiden özledim...inanamıyorum şuan karnımda o ultrasyonda gördüğüm kıpır kıpır bebek var..rabbimize ne kadar çok şükretsek az, biz istiyoruz o veriyo....biz hiç bir çaba sarfetmiyoruz o bedenimizden bir insan yaratıyor...

Benim testim bugün yani 11+1 de yapıldı. Daha çok küçük. Senin ne zaman yapılmıştı. Çünkü bebek büyüdükçe ense kalınlığı artar. o yüzden de 11-14 haftalar arasıdan sonra bu test yapılmazmış. Yapıldığı tarihe göre bakmıştır doktor ondan normal demiştir. Bi sıkıntı yoktur bence :))

Ayy gunde iki kilo meyve yiyorum pis muhendis hapsurdu tiskirdi bulastirdi bana da:2:insallah cabuk atlatirim.kan testlerini de artik devlet hastanesinde yaptiririm.hem muayene hem tahliller cok tutuyor yaa.200 tl muayene zaten.

bizde ikili testimizi yaptırdık herşey yolundaymış çok şükür 1.2 çıktı ensesi burun kemiğide normalmiş kan sonucmda haftaya çıkıcak inşallah oda iyidir.

kanda da %90 usg aynı çıkıyor endişelenme :))

kızlar bu arada bizimkinin ensesi 2,35 çıktı sizinkilerden kalın gibi ama dr normal dedi yine de şaşırdım sizce?_

ya bisey dicem ben 11+2 de gittim dr oyle olctu ama kan sonucunda 10+6 yaziyodu yani 2 gun geri bu nedemek ki dr onlar oyle olcmus demekki dedi ben anlamadim

canım benim doktorumun verdiği tarih aralığında gittim, bir hafta önce, 12 hafta 4 günlük oluyormuşum, dediğin gibi haftadan dolayıdır, bunu da ilk kez duydum öğrenmiş oldum :))

Ayy gunde iki kilo meyve yiyorum pis muhendis hapsurdu tiskirdi bulastirdi bana da:2:insallah cabuk atlatirim.kan testlerini de artik devlet hastanesinde yaptiririm.hem muayene hem tahliller cok tutuyor yaa.200 tl muayene zaten.

inşaallah canım atlatırsın, biliyoum ben de dalalrımdan portakal çıkacak sandım bir ara :)

ya bisey dicem ben 11+2 de gittim dr oyle olctu ama kan sonucunda 10+6 yaziyodu yani 2 gun geri bu nedemek ki dr onlar oyle olcmus demekki dedi ben anlamadim

canım doktorlar son adet tarihine göre hesaplıyor ya anladığım kadarıyla döllenme o tarihten önce ya da sonra olduysa bebişin gelişimi de ona göre kanda öyle çıkıyordur, yani adet olduğun gün neticesinde hamile kalmamış olma ihtimalin daha büyük :)

bugün dr bana 3 mm kadar normal dedi.meraklanma bence.
benim 1.99 çıktıkan tahlillerim 4 gün sonra çıkıcak ult normaldi

batma bende de oluyor cnm bıçak saplanır gibi hemşireye sordum rahim büyüyor normal dedi.

dr sekreteri yapti yine hata sanirim salak midir nedir kac kez ilac yazdirdim her defasinda dr uyarmasina ragmen yanlis yazdi eczanede adamlar tekrar arayarak duzelttirdi..
bu arada free beta HCG degeriniz kac cikti ikiliyi yaptiranlan arkadaslar benim 13.80 mi ne oyle bisey cikti :)

bugün dr bana 3 mm kadar normal dedi.meraklanma bence.
benim 1.99 çıktıkan tahlillerim 4 gün sonra çıkıcak ult normaldi

evet seninle yakınmış değerlerimiz:))

canım o ne benim tahlil sonucumda bir down riski bir de trisomi riski hesaplanmıştı, ama beta hcg nedir bilmiyorum

Ali benim rahmetli babamin adı,benimde oğlum olursa ilk adı Ali olcak Ali batur da cok güzel olur bakarsın bende koyarım,kime kısmetse

Ali benim rahmetli babamin adı,benimde oğlum olursa ilk adı Ali olcak Ali batur da cok güzel olur bakarsın bende koyarım,kime kısmetse

Benimde eşimin dedesinin ismi Ali. O yüzden istiyoruz. Oğluşumuz olursa ikimizinkide Ali Batur olsun ne güzel olur

Canım sistit olmuşun sen idrar yolu enfeksiyonu,ilk evlendiğimde olmuştu çok kötü,bence doktora git ben ilaç kullanmadan geçmedi,sonuçta enfeksiyon doktora sor derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…